Snygg kille, 19 år, singel och sökande

"Hej, jag är stenhård"

En sån bra dag

Kom till skolan runt elva och lämnade den runt halv sex-sex. Hade en helt underbar dag med klassen idag. Vi målade lakan till flaket, tog några tripar till målaraffären, fick rabatt och fortsatte måla, spelade fotboll, lyssna på musik, fikade och hade så himla kul. Jag skulle göra vad som helst för att få ha så varje dag. Helt underbart och jag är så lycklig. Dom gör mig så himla glad så ni förstår inte.
ahmen nej ogrym idé också.... Kajsa och jag är bra kloka ibland ;) KLOCKREN

Underbara människor

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_204800336.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_204800533.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_204800626.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_204800721.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_204800736.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_204800761.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_204800952.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_204801030.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_204801035.jpg" class="image">


Godmorgon jag är svintrött

Detta kommer aldrig gå, kommer somna stående alltså. Ahhh, blä


Nu efter 40 timmar utan sömn säger jag godnatt!


Min toffel försvann och han kommer nog inte tillbaka :(


En Tisdagskväll

Tog mig en skön springtur efter att pluggande, skönt att komma ut och röra lite på sig. Jag halvdog dock, har inte tränat sen i fredags... Sen nu sitter jag bänkad i soffan och kollar GCB. Desperate Housewives har bara ett avsnitt kvar, grät som ett barn när jultomten kommer, av den lyckliga känslan dock. Allt blev så fint, underbart. Ska sussa efter detta, har en stor dag framför mig imorgon. Hörs!
image description

There's always a wild side to an innocent face


Sushi

Jag är så sugen på sushi att jag håller på att aa jag vet inte vad. KAN NÅGON SNÄLLA KOMMA HIT MED DET, skulle verkligen uppskattas :)
MVH en hungrig Agnes

Finally!

Nu har jag äntligen tagit mig igenom pluggis boken. Bockat över det jag redan kan så jag bara läser det jag inte riktigt är 100 på än. Det känns ganska bra faktiskt, körkortet here I come!

Forbidden fruit

First Floor, room sixteen
Smells like danger, even better
Set your goals, bless our souls
I'm in trouble, but it feels like heaven


Tack mi friendo

Kom ut med godis till mig, hihi mums!

 


Life is so much funnier with a dirty mind


Jag är så dålig

Jag har mitt busskort i nynäs och jag är på djursnäs... Jag mår seriöst dåligt nu, jag vill till min klass!! Fan


Ett stort WTF!!!

Vad in i hela friden är detta?!?! Pappa har typ bytt tyg på min trosor!! Jag är 100 på att dom var hel rosa som spetsen!


Körkortsteori plugg

Har pluggat hela dagen, eller nästan hela dagen iaf. Det är inte långt kvar nu så det är bara att ligga i! Plugga vidare nu, så hörs!

Tråkigt

 

 


Dåligt bloggat idag

Haft en skön dag, legat ute i solen hela dagen och försökt plugga körkort, synd att det är så himla tråkigt annars hade det ju gått galant att plugga!
.
Efter middagen tog jag en glass i hamnen med Sandra, Julia och Paulina. Supermysigt, det är fina tjejer de! Sedan mötte jag upp Patrick på en promenad, gick en halvtimma ungefär för sedan skulle jag möta Benny på Willys, där han handlade mat och sedan gick vi hem till han och kollade film. Go vänner jag har!
.
En bra dag helt enkelt! Nu ska jag sussa, godnatt med er :)
Saknar hästarna något otroligt..

Värme <3


EUPHORIA!!!!!

Jaaa!!!!!!! Jag ryser som bara den! Finner inga ord. Som en grabb sa "det känns som att vinna vm varje gång Sverige får tolv poäng" så kan verkligen inte beskriva känslan. GO LOREEN!!!


As we go on we remember all the times we had together

Alltså min klass, jag börjar bli lite deppig faktiskt, vi har bara ungefär en vecka kvar tillsammans. Jag vill verkligen inte sluta, jag vill ses igen efter sommaren! Dom är verkligen underbara! Så snälla, roliga, omtänksamma och efterblivna. Kommentarer som när Johan tog av sin tröja och Marcus säger "Men Johan har fortfarande en vit tröja på sig", eller när Bengan drog värsta vurpan och Gerner säger "Lite synd att du tog emot dig faktiskt", alltså så många skratt dom har gett mig.
Jag vill bara inte sluta, kan ni förstå det?!
Dock är detta inte hela klass, saknar några.

Melodifestivalen

Ikväll blir det mys till melodifestivalen, hejaaaa Loreen!
Min underbara vän

Råka pausa när man skulle dansa

Kvällen började hos mig med grill och mys, Natta, Emma och Becca var här. Vi pratade på om allt möjligt, det är fina tjejer det där! Senare kom Kajsa och Hanna och vi började röra oss mot Aya, väl där träffade jag massa folk, jag hade en superkul kväll även om jag inte minns allt... Kvällen avslutades runt fem då jag la mig i sängen bredvid Erika som redan sussade gott där. En bra kväll helt enkelt :)

En bra granne helt enkelt

Drog som sagt över till Benny i morse när jag vakna där han och Thobbe var. Snackade goja och lite så, sedan bestämde vi oss för att äta, så gick mot centrum och genom Thobbes hemliga stig, var den snygg eller, fick tusen fästingar, för att sedan bli upplockade av Melvin och åka till ph. Sedan fick jag skjus hem och nu tänkte jag sussa lite. Hörs senare. Xoxo


Bilder från igår


Min fina vän Sharre på Aya :)

Grill hemma hos mig med snyggingarna!

Krigsskada.... svider s*tan

 


På väg till nya grannen


Fel i maskin

Inlägget som kom in nyss "kvarnis nu" det skulle varit innan "set it up" så ni vet...


Kvarnis nu

Underbara människor!!! Självklart så vann ju mitt lag matchen med 6-5 och sedan vart det kick och avslutning med ravaaa eller hur nu det stavas, snart är det dags för de igen... Vill inte :(( haha älskar livet.
Xoxo!!


Set it up!

Sitter i badet, ovanligt, ÄLSKAR ATT BADA! Man blir så avslappnad och len.
Ska strax skölja ur håret sedan fixa mig för att sedan invänta Natta och Becca, blir grill och go dricka för att sedan bege sig till Aya. Hoppas på en bra kväll!
xoxoxox
Finns inte ord som räcker till att beskriva denna människa, hon är en ängel på jorden.

Solen skiner, livet är bra!

Humöret blir verkligen bättre när de är sol. Jag blir så mycket gladar!
.
Nu blir det upp till kvarnängen och spela fotboll med grabbarna i klassen :D weeey! Känns som en mycket bra start på helgen :)
Love /A


In school

- Magen har egen konsert, vrålar som bara den, nya lordi!
.
Såg 21 Jump Street igår, grym film, riktigt rolig, en Agnes film helt enkelt! Sedan somnade jag sött hihi :)
Idag är det skola, sedan ska jag träna och så får vi se vad kvällen har att bjuda på.
xoxo

Torsdagskväll

Sitter i badkaret och letar låtar till flaket och snackar med Filip, alltså AHHHHHH JAG ÄR SÅ TAGGAD ATT JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN!!!! Sitter och hoppar här i badkaret till musiken, tsunami på g. Idag pratade vi om studenten på mentorstiden, alltså fattar ni VI TAR STUDENTEN, JAG TAR STUDENTEN. Det är sjukt, tiden har gått så jävla fort. Jag och världens bästa klass tar studenten Tisdagen den 5 Juni. Champange frukost, flakåkning och fest på kvällen med världen bästa människor. Längtar så jag spricker. Håller på att skriva tal också, måste säga vad jag tycker till dessa fina människor. Snart är det ändå slut på de tre åren vi haft tillsammans, så otroligt tråkigt mitt i det roliga. Dom gör mina dagar. Jag kommer sakna dom.

Illamående

Känns som jag ska spy när som, är så otroligt nervös över mitt sista samhällsprov, jag måste få VG på detta, JAG MÅSTE!! Fattar ni pressen eller, jag kommer faila bara för det. Fan alltså, nu måste jag ta mig samman. Vi hörs efter provet.
Godmorgon förresten.

I ain't crying over you

Nu har jag tagit min vanliga eftermiddagslur, eftersom jag är ett år så behöver jag sova två gånger om dyngnet. Ska fixa till mig lite sedan åka på Tack och adjö show för oss treor på gymnasiet. Efter det blir det plugg och sova. Hörs :)
Inget jag behöver helt enkelt

Sitter ute i solen och svettas

Vart en sprintur iaf och ben, nu är jag mör och har glömt att avboka pump passet som är ikväll, bra... jag kan inte ens lyfta mina armar över huvudet efter igår.
Väntar på att frugan ska komma hit så man får lite sällskap i det varma. Vilket väder vi har, det är underbart!!

Påväg till gymmet

Underkropp på schemat idag, och en springtur om jag hinner :)


Middag med mamma

- Räkor och gott. Dock saknar vi solen


Studentklänningen har kommit!

Sneak peak på ryggen får ni. Älskar den!!! Från victoria secrets :)


Mina armar skakar

Träningspasset slut, och trots att vi egentligen bara skulle gå igenom tekniken för olika övningar så slutade det med att vi körde på med tre set ändå så nu är jag skakis och kände att jag verkligen inte kommer klara step pass ikväll, så avbokade det, men ska nog ut på en lugn  springtur senare ändå :) Bara lalla runt långsamt, det blir skönt!
Nu ska jag skriva arbete, hörs!
Min fina vän.

Friluftsdag

Har haft 50 st elever i åldern 10-11 hela morgonen, vi körde lekar, bakade och körde lekar igen. Det var väldigt kul faktiskt. Bilder kommer :)
Nu har jag två lektioner sedan ska jag till Friskis och tränas av pt Anton. Lär vara död efter men inte nog med det så blir det ett body step pass ikväll också, sista biten till sommaren nu!!! KÄMPA

In the bath growing a beard!


Kung fu panda

- vilken panda! Jissesssss!
.
Efter gymmet hämtade papi mig, väl hemma pluggade jag körkortsteori och körde Kalle fram och tillbaka över gården. Vid halv nio kom en filur ut till mig och vi gick en promis ner till sjön. Det är så vackert där, underbara ställe! Sedan åkte jag med ner till nynäs, ska vara på kvarnängen halv åtta imorgon så. Nu blir det ett bad sen sova.
Sleep tight folks!


TorrTuss

- Jag läser även ErikCastell.blogg.se, missade att skriva det. Sköna grabbar det där, följ!
.
Okej, detta med TorrTuss är ju en roliga historia. Jag skulle hjälpa mamma bli av med en sida hon tydligen blivit medlem på. Där jag ser att hon heter TorrTuss, en Torr Tuss, hur tänkte hon där? Så jag tyckte självklart mina mamma var dum i huvudet innan jag kom på att våra katter heter Torres och Tussan, Torr och Tuss. Men hur tänkte hon där? Tänkte hon överhuvudtaget? Det är ju frågan.

Gymmat

Drog direkt till gymmet efter skolan, crosstrain i tio x2, en början och en i slutet. Sedan körde jag 3 x20 på biceps, triceps, axlar och bröst, sedan mördade jag min mage! Känns bra, blir nog en springtur vid nio också. Älskar att träna!!!
Är lite stolt över att min axelmuskel syns trots att jag har armen rakt ner, brukade alltid få ta upp den för att muskeln skulle syns hihi, träningen ger resultat!


Little did I know

- step by step, I'll take it slow.
.
Haft en bra morgon eller? Själv har min varit kanon so far! Vaknade upp ute på Djursnäs, jag känner mig så fridfull där ute. Jobbar på som s*tan just nu med skolan. Så detta kommer säkert ordna upp sig! Efter skolan blir det gym sen ut till pappa och springa. Måste ligga på nu sista biten till sommaren. Men det är otroligt skönt att springa, dock lär det bli ett lugnt pass idag efter som jag total dog efter gårdagens pass som endast gick på envishet. Jag hade gett mig f*an på det så då var det bara att ge allt. Dåligt tänkt kanske.. menmen.
Nu ska jag ÄNTLIGEN äta lunch, hörs! :)

Finaste lillebror.

Sådärja!

Sex km på 26 min, det får bättre och bättre nu! Dock så ser jag stjärnor nu, men det är det värt ;) ska duscha nu sen gå till sängs. Hörs!


Final!

Sitter just nu i vardagsrummet ute hos pappa och kollar hockey, eller aa jag pluggar körkortsteori men aa. Måste ut och spring också, känner att jag borde dra typ nu. Så vi hörs när jag är klar osv. hähä heeej

Svar på frågestunden

Edie: har du nan van som du tycker e sadar extra harligt efterbliven???;;)))
Tja frugan! Det måste ju vara du, du har dina stunder där man bara stannar upp och tittar på dig efter att du sagt något och du skrattar som fan för du tycker ju du är svinrolig och det är just såna ögonblick som får mig varm, du är helt efterbliven och jag älskar de! Precis en sån vän jag behöver! Lämna mig aaaaaldrig, det blir så tråkigt då
Anonomya:
gillar du någon just nu?
Nej, faktiskt inte. Det är otroligt skönt måste jag säga!
vad ska du göra i sommar och efter studenten?
I sommar ska jag jobba med Kajsa på Sthlms hamnentreprenad, sjöavdelningen. Sedan blir det nog Gotland och Magaluf med flickorna och i höst ska jag jobba vidare på sthe ab :) Sedan förhoppningsvis åka iväg på volontär nästa vår.
vem är snyggaste killen respektive tjejen i nynäshamn?
Hmm, snyggaste killen måste nog vara, ah va svårt, gillar inte att svara på såna här frågor, men det får bli brorsan, Filip! Snyggaste tjejen.. min syster lätt, Clara!
din bästa tjej och killkompis?
Min allra bästa vän är mamma men snäppet efter där ligger frugan, Elin :) har ingen speciell killvän, har ju dock många killvänner men ingen speciell sen Adde försvann ifrån den platsen, men Axel, Totte och Victor är mina goingar och har varit sen långt tillbaka i Viatiden.
något du saknar? vad?
Jag saknar hästarna något otroligt mycket! Vill bara hitta en häst nu så jag kan få min polle. Känna vinden när man galopperar fram igen. Saknade är enorm.
Saknar du någon just nu? en vän? en kille?
Jag saknar min mormor&morfar väldigt mycket.
Går du ut gymnasiet med bra betyg? Hur ser din betygsliknande ut? Vad ska du göra efter gymnasiet? :)
Jag har VG eller MVG i nästan alla ämnen förutom Matte a,b,c, kemi, natur, fysik och engelska. Ska tillbaka till skolan i höst och göra om Matte c, kemi och natur. Har massa rester som jag verkligen inte kommer hinna med nu så jag valde att komma tillbaka. Om vi bortser ifrån aa dom där ämnen som kräver mer hjärna så går det väl bra, jag är inte så bra på matte och det krävs för både kemi och fysik. Sen är jag ingen pluggis så.... Som jag skrev högre upp ska jag jobba, förhoppningsvis iväg på volontär och sedan ska jag plugga vidare :)
Vem är den bästa du har haft sex med? svara ärliiiiiigt
Nä, jag ljuger... alltså det där är en svår fråga ändå, ärligt talat så vet jag inte. Men det är ingen som riktigt tagit mig med storm första gången så det är ju antingen Marcus eller Jesper som jag var med ett längre tag, man lärde sig liksom vad den andra tyckte om.
Har du någon du ogillar riktigt mycket här i Nynäs som du egentligen inte känner? Vågar du avslöja vem, ledtråd i varje fall ;)?
nä, det tror jag faktiskt inte att jag har. Om jag inte känner personen så finns det ju ingen anledning till att ogilla den väldigt mycket. Dock kan det vara så att jag kan ta mina vänners sidor om det är någon som beter sig dåligt så blir jag ofta arg och har den verkligen behandlat min vän dåligt så kan jag gå in i grytan också. Men ingen speciell som jag kan komma på nu.
vilka bloggar brukar du titta in på? :)
Jag brukar titta in
hur många har du haft sex med?
Hur många tror du jag legat med? ;) nä men det räknas på MINDRE än tre händer, alltså mer än två händer och mindre än tre. Så antingen 11,12,13 eller 14 för er lite mer efterblivna ;)
Edie: har du nan van som du tycker e sadar extra harligt efterbliven???;;)))
Tja frugan! Det måste ju vara du, du har dina stunder där man bara stannar upp och tittar på dig efter att du sagt något och du skrattar som fan för du tycker ju du är svinrolig och det är just såna ögonblick som får mig varm, du är helt efterbliven och jag älskar de! Precis en sån vän jag behöver! Lämna mig aaaaaldrig, det blir så tråkigt då

Anonomya:
gillar du någon just nu?
Nej, faktiskt inte. Det är otroligt skönt måste jag säga!

vad ska du göra i sommar och efter studenten?
I sommar ska jag jobba med Kajsa på Sthlms hamnentreprenad, sjöavdelningen. Sedan blir det nog Gotland och Magaluf med flickorna och i höst ska jag jobba vidare på sthe ab :) Sedan förhoppningsvis åka iväg på volontär nästa vår.

vem är snyggaste killen respektive tjejen i nynäshamn?
Hmm, snyggaste killen måste nog vara, ah va svårt, gillar inte att svara på såna här frågor, men det får bli brorsan, Filip! Snyggaste tjejen.. min syster lätt, Clara!

din bästa tjej och killkompis?
Min allra bästa vän är mamma men snäppet efter där ligger frugan, Elin :) har ingen speciell killvän, har ju dock många killvänner men ingen speciell sen Adde försvann ifrån den platsen, men Axel, Totte och Victor är mina goingar och har varit sen långt tillbaka i Viatiden.

något du saknar? vad?
Jag saknar hästarna något otroligt mycket! Vill bara hitta en häst nu så jag kan få min polle. Känna vinden när man galopperar fram igen. Saknade är enorm.

Saknar du någon just nu? en vän? en kille?
Jag saknar min mormor&morfar väldigt mycket.

Går du ut gymnasiet med bra betyg? Hur ser din betygsliknande ut? Vad ska du göra efter gymnasiet? :)
Jag har VG eller MVG i nästan alla ämnen förutom Matte a,b,c, kemi, natur, fysik och engelska. Ska tillbaka till skolan i höst och göra om Matte c, kemi och natur. Har massa rester som jag verkligen inte kommer hinna med nu så jag valde att komma tillbaka. Om vi bortser ifrån aa dom där ämnen som kräver mer hjärna så går det väl bra, jag är inte så bra på matte och det krävs för både kemi och fysik. Sen är jag ingen pluggis så.... Som jag skrev högre upp ska jag jobba, förhoppningsvis iväg på volontär och sedan ska jag plugga vidare :)

Vem är den bästa du har haft sex med? svara ärliiiiiigt
Nä, jag ljuger... alltså det där är en svår fråga ändå, ärligt talat så vet jag inte. Men det är ingen som riktigt tagit mig med storm första gången så det är ju antingen Marcus eller Jesper som jag var med ett längre tag, man lärde sig liksom vad den andra tyckte om.

Har du någon du ogillar riktigt mycket här i Nynäs som du egentligen inte känner? Vågar du avslöja vem, ledtråd i varje fall ;)?
nä, det tror jag faktiskt inte att jag har. Om jag inte känner personen så finns det ju ingen anledning till att ogilla den väldigt mycket. Dock kan det vara så att jag kan ta mina vänners sidor om det är någon som beter sig dåligt så blir jag ofta arg och har den verkligen behandlat min vän dåligt så kan jag gå in i grytan också. Men ingen speciell som jag kan komma på nu.

vilka bloggar brukar du titta in på? :)
Jag brukar titta in Victoria C, Ellen K, Josefin S, Tess R, Erica C, Elin E, Julia Ö, Samantha N och Erika L :) Har säkert glömt någon nu..

hur många har du haft sex med?
Hur många tror du jag legat med? ;) nä men det räknas på MINDRE än tre händer, alltså mer än två händer och mindre än tre. Så antingen 11,12,13 eller 14 för er lite mer efterblivna ;)

Fotodag med mamma

Min mamma är den vackraste som satt sin fot på denna jord.

Jag lever igen

En hvetes morgon... Nu halv sex på kvällen känner jag mig levade inge. Har inte kunnat röra mig för att det känts som om jag ska spy då och har sprungit på toa tusen gånger för jag trott jag ska spy och sen har jag försökt sova vilket inte gått bra för har bara mått illa. Alltså bläääääääää!!! Men nu är det borta, äntligen! Nu ska jag ta ett bad och sedan fixa mig :) Hörs
Charmig bild jag tog igår när jag ramlat ner i sängen, med sminket kvar, fräscht!

Kom igen nu sista slutspurten!!!


Man mår som man förtjänar

-fyinihelas*atan vad jag mår.. Har inte vart så här bakis på jättelänge. blääääääääääää
.
Kvällen började hos Nicole, där vi åt middag, spelade beerpong och hade massa kul! Senare på kvällen bar det av till Matilda där det var fest. Jag hade en superrolig kväll med min finafina vänner. Kvällen avslutades halv fyra då jag ramla i sängs. En bra kväll, jag är mycket nöjd!

Godnatt

Jag tror vi för höras imorgon! /från sängen, med sminket kvar såg jag ju... Soft...


Dags att göra sig redo!

Vart och hämtat en keps hos Filip, lovar att jag ska bevara den med mitt liv brorsan! Så nu är den delen klar iaf, weey! :D ska ta ett bad nu sedan börja göra mig i ordning och fara till Nico som vi ska fira idag! Weho, hörs!


Godmorgon mitt herrskap

Vaknade med hjärtattack när Patrick ringde mig, blir en promenad med honom strax. Efter det ska jag åka in till Karolinska och hälsa på Isak, äntligen ska jag få hälsa på kämpen!
Men nu måste jag dra mig, vi hörs! :)

Coop Extra i Nynäshamn, sämsta affären som finns

Jag är så otroligt lack nu!!!! Var där idag och handlade, så funkade inte deras kortgrej så hon i kassan drog och jag slog in min kod och då tog det hur lång tid som helst, så tillslut sa hon i kassan att hon ville se leg på mig, vilket jag inte hade på mig. Mamma var med och inte ens att hon intygade på att jag var kortägaren dög, jag köpt liksom en B&B, SKÄMTAR DOM ELLER!? Så vi lämnade allt och gick, så ser jag nu att det dragits 73 spänn ifrån mitt konto OCH JAG FICK INTE ENS MED MIG DET JAG TYDLIGEN HAR BETALAT FÖR!!!! Jag ska dit imorgon och ha tillbaka min jävla pengar!

Världens bästa vän.

Vad skulle jag göra utan dig? Tack för att du finns och alltid finns här för mig. Jag älskar dig så otroligt mycket fina mamma!


Allting jag älskar utav hela mitt hjärta tas ifrån mig bit för bit

Detta är inge bra dag och jag måste skriva av mig, läs eller inte, whatever. 
.
Mormor, Morfar, Ersas, Smedjan, Norrbo, i dom orden finns inget annat än kärlek för mig, en enorm lycka och massa minnen. Denna kärlek har rasat i bitar så många gånger under dessa år.
Jag minns när jag var liten, då hade jag allt, Mormor&Morfar, Ersas, Smedjan och Norrbo. Det var den bästa platsen som fanns, lugnt, fridfullt och så otroligt vackert. Stor tomt, underbart hus, gemenskapen och vattnet som man såg ligga spegelblankt, naturen, djuren och lukten. Denna underbara plats med alla dessa underbara människor som jag älskar mer än något annat. Jag har aldrig haft en sån stark och stor känsla för ett ställe förut, flyttat har jag gjort hela mitt liv, totalt 12 gånger och jag har levt i 18,5 år. Jag har aldrig haft ett ställe som varit mitt, det har aldrig känts som hemma, förutom i Norrbo. En plats som tas ifrån mig mer och mer. Först försvann min morfar, min morfar som kallade mig nyckelpigan, som alltid lekte med mig och hade tålamod med lilla spralliga jag. Jag var visseligen bara fem när han gick bort, så jag minns inte hur det kändes när han försvann, men mamma skrev dagbok tidpunkten han dog, och där skrev hon att jag legat och pratat med mig själv och sagt "morfar är nog död, ja han är nog faktiskt död", så jag förstod väl, trots att jag var så liten, att min morfar faktiskt inte fanns vid liv längre. Tiden gick vidare och mormor bodde kvar i Ersas, vi åkte upp så ofta vi kunde. Allting blev bra, även om det tog tid så vart allting bra igen. Livet går vidare efter döden, det vet vi alla, även om det inte känns så när det väl sker. Allting var bra, det funkade, i elva år. En morgon för 1,5 årsen hände, det som verkligen inte fick hända. Jag får ett samtal i skolan, jag minns varje sekund, jag satt i matsalen med massa människor runt mig. Mamma ringde och när jag svarade hörde jag inga ord bara en person som storgrät. Hugget i mitt hjärta när jag hörde orden, att min mormor var död, den var olidlig. Jag bröt ihop totalt, kunde inte stå upp själv, grät och grät. Jag visste inte att man hade så mycket tårar, i flera dagar som blev veckor höll det på, det tog aldrig slut. Efter att mormor försvann fanns inga tvivel om att Ersas måste säljas, vi bor för långt borta för att kunna ta hand om det... Det enda stället där jag känner mig hemma skulla tas ifrån mig, som om jag inte förlorat tillräckligt. Det som jag kände, kände ju självklart alla andra i min familj och släkt också, det där var vårt, det hade varit vårt så länge jag kan minnas och längre än det. Detta var slutet, slutet på min saga, min underbara saga. Sagor brukar få lyckliga slut, dom får alltid lyckliga slut! Detta är skillnad på verklighet och sagor, ibland måste man vakna upp, även om man inte vill det. Ta verkligheten och göra det bästa utav situationen. Det var inte lätt, så mycket som vi kämpat men ändå inte hittat den lösningen vi ville ha. Dagen var kommen och vi lämnade över nycklarna. Vår saga var slut. Men det finns alltid något ljust, bakom allt det mörka så fanns det ett ljus. Smedjan fanns kvar, det som låg 100 meter ifrån Ersas fanns fortfarande. Vår trasiga saga kunde leva vidare i Norrbo, den vackraste platsen på denna jord, vi skulle få vara kvar. I allt gråtande så fanns en lycka, en lycka som tände hoppet, vi hade varandra och vi hade Norrbo, allt skulle kunna bli fint ändå. Så kommer vi till idag, orden "dom har köpt ett nytt ställe" ekar i mitt huvud. Min saga har kommit till sitt slut, nu finns det inget ljus kvar, Norrbo kommer försvinna ur mina händer. Det enda stället på denna jord som alltid känts som mitt hem är på väg bort. Min saga är slut...

Mormor&Morfar

Ersas

Smedjan



Glöm inte

... http://agnesericsson.blogg.se/2012/may/eftersom-fragestund-ar-det-nya-blogg-sa-kor-1.html
Fråga på nu, vet att det är något ni måste undra över om mig, kom igen och fråga så får vi se vad jag har för svar på de! :)

hey peeps!

Har försökt min två gången på att ligga ute i solen idag, men det blåser så kallt runt huset så det går inte.. less man blir!
Igår hade jag världens bästa dag med pappa! Vid nio körde han in mig till Nynäs och jag gick till frugan, pratade och kollade tv. Vid halv elva gick vi till Freja, på vägen stötte vi på Filipoo och Carimo som också skulle dit. Väl där träffa vi Natta och Becca som vi satte oss med, grabbarna grus var även där, det var kul att träffa dom, det händer allt för sällan.. Sedan gick jag och Becca på nattpromenad i 100 år tills vi mötte upp Dennis och Tom, snackade ett tag sedan blev det hem och sova :) En bra kväll även om det inte vart som vi planerat.
Nu ska jag skriva arbete, hörs! :)

Pappas dag

Är ute hos pappa nu, bara han och jag, supermysigt! Lite kvalitétstid med pappa. Vi började allt med en springtur på sex km, sen mage, axlar, biceps och triceps. Nu väntar pizza, kladdkaka som jag bakat och film. :) kram så länge!


Grattis världens bästa pappa på din dag!


Jag älskar dig av hela mitt hjärta!<3


Eftersom frågestund är det nya blogg, så kör jag en också :)


Give me a call

Legat ute i solen idag, superskönt. Vaknade upp med migrän, tack våren... får alltid så när det går från kallt till varmt. Svinjobbigt. Sedan har jag bara pluggat. Snart börjar hockeyn, weeey!
Har inget vettigt att säga faktiskt, heeeeej!

Saknaden är enorm

Älskade mormor och morfar. Det är dags för er att komma tillbaka nu, ni har varit borta tillräckligt länge.

Lilla Aggaaaan

hahahaha, älskar dom här två bilderna. woooooooow
Det där med att gunga var ju inte alls roligt iaf
Clara: Varför ser Agnes så sur ut
Pappa: Hon var arg när hon föddes.
hahah, aa svinarg, levde knappt när jag föddes..
Om ni ser det röda tjocka strecket jag har i pannan hela tiden, det kallas storkbett. Kul att jag aldrig kommer bli av med det haha det tittar fram ibland fortfarande..
tittut
Sitter i kylskåpet bara, precis som man brukar göra
Knegare redan i tidig ålder
Tur att jag inte
hahahaha, svinarg
Det där gillades inte, jag trodde typ jag skulle drunkna och ändå hade jag den där fula hatten på mig så jag inte skulle få vatten i ansiktet. Klokunge ändå

Jag älskar er!

Mamma: kolla på Stefan
Agnes: Frej ser livrädd ut!
Mamma: men det är Stefan, Agnes!
Agnes: Men bebisen!!
Mamma: Ja, Frej?
Alltså hur ärthjärnig är inte hon
Bebis-Agnes med papi

Bebis-Agnes med älskade morfar
Min retarded pappa
Älskar denna bild på pappa och mig
Lucia-Agnes å pappa, tur att jag orkade hålla upp mitt huvud, ser inte alls efterbliven ut
Moster å jag på någon midsommar
skumbad, tur att jag inte ser nå stel ut
papi å jag, söt åsna ju!
Mamiiii
Vackra mamma, första gången pappa och hon hade en dejt :)
Agnes: Va konstigt det känns att se dig med hår!
Pappa: Jag hade hår innan jag klippte mig.
ahahaha you don't say?
Susstime
Fina mamma

Varning för massa inlägg med gamla bilder nu

Mamma, syster och jag for ut till pappa för att leta reda på bild på mig som liten till studenten. Hittade massa bilder så har tagit massa kort. Ni ska få se, men dom kommer i olika inlägg :)

Fångade av en stormvind!


Död kropp

Är mör överallt och har dunderträningsvärk. Missade första lektionen då jag låg i sovkoma och inte kom ur sängen. Men det är värt smärtan, detta var en av de bästa helgerna! Underbara dans. Skulle kunna skriva om den hela tiden, men det blir tråkigt för er så jag struntar i de.
Idag ska jag köpa en fet jäkla godis påse, för det förtjänar jag efter alla denna träning. wey, hörs senare! :)

detta är jag när jag springer

Pass

Jag har funderat lite på vad som orsakat detta, är de det som har hänt eller är jag bara inne i en fas där jag blivit känslokall?
Jag har under de senast halvåret och lite till varit så otroligt känslokall när det kommer till killar och kärlek.
- Reagera som om jag inte bryr mig när en person berättar för mig hur mycket den tycker om mig. Bara för att jag inte känner samma sak tillbaka.
- Har självklart under denna tid börjat träffa killar men inte fattat tycke för en enda. och detta är bra killar, något jag egentligen borde falla för.
- Tycker det är helt ok när jag och en kille går från att prata ofta till att inte prata alls.
Skulle detta varit mig för ett årsen hade jag bölat och mått piss och nu bara bryr jag mig inte. Har ingen aning om varför jag är så här, men ska jag erkänna så är det ganska skönt. Slippa all längtan efter en kille, och ha känslan att man alltid vill skriva eller att man blir ledsen när man slutar prata. Jag bara struntar i allt krångel.
De förflutna har satt sina spår, ni har ingen aning om vad som hänt mig och jag tänker inte ta upp det i bloggen heller... Men det är inget vanligt heartbreak... Önska dock att det hade varit de.
Jag har faktiskt aldrig trott att saker som händer en kan påverka en så otroligt mycket, men här står jag idag, total förändrad på en punkt.
Tiden kommer lösa detta, jag kommet ju självklart inte vara så här för resten av mitt liv. Senare i livet kommet den där prinsen som kommer rocka min värld och ändra min syn på kärlek till bra igen. Om några år, då ska ni få se :)


Malins dansskola

Nu är det slut för denna termin, vill inte. Vill gå till dansskolan imorgon vid fyra och ha lektioner! Jag älskar det stället, människorna och danserna, sån otroligt underbar känsla, den går inte att beskriva.
Jag är otroligt stolt över Ericas och mina elever, dom har varit så duktiga! På både genrep och uppvisning, trots att det bara varit mig dom haft till hands, dom lyssnar så bra och ger allt.
Nu blir jag lite blödig, men jag känner bara en enorm kärlek och lycka till denna dansskola och människorna i den.
Nu vill jag ha höst så dansen kan dra igång!!!


Bara så ni vet


Känsliga personer bör bläddra fort förbi denna bild.

Ajjjj! Lite jag dreglar också. Fräsch


Middag igår

Mina båda mostrar var på besök med sina män, supermysigt. Vi åt middag och pratade jättemycket. Även pappa var på plats och det var supertrevligt! Jag älskar min familj och släkt, dom är verkligen världens bästa!


Dansuppvisnings dag två

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_202373831.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_202373831.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_202373831.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_202373831.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_202373887.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_202373887.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_202374130.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_202374130.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_202374207.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_202374207.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_202374242.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_202374242.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_202374278.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_202374288.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_202374446.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_202374470.jpg" class="image">


Så mycket kärlek och en enorm lycka!

En dans dag klar, så otroligt glad! Det är så underbart, det går inte att beskriva känslan. Alla elever är så duktiga!! åh, en sån bra dag!!! Nu laddar vi om inför imorgon. xoxo


.

Skjuswk/7//skaldinnornas€/@/!/>\^]^[$\%[+hwlsbaoslshuJbsjsjjaj6€2!/€/€2€
Så känner jag just nu. Skriver imorgon, godnatt


Springtur runt fjättern med Benny


Spöken

- vi har konstaterat att det spökar i M's lägenhet. Knakar och låter hela tiden, skönt det var när vi kollade skräckis och det lät hitt som hett i hallen. Kul att vi sitter och skrämmer upp varandra också, filmen var egentligen inte så läskig men ändå så vågade jag knappt titta i slutet för att vi satt på nålar och inbillade oss saker. Men en kul kväll ändå, sköna lirare det där!
Sov hos frugan, vi vågade inte sova själv, vad ska man göra liksom. Dock så har jag väldigt svårt för att dela täcke med någon.. jag måste linda in mig för att kunna sova, så jag sov kanske sammanlagt två timmar inatt. Så om ni ser en zombi så är det bara jag!
xoxoxo


Sämsta morgonen jag haft på länge

Först väcker mamma mig två timmar för tidigt och jag avskyr sånt så jag blev svinarg och när jag blir arg blir jag värsta bitches... Sen somna jag äntligen om och vaknad utav alarmet med världen migrän, tack!! Jag får aldrig det men just idag fick jag de, när det är genrep. Den är fortfarande inte borta, de har gått fyra timmar och det känns som om någon hoppar på mitt huvud. Sämsta dagen, just nu hatar jag mitt liv.
Hörs sen när jag är glad. Hejdå


Vilse i min säng

Blindbock


död

Känns som om min själ inte är här fast min kropp är. Jag är helt bort, vet verkligen inte vad som är upp och ner. Skakade mig igenom pumpen och var slut efter två låtar på spinningen, självklart kämpade jag vidare men JISSES!! Man får inte vara sjuk i två veckor.
Undra hur många gånger jag sudda och skrev om nu för att jag skrev fel..
PEACE OUT BROES
Världens finaste lillebror, min lillebror. love

Kommentar :)

tar den snabbt innan jag ska springa iväg och träna, först ett pump pass som följs av ett spinning pass.
.
.
1, Jag är egentligen lite blyg, men det märks inte för jag pratar hur mycket som helst då.
.
2, Jag har jättelätt för att bli generad, ogillar att göra bort mig framför folk.
.
3, Jag älskar att få folk att le och skratta
.
4, Jag är ganska barnslig, har massa energi och har svårt för att sitta stilla. Säger konstiga saker, men vet ni vad, det är det som gör allt kul! Vuxen ska jag vara sen.
.
5, Jag är lite smått beroende av sex och allt som har med det att göra. Jag älskar det helt enkelt! Men detta betyder inte att jag har sex hela tiden, just nu har jag ingen.. men som tur är kan man fixa det där på egen hand ;) DET ÄR KING! kör ba ;)
.
Så hoppas det duger :) xoxoxoxox

Jag drunknar i allt plugg


Min hämta-macka kompis

Varje lunch, "macka?" "macka!" så går vi. En kalas tradition


In school

Sitter på första lektionen som en Zombi, tack för att jag jäspar tusen gånger i minuten. Hann inte äta min smoothie i morse :( typiskt!!
Imorgon är det genrep, som jag längtar!!! Uppvisning i helgen, underbart!


Mysigt sällskap ändå


I wanna tough lover

He'll be so tough he'll make Venus come alive.




En skön dag ändå

Lyckades försov mig, så hade bara dator lektioner kvar och dom är jag nästan klar på så stannade hemma och skrev arbeten ist. Det är så bra väder man blir så lycklig!! Sedan dans vid fyra och efter det åkte jag och mamma på möte vid skolan för att lösa allt som jag ligger efter i så nu känns det bra igen.
Nu blir det ribs och mums, weeey hörs!

Dance

Det spritter i hela kroppen när man dansar, jag vill bara dansa mer. Speciellt nu när det sitter och jag verkligen tar i. Underbar känsla!
På Lördag och Söndag är det uppvisning, kom igen nu köp en biljett! Dock snart fullt på allt fyra men det finns kvar och detta vill ni inte missa!!

Varför sa ingen att det skulle klia så mycket?

- Mina "sår" ifrån brännässlorna har börjat läka så nu kliar det som satan. Jag blir galen!!!
.
Nu ska jag springa iväg till dansen. Sista veckan nu, på Lördag och Söndag så är det uppvisning och Torsdag genrep.. Så tråkigt att det är slut! Underbara dans, dansskola, lärare och elever. Där trivs jag bra!
Men nu måste jag skynda till bussen, hörs! :)

Tårarna pressar på

Det är inte rättvist, livet är så fruktansvärt orättvist!! Sånt där ska inte hända. Fina underbara person, kämpa på, du klarar detta! Du är stark!! Jag tänker på dig och sänder all min styrka till dig.
Kärlek.

Bitch1


Woman in black

Den tittade vi på, jag brukar aldrig se skräck filmer men nu ser jag bara det för att dom är efterblivna och måste se läskiga filmer som dom skiter på sig till.
FYFAN VILKEN VIDRIG FILM. Elin och jag skrek för fulla halsar och det blir ju inte bättre när vi skrämmer upp varandra. Alla fyra satt på nålar hela filmen. Sen efter vågade ingen röra sig, och alla hoppade till för minsta lilla. Alltså, nä usch, kan vara den läskigaste filmen jag sett! Sedan fick jag gå runt i lägenheten som var helt mörk och kolla så det inte var någon där, tur att man är modig liksom ;)
Men iaf, vill ni se en läskig film så där har ni den, Woman in black.
Nu ska jag försöka sova, godnatt.
Nu vill jag ha sommar!

Vilken bloggdag

- I'm on fire!
.
Sådärja, nu har jag sovit lite, dock bara en halvtimma för Thobbe ringde och väckte mig, tack för den!! Sen tog jag mig ett långt bad, kände mig som en äcklig gris innan och nu känns det bra igen, like a princess.
Ska möta upp Elin snart sen gå till Markus för att kolla film med han, M och T. Woman in black, och dom är ju mer rädda än vad jag är så dom skrämmer ju upp en, är det lätt att inte sitta på nålar då. Ärthjärnor.
Men det blir nog en bra kväll! Vi hörs :) xoxoxoxoxoxoxoxooxoxo
Fina vännnneeeer!

Ensam är stark.

Guy - varför blir ni inte bara tillsammans?
Aggaan - för jag vill inte.
Guy - aha, aaa det var ju iofs ett ganska bra svar.. då var det problemet löst.
Tänk så enkelt saker kan vara ibland.


Varför är förbjuden frukt mer intressant

- en bra fråga det där. Finns det någon som har ett bra svar så berätta, för jag har klurat på den allt för länge.

gårdagens kväll

Drog ner till Freja med Erika och Tove där vi mötte upp flera godingar. Massa folk var det, Tycker synd om dom som inte kom inte, själv kom jag ju kanppt ut så.. Skulle egentligen inte dricka men det brukar ju bli så att jag gör det ändå. hejdå min lever vid 40års ålder! Drog med frugan hem till henne för kisspaus, sedan vidare till Johan där folk var och vi krökade vidare. Vid fyra gick jag och frugan hemåt, fastnade i bananbacken där jag fick för mig att rulla ner och det var ju inte så smart för det var brännässlor överallt.. Så nu dagen efter har jag rätt ont. Men strunt samma det var kul ändå :D
Nu ska jag skriva arbete, hörs!

Skivan

Vi drog till Hellströms innan drog våra feta rumpor till skivan. Axel och jag tog en tripp till Burger King innan också som dom feta hungriga barn vi är. Som om det inte skulle räcka med trerätters sen på skivan liksom. Väl på skivan satte vi oss till bord och fick supergod mat. Sedan började festandet, jag hade faktiskt riktigt roligt, trots att lokalen, personalen och djn sög så hade jag kul. Folket gjorde allt, underbara människor! Mamma kom och hämtade mig, Vickan, Axel och Jocke vid två. Snabbstopp på donken som var GULDVÄRT!!
.
Jag vill bara snabbt tacka Jennifer, Naida och Sofie som fixade en skiva till oss, trots att det inte blev som ni tänkt med alla ärthjärnor och cp lokal som ni inte ens ville ha så tycker jag att ni gjorde det bästa ni kunde. Tack för en kväll jag sent kommer glömma!

Bilder ifrån skivan


Jag lever, lovar.

Har inte haft tid eller ork att blogg, berättar om skivan när jag har en dator :) är för tillfället hos mina kusin i Danderyd, hit ska jag flytta när de är dags att skaffa familj! Först kollade vi Djurgårdens u19 där Frej, som idag är födelsedagsbarn, spelar. Sedan hem till dom för grill, tårta och mys :) älskar att vara här. Underbart!


En snabb update

Hinner inte blogg mer efter detta. Alltså jag har vart så stressad idag. Först ett prov jag knappt pluggat till, men det kändes ändå bra, svarade på allt och så. Sen fixa dessa tallrikar, ni vet alla i klassen får en så står det vilken klassen man är :) är ännu inte klar men kände att jag förtjänar ett ostressat bad. Så här ligger jag nu och gör mig ren å fin.
Men ska raka benen nu, hörs!


Bara så ni vet

Är det inte sol imorgon så tänker jag ligga i sängen hela dagen, sen tvinga någon att köra in mig till skivan.
Just sayin'.


Inlägget innan detta skulle publicerats igår kväll.

Igår vaknade jag bakis som satan, la mig i solen för att sola och fick reda på att jag var tvungen att ta lunch stallet, så mor och jag åkte ut och vi hade det supermysigt. Jag saknar hästarna, måste skaffa mig en häst nu!
Efter det dansade jag och sedan hade jag en skön kväll i sängen, vila upp mig, det behövdes kan jag berätta.
.
Idag var det skola igen, helt ok förutom att jag höll på att somna hela tiden. Efter skolan åkte jag, Amanda och Kajsa till hamnen och åt glass sedan till Amanda och sola. Så himla skönt väder, helt underbart! I love it.
Nä nu måste jag plugga, vi hörs :)
image description

Bad update today

Igår var en sån himla bra dag, jag har bara bra dagar nu. Lång helgen har varit underbar! Igår låg natta och jag i solen ett bra tag innan vi gick ner mot centrum för glass i solen och lite fix. Sedan bar det av hem och jag drog på dans mellan fyra och halv nio. Efter dansen begav vi oss ner till folkets hus, jag väljer cola på Valborg, där vi skulle uppträda. Det var superkul!! Jag tog i så mycket att jag glömde stegen haha.. Men dom ploppa upp i sista sekund.
Efter de hem å duscha för Valborg firande. Kom hem vid fem och somnade som en stock!
EN BRA DAG HELT ENKELT!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_200942510.jpg" class="image">


När man måste nysa och det inte kommer någon nys.

- Så otroligt frustrerande, jag sitter och andas in jättemycket för att nysa så kommer det ingen.. Måste verkligen nysa!!
.
Sen det här roliga med när man läser något superkul på datorn och börjar fnittra som en lite flicka. Vad är det ens, jag skrattar inte så och ändå sitter jag när och fnittrar. Förstår inte varför jag byter skratt för de.

RSS 2.0