Trött i hela kroooooppen+allt i ett nu som resulterar i långt inlägg.

Att gå upp 5 och slita som ett djur tills 16 är riktigt slitande på en. Fast det är samtidigt kul så man ska väl inte klaga :)
Idag fixade vi kablar igen och sedan åkte vi runt på olika ställen för at fixa saker till det vi skulle göra här näst, vilket var att måla elskåpen nere i hamDet var så himla skönt där, ute i solen, massa folk, underbart! Kom fram massa och pratade med oss, sa att vi gjorde fint, frågade saker osv. Massa turister också, vilken himla tur att jag hittar så bra i sthlm då.. fast börjar hitta bättre faktiskt, kan namnen på alla kajar nu iaf :D
Kunde vart det värsta jag hört, kom fram ett äldre par till oss, frun i rullstol och gubben hjälpte henne framåt, dom frågade om detta var sightseeingen med båt som man kunde åka på. Då sa jag gå till han där borta, så trodde jag dom inte förstod vem jag menade så jag gick fram till han och sa det där paret vill prata med dig. Vet ni vad han svarade?! Han sa "aha, nej jag gick ifrån, jag vill inte ha en rullstol att bära på", då vart jag riktigt arg! Här kommer ett par från ett annat land och vill se fina sthlm från vattnet så fick dom inte åka med för att frun åkte rullstol, vilket bemötande. Blir så arg bara jag tänker på det!!!
Idag märkte jag hur fint sthlm verkligen var, vi åker ju runt överallt och det är verkligen en fröjd för ögat. Så mycket tid dom la ner på husen förr i tiden, dekorerade med allt möjligt osv. Så himla fint!!
Lyckades också få målarfärg på min knäskål fast jag hade byxor hela vägen ner till fötterna, hur gick det till?!
Hahhaah ni skulle hört pappa, dom tog studenten idag, så åkte vi förbi ett flak med bara pojkar då sa pappa "ohh bara killar Agnes, där skulle du åkt!" hahaha mupp pappa, men också världens bästa :D
Nu ska jag äta, bilder kommer sen puss



hahaha jag måste bara...

..hahahahahahahaahahah!
Såg en kul grej nu :D hahaha barnsligt men så otroligt underhållande för en annan ;)
Förövrigt så kollar jag blackout, fast det var inte det jag menade med den roliga saken därupp, men detta program är ju också riktigt roligt :D garvar läppen av mig!
Nä, men ska man sussa eller upp 5 imorgon igen så.
Godnatt people, vi hörs imorgon :)

Pics från idag

Imorseeee
Paaapi
Rast efter allt slit i solen, lite skönt det vaaa då :D
Snygga skyddsglasisar vi fick!
Jobbar med en tjej som heter Sofia, jättesnäll brud blir nog 3 bra veckor! :)
Nu ska jag skickar låtar till pappa haha, heido

I'am number four

Grym film! Alex är så jäkla snygg det är helt sinnes. Så ni vet hähäh.
Jobb tills Onsdag sen är vi lediga tor och fre då åker jag till farmor och farfar med pappa och syster :)
Sen lördag kväll ska jag träffa Oscar :D Ska bli kul, det var jättelänge sen jag träffa honom, vi ska kolla på en Amerikansks fotbolls match, ska bli riktigt skojsigt, har ju bara sett dom matcherna på film, och jag tycker det är en grymt cool sport! Ska bli kultkultkult.

Efter tolv timmar så är jag hemma igen!

Åkte 05.20 och kom hem 17.20 hähähäh skööööönt. Men det var faktiskt roligt att jobba där, väldigt jobbigt men ändå kul :) Först fick vi testa och mäta långa kablar (tror jag det var), sen skrapade vi rent en grej och målade. Det var fasiken jobbigt, eller inte å måla men det andra, jag kommer vara biff efter dom här veckorna hähähäh ;)
Nu är jag hos pappa, ska sussa runt 9 är fett trött. Vi hörs senare eller imorgon :)
Pussssss
juuuussteee, bilder från idag kommer när jag hittat USB sladden.

05.20

åker jag till jobbet imorgon... fyfan alltså, i 17 dagar måste jag gå upp 05.00.. skönt! Aja det är värt de, får 1300 så :)
Nu ska jag se klart Iam number four sen sussa, godnatt med er.

Mitt hjärta brinner

Åhhh heeerrre vilken kväll, vart lite för mycket av det goda, men vad roligt jag hade. Isabelle och jag sprang runt och lekte FBI på Freja, jättetöntigt jag vet men alltså det var så himla kul. Jag hade en toppen tjej med min underbara vän! Sluta dock i drama, men det är löst nu :) Drog till Carl efter Freja, dom är ju tokiga dom, men jag tycker om de och dom. Efterblivna, precis som man ska vara hahaha. Kom hem halv 4 tror jag, dom somna jag gott i sängen.
Nu ska jag äta vitlöksbörd :D senare ikväll blir det morsdags middag sedan ut till far. Börja jobba imorgon, spännande!
Men vi hörs senare, puss
Grattis världens bästa på morsdag! Jag älskar dig.

Love, sex, ladies no regrets

Fasten up, can you imagine what would happen
if I let you close enough to touch?
Step into the fantasy,
you'll never want to leave, baby that's guarantied


fixniiiiiiiiiiiiing

Nu har jag duschat, satt i smöjan i håret ska fixa till mig nu osv som vi flickor gör. hehe.
Senare ska jag möta upp Isabelle :D sen vidare och föra sedan freja igen. Så bra liv har vi här i nynäs ;)
Nä, men vi hörs senare. Puss

Mor och jag

Är vi lite knäppa i huve eller, igår så var vi på ica för att handla så var godiset 19kr/kg om man handlat för över 300spänn. Så när vi stod i kön såg jag en kille som stod 2 efter oss som hade köpt säkert 1,5kg godis och bara det, han såg så himla glad ut över sitt godis.
Han visste säkert inte att man måste handla över 300 för att få priset 19kr/kg, så istället för att han ska betala cirka 25kr som han tror så skulle det kosta runt 100kr.
Så sa jag det till mamma och både hon och jag tyckte jättesynd om honom, fick verkligen dåligtsamvete och ont i magen.
Är det friskt eller?

Just because you know my name doesn't mean you know my game


-


När en kärlek mellan två personer gått i brustna hjärtan blir den aldrig detsamma igen...


Så otroligt besviken på mig själv alltså...

Varför skulle jag slösa min dricka på igår?! Så otoligt jävla dumt, skulle tagit det ikväll ist. Men aa vad säger man, det är lätt att vara efterklok.

Nu ska jag vila lite, sen träna och så sen blir det nog antingen lost kväll beroende på vad Charles säger eller krök igen, hahaha dumma unge jag är. Menmen, ibland får man vara lite efterbliven :)
Vi hörs när jag piggnat på mig, puss!

Nu är döden nära mig

min dator piper, ska den göra det? Är det inget att oroa sig för eller kommer den sprängas och mitt ansikte kommer börja brinna som söta Caretaker's ansikte gjorde i benkäckargänget? För iosf lägger jag helst undan den.
Har nyss vaknat upp från en skön lur, man känner sig som en bebis :D Eller man, jag vet väl inte vad ni känner men JAG känner så, superhärlig känsla :D
Ska strax börja fixa mig, sen åka till ica för att hämta ut kläderna sedan hem till Amanda :)
Vi hörs kanske senare, annars imorgon.
Pussen till er
Lillebror<3

SOMMARLOV!!!

WOHHHHOOO nu har jag sommarlov :D:D:D:D:D:D Det ska firas, så ikväll blir det först middag hos Amanda sen förkrök sedan freja med underbara vänner! Jag är superglad så idag kan inget ta ner mig!!
Plus att mina kläder från hm eller halens har kommit :D:D kanonkanonkanooooooon!!
Nu ska jag träna, vi hörs senare. Puss!

Om någon av er skulle vilja hyra en häst med mig så kan ni ju säga till!

Sitter och kollar på hästar nu och jag vill så gärna ha en polle att tävla träna osv, men grejen är den att jag får inte ha en själv, måste dela med någon vilket egentligen bara är bra för att ha en själv kommer jag aldrig orka.

Så om någon är intresserad så säg till! :)


Mormor och Ersas

Här ligger jag i sängen och tänker på när Noa ville ha mormors tv, men Stefan sa nej. Det var då vi gick runt och satte lappar på det vi ville ha i huset. Då slog det mig som en sten i huvudet, Ersas är sålt och mormor har verkligen gått bort. Detta är på riktigt, inget superdåligt skämt.
Det är som att verkligheten runnit ikapp mig, det är ingen mardröm längre, det är sant och på riktigt.


Saknar dig världens bästa mormor, massor med kärlek!
Love you.


-


Charge me up

Ligger i sängen, tog en sovis. Fysiken, matten och engelskan är klar så vad ska man dit och göra? Hoppas ingen rolig person läser detta så man får piska sista dagen i skolan. Shit jag har en lektion och en dag kvar i skolan tills sommarlov, HUR SKÖNT?! Vad jag längtar, wiiiiiiihooo :D
Nu har jag inget mer vettigt att säga förutom att jag hade en sjukt konstig dröm inatt, helt jätteskum. Hahaa kult :D
heido peeps

Någon som såg Off The Map ikväll?!

Stackars lilla nusse, han hade köpt munkar eller vad det var, så står hon där och duschar med han den andra snubben. Det gjorde ont att se han så ledsen, stackars bebis. Hoppas det löser sig nästa vecka!!
Vad jag prata strunt alltså... förlåt, ska sova bort min efterblivenhet. Godnattii :D

Jag har en efterbliven kväll

Shit vad knasig jag är, sitter på fb och kommenterar massa knasiga saker sen skrattar jag åt det själv. Hur mobbat är inte de?! Måste samla mig lite alltså, detta håller inte. Folk måste tro jag är helt tappad bakom vagnen :o
fast jag bryr mig inte, för det är feting kul så :D
Nu ska jag strax se grey's sen off the map, kalas kväll helt enkelt!
Puusssen till er!

Strax visas våran film

Jag gillar inte detta, kommer bli sjukligt pinsamt. Vi har spelat in filmer på multim och jag är ju ingen jävla skådis så det är inte så jäkla bra, vi fick iofs MVG på det men ändå pinsamt...

Gjorde mitt andra multim arbete idag, episkfim, jag sprang runt i caféterian och fixade folk, satte dom på rätt plats, intervjuade, tog kort osv. Det faktiskt riktigt bra, är en ganska bra sån där.. vad säger man fixare/ledare? aa vet inte. Nu ska allt bara in på datorn och fixas iordning :)

Aja, nu ska vi se filmerna.. Jag vill sjunka under jorden för några minuter, får jag de? bra tack heido

Till min närmsta, familj, släkt och vänner.

Finns inte en enda stund jag skulle tveka på att ta er före allt annat. Jag kommer alltid finns här för er, jag kommer stå upp för er i alla lägen, vad det än gäller.
Det är ni som får mig att orka, ni ger mig kärlek, värme, glädje och lycka. Ni är allt jag behöver, med er i min värld kommer allt alltid vara underbart. Ni är mina änglar. Jag skulle aldrig göra något för att skada eller såra er på något vis, inte med flit iallafall.
Ni är min skatt, jag är rädd om er, kommer alltid att beskydda er, vad det än gäller, det vet ni. Dock har jag en nackdel när det kommer till detta, när jag ser en som jag har nära hjärtat bli sårad, skadad eller något sånt så är jag inte den som står och tittar på. Jag beskyddar mina änglar, kommer alltid att göra.
I pick you over everything else.

Jennifer och jag skulle ut på pw, som slutade med...

...att vi rostade mackor och la oss i sängen för att kolla Notting Hill. Dock inte med så roligt sällskap då hon somnade rätt fort.
Söta lilla vän
Jag underhöll med mig att ta kort på mig själv, finns många tjusiga bilder på mobilen nu ska ni vet ;)
Shit vad brun jag ser ut å vara... NICE :D

Myskväll

Hade myspys med flickorna, vi såg The Blind Side, underbara film!! Måste bara berätta hur jag känner för Amanda och Jennifer, det är kärlek på hög nivå. Idag var vi efterblivna, men det var kul haha ;) Men iaf, kom nyss hem, ska sussa strax. Klarade fysiken förrsten, superduper glad :D
Vi gav oss på ett försök att sola, men det blåste ju så gåshuden kom fram med detsamma :(

Bra väder osvosv..

fast jag gillar regn, det är mysigt :) Om det regnar senare ska jag gå ut och plaska i vattenpölarna osv, det är kul :D
Nu sitter jag iaf i skolan på multim, ska sitta kvar tills tre fast jag slutar ett. Ligger efter lite juuu... Sen blir det träna och sen pw med Jennifer :) Ikväll blir det myskväll med henne och Amanda.


nu får det vara nog.

Sitter här och försöker skriva jävla arbete, nu har jag bara 2 arbeten kvar och 1 prov sen är tvåan avklarade :)
Hur skönt är inte de? :D
Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och kolla vänner som vanligt. BÄSTA :D
Så vi hörs imorgon, puss och sussa gott mina fina läsare!

Pretty good

Gjorde engelska muntlige idag med Axel, kändes helt okej faktiskt. Måste dock ta kontroll över min nervosetet, blir supernervös så pratar jag jättefort osv... Fysik provet tror jag att jag kommer klara faktiskt :) Svarade på allt förutom nian, och fick då ihop 25 g poäng, men lär inte få fullpott men ändå, bra jobbat för att inte ha pluggat någe!
Efter skolan åkte jag och Kajsa ner i hamnen med Carl, Tim och Tony. Traska runt lite osv, det var skönt fast blåste dock lite. Glad att jag tog på mig mycket kläder hahaha. Nu ligger jag i sängen och kollar vänner, ska strax träna.
Vi hörs senare kanske :)
Puss

Fysik provet tar sin plats i min mage

Måste bara, bara för att jag ha tid över tills bussen går, berätta hur jag mår för tillfället.
Tänk att ett prov kan påverka en så mycket, jag mår illa som satan.
Vill bara få provet och börja, det växer på i magen ju längre det går innan jag kommer få börja.
Det känns inte så speciellt bra...

SÅ ni vet, hoppas ni antecknar ;)


GM

Sitter i sängen och pluggar fysik, prov idag, som vanligt ute i sista sekunden med pluggandet... Klara jag inte detta så är nog rätt så kört för mig.. Måste klara det, jag ska klara det, så det så!

Ska träna idag efter skolan, måste komma igång igen. Hade värst upphållet när jag var sjuk och sen har det inte blivit av. Så skärpning på den fronten.
På fredag får jag sommar lov, wooohoo!!! Egentligen slutar vi Onsdagen veckan därpå, men jag ska börja jobba på måndag så :) Jobb till 22 och då drar jag utomlands :D Fast innan den ska Vikkan och Amanda firas med hejdunder och brak :D Längtar till det!
Nu måste jag äta innan min mage hänger sig själv, så vi hörs senare :)
Puss!


V.Ä.N.N.E.R

Finns det något bättre? Alltså det är bästa serien, jag skulle vilja vara med dom, så jävla roliga. Alltså så som dom är i serien. Hahaah bli mina vänner snäääällllaaaa.
Iaf mor kom och hämtade mig igår hos far, efter att vi firat han. Det var mycket trevligt, fick dock ångest över allt jag proppat i mig... Väl hemma kom Amanda till mig som äntligen kommit hem :D Åh vad jag har saknat den bruden, känns som hon vart borta 1 månad typ och så var det bara en vecka.. siiick man. Sen drog hon till sin prins och jag somnade gott i min sköna säng.
Idag har jag varit lat och bara legat i sängen, skulle på bio strax men det blir inge. Kom på att jag använde alla pengar till pappa presenter sååå. Men vi hörs imorgon eller senare :)
Puss
Fina underbara vän!

JUUUUUSTE

måste bara berätta en sån himla gullig sak, ni vet när någon säger något som får en så himla glad. Måste dela med mig, och så jag minns när jag blir äldre lixom ;)

Iaf igår på Freja fick jag såna fina komplimanger av Benny, men vi tar bara en. Han tyckte jag hade jättefina ögon, hur gulligt är inte det? Sånt gör mig så himla glad, något som är fint på en iaf lixom ;) Tacccccck Benny!

Två bilder från i Onsdags



Snyggingarna hade lite svårt där med klackarna

Did it again

Okej, hmm vi tar väl gårdagen då. Drog till skolan och hade mattenationella, fick ångest efter och kunde inte äta lunch. Sedan hade vi fysik, jag kom hem halv 6 och hade inte ätit mer än ett mellanmål i skolan. Var jättehungrig, maten dröjde en timma typ. Så sen när det äntligen var mat satt jag tyst i säker 10 min och bara åt, haha mamma garva lite smått åt mig då, jag brukar alltid prata asmycket så..

Sen gjorde jag mig i ordning och körde mot Julia där flickorna vänta, så gick vi till Freja där vi spendera kvällen. Det var jättetrevligt, jag drack själv bara cola, har tagit vad med Carl. Eller jag sa att han skulle ha drick paus och då var tydligen jag tvungen att vara med på det för att hjälpa han på traven. Men det är bra ju!
Kom hem vid halv 1 någon gång då slocknade jag på en gång.

Nu måste jag fixa klart mig och åka ut till pappa som firas idag :D Puuuusss

Såhär kul hade vi igååår

sett något snyggare?!




hahahaha heido

Swedish Girls

Vet inte vad som hänt på blogg fronten, jag som brukar vara så aktiv. Men jag har verkligen inte haft orken att skriva något, sen vill ni nog heller inte veta något om mina tråkiga sjukdagar i sängen. Men ska uppdatera er lite nu och sen bli mer aktiv igen. Det är ju kul att läsa sen när jag blir äldre, blicka tillbaka lixom. :)
Vi hörs i nästa inlägg om sisådär 5 min, puss så länge



man mår ju som man förtjänat

Drog ju till Hanna igår på förkrök, vi tog halv åtta tåget in. På något sätt lyckades jag tappa all jag åkte in med, så drog tag i första bekanta person jag såg. Kände dom inte visste bara vilka dom var hahha... Bra jobbat Agnes.
Idag mår jag piss kan jag ju säga, gick på första lektion men kunde inte vara kvar längre så drog hem, sov till 12 sen tog jag bussen till muskan med Natur klassen för att paddla. Det var mysigt men jättejobbigt... Nu ska jag träffa Jennifer :) Vi hörs senare. Puss

Men in this town

Sov rätt mycket i natt har jag hört, hostade inte alls var 10 sek.. Skit hals, kan jag inte bara få bli bra någon jävla gång?!
Nu ska jag duscha sen försöka få till mina ögon, vilket inte kommer vara ett lätt uppdrag känner jag. Ikväll blir det till Hanna på middag osv. Men vi hörs senare babes!


Jag saknar min vän.

Du ställde upp för mig i vått och torrt, du visste saker om mig som nästan ingen annan visste. En gång när jag hade en krissituation, så kom du, körde mig på moppen ut till Angelica. Du visste vad det rörde sig om, du visste och du fanns där för mig, du brydde dig. En sån underbar fin vän, kom tillbaka till mig...

Poooookerface

Sitter ute hos far och spelar poker, kunde inte prata imorse så blev hemma idag igen.
Igår kväll började jag läsa en bok som heter livstid, har helt fastnat i den. Den är sjukt bra!

Nu ska jag fortsätta spela och kolla kläder på internet, fick 2000 spänn till shopping av far, så tänkte beställa hem lite grejer :) Åker nog in till nynäs senare ikväll, får se hur det blir med skola imorgon, trodde jag skulle kunna gå då men aa. Vi hörs sötnosar :)


Segt med bloggandet senaste dagarna

vet inte varför, har bara inte haft orken att skriva något. Är ute hos far nu, spelar poker hehe. Dom andra har gått till sängs så. Har bakat 3 pajer idag med pappa, åt god middag sen fikade vid. En trevlig eftermiddag och kväll helt enkelt :)
Nu ska jag spela vidare så vi hörs!
Puss

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!



I love you.




Tur att jag har så bra bilder på dig.....


100 grader

Känns som om jag brinner upp snart.. halsflussen har blivit värre, jag kan knappt prata och tror jag har feber också.. skitgrejer. Men det stoppar fan inte mig, jag vill träffa Jalle och det ska jag också! Så åker strax dit för att rida på min pärla :) Sen ikväll blir det hockey mys med mamma :D
Vi hörs senare, puss!

Så var allt över.. vad ska man nu göra om kvällarna?

Hela dagen:

Vaknade halv sju fast jag ställt alarm på åtta, nerverna som satt igång antar jag. Traskade upp, packade väskan i den ordning jag skulle ha kläderna duscha fixa osv ni vet, det gamla vanlig. Drog till gdal, övade dans lockade hår, hjälpte barnen osv. Sen satt allt igång, tre föreställningar som var slut på 5 röda. Allt gick så fort, men jag hade så himla kul. Vill inte att det ska vara slut, jag vill dansa mera! Vad ska jag nu göra om kvällarna på vardagarna? Ruttna eller, ja typ. Bra Agnes att svara på dig själv dumma fan.. 
 
Efter sista åkte jag mamma och Clara hem bytte till cykel, mamma skjusa mig, jag var som ett barn på nytt ehehe, however, hem till Posses där vi åt middag. Nu är jag hemma skyndade mig att duscha för att Jennifer snart ska hämta mig och vi ska till Sorunda. Så hinner jag tillochmed blogga, och såhär långt dessutom, vad är detta?!

Och så ni vet, så har jag sjukt ont i kroppen, tackar inte nej till massage. Så hör av dig om du känner för att ge mig en :)
Hörs imorgon typ eller något. Puss!


Om sanningen ska fram

Idag har jag varit med om största smärtan jag någonsin vart med om, låter säkert jättetöntigt, ni tror säkert det är en baggis.. Trodde jag med, tänkte "äsch det där kan ju inte göra så ont" Men satan i gatan vad fel man kan ha. Är ni nyfikna nu ;)? Jag snackar om min braun rakmaskin, jag drog den i armhålorna, där är det tjockare hårstrån och ajajajajaj säger jag bara! Fick dra lite, sen andas och dra lite till osv. Men helt klart värt det!

Drog till Vikkan där alla i dangruppen var förutom Malin.B, vi kollade igenom danserna och tog reda på vad vi måste gör bättre osv. Veka 500 dansblad gjorde vi också, fick lite ont i fingrarna faktiskt hahah, fjolla... Vikkan flätade mitt hår, så imorgon är det lockigt och fint :D
Ska kolla klart matchen med mor nu, sen sussa. Imorgon drar jag till gröndal vid 10, sen äre 3 föreställningar :D Längtar!!!
Sovgott, och kommer ni inte imorgon så missar ni något! Jag lovar er, på genrepet fick vi se alla danser och små barnen är så sjukt söta och bra, man ryser! Finns biljetter kvar så man kan köpa där :)
Hoppas vi syns imorgon :D
Godnatt!


Bild från EricaCarlsson.blogg.se :)

Har ingen ork

Är så himla trött, halsflussen sätter sina spår. Jag orkar inte blogg hehe, sorry..
Men tänkte lite snabbt berätta om gårdagen. Fixade klart nästan alla kläder, drog på genrep, första genrepet som det faktiskt gick bra på :) Då kommer det säkert gå skit på Lördag.. skit också, nej skoja, det kommer gå bra :)
Sen drog jag till ph med Vikkan, Ellen och Axel. Godaste jag ätit på länge, drog i mig 2 color, så jäkla gott!!

Idag är jag hemma, vi skulle paddla idag men det fick jag inte för mor så här sitter jag nu. Ska skriva arbete, sen raka benen med braun och duscha. Ikväll ska jag till Malin och kolla filmerna som dom spelade in igår, från genrepet alltså så vi ser vad vi gör fel osv.
Vi hörs senare :)


Nationella åt pipsvängen

aa ni ser på rubriken hur det gick... Åt skogen helt enkelt. Aja, får hoppas på det bästa. Är hemma nu, kunde inte stanna kvar. Måste ladda inför dansen med denna skit halsfluss. Schysst att jag gick det nu, just denna vecka..
Sorry jag är lite deppig. Men måste fixa klart alla kläder nu. Vi hörs senare någon gång.

Trött

Orkar inte skriva något ikväll, är så sjukt trött täppt i näsan, ont i huve och känner mig lite konstig. Vet inte vad det är, halsflussen som börjar ta sina spår kanske..
Vi hörs imorgon, ska bara gör nationella sen dra hem. Känner att jag måste vila till dansen.
Godnatt

Halsfluss vare ja

Fick nyss reda på att jag har åkt på halsfluss.. asbra nu när dansuppvisningen är i helgen. Men det var ingen stor sa mamma, så det var ingen fara med dansen eller smittrisken :) tur i oturen

Sitter för tillfället på mulitm, har inte så mycket mer att göra än att skriva vilka som ska vara med i min episka film och sen skriva repliker till dom.
Efter skolan drar Kajsa, Hanna och jag med Carl och dom ut på sjön. Om inte vädret får för sig att bli dåligt.
Innan jag säger hejdå, så måste jag bara säga att Rolling in the deep är bästa låten, så fin och bra!
Hejdå babes :)

to you

The scars of your love remind me of us,
They keep me thinking that we almost had it all,
The scars of your love, they leave me breathless,
I can't help feeling,

We could have had it all,
Rolling in the deep,
You had my heart inside of your hands,
But you played it with a beating,
We could have had it all,
It all, it all, it all



På jakt efter killkläder

Vi ska ha massa killkläder i danserna, eller ja inte massa, typ svarta chinos, kavaj, slips, skjorta och mörka pösiga byxor. Eftersom jag inte har något av detta vänder jag mig till killarna så jag får lite större storlek och verkligen kan röra mig i det. Så ska få låna Posses svarta chinos, kavaj av Benny och skjorta och slips av Björn (om allt det passar på mig heheh) Kalas bra ju :D fyra plagg nästan klara och bara ett kvar, det fixar jag lätt!
Tur att en och samma person hade allt också.. ;)
Tror det blir sängen ikväll, mår inte så värst bra i magen..
Vi hörs senare eller imorgon :)

En bild som alltid får mig att skratta


Spelar ingen roll hur dåligt humör jag är på, den får mig alltid på bättre humör. Man minns tillbaka på den tiden, allt var så lätt, allt man gjorde var att leka och ha kul. Då var det allt riktigt bra!

Jag på denna bild är den som åker på skidorna med händerna i backen, i hopp om att jag skulle kunna stanna min fart. Jag hade liften som var mitt emellan Simon, som är högst upp och bara kollar bak på vad vi andra 2 håller på med, och Sara, som håller på att ramla av sin lift. Jag tappade nämligen min lift grej och åkte på Sara, hahaha. Det är så himla kul att dom fick det på bild!

Skön dag!

Drog in på mässan i Älvsjö med klassen, stannade typ 1 timma sen drog jag och Kajsa hem till henne solade och åt vofflor :D Hur skönt som helst! Sen gick jag hem i den sköna solen, dock lite för varmt.. hade jeans höll på att dra av dom, på riktigt.
Nu ska jag dra ut ett tag till, sen träna och ta en pw. Funderar på att åka ut till pappa ikväll också, måste bara över till My och fixa kläder till Dirrty dansen :)
Puss!




Bästa Kajsa!


Tack världens bästa mamma!



The harold song

I miss your soft lips
I miss your white sheets
I miss the scratch of your
Unshaved face on my cheek
And this is so hard
'Cuz I didn't see
That you were the love of my life
And it kills me

I see your face in strangers on the street
I still say your name
When I'm talking in my sleep
And in the limelight
I play it all fine
But I can't handle it
When I turn off my night light


We promised that
This would last forever
But now I don't see
It was my past life
A beautiful time
Drunk off of nothing
But each other 'til the sunrise
They say that true love hurts
Well this could almost kill me
Young love
Murder
That is what this must be


-


Min mage mår asbra

Det låter som om någon kokar vatten i min mage, jag är inte hungrig och det låter inte som när man är hungrig. Men det kommer bli bra så det är värt deeeeee.
Är hemma idag, pga magen alltså. Rätt skönt men får ångest för att jag inte kan vara ute i solen nu när det är så fint.. Hoppas verkligen jag mår bättre tills ikväll för jag MÅSTE gå på dansen!
Men vi hörs senare, puss!

yesterday


Mår bra osv ni vet

et har faktiskt inget med att göra att vi kröka igår, är inte bakis :) Men har börjat få dunder ont i halsen och grejer, det är sämst! Hoppas jag mår bra tills lördag. Vilket jag längtar så himla mycket till :D:D:D
Gårdagen var iaf svinkul, mötte upp Klintåker och drog till Jennifer, fixade oss osv sen drog vi oss mot Freja för att äta, och hörrni det satt fint i magen ska ni veta! Hade ätit ett äpple och en bannan och dansat i 4 timmar, inte det bästa man kan göra kanske.. Sen drog det igång, allt från dans till att sitta vid ett bord och ha jätteroligt. Var massa folk där som man kände så det var riktigt kul! Drog hem vid 1 och slagga, idag ska jag bara ligga i sängen och kolla världens bästa vänner :D
Underbara människor hela bunten!

She wolf

All the boys, all love it when we do our thing.
We're just some silly heartbreakers tonight
All the boys, all want it, but it don't mean a thing
We got tonight
We're just some silly heartbreakers tonight

Jag ska äntligen få träffa bästa Isabelle ikväll! :D


dansdansdans!

Sov ingenting inatt typ... 4 timmar tror jag HÖGST. Sen åt jag ett äpple och drog på nästan 4 timmars dans. Fast det gick bra, nu är det bara å övaövaöva!! På Lördag nästa helg har vi uppvisning och jag hoppas verkligen ni kommer! För annars missar ni något, alla är superduktiga, ni ska se dom mindre superduktiga! Så det vill ni inte missa :)

Nu ska jag duscha sen fixa mig osv, ikväll blir det Freja med flickorna och alla andra människor som ska dit. Vet dock inte hur länge vi stannar, har inbjudan till fest sååå. Men vi hörs senare tror jag, annars hörs vi självklart imorgon :)
Puss!


I said, “hey what the hell? For once in my life I'll take a ride on the wild side

The moon's awake now, with eyes wide open
My body's craving, so feed the hungry
I'm gonna go somewhere closer
To get me a lover and tell you all about it

There's a she wolf in your closet
Open up and set her free
There's a she wolf in your closet
Let it out so it can breathe
I'm having a very good time in the heat, very bad in the arms of a boy

Jennifer Lopez!

Hennes nya album Love? är sjukt bra. Så ni vet, lyssna på de!

Vet ni vilken träningsvärk jag har i armarna bröstet axlarna och magen eller? Sjukt ont haha, men det är rätt skönt konstigt nog. Träningsvärk är den enda värken som är rätt skön. Ska träna mer strax. Ska fan få ordning på kroppen så det är bara åh köra!

Jag längtar så himla mycket tills ikväll när jag ska få umgås med min underbara fina vänner! Dom är bäst, helt jävla bäst! Så skönt, roligt och trevligt att umgås med dom. Alla vi 6 är lika knasiga i huve, vilket gör allt så mycket roligare ;) Utan dom vore jag ingenting, dom har jag världigt nära hjärtat!


Minus Matte dock


Tjabba tjena hallå, vi säger så!

Så hälsar min syster på mig, eller hon säger Tjabba tjena hallå, och jag svara vi säger så hahaah. Det är roligt!

Sitter på teknik utv. nu, vill bara sluta är så himla trött och vill ha helg! Nationella gick helt okej tror jag, hopaps det iaf!
Efter skolan ska jag sola sen träna, efter det blir det myskväll med thai och flickorna hos Amanda, längtar!!
Vi hörs efter att jag jag har tränat :) Puss!

V.Ä.N.N.E.R

Skolan gick bra blablabla... boring information!
Ska snart dra till stallet jippi :D Längtar, efter det blir det friskis och sen hem och sussa tidigt så man är ordentligt uppvilad tills imorgon då vi har nationella i eng klockan 08.15. Wish me luck!
Ska skriva idrotts arbete nu, så vi hörs senare :) Puss!


V.Ä.N.N.E.R på tvn såklart! Det får en alltid på bra humör, spelar ingen roll hur deppig man är!
Och nej det är inte mitt ben på bilden, såg att man kunde tro det och det ser ju ut som om mitt ben isf skulle vara efterblivet, så ville bara säga det :)


Grey's and off the map, tvkväll!

Slocknade innan dansen, sen när jag vaknade var jag som en zombi trodde aldrig jag skulle bli pigg igen. Men det var jag, dom söta små dansen barnen fick mig snabbt på alerten, dom är så söta man kan ju inte annat än att le!
Sen körde vi vår dans och det gick faktiskt bra, förutom att jag verkligen måste öva på danserna. Klistra fast dom i mitt huvud. Men det ska nog sitta tills föreställning så det så!
Nu ska jag sussa, så vi hörs imorgon bästa ni! :D

Veronica Maggio - nöjd?

Det var inte den första i år
och definitivt inte sista
Det brukar bubbla från start
Med spännande prat
Romantiska möten med kyssar

Men sen tröttna jag direkt
Vilken äcklig andedräkt
Hans irriterande tics
Han är royalist
Jag förtjänar faktiskt något bättre

Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

Jag har verkligen provat med allt
Jag har träffat, för fan, hela världen
Från Paris till Shangai, slitna jeans och kavaj
Jag har till och med surfat på nätet
Men jag blir aldrig nöjd, nej, jag stör mig på allt
Han skriver så fult och han sjunger så falskt
Vilken läskig mustasch, alldeles för lat
Var är hans sinne för humor?

Nej, jag hittar ingenting
Ingen groda som blir min prins
Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät
Varför ska jag nöja mig med nåt mindre,
när jag vet jag kan fixa vem jag vill?


white as snow

Ligger i sängen nu här vid datorn, skriver klart mitt engelska grejs, alltid ute i sista sekund! Men jag har dock fastnat på en... men tänkte att jag äter frulle nu i lugn och ro sen ger jag mig på't igen. Tänkte försöka sitta kvar idag efter skolslut och göra klart lite saker. Sen hem träna och sen dra på dans i 2,5 timme :D
Men vi hörs sen på multim. Puss!


I like this pic


Och saknar finisen till höger på bilden!
För er som inte ser att det är jag till vänster hehe ;)


Min man!


Måste man så måste man

Clara kommer in i köket bärandes på Torres för att gå igenom dörren till hennes rum. Jag sitter vid köksbordet.
Jag "Jag har precis lagt en, bara så du vet"
Clara "aha men det gör inget jag ska ändå inte i mitt rum"
Sen gå hon och ställer sig bakom mig för att öppna dörren.
Clara"åh fy Agnes euw euw euw, stackars Torres!
hahahaha, man kan ju inte hålla det inne. Shit vad äcklig jag är som berättar detta, men det var kul när det skede så :)

hahah är min mamma skön eller, hon kommer in dansades i köket till musiken jag spelar, jag tittar upp då stannar hon upp med munnen i konstig min och sen säger hon förlåt... och går ut ur köket med sänkt huvud. hahaha vafan?! Hon är så söt :D


Utan familjen och vännerna, vad vore jag då

ingenting!

Matten har börjat bli så rolig, vet inte om det är för att jag sitter bredvid Macke och vi är rätt så gryma tillsammans på detta eller för att min klass är så tokig heheh.
Hahaha måste berätta en rolig sak. Jonah hoppade på Macke och drog ner han på backen, sen sa han "nu jävlar" så vi trodde han typ skulle gå på han mer, men istället springer han och låser in sig, hahah förstår ni det roliga? :D Det var riktigt roligt iaf.
Nej nu måste jag skriva arbete så vi hörs senare.
Puss


Snyggt Matte och Axel har ställt sina bord, men behöver ju som sagt inte sitta på rad om man inte vill.. hehe


Denna och en till har nu kommit till familjen. Så himla söta och lena!

Tips på bra mellanmål

Kesella från Arla köket. Man kan välja mellan 1% eller 10% fett. Det är 3.5 g kolhydrater, 13 g protein energivärde 320kl/75kcal och 3.5 g sockerarter. Den är nyttig och väldigt god!

Jag fick detta tips av Jennifer och hon brukar ha lite funlight för att får lite mer smak. Man behöver ju inte ta massor med saft i utan bara en gnutta. Detta är supergott och nyttigare än fil och vanlig yoghurt. Så om du vill skippa massa kolhydrater osv så prova detta som mellis! :)


Detta är mitt mellis idag :)

You make me sick

Mår lite smått illa idag, har mina aningar om varför men det behöver inte tas upp här.
Sitter för tillfället i skolan på multim, lika lat som vanligt. Nej, men jag ska börja jobba... sen.
Idag ska jag träna sen ta bild med Axel och Björn, vi ska ha en före bild och sen en efter bild. Ni vet med vårt vad, "snyggast kropp" tills det datum vi satt. :) Efter det blir det friskis med Danni tror jag om hon kunde följa med. Sen sussa sött och tidigt.
Puss!


Jag vill stå där igen!

I met you for a reson

Finns så mycket jag vill säga dig, men jag får inte ihop orden till att beskriva hur jag känner och jag tror inte du skulle förstå det helt ut heller... men jag önskar verkligen att allt kunde bli som vanligt.



I'm always afraid you'll forget me...


Jag måste bara ägna några ord till mig klass.

För veckan var jag väldigt deppig en dag när jag gick till skolan.
Så kommer jag hit och möter världens bästa klasskamraters glad ansikten, dom skämtar, skrattar, är tokiga, ibland efterblivna, men dom får mig på så himla bra humör.
Mitt humör höjdes med detsamma, och jag är så glad att jag går i juste denna knäppa roliga efterblivna underbara bästa klass!
Dom är bra, och jag är tacksam för att dom finns.


Får spunk på mitt huvud

Har försökt öva in dansen i snart en timma och det går åt pipsvängen mitt huvud hänger inte med alls idag, den vill bara sova.. Dumma mig! Får be Vikkan hjälpa mig att få in den, jag får väl ligga efter idag..

För övrigt så har jag haft en väldigt bra dag i skolan, Macke och jag är ett riktigt team när det gäller matten, king helt enkelt! Sen drog jag hem och stod utanför min dörr i 100 år för att jag inte hade någon nyckel och trodde att ingen var hemma, så var Clara hemma. Smått frustrerad på mig själv!

Nu ska jag strax dra iväg till dansen, så vi hörs efter :)
Loooove




Det så vi gör det på matten! Bästa herr Macke som inte kunde sitta stilla


Jaha då var det måndag igen då..

Igår kväll kom Amanda, Carl, Petter och Tim hit. Vi körde med andra ord och fia med knuff. Haha pojkarn, är dom roliga eller? Sitter bara och snackar om saker dom vart med om osv, så Amanda och jag har inte så mycket att prata om för vi var ju inte där. Hahah mongon...

Ska dra till skolan strax, glömt göra engelskan har jag också... shit vad dålig jag är!! Men vi hörs senare :)


Underbara fina lilla Jarl




"Min" lilla islandshäst


Bilderna tagna av Tjussefin.blogg.se :)













Försöker få tiden att gå fortare

vilket inte går så bra, jag vill bara vara framme hos min fina Jalle nu! Jag saknar haaan.

Här ligger man i sängen och vilar så går det förbi en himla parad och väsnas, blev man glad då eller, neheedu det blev man inte ska jag ta och berätta. Det var jobbigt, fast lite roligt för en av dom som bar en sån där flagga fastna med den i trädet hahaha ni skulle sett, han gick så ba poff så kom han ingen vart :D hahaha roligt!
Nä men ska man ta och byta om kanske, aa tror det, okej då gör jag de då. hahah eb agnes..
men vi hörs senare!

Roligaste kvällen på länge!

Jag hade så sjukt roligt, tog 9 tåget till ösmo och drog till Thomas, massa folk var det, vi dansade umgicks skrattade och ja det var sjukt roligt! Träffade massa trevligt folk :D Sen drog vi vidare till Kernen och spelade kort osv, riktigt trevligt :) Vid halv 5 klev jag innanför dörren och somnade som en stock med detsamma.

Nu ska jag strax åka till hästen, var länge sen jag träffa Jalle så jag längtar! Men nu ska jag kolla vänner, så vi hörs :) Bilder kommer senare någon gång

RSS 2.0