Vart tog mitt inlägg vägen som jag skrev imorse?

Drömde jag att jag skrev ett eller :o knasssss...
Gårdagen var iaf riktigt trevlig, jag hade ingen dricka med mig och jag vart svinfull rätt lyckat faktiskt ;) Trevligt folk var det också!

Nu är jag med Alicia vi har ätit romantisk middag legat i sängen och kollat film och kliat på varandra. Super skönt, fick massage också :D Så nu är vi ordentligt uppvilade för det kvällen har att bjuda på. Vi ska på fest i ösmo med sköna lirare. Ser fram emot detta!






Alicias snygga mästerverk idag! :)


Nu drar jag på party med Alicia och co.

Hos någon jag inte vet vem det är men det blir kul :D Jag frågade han själv om jag fick komma, och sa att jag inte skulle dricka han ba du får komma, om du dricker hahah. Soft att jag har dricka då.. men han har tydligen 10 liter bål så ;)

Men nu måste jag dra till bussen så vi hörs!


Här ska det vara en rubrik

Jag ät en glass nyss... nu mår jag illa. Vet inte vad som hänt med mig, förut kunde jag äta massa sötsaker och inte må dåligt över det. Nu får jag ångest och vill bara ut och träna igen. Jag har blivit knäpp i huve :o

Men iaf, sprang förbi Amanda idag för det gick så bra så ville inte sluta :D Kändes mycket bra!


Old pic!


Busig jag ee då

Jag hade ingen ork till skolan idag.. för det första kan jag inte gå bra, har träningsvärk i hela vaderna och rumpan och för det andra så mådde jag kast imorse, men sen åt jag frukost och blev bättre haha ;) Så nu ska jag  springa till amanda hämta min cykel.
Vi hörs senare! :)

The trick is to keep breathing


Stable

Efter skolan drog jag till stallet och red Killberry på passet, han var ganska stel ibörjan men det blev bättre och bättre och på slutet gick han riktigt bra. Jag är nöjd, det gick mycket bättre än jag hade förväntat mig :)

Nu ska jag äta sen blir det friskis klockan åtta, med Danni förhoppningsvis annars drar jag dit själv.
Vi hörs senare!

Kesella, godaste :D


hahaha snygg bild.. så ni vet så är Axel världens längsta man så jag är inte kort, han som är lång ;)

-


Godmorgon!

Vaknade 10 i 6 drog mig upp och mötte Danni och hennes två söta hundar för en pw. Vi gick ganska långt faktiskt, det var mycket skönt. Har saknar den flickan, vi snackade om allt mellan himmel och jord, det var väldigt skönt! Nu har jag duschat ätit fixat mig, ska bara byta kläder så är jag klar sen :)
Vi hörs senare idag!



från kvarnängen :)

Jag mår illa..

..jag mår så j*vla f*ucking illa.. Hela världen snurrar jag tror jag kommer svimma, seriöst.

All I know is, you came to me when I was at my lowest
You picked me up, brething life in me
I owe my life to you
det är det som gör allt så svårt...

Men det är klart att det är såhär, svårt att släppa, svårt att fatta, svårt att inte bry sig, jag kan inte låtsas att jag mår bra när jag ser sånt där för det gör jag inte.. och då får ni läsare läsa om dessa dumhet, förlåt för det..
Ska skärpa mig, ta mig upp, glömma och sluta må dåligt över det.

Det som är det värsta är att allt som du sa för en vecka sen inte verkar ha betytt något..
så jag drar till med - I still wish you the best, with a FUCK YOU.

Sängen är skönaste platsen!

SOLKLART!

Ligger i sängen nu, dansen gick rätt bra faktiskt, hängde med bra fast jag inte var där förra gången. Den nya dansen är kalas kul! Precis som alla andra danser men ändå ;) Nu ska jag sussa för ska möta Danni kvart över 6 vid nynäs gård imorgon bitti och denna gång är det på riktigt haha, inte som imorse när jag inte orkade :P
Men vi hörs imorgon.
Sovgott allihopa! :)

Kan någon ge mig ork till att plugga!?!

För jag har tappat min, jag kan inte hitta den någonstans, och jag har letat överallt under kudde, garderob, sängen, lådor. HELT BORTA :o Antingen har någon tagit den eller så glömde jag den i skolan, jag tror på skolan men man vet ju aldrig om det vart en tjuv i farten!
Jag blir arg på mig själv som inte orkar plugg och ännu mer arg blir jag för att det luktar kattbajs...


träningsvärk

i vaderna och överkroppen. Tränade ju 2 gånger igår, och funderar på att dra ut och springa innan dansen, men vet inte dansar ju 2,5 timme ikväll. Men känner för att springa.. har längtat sen igår eftersom jag tänkte dra ut imorse men det ville tydligen inte john blund hjälpa mig med sååå. Men får se, måste plugga har natur prov imorgon också.

Men imorgon ska jag iaf möta Danni på nynäsgård klockan 6 :) så ni vet hehe ;)
Heidoo

Fina Susz!


Jag släckte 21.30 och kollade på klockan sista gången 02.30

Jag skulle ju upp och gå med Danni imorse, men hon kunde inte så vi tar det imorgon morgon istället. Men jag bestämde mig för att dra ut själv, så ställde klockan på 05.50 och släckte lampan för att sova 21.30. När klockan blev 23.00 blev jag frustrerad för att jag inte somnat än. Klockan slog 00.30 och då var jag så himla arg för att jag inte somnat, och när jag kollade på klockan sista gången var den 02.30 och då var det droppen då börjadejag gråta som en tok. hahaha så himla töntigt, vet inte varför men jag var så arg för att jag inte kunde somna när jag verkligen behövde sova...

Var bara tvungen att dela med mig av det. Sitter på multim nu ska väl jobba lite nu, så vi hörs senare.
Puss!


Det är kudden och jag om nätterna

Tråkigt att den inte kramas tillbaka dock..

Jag har fått höra såna söta saker som gör mig så glad, eller aa 3 saker. Det värmer så himla mycket, tänka att små saker kan få en så himla glad. Första saken var av en grabb i klassen som sa att han tyckte jag var fin i bara mascara. Det gjorde mig glad, för ni flickor vet ju hur det är.. man känner sig inte lika snygg i bara mascara. Knasiiiiigt!
Andra saken var en go nykomling i mitt liv som sa att han gillade mig (som vän för er som inte förstår det) och att jag var kul. Den mening satte ett leende på mina läppar.
Idag sa Axel "hur ska vi klara oss i 3an utan dig Agnes?! Vad ska vi göra om dagarna?" Jag är bort 2 veckor i början av 3an, för er som inte visste det :)

Det gör mig så glad, så himla glad!!


Bossanova Swap Meet

Ligger i sängen nu, har duschat osv. Ska se två avsnitt av vänner nu sen sussa. För imorgon ska jag möta Danni vid nynäs gård klockan 6 för att ta en pw på en timma :) Sen hem duscha äta frulle och dra till skolan.
Kalas start på dagen!
Godnatt med er fina läsare :)


Saknar min fina roliga underbar vän. Vad gör mitt glädjepiller nu för tiden

Working out

kanske inte bästa att göra känner jag nu.. får tillbaka illamåendet, och det känne inte kalas bra. Men fan jag har tagit vad med Axel; SNYGGAST KROPP TILL SOMMAREN! Så jag måste ju ligga i nu. Tänkte dra på friskis ikväll också, får se hur det blir med det. Men ska fan vinna detta! Nu skrev Danni och fråga om jag vill börja träna med henne, låter mycket lockande, detta kan jag ju inte tacka nej till :D

Men ska få något i magen nu innan jag spyr, så vi hörs sen!

Nu ska fläsket booooort! hahaha :)

These people are running off at the mouth

I`m not plastic and fake
you can say what you want about me
keep talkin while I`m walkin away
You are tryin to make my friends turn their backs on the team we built
buildin up some mistaken information


 You can say what you have to say
cuz my mind`s made up anyway
I`m taking the high road going above you
this is the last time that I`m gonna trust you
You can say what you have to say
cuz my mind`s made up anyway
all that bullshit you talk might work a lot
but it`s not gonna work today

Im not changing direction, I`m stepping my game up


Godmorgon världen, vilken underbar dag

nja, det vet jag inte än men hoppas på det kan man ju alltid göra! Imorse ville jag bara ligga kvar i sängen, men icke sa nicke, det får man inte.

Upp till skolan och möts av mina fina vänners glada ansikten, det gör mig så glad och varm i hjärtat! Dom är ju bra underbara.
Sitter på multim nu, måste komma på en sak som inte vill ploppa upp i mitt huve.. så ska väl fortsätta tänka nu.
Vi hörs senare! :)

"Lappad kärlek blir aldrig densamma"

Typiskt mig att titta tillbaka på saker som får mig att minnas hur sjukt jävla bra det var när det var bra. Alla stunder som jag bara vill ska spelas om och om igen. Have you ever love somebody so much, you can barely breathe
Får spunk på mig själv, alltid sätta mig i tankerummet. Måste släppa taget nu, sluta tänka. Allt ska bort bara, gillar inte denna känsla nämligen!

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe

It's so insane
Cause when it's going good
It's going great
But when it's bad
It's awful.

Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano..

Börjar äntligen må bättre

fytusan detta har inte vart en rolig kväll! Detta vill ni inte höra för det är inte trevligt men jag berättar ändå för så mysig är jag.
Tänk er att ni är hur varma som helst, svettas fast ni inte gör något alls, mår jätteilla och allt snurrar, du tror att du ska svimma när som helst. Så har jag mått ikväll. Det var inte kul, har legat i sängen och försökt må bättre, nu börjar det äntligen avta.
Ville bara berätta det.

Jaha, skola imorgon då.. det sög ju! Fast ska bli kul att träffa klassen, dom är bäst!

Jag mår pyton

Vad har nu hänt med min kropp, jag mår så sjukt illa och det vätskas i min mun hela tiden. Säg inte att jag ska gå och bli magsjuk.. det vore ju just snyggt. Ska bara skriva lite snabbt sen lägga min i sängen och försöka må bättre tills dansen ikväll.

Vaknade 12 typ, kollade lite vänner drog en veva med braun grejen på mina ben så nu är dom som silke! :D Sen åkte jag upp till kvarnängen med Amanda där vikkan och bj pojkarna var. Det var.... snyggt, hann inte ens skriva klart inlägget.. hamnade på toan i en halv timma, sen kände jag att jag var tvungen att ligga ner så tog en hink, och la mig i sängen. Det var ju just snyggt.. fan vad pyton jag mår jag vill inte vara med längre.. Går och lägger mig igen, vi hörs när jag mår bra igen.

BILDBOMB FRÅN PÅSK

















Brun har man ju blivit iaf! :)

"Hur går det med killarna då? Har du något stadigt eller är du singel?"

Igår fick jag frågan av släktingar "Hur går det med killarna då? Har du något stadigt eller är du singel?" Jag svarde ju självklart som det var, att det inte fanns någon för tillfället, har funnits men det är över nu. Då sa min kusin Lotta som nu har kille och 2 barn "Det är bra, passa på och njut av din ungdom!" Det hon menade var att jag inte borde dra mig in i kärlek redan, resten av mitt liv när jag blir äldre kommer gå åt att hitta kärlek, vara kär, gifta mig, skaffa barn och då är man ju mer förnuftig att man behåller den underbara kärlek man fått. Det ligger sanning i dom orden alltså, varför ska man hacka upp sig på kärlek redan nu? Må dåligt när det går åt pip svängen och sen dra ut det över ens vardag man blir lite mindre glad runt sina vänner osv. Skit grejer alltså.

Jag har funderat på det som Linda sa till mig när hon klippte mig "Jag säger till alla jag börjar snacka med att jag inte vill ha något förhållande myspys och sånt där, sen om dom inte längre vill prata med mig då är det deras förlust" Vad enkelt allt vore, bara änga sig åt sina vänner istället. Det är ändå dom och min familj som får mig att må som allra bäst.

Bara tankar lixom, men jag har iaf kommit fram till något bra utav detta. Ibland är bloggen bra alltså, då skriver man det man tycker och sen efter inser man vad man borde göra, om ni förstår hur jag menar.
Nu ska jag packa, snart bära hemåt :)
Vi hörs när jag är hemma!


Nu blir det bättre uppdatering

Idag åker jag hem från Norrbo, så då blir det bättre. Men nu är väderet så himla fint så man vill ju inte vara inne. Men nu sitter jag ute med datorna i solen så får bli ett snabbt inlägg innan datorna blir kokhet, jag skriver lite mera innan jag åker. Har nyss tvättat mammas bil, mycket fin blev den ska ni vet ;)

Måste också säga att igår åkte Britta och Stefan med oss till Peters 40 års pataj som var mycker roligt och trevligt, berättar mer sen. Men iaf, jag körde dit och när vi kom fram frågade Henrik hur jag körde då sa Stefan "Exemplariskt! Hon är en utav dom bästa kvinnliga körarna jag åkte med" DEN NI! Knackiiiii jag eee elleer?! hahaha. Men vi hörs senare. Bildbomb kommer när jag kommit hem :)
Puuuuuuss!


Nu sitter vi alla samlade i vardagsrummet

Anette försök övertyga oss om att man säger "hej då" när man säger hej till någon. hahah vad lite vi skrattar! Mamma ba, "ja men då kan ju du få säga det imorgon på stan" hahah vad kul det vore!

Förövrigt har jag ätit jättegod lax middag, sen efterrätt med glass och jordgubbar som var inlagda i lime och florsocker. Supergott!

Anette tjatar fortfarande om att man säger så haha sköning! Det är min moster förövrigt :) Shit vad bestämd hon är hahah detta är roligt!



Duktiga Agnes

Började dagen med att sola, sen bestämde jag mig för att dra ut och springa. Så på med träningskläderna och sen sprang jag runt hålsjö, fast gick sista biten som var på asfalt för min knän pallar inte att springa på asfalt..
Sen solade jag och målade mitt ägg :) Nu ska jag ta en dusch sen dra ut igen.
Hörs senare Puss!


Vi överlevde, för er som börja undra

Jag är ju king på at köra bil såååå! ;) Fast det var lite obehagligt när det vart mörkt och det vart sån motorväg där det är en fil sen två sen en sen två osv.. Men det gick fingemang!

Nu sitter jag i solen och steker, dwet är varmt här uppe också ska ni veta :)
Nu har jag inge mer att säga så vi hörs när jag har det
Puss!

Jag mår illa..

Vad är detta, jag mår illa för att jag ska åka ifrån nynäs resten av lovet..
Tror det beror på att mitt lov har varit typ det bästa på länge, jag har gjort så mycket saker och haft världens bästa människor runt omkring mig hela tiden. Lärt känna nya roliga filurer.
Känns som jag kommer missa så mycket(hur man nu än kan missa mycket i nynäs.. men vi är bra på att komma på roliga saker att sysselsätta oss med), och jag kommer saknar mina fina vänner så otroligt mycket!
Får hoppas på att dom får piss tråkigt utan mig ;) haha nej skoja, jag önskar dom massa skojsigheter!
Aja, dags att sätta sig i bilen, självaste jag som ska köra ju.
Vi hörs!


-

Jag saknar tiden som var för 1 årsen. Då var alltid så jävla bra. Kunde jag så skulle jag spola tillbaka tiden, men det går ju inte, och det går inte att gå tillbaka nu, försöka börja om och gå allt bra igen. Det har gått för lång tid, för mycket har hänt.
Men kunde jag så skulle jag spola tillbaka tiden till för ett årsen..


Underbar dag!

Drog till Totte, vi spelade kubb och fia med knuff, tjockade oss med pizza till frukost också. Det satt fint!
Sen åkte jag hem till Amanda för att hämta min väska och cykel, tror ni inte jag glömt cykeln nyckeln då?! glad jag blir på mig själv... Så jag fick gå hem, men det var skönt :)












hahahaha snyggaste bilden, den var jag tvungen att visa er juu




To be with you

Godmorgon, uppe med tuppen var jag idag. Eller aa 10, men det var tidigt eftersom jag kom hem typ 2 inatt.
Gårdagens kväll var rolig! Åkte runt lite Jempa först och hade allsång och dansa så gått det gick i bilen haha. Sen hem till Totte och kolla fotbollen, första halvleken iaf sen fick man inte se mer haha.
Men det va en bra kväll helt enkelt!

Nu ska jag snart hämta min cykel hos amanda, sen cykla till ica sen till coop. Mamma har gjort uppgifter till mig jag måste göra, hon kunde inte valt samma affär eller... haha muppmor! Sen packa osv, vid 5 drar vi upp till underbara Norrbo!

Loooooooove


Kan Totte, kan Totte, kan Totte dricka upp


Hände en sak med Tottes hååååår


<3


måttligt pigg idag dååå

Jag har tagit plats hos Amanda!

Bor typ där, haha skönt ju! Soft sällskap rolig tjej osv :D

Igår solade vi osv, på kvällen var det kaos ett tag, men det ordnade upp sig och Amanda och jag hamnade hemma hos Amanda och hade spelkväll med Petter och Carl. Det var kuuult! Sen somnade jag i Amandas säng, vaknade dock hit som hett för att Amanda drömde om mig och sa mitt namn hela tiden haha...

Idag sov vi länge sen vi väl vaknat märkte vi att solen var i moln.. glad man blev. Så vi åt sen spelade spel, sen kom Jennifer och hämtade upp oss och vi plockade upp Kajsa för att sedan åka en sväng och sen sola.

Ikväll ska vi till Totte för att fira Jennifer typ. Det blir nog riktigt roligt! Dom är underbara så kan ju inte bli bättre.
Vi hörs imorgon, PUSS!


snyggi, osminkad osv...


GRATTIS BÄSTA JENNIFER TILL KÖRKORTET!!




BB!<3

 står ej för big brother.


Bra uppdatering nu på lovet

Jag har faktiskt bättre saker för än att sitta vid datorn och löka hela dagarna ;)
Bor hos Amanda om dagarna, vi ligger bara i solen, väderet är ju helt underbart! Brände mig dock igår på bröstet, tomatröd hahaha. Idag har vi bara legat och stekigt som vanligt, mycket skönt!

Nu håller hon på att sy in mina byxor som blivit för stora. Det blir jättebra, hon är grymt bra på att sy in osv!
Ikväll ska vi ha spel kväll, blir nog en bra kväll :)
Mitt lov har varit superduper bra sooooo far! Hoppas det fortsätter så.
Vi hörs imorgon om jag inte hamnar vid datorn något mer ikväll.
Puss!

Idag och Igår

Igår drog Vikkan med mig till ringvägen där Axel och alla var, dom grillade osv. Vid 9 åkte jag och Vikkan hem till mig, fixade till oss lite, åkte till ica i rush sen hämtade godsaken och plockade upp Amanda, Nicole och Hanna och gick till David där vi partade, sjöng sing star och umgicks, det var riktigt roligt faktiskt, träffa folk jag inte brukar träffa så ofta :) Har ingen aning om när vi gick, men jag sov iaf hos Amanda. Bra kväll helt enkelt!

Idag har jag och Amanda solat hos henne, bränt oss.. mycket skönt elleeeer! Runt 2 fick vi sällskap av Carl och Petter som vid sen åkte på "picknick" med sen hem till Amanda igen och spelade med andra ord. En bra dag helt enkelt haha ;)

Nu har jag nyss kommit hem från dansen, ska äta dusch osv sen dra till Hanna för myspys med mina fina vänner :) En bra kväll helt enkelt ;) haha

Vi hörs imorgon!


Fina vän!


ringisvägis


bra kvalle osv..


Solning :)


:)


Bilder från Djursnäs


Lunch i solen :)


Promenix med Arven


Kasta sten i ån eller vad man kallar de


Världens bästa lillebror!<3


Mysvovve


hoppelihopp


Älskade mamma

Jag "Mamma jag tycker inte om när du skriver ok till mig, det är så himla drygt! Som om du inte bryr dig om det jags a till dig eller att du är på dåligt humör"
Mamma "jaha, det har jag inte tänkt på, jag tycker det betyder ok"

Lite senare
Jag "Mamma jag tror du fick sms"
Mamma "Jaha, vad trevligt.. eller inte trevlig, vem vet, det kanske står ok"

Mamma går in i köket och kommer tillbaka och skrattar "kanske står ok...."
Så gjorde det de, haha. För er som inte förstod så skrev jag de till henne så hon skulle se hur drygt det såg ut.
Det var kuuuuult!


Har inte orkat skriva något

nu när jag vart hos pappa.
Ska strax åka in till nynäs igen, fixa lite saker osv.
Gårdagen var jätterolig, min lillebror är verkligen den bästa!
Vi spelade spel, kollade film gick ut med hunden och hade riktigt roligt.
Vid halv 9 gick Kalle och la sig och jag kollade film. Vid halv 2 kom pappa och Marie hem och jag gick och la mig.
Idag gick jag och bästa pappa lång promis, det var riktigt skönt. Väderet är ju underbart!
Men nu ska jag leka med Kalle som nyss kom hem från nynäs.
Vi hörs.

Tjockis kväll med världens bästa lillebror!

Nu har Marie och pappa åkt iväg till middagen/festen dom skulle på. Jättefina var dom, såg kungliga ut faktiskt :)
Så nu ska jag och Kalle gå ut på en promenad med Arven, vovven som kommer sällskapa mig sen när Kalle gått till sängs. Efter det blir det att spela wii, sen frys pizza till middag, sen kolla film och tjocka oss med massa sötsaker. Jag tror att detta kommer bli en kanon kväll med min underbara lillebror som börjar bli riktigt rastlös nu så dags att sätta fart.
Vi hörs när Kalle gått och lagt sig.
Kärlek!


Lilla söta hund :)

Skönt att man har sovit 3 timmar

Drog in till stan med 9 tåget, det vart jag, alicia, emma, kajsa, julia, viktoria, tove och fortuna. Det var soft faktiskt :) Tänkte ni vi kom dit vad fan gör vi här, det verkade vara en sån fest där dom bara snackade gamla minnen med varandra, men det var kul faktiskt :) Vi tog 5 tåget hem, jag sov hela resan, rätt skönt. Somnade runt 7 sen ringde pappa och väckte mig 10.. och då kunde jag inte somna om haha, glad man blir!

Nu ska jag strax åka ut till pappa, ska passa världens bästa lillebror idag och ikväll. Ska bli roligt och mysigt :)
Vi hörs senare. Puss!


Här sitter jag svettig

mysigt va, har nyss kört lilla hemma passet. Inte mycket alls men slut blir man och svettig, jag dör vad varmt det är! så ba dog jag inte :pppPPpppP.. haha.
Ska quea en grym lista nu sen hoppa in i duschen med volymen på topp. Efter det blir det fixa allt tills ikväll, ska nämligen träffa mina fina brudar ikväll :D Längtar!
Vi hörs senare kanske, om jag hinner det vill säga :)
Kärlek!





Till sommaren kommer dom där 2 små rutorna, synas mycket mera och ha 2 små vänner till, det har jag gett mig fan på!

pics från mobilen

Axel chillar lite på matten

Fina vänner


haha finaaaa


Vi satt i solen, jisses vad varmt det var, superskönt nu är våren här!! :D


mums!

Hejsan jag vill bara sova

är så trött så jag säkert skulle kunna somna stående.. Gick upp en kvart innan bussen gick, till kvarnis hade hjärt och lungräddnings grej. Det var intressant faktiskt :)
Svenska nu och här sitter jag och latar mig, illa..
Ska äta lunch strax, ruskigt hungrig..
Vi hörs seanre!
Puss

Wishpers in the dark

Hemma från tränis, mår lite smått illa nu.. känns inte bra i maggeeeen. Hoppas det går över!
Nu ska jag driva till stallet och hämta upp Annika och My. Sen blir det dusch och sovistime för mig.
Vi hörs imorgon, sleep well angels!

skön låt! Lilly Allen - Not fair

Oh, he treats me with respect,
He says he loves me all the time,
He calls me 15 times a day,
He likes to make sure that im fine,
You know I've never met a man,
Whose made me feel quite so secure,
He's not like all them other boys,
They're all so dumb and immature.

There's just one thing,
That's getting in the way,
When we go up to bed you're just no good,
It's such a shame!

Oh you're supposed to care,
But you never make me scream,
You never make me scream,

Oh it's not fair,
And it's really not ok,
It's really not ok,
It's really not ok,


-



You are somebody's reason to smile.

Red Lisa idag, det gick faktiskt riktigt bra. Jag fick till henne riktigt bra och fick beröm, det kändes bra :) Men hittade inte mina vantar och det var ju mindre skönt dock.. men fingrarna överlevde :) Cyklade hem, höll på att dö, uppförsbackar med lite luft i däcken och på högst växeln för att dom andra funkar inte.. stannade på shell och pumpade i luft, vart för mycket luft jag trodde framdäcket skulle sprängas hahaha :p

Nu ska jag snart dra iväg och träna, så vi hörs senare :)
Love!

Not fair

Ska byta om nu, sen ta min racer cykel, eller aa mammas.. till stallet och hoppla runt lite på pollen.
Så vi hörs senare, ville bara säga vart jag håller hus om någon skulle vilja döda mig.
Vore onödigt om du behövde leta efter mig ;) haha tuddles babes!

Juste måste bara berätta lite snabbt, vaknade 5 imorse utav att jag drömt en mardröm, sen kunde jag inte somna om för jag var livrädd haha. Kunde inte sluta tänka på den heller, så allt vart bara värre. Drömmen gick iaf till såhär.
Jag gick ner i en jätteläskig källare, där nere var Filip och Jonah. Dom var helt som zombies och skulle döda mig, Jonah drog fram värsta kniven. Så frågade jag Filip varför han var med på detta, då svarade han "men jag gör ju bara som Jonah" Sen så tog jag kniven ifrån Jonah och dödade dom, sen kom mamma med bilen så vi kunde dumpa kropparna i sjön. När vi skulle hämta kropparna var dom gummidockor. Dom riktigt kropparna hade försvunnit. Så vi började gå upp igen, precis närjag kommit ur slåss dörren igen och kvar där inne är mamma, och skriker. Jag bankade på dörren men fick inte upp den, allt som gick mitt huve då var mamma, min fina mamma jag måste rädda henne, men jag kom fan inte inte. Det var hemskt, min älskade mamma blev skadad :( Sen vaknade jag och aa så vare. HEMSKT!! Tur att det var en dröm haha :)

nu har jag bråttom, heido :)


Kärlek!<3


prov

Ska strax gå på prov, uschusch hoppas verkligen det går bra. Tur att grapparna och Kajsa är så gooa så man orkar med skolan. Dom gör verkligen mina dagar bra. Massor med kärlek till dom!
Men nu måste vi gå upp, hörs senare. Puss!

Jag har skrivit och suddat ut..

..skrivit igen och återigen suddat ut. Jag fick inte ihop det jag ville ha sagt, det kom bara ut fel.
När jag äntligen fått till det på ett bra sätt, fått med allt osv. då trycker jag på fel knapp så allt raderas..
Bara att skriva om, men som ni vet när man ska skriva om något som man råkat radera och det man raderat var det som kändes riktigt bra, det man var nöjd med, så blir den som man skrivit om inte ens hälften så bra. Så är det iaf för mig..
Ville bara säga deeeee, as intressant!

Dansen gick bra, lika rolig som vanligt, timmen bara flyger iväg. Åkte ut till pappa efter och kollade grey's och off the map. Dom programmen är dom bästa. Längtar tills nästa vecka!!
Nu ska jag sussa :) Vi hörs imorgon.
Godnatt!

Efter 2 timmar har jag äntligen..

..tagit mig igenom kap.1 i natur boken. Jag har suttit och skrivit ner i word de saker jag tror är viktiga att kunna och det slutade på över 1200 ord. Så nu är jag helt trött i huve.
Men det får man inte vara för ska strax på dans. Först med dom små söta barnen, och sen jazz efter det :) Denna dag är en bra dag. Skolan är rätt soft, bara 4 lektioner, sen dans i 2 timmar och en kvart efter det grey's och off the map. Kanoners helt enkelt!

Nu ska jag se vad jag ska ha på mig på dansen, vi hörs kanske senare om jag hinner. Åker ut till pappa och måste plugga. Natur prov imorgon..
heido kära läsare!

<3!

Här sitter jag och har varit stygg

eller så tog jag bara sovis :) Man får det ibland, men jag valde fel dag.. var pigg imorse när alarmet ringde sen hade jag jättesvårt att somna för jag var ju inte trött och det gjorde mig jättearg, så jag tvingade mig själv att ligga kvar tills alarmet ringde igen. Imorgon kommer jag säkert vara svintrött.. bara för att jävlas med mig..

Ville bara berätta det som trängde mig, haha ;) Nu ska jag äta frullebulle, nej ingen bull bara frulle. Men det rimma så.. sen ska jag dra till skolan. Vi hörs senare :)
Kärlek!


mums

Sitter på fb och spelar Super Fun Town

it brings back old memories.

Nu ska jag bada, eller aa jag hade ju kunnat gjort det om jag hade haft ett badkar.. nej men dusch aa hej vad skönt! Jag vill ligga i ett badkar med varmt vatten runt hela mig. Kan någon ge mig ett badkar? ;)

Nejmen.. jag är så frusen bara. Måste nog ta en duscha och försöka få upp värmen.
Fast först äta kaka som mamma tog med hem idag som det tjocka barn jag är :)
peace out!

tjock unge!!


-

Det finns ögonblick i livet när du saknar någon så starkt, att du känner att du endas kan realisera dina drömmar, med att hålla den personen tätt intill dig.

När dörren till lyckan är spärrad, öppnas en annan dörr. Men många av oss fortsätter med att stirra på den stängda dörren, med det resultatet att vi inte ser möjligheterna innanför den nya dörren.

Tro inte bara på utseende - det är ofta falsktIntressera dig inte bara för rikedom - den kan snabbt försvinna.
Sök efter en som är glad och skrattlysten tillsammans med dig. För glädje och skratt kan förvandla en dålig dag till en bättre.

Dröm det du önskar att drömma. Gå var du vill och sök efter just det du önskar.
Därför att livet är enastående och avhängit av hur du formar det.

De tursamma är inte alltid de som har det bäst.
Ofta tar de bara det bästa av det de möter på sin väg.

Din framtida lycka beror på din förmåga att lägga det förflutna bakom dig.

Lev livet fullt ut och var positiv, särskilt i svåra tider.

Förspill aldrig en möjlighet att sprida solsken till andra människor. Några uppmuntrande ord kan betyda en helt ny värld.

Livet är mer än att bara andas. Ett gott liv skapas av ögonblick som nästan får dig att tappa andan!

Livet är vackert!
Speciellt tillsammans med goda vänner, familj och släkt.
Var rädd om dom du håller nära hjärtat.


PW

Tog en såkallad pw med fina Jennifer nyss, vi gick runt hela nynäs nästan, hur skönt som helst. Men easy tone skorna är lite obehagliga efter ett tag, men det är någon man får ta om rumpan ska bli fin!

Nu ska jag kolla film, vi hörs senare :)


hihihihhehehehehaehaf


The Blind Side

Helt klart en film värd att se, en sjukt bra film och så sorlig emellan åt. Det var en riktigt sorlig historia som slutade så lyckligt. Den borde ni se!!


Underbara fina film!


You don’t have to like me. I’m not a Facebook status.


Party Rock Anthem

Sitter här i skolan, Matte är inte här och hon har arbetet på sin dator så kan inte göra något. Får sitta och ruttna helt enkelt. TREVLIGT!

Vi hörs senare, har inget mer vettigt att säga för tillfället :)
puss!

Nu ska jag duscha..

..sen blir det film time. The blind side och Brothers, två drama filmer. Innan dansen bad jag mamma hyra två sorliga filmer till mig, för jag känner att jag behöver gråta ut och enda sättet för mig att gråta ut helt just nu är till sorlig film. Bara låta allt komma ut.
Så nu vet ni min kväll, vi hörs imorgon när jag förhoppningsvis är mitt glada jag igen!
Godnatt.


Jobbiga kärlek

jobbiga känslor
jobbiga illamående
jobbiga hjärta

Jag vill till Norrbo, Ersas och jag vill dit nu

Frågorna som dyker upp i huvudet hela tiden, har jag gjort rätt, tänk om det är fel, vad ska jag göra då, kommer jag klara mig, hur ska jag gå vidare och allt.
Skitolle, jag vill inte vara med längre!!

Little angel, little brother



If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

You can count on me like 1, 2, 3
I'll be there

If you're tossin' and you're turnin
and you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Every day I will remind you

You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go
Never say goodbye




The hope is, we have so much to feel good about

I got this feeling that you can't fight
Like this city is on fire tonight
This could really be a good life

Sometimes there's bullshit that don't work now
We are god of stories but please tell me-e-e-e
What there is to complain about


Bloggen fick damp

något har vart fel dom senaste dagarna med min besökar grej. Den har hackat upp sig på ett och samma datum och inget ändras, det står helt stilla. Jag får spunk, därför var jag tvungen att dela med mig av detta till er. Jätteintressant osv..

Fick tillbaka fysik provet idag som jag klarade :D Superglad!! Ett prov till och klara jag de har jag klarat kursen, superbraaaaaa!!
Gjorde matte "prov" idag, gick väl åt helskotta, men det var ju bara en diagnos (kerstin sa för några veckor sen "nu heter det prov istället för diagnos, för när det heter diagnos pluggar ni inte" som om vi skulle plugga mer för att hon bytte namn, är ju fortfarande en diagnos? haha :D)

Dans senare ikväll, jippi :D Fast missa förra vecka ju så ligger lite efter.. men ska försöka öva lite nu innan.
Vi hörs senare :)


Trött jag blir på vissa

Alltså jag ska sluta lita på folk.. finns det någon sann vän där ute? Jag bara undrar lixom.
Inte för att låta som om jag är den perfekta vännen nu, men dom som jag ser som mina riktigt vänner skulle jag ALDRIG snacka skit om.. jag skulle stå upp för dom i vårt och torrt.

Jag vill tro att alla är så snälla, och det är det jag göra.. och då blir allt bara fel för under ytan så finns det vissa som är så sjukt falska. Vilket man inte märker fören man fått kniven i ryggen.

Tänka vad världen vore bra underbar om alla var snälla mot varandra och inte snackade skit :)
Jag ska iaf tänka på allt jag gör framöver, vilket jag redan gör men ännu mer!

heeeeeeiiiidooo


Mysig tur med mamma!

Åkte med mamma för att lämna ut jobbansökan, hyrde film och slängde skräp. Sen hann vi också med att tappa övningskörarskylten, skratta så vi fick ont i magen och åka till hamnen för att köpa glass och sitta där på bryggan.
Hur mysigt som helst.
Älskar dig mamma!



Båda två lika snygga.. glasögon, håret åt alla håll och osminkade. Familj Ericsson de!

Sommras, från Amandas kamera

Mys på Torö








Hos mig




Hos Jennifer




Sluuuuut, nu ska jag plugga matte... döda mig.
Hörs sen, KÄRLEK!

Tjocka barn!!

Vad jag älskar att vara med dom där, dom där schysst det låter.. Men Amanda, Jennifer, Rebecca och Kajsa! Vi kan prata om allt mellan himmel och jord. Vi har så himla kul tillsammans. Gårdagenskväll var mysig, rolig, trevlig och riktigt bra! Precis vad jag behövde. Tack för att ni finns, för att ni är ni och för att ni är mina vänner!

Kom till Amanda igår, där var det uppdukat med kladdkaka, det var bara att hugga in. Jag gick in stort


Efter det kom cheesballsen fram, dipp, chips, gurka, morot, choklad och nagelack, jag fick mina naglar målade


Efter en lång tid vid bordet med godheter, snack och mycket skratt. Bänkade vi oss framför tvn, vi spelade mario och sjöng. Rätt oseriöst, dansade för det mesta. Mycket roligt :)




Don't cha - Amanda och Agnes. Vi gick in stenhårt i den rollen, ni skulle bara ha sett ;)


Sen vart det varmt, jag sprang runt naken typ hahaha.. fast det får ni inte se

Mario bil grej


Fina jempa!


Sen hamnade vi i mat/tjockis koma.. kunde inte röra oss

Sov hos Amanda, rätt charmig hon är. Snarkar, tuggar på sin tänder och smaskar. Jag somnade 4 hahaha, hon är så sööööt!!!

Heido




Myskväll min fina vänner hos Amanda!

Väntar på klartecken för att få åka dit. Dom är och äter thai själv gjorde jag mor sällskap vid middagsbordet.
Trodde jag iaf att jag skulle. Somnade i 1 timma och missade middagen.. haha just snyggt! Men rackarns vad skönt det var.

Nu ska jag göra mig klar sen driva over to mandiee. 
Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk! :)

Bättre sent än aldrig!

Mamma hittade påsen från vår halloween fest. Nu är min fråga:
GLÖMDE NÅGON EN SKO?


Bra kvalle på min otrolig nya mobil!

Säg till om det är din, kommentar eller någe :)


Skogtur

Imorse var jag så himla trött, trodde jag inte skulle komma ur sängen. Men ur kom jag och tog 10 tåget till vh där Erika och hennes mamma plocka upp mig. Vi tog i hästarna, fixade sen drog vi ut i skogen och klättra runt. Det var jättemysigt! Sen mocka osv aa, sen for vi hem.
Nu har jag duschat och ätit, så nu ska jag lägga mig i sängen och vila ett tag. Är trötter.
Vi hörs senare :)


Erika och Letti :)


Ett försök till att få Jalle på bild från hästryggen, haha mindre lyckat vart deee


Haha snyggi osminkad brud


Älskade familj och släkt

In a time with shattered hopes and dreams, a world was broken at these seams,
All I need is you.
To the very end, through joy and strike, without a you, what good is life?
All I need is you.
Take my hand, and just don't let go, for as long as I've got you, I'll be allright.










































Plus Martin, Sigrid, Oskar, Astrid, Ebba, Anton, Farmor, Oscar, Sebastian och Stephanie. Har ingen bild på dom.


Hemma igen nu!

Jag har haft en underbar kväll med mina fina vänner från grundis! Fick stressa till tåget, eftersom jag kom hem en kvart innan jag var tvungen att gå till tåget.. Så vart helt äckligt varm, fräsch brud haha.
Väl inne gick vi och bestämde film och köpte biljetter. Det vart No Strings Attached, efter det gick vi till taco bar och åt. Mycket gott! Sen självklart godishandling som den tjockis man är :D Filmen var bra faktiskt, rolig och rätt mycket sex det gillar vi haha ;) Sen tågresa hem.

Min kväll var riktigt trevlig och bra. Älskar att vara med dom från grundis, det är så aa hemma.
Nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon för att ta 10 tåget till Jalle :D Äntligen ska jag få ta en ridtur på han igen. Hoppas på bra väder.

Kärlek!

Fina Jarl!

Det är ju nästan så man lackar alltså..

Här sitter jag på teknik utv. försöker få ihop vårat arbete men det går itne så bra för jag måste hitta fakta på internet som jag inte hittar.. Men det löser sig nog :)
Idag har jag fysik prov, döda mig. Spelar ju ingen roll hur mycket jag pluggar går åt helvete ändå haha.

Efter det ska jag in på bio med mina fina vänner från grundskolan :D Dom är underbar dom!
Så vi hörs nog inte något mer idag.
Återkommer imorgon med mer "intressanta" saker om mitt liv ;)
Kärlek!


If you want something really bad, don't give it up!

och med det signar jag ut, godnatt gott folk!
Jag kommer iaf sova sjukt bra inatt, är helt slut.
Vi hörs imorgon :)


-

Tur att mamma finns, skulle aldrig klara mig utan henne. När jag behöver prata finns hon, hon låter mig gråta i hennes famn. Hon förstår, hon tröstar och hon är så klok. Får mig att förstå verkligheten, sätter vett i skallen på mig. Tur att hon finns.<3


-

det tog en sekund att lära känna dig,
en minut att tycka om dig,
en dag att blir kär i dig,
men det kommer ta evighet att glömma dig…


Tunika och jag tog en trip till skavsår mellan fingrarna världen

Satan i gatan vad bruden var stark idag, höll på att slita fingrarna av mig i vissa stunder.
Och höger varvet ska vi inte tala om... katastrof!
Men fick ändå bra respons ifrån Marika så det kan ju inte vart så dåligt, kändes bara åt fanders i vissa stunder.

Har ätit, nu ska jag ladda om tills klockan slår åtta då möter jag upp Amanda och går på friskis med alla tanter och gubbar haha :)
Vi hörs senare.

Nu är jag klar!

Efter att pluggat i ca 3 timmar är jag äntligen klar. Nu ska jag byta om och sen cykla till stallet :)
Vi hörs när jag kommit hem.
Puss

Bästa fina vän!

Vill bara berätta

att här sitter jag och jag vill inget annat än att gå till Malins dansstudio och dansa!
Jag trivs otroligt bra där, i gruppen och med Malin som lärare.

Jag vill dansa och jag vill göra det nuuuu!!!


Godmorgon gott folk!

Kom nyss in från en PW, som tydligen bara folk som är 18+ säger, enligt en random hahaha så ba vare inte så för jag är inte arton ;) Det vare roligaste jag läst!! så ni vet..

Back to reality, vaknade imorse av alarmet, men bestämde mig snabbt för att säga till mamma att sjuk anmäla mig så jag fick plugga fysik idag istället. Prov imorgon.. Och tränar från stallet från 4 till 6, sen träna 8 till 9, så hinner inte plugga något mer.

Men nu ska jag äta lite knäckebröd, godaste. Sen doppa näsan i den där fula dumma boken igen..
Mamma har gjort upp ett schema för mig:
*vakna
*ut och gå
*ät
*plugga 30 min-en timma
*vila, ta frukt i 30 min
*plugga ingen osv..

haha skön hon är, tänker på allt. Världens bästa mamma helt enkelet!

aaa men heido

DANCE!

Dansen vi gör nu är så sjukt rolig!! Iofs är alla danser riktigt roliga, men denna är lixom ja MJ, GRYMT! :D

Jazz


.
Nu ska jag äta, är riktigt hungrig, efter det blir det dusch sen grey's och sen off the map :D Grymma program!
Vi hörs imorgon :)
Kärlek så länge!


Vilket hot vi fick av matte läraren!


ojoj nästan så jag skiter i brallan!!

Förövrigt sitter jag här och ska doppa näsan i fysik boken igen. Måsta ha word och skriva på, därför sitter jag vid datorn också. Praktisk grej det där word! Längtar tills jag är klar för dagen.

dummabok

Vi hörs senare :)
Kärlek!

Private party

dont step to me if youre insecure
I like to move my body cross the floor
dressed 2 impress man my styles galore
so boy come closer if you wanna see some more of this
I know you like it when i lick and bite my ruby lips


multim

Sitter här på multim nu, jag gör absolut ingenting. Vet inte ens vad jag ska göra, tror filmen är klar men vet inte. haha bra koll ;)

Fysatan vad trött vecka jag orkar ingenting, tror derbyt satt sina spår där och på att jag håller på att bli sjuk.. sämst.

Idag är dans iaf :D Det kommer få mig på bättre humör, sen ska jag sova på momangen.
Vi hörs fina ni :)
puuuuusssss!


Alltid Oavsett, Förevigt Djurgården!

Djurgår'n tills jag dör,
jag é Djurgår'n tills jag dör.
Jag vet, jag är säker,
jag é Djurgår'n tills jag dör. 


bild från google vaaa.


Gäspat 10 gånger i minuten friskt

Vad lite trött jag är, sov mig igenom hela multimedian och matten hängde jag inte med på för 5 öre. Bra Agnes..
Så nu har jag tagit hem fysiken, naturkunskapen, matten och engelskan som jag ska bocka av en efter en nu.
Inte för att detta intresserar er men jag säger det ändå!

Engelska prov imorgon, fysik prov fredag, matte prov måndag och naturkunskaps prov torsdag.
Hej vad kul. Död på skolan...

Ska lägga in ett fint inlägg till innan jag doppar näsan i böckerna.
Kärlek till er :)


Love you guuuuys!

Off to school

Jag har skaffat mig ett nytt hem:

Jag praktiskt taget bor i malins dansstudio mysdressen.
Så himla skön :D

Vi hörs senare.
Loooooove!

Heeelt sjukt!!

Igår drog vi in till stan, åt donken och köpte en till biljette sen åkte vi till Råsunda stod utanför ett tag för att sen gå in. Jag är glad att vi valde att inte gå till Vasa parken, för vi fick jättebra platser nu och dom kom sent sååå :)

Alltså jag har nog aldrig hoppat och sjungit så där mycket förut! Vi kom dit och kunde typ ingen låt, men vi försökte verkligen hoppade med och försökte sjung och efter en liten stund kunde man ju alla låtarna. Det var sjukt roligt, vilke känsla alltså. :D:D:D:D:D


Tåget påvägen in, Amanda och Kajsa höll på att kissa på sig. Fast Amanda var värst hon satt som om hon skulle föda barn och gnällde och höll på enda från Haninge, motligt glad man blev haha så sööööt!!


Totte på donken mitt i en tugga, haha :)


Råsunda, vi kom dit runt 7


I början, det var riktigt coolt faktiskt haha :D Gul röd och blå rök kom. Fast det gjorde dock ont för dom som kastade pappers grejerna dela inte på dom så ibland kunde man få stor högar på sig

Tack för mig! :)

Word's can't bring me down

Skolan idag var svintråkig... så ni vet, ville bara dra hem!
Efter skolan handlade jag pannkakor och mellis. Pannkakorna var goda men inte sylten...

Nu ska jag fixa till mig lite sen dra mot tåget :) Mot Råsunda, FORZA DIF!! :D
Hörs kanske när jag kommit hem eller inte vem vet lixom :)


Deeeeeeerrrryyyybtttt!!

Men vad lite spännande det ska bli. Har ju aldrig vart på det förut :) Men åker in med trevligt sällskap och att få se Sveriges finaste lag spel ska ju bli kul :D
Idag blir det råttkross!

Förövrigt ska jag sticka till skolan strax, känner mig mindre taggad på det.. hade lätt kunnat lega kvar i sängen tills jag var skulel vart tvungen att gå till tåget.
Men måste sätta lite fart nu, vi hörs senare :)


Fina människa


Mamma <3

Du ger mig mod att önska
Du ger mitt livsträd grönska
Du ger mig sol som lyser

Du lär mig så och skörda
lättar min tunga börda

Du låter dagen randas
Du låter drömmar andas

Du är ett ljus i min själ
och när du rör mig då vet jag så väl

Under din varsamma hand
försvinner oro som jag känner ibland

Jag är den du gör mig till
Jag är den som stannar om du vill
Jag är som en del av dig
Jag är bara för att du ser mig

Du ger allt en mening, en klarhet
och för att du är, är jag


Du är min största förebild, jag vill bli precis som du. Du är en underbar person som bara har kärlek och glädje att ge till alla människor. Jag älskar hur du har en helt sjukt knasig humor.
Jag älskar dig av hela mitt hjärtat.





Min allra bästa vän!


jag blir tokig på grannarna ovanför mig!!

Dom har hoppat eller vafan dom gör sen fan 1 nu. Det dånar som fan och min dörr skakar hela tiden. Blir man glad eller får fan spunk!
ahhhhhh, dom är fan värst av alla. Spelar högmusik långt in på nätterna och nu detta. Vafan är deras problem lixom?!

blir tokig...

In på derbyt imorgon wihhoo :D

Kom och tänkt på det nu och då fick jag upp humöret igen, så var tvungen att berätta haha :D
Längtar!!


It's not me it's you

Let's get the story straight
You were a poison
You flooded through my veins
You left me broken
You tried to make me think
The blame was all on me
With the pain you put me through
And now I know that it's not me it's you


Nyss när du skrev det du skrev gick det upp för mig. Du vräker alltid ur dig massa dumma saker och tänker inte på hur det tas. Jag har absolut ingenting mer att säga dig, för alltid.


Jennifer räddar mig!

Äntligen någon som har ork att äta pizzamed mig!! För jag håller på att avlida, aldrig vart såhär hungrig tror jag :o
Ska bli svingott iaf! Så vi hörs senare efter att jag ätit den godaste frukosten någonsin!
Pusspuss

Men tjenare mannen!

Usch vad illa jag mådde när jag vakna första gången.. Drack cola och kollade tv sen slumra jag om tills 1 :)

Nu har jag fixat alla bilder så dom är påväg in på fb, efter det ska jag dra med någon och äta pizza med mig. Är svinhungrig, magen skriker.

Gårdagens kväll var riktigt rolig! Jag hade kul och trevligt, det är goa människor det där :)
Kolla bilder på fb. :)
Love, A.Pettyfer


Fick spendera kvällen med finaste syster!


Älskade fina underbara Ersas...

Ersas, huset som jag praktiskttaget väx upp i. Huset som min mormor och morfar bott i hela mitt liv. Där uppe har jag haft måna roliga, trevlig, underbara, tråkiga, ledsna ja allt som går att ha, stunder.

Jag älskar det huset, det huset är hemma, det är det enda hus som jag aldrig flyttat ifrån. I mitt liv har jag flyttat runt 10 gånger.. jag har aldrig haft ett ställe som varit mitt hem i lång tid.
Ersas är mitt hem.
Ersas är tryggget. 
Ersas är värme
Ersas är glädje.

Alla midsommrar vi haft där, alla julaftonar, alla påskar när vi gått runt och letat påskägg med trådar.
Allt, exakt allt lever kvar, minnen som aldrig kommer raderas ur minnet, underbara fina minnen.

Morfar gick bort när jag var 5 år, morfar var min allra bästa vän. Vi gjorde allt tillsammans, tillochmed sov tillsammans. Jag på hans mage. Jag var hans lilla nyckelpiga. När han gick bort målade jag nyckelpigor och la på hans grav. Jag skulle alltid vara med han.

Mormor bodde kvar i Ersas, vi åkte upp och hälsade på så ofta vi kunde. Traditionerna levde kvar, även om tomten inte var detsamma. Tomten var inte morfar längre. Men vi kämpade på med huset.

För några månader sen gick min mormor bort. Min älskade mormor fanns inte längre bland oss. Det är än idag svårt att förstå.. Känns som om hon är där uppe och donar i sitt fina hus. Men så är det inte.
Men jag vet att hon är lycklig, efter alla dessa år får hon äntligen vara med morfar igen och det glädjer mig.

Det är nu vi kommer till det svåra beslutet, Ersas måste säljas.. Ingen av mamma eller hennes två systrar kan ta hand om ett sånt stort hus eftersom dom inte bor där.
Det gör så ont i hjärtat, allt detta.. Det fina huset kommer inte vara vårt längre. Alla minnen kommer bara finnas i huvudet nu..

Men en sak är helt klar. När jag blivit äldre ska jag köpa tillbaka Ersas. Det ska bli vårt igen, och då ska ingen få ta det ifrån oss.


Midsommar


morfar och jag


Fina Ersas


Minnen


Midsommar


Midsommar


Midsommar


Midsommar


Midsommar


Samling i vardagsrummet för att kolla fotbolls vm





En vacker dag, då blir du vårt igen, det ska jag kämpa för!


Till the world ends

notice that you got it
You notice that I want it
You know that I can take it
To the next level baby
If you want this good shit
Sicker than the remix
Baby let me blow your mind tonight

See the sunlight, we ain't stopping
Keep on dancing till the world ends



Idag har man mycket att göra

Jag ska hinna
* dra en veva med min Braun rak grej på hela benen vilket tar typ en timma.
* måla naglarna
* fixa lite mer dricka
* städa här hemma tills ikväll
* duscha
* fixa mig osv :)

Så måste nog sätta fart, ikväll äre party!! wiiihooo, vi hörs säkert senare :)
Annars syns vi i dimman ;)
Love, aaa


-

Tell me how we got in this position,
Guess I gotta get you out my system,
Try to let you go, but its not that easy.


Så var man hemma igen med huvudvärk

Jag har haft en supertrevlig kväll, åt ju som sagt thai vilket jag inte behöver tjata om mer, tror ni fattar de vid detta lag ;) Sen kom Axel och Totte så vi for till Ica, handlade godis och hyrde fim, 22 bullets. Den verkade vara dålig men visade sig vara bra, tyckte jag och Totte iaf :) Efter film åkte vi till Porthus där Dennis firade sin födelsedag, jag hann dansa lite och snacka med allt folk, sen åkte vi hem och här sitter jag nu :)

Tänkte ha tetris lan nu haha :D
Hörs imorgon.
Sov gott :)


Lillebror var jätteduktig!

En riktigt star ;)
Dom var så söta, åkte runt i en klump och ramla lite då och då. :)


finaste.<3





Nu blir det thai med Vikkan :D Ska bli supergott! Lite godare mat än min lunch...

Hej vad god mat det var.. vart sallad för mig bara och tusen mackor hahaha.

Hörs senare :)

Say hello to goodbye..

Skolan idag var rolig, eller aa förutom fysiken och matten som sög balle, men tur att min klass är riktigt skön!
Några roliga citat

Vi sitter i matis, en liten unge kommer in, typ 3 år kanske.
Kajsa "titta en unge" hhaaha som om hon aldrig sett en unge förut. snygg!

Och Filip hade mens idag. Till Kerstin sa han "Jag har fan mens, jag kan bli lack när som helst!" Så vi skulle få gå hem, sen vare ett jävla liv på gossarna hela lektionen haha

Nu ska jag snart åka upp till ishallen och kolla min lillebrors träning :)
Sen blir det myskväll med, vikkan axel och totte tror jag. Thai och film, ska blir ruuuligt :)

Hörs sen

miss you guys

RSS 2.0