Pass

Riskettan trodde jag skulle bli tråkig, men det var faktiskt intressant och LillSiv (Marcus Korell) var där så då fick man sällskap. Efter det gick jag hem och började internet shoppa... så nu har jag klickat hem detta:
Äntligen säger jag bara!! Har inte fått shoppat för mamma för enligt henne har jag för mycket kläder, men nu gjorde jag det ändå hahaha. Hon får säga vad hon vill :) Shopping får en alltid att bli glad, hur sjukt är inte det?

Sovis till halv ett är helt ok faktiskt!

Vaknade för tjugo min sen, otroligt skönt för jag har sovit svindåligt senaste veckan, vilket jag iofs gjorde idag först också, vaknade vid sju första gången..
.
Nu ska jag hoppa upp och fixa mig, två lektioner sedan blir det ner till banken för att fixa med mitt sparkonto som jag inte kommer åt. Efter det är de riskettan.
Puss!
En underbar dag,kväll och natt!

Illamående

Sprang en kvart i ganska lugnt tempo och det kändes inte ens så ökade farten redan då, sen när det gått 25 fick jag ont i mina knän så bytte till en crosstrainer fast utan handtag ni vet, det är jobbare utan. Så där orkade jag bara stå tio min sen visste jag inte vad som var upp och ner. Då körde jag mage, axlar och tricep, sen gav jag mig för dagen.
.
Gick upp till Danni som jobbade och väntade tills hon slutade, fick en fin pratstund, hon är bra hon.
Nu ska jag duscha, vi hörs :)
image description
från någon vecka sen

En vänskap som tydligen inte betydde lika mycket för en av oss.


träna och sedan råplugg

eller aa ska iaf försöka plugga. Idag ska jag springa i ganska lugnt tempo o en halv timma sedan öka farten i tio min, efter det lite styrka. Sedan ska jag doppa näsan i körkortsboken, så himla tråkigt. Men måste.
Vi hörs senare :)

Godmorgon kamrat

Jag har orkat mig upp idag, första måndagen på två veckor. Jag är så himla dålig... ska skärpa mig nu. Lite efter åtta kommer bästa Erica och hämtar mig, yeeees slipper åka buss, vilken lycka! Efter skolan ska jag ner till och träna, måste sätta fart nu om jag ska ta Petter i vår tävling!
.
Yesterday, kollade på film och myste i sängen bara. En skön kväll helt enkelt!
Måste nog sätta lite fart nu, vi hörs :)
Jag vill tillbaka till dem där två veckorna i Spanien, det var den bästa tiden jag haft på länge, komma bort och bara umgås med dem bästa människorna som finns. Jag var så himla lycklig där.

Seg i benen

Nu är jag mör, sprang 20 min i högt tempo och det tog, kändes som om världen snurrade när jag var klar. Träffade frugan där, det var trevligt :)
.
Nu har jag badat och ska snart åka och handla med min fina vän adde :) Vi hör guys, puss

Mys i Danderyd

Igår gick jag upp nio för att åka till stallet med Danni, vi red, det gick helt ok. Det blir bättre, jag börjar hitta knapparna på fröken Cosmo :) Sedan direkt hem duscha och sedan fara iväg till mina kusiner i Danderyd.
.
På motorvägen så skulle jag köra om en bil, när jag är påväg om så utmanar han mig. Han ökade farten, och envis som jag är så skulle jag ju om, så jag drog plattan i mattan och vann i bara 160km/h hahaha.... IDIOT.
.
Väl framme så åkte jag och handla med min moster sedan laga vi alla mat i köket och dansade till musiken, haha underbara släkt! Blev trerätters och jag hamnade i matkoma efter, sedan spelade vi spel och kollade Vampire Diaries. Fick supergod frukost idag och sedan bar det av hemåt.
.
Nu ska jag dra och träna, vi hörs sen kanske. Puss

Hamilton

Idag vart de bio. Totte, Axel, Elin, Victor och jag trängde ihop oss i mammas bil och for till Heron. Bilturerna var roligast, skratta så jag fick ont i magen vid vissa tillfällen. Dom är så bra dom här, mina fina vänner. Filmen förövrigt var bra, Persbrandt är så snygg!
.
Nu ska jag sussa för imorgon blir det upp tidigt till stallet, godnatt fina läsare!
Min finafina pappa, det gör så ont i mitt hjärta att se dig så ledsen. Jag finns här för dig hela tiden, du är den bästa som finns. Jag älskar dig utav hela mitt hjärta, min underbara pappa.

So chill


Jag håller på att tappa det

Jag vet inte vad som händer, jag börjar bli ett nervrak, jag orkar inte stå upp längre. Jag har kämpat så länge för att komma upp ur hålet jag vart i dem senaste vänta 227 dagarna. Men jag kommer aldrig upp, och dem få gånger jag lyckats ta mig upp så är det alltid något som drar mig ner där igen.
Jag dör inombords mer och mer för varje dag.
.
Jag vet att ni inte hade en aning om vad jag pratar om, för jag brukar inte skriva om sånt här, fast som ni säkert märkt så har det blivit mer dem senaste veckorna. Jag har ingen kontroll längre, jag hamnar i dåliga stunder för ofta.
.
Men jag försöker verkligen, det gör jag. Det är när jag är ensam i min alldeles för stora säng som jag hamnar i dem här deppstunderna.
.
Jag får skylla mig själv helt och hållet. Allt är mitt fel och det vet jag, samtidigt som jag krossade ditt hjärta så krossade jag mitt egna. Den enda skillnaden är att jag inte fått ihop mitt hjärta igen.

Jag gillar den här bilden


Inte en bra morgon

jag är på så himla dåligt humör, nådde nyss den gränsen att jag fick svårt att andas för att jag pratade med person som skapat de. Ringt och väckt mig tusen gånger, inatt och nu på morgonen och jag har världens sämsta humör när det gäller folk som ringer och väcker mig när jag har sovmorgon eller att dom ringer och väcker mig mitt i natten. Då blir jag så himla arg så det finns inte, hahaha.
.
Ska ta ut det på träningen, som jag ska snart ska gå till. Vi hörs senare. Puss
Frugaaaan

Once upon a time

riktigt bra serie! För er som inte sett den, kolla på den.
.
Efterskolan städade vi ett tag se åkte jag hem för var så himla trött, Oskar kom till mig efter ett tag för han skulle inte hinna hem till Lidatorp innan vi skulle vara tvungna att vara på skolan igen. Vi kollade tv och snackade massa strunt, sedan bussen till skolan och öppet hus var helt okej faktiskt, det är tur att jag har såna fina och roliga vänner!
.
Nu ska jag snart sova är så himla trött. Godnatt med er gullisar.

Öppet hus ikväll

Så vi hinner inte hem emellan så ska till Ica och handla något att få i magen sen hjälpa till att snygga till här. Kommer somna gott ikväll känner jag. Lediga imorgon, superskönt ska sova ut ett tag sen dra och träna :)
Vi hörs gossar.


Ikea med världens bästa mamma

Igår när jag kom hem var jag helt slut så orkade inte skriva något. Men jag hade iaf en körlektion igår efter skolan, och jag behöver bara köra en gång till sen får jag köra upp hihih, fyra lektioner är det enda jag tagit, King!
Efter det åkte jag och mamma till Ikea, hon köpte köksskåp och lite sånt och jag fick, massa speglar och ramar, en lampa, överkast, hylla och vi skulle köpta en garderob och tvbordgrej, men de jag ville ha fanns inte i svartbrun nu så får bli senare. Måste ändå måla om mitt rum innan allt kan flytta in :)
En kanon dag med min allra bästavän.
image description

Virtuella

Den lektionen har jag nu, min jäkla hund blir aldrig klar, jag orkar inte.. Är så himla skoltrött, det får jag inte vara, jag måste kämpa denna termin!
.
En lektion till efter denna sen ska jag ta körlektion och efter det åker jag och mamma till Ikea, jag ska köpa massa nya saker till mitt nya rum. Tror det blir vitt och latte färger, blir nog snyggt när det är klart.
Vi hörs senare guys!

Saknar mina fian brööööder!


Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna

jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv
jag kunde dö för dig.


Body Step

Kom nyss hem ifrån det, jisses va jobbigt det var, bara ben och lite kondition. Jag orkade knappt gå upp för trappan. Mördar pass!
.
Skola idag var riktigt rolig, TILLOCHMED kemin var kul liksom, förstår ni hur kul dag det varit då? Sen åkte jag och Kajsa hem till mig, hon drog och träna efter ett tag och jag gick ner till sängen och somnade ett tag. Mycket skönt.
.
Nu kollar jag Wipeout med syster, ska strax bada sen sussa. Puss på er!

Bernts egna ord

"Men det var ju du med så bra grund, jag kan ju nästa sova bredvid" Ahmen nej knacki!!!
.
Förövrigt så är min lillebror grym, för att inte vart målvakt så länge så är han grym. Sitter ute hos far min utan far, för han är på möte i ishallen som hållt på i snart tre timmar, vafan liksom! Jag som måste prata med han, ajaaa.
Ska snart sova är sjukt trött.
Vi hörs.

Tack till den som hoppat på mitt huvud

Jag har så ont i huvudet nu för tiden, så gick ner till mamma för att ta prover, jag har lyxen att få ta prover på mig själv ihihih, så stack mig i fingret och tog tre prover. Sen åt vi lunch efter det bokade jag körlektion, som jag ska ta idag kvart i fem sen beställde jag tid för ögonkontroll på ah optik.
.
Nu ligger jag i sängen och vilar mitt tunga huvud. Efter körlektionen ska jag upp till ishallen och kolla på min lillebrors målvaktsträning, jag ser inte hans matcher så ofta så får kolla träning ist. Sedan åker jag med ut till far.
Vi hörs grabbar, puss!

Fartfylld gårdagskväll

Nu är jag levande igen, vi gör såhär idag:
1, fixning med Erika
2, tåget som inte gick
3, mötte upp alla som skulle med
4, ramlning på dansgolvet
5, puttning med annan tjej
6, nästan utslängd
7, hemfärd utan skor
.
1, Erika kom hit och vi fixade oss, det tog ett jäkla tag. Jag tappade allting jag höll i, vet inte vad som hände alltså. Men resultatet blev för en gångs skull bra.
2, Gick i världens fart till tåget som inte gick, så Erika bad Johan som körde oss till vh där vi tog tåget.
3, Först mötte vi upp Tove, sedan Oscar som missat tåget och tog en taxi ist, efter det kom Jocke, Lucas, Olle, Filip och Max, då gick vi till Aveny
4,  Jag drog värsta vurpan på dansgolvet, det gjorde ganska så jätteont, for your information.
5, Vi stod och dansa, så kommer två tjejer och börjar putta undan oss så jag puttade tillbaka med rumpan då putta hon igen så jag vänder mig om och knuffar till henne. hahaha någon måtta får det väl ändå vara liksom, då drog någon bort mig, som om jag skulle börja slåss hahaha...
6, jag blev nästan utslängd... för att jag var för full tyckte vakten, men jag var ju inte ens så himla full, ja jag hade druckit, men jag dansade och hade högaklackar, vad fan tror han. Är det lätt att hålla balansen då eller, zangano.
7, När jag kommit ut ifrån Aveny tog jag av mig skorna och gick i strumpor, jättesmart.. så hela vägen till tåget, som vi missa, så vi tog taxi till Haninge. Taxi resan var inte kul, jag hängde ut genom fönstret haha. Ja, vid detta tillfälle var jag svinpackad. Väl i Haninge sa jag hejdå till Oscar och Tove, sedan gick jag och Erika till tåget som kom precis när vi kom ner. Direkt innanför dörrarna satt Lucas och alla. I vh slängde jag mina strumor.. och vi tog bussen till nynäs, det var en sån hemsk bussresa, jag och Lucas satt och lyssna på musik, och jag koncentrera mig totalt på att inte spy. Så kommer Adde och David på i Ösmo och stör min koncentration totalt så jag drar värsta spyan hahahaha, så otoligt pinsamt, men det kan hända även den bästa ;) Klev av i centrum med Adde och Olle, där mamma hämtade oss. Hem och sussa.
.
Det var min kväll, förutom att jag mådde dåligt ett tag så var den superrolig! Dock inga bilder...

Cosmo, fina polle!

Tog halv elva bussen ut med danni och Lovisa, red Cosmo i 45 min, helt själv i ridhuset var vi, superskönt! I början streta hon emot och jag gav nästan upp, hon vägrade lyssna på mina hjälper. Men efter ett tag så släppte hon och var en annan häst, jättefin :D efter henne red jag Zinni och han ville inte alla så på han gav jag upp. Han gjorde värsta hoppet i början, hoppade och bockade på samma gång. En riktig buse.
.
Nu ska jag kolla vd i väntan på att Erika ska komma hit, ikväll blir de utgång.
Puss


Gårdagen

Efterskolan drog jag, Erica, Ellen och Natta till Friskis, jag och Natta sprang en kvart sen körde vi överkropp. Det var jobbigt och jag ville bara lägga mig ner och sova, men så otroligt skönt när man var klar. Gick hem och umgicks med mamma och sen kollade jag filmen Flicka, grät ögonen av mig vissa stunder. Den är så himla fin och bra, hästen är otroligt vacker! Sedan somna jag sött eftersom jag gick upp tidigt idag.
Hörs igen om 3 min typ haha PUSS PÅ ER
Nyår, saknar den dagen, otroligt rolig med mina otroligt fina vänner!

Problem, hjälp mig please

Jag kan inte lägga över bilderna från min iphone till datorn, vad gör jag för fel?! Jag får inte ens upp bilderna, hur gör ni?


Fredag, vilken lycka!

Eller? Jag kommer ändå inte få sova något, imorgon ska jag på Combat pass kvart i tio och på Söndag ska vi till IKEA.. men det blir kul ändå :)
.
Kom försent imorse, dock inte mitt fel, Addepadde försov sig big time och jag skulle åka med han. Schysst grabbi! Slutar halv ett, då ska jag hem och hjälpa mamma sen blir det träna med Erica, Ellen och Nattis. Ska iaf springa en halvtimma minst idag, sen får se vad det blir mer.
Puss på er!

Saknar denna fina tid.

Grym jag ee!

Idag har jag tränat med Amanda på friskis nya, det är superfint där, vill nästan börja där istället.. Vi körde överkropp, det tog rejält, mina armar är helt möra, sen cyklade vi också. Efter det var jag jättevuxen och handlade mat till mig själv, känner mig så gammal... Sedan hem och gjorde 13 samhälls frågor som jag har i läxa tills imorgon, är riktigt stolt över mig själv, jag tar ansvar, ÄNTLIGEN!!
Nu ska jag belöna mig själv med Vampire Diaries, jag är lite nere i Stefan, han är så otroligt SNYGG!

Djursnäs, hjärta

Det är den finaste platsen jag vet, eller den ligger på delad plats med Norrbo. Jag så otroligt glad över att pappa ska bo kvar där nu när allt detta händer.. Jag ska börja vara där ute mer, han kommer behöva mig.
.
Sitter i skolan just nu på Cad B, ska börja med min go-cart strax, men kände att ni behöver en uppdatering. Får skjus av Amanda sen, hem sussa sedan blir det att besöka Friskis för först gången sen dom flyttat, ska gymma med Amanda. Vi hörs när jag kommit hem efter det. Puss på er!

En riktigt oldie pic

Vampire Diaries!

Jag får rysningar hela tiden! Det är så sjukt bra, jag kan inte sluta kolla. Tog en lite paus nu dock, måste ju uppdatera er ;)
.
Efter skolan idag drog jag gick friskcenter och sprang en halvtimma sen körde jag mage och axlar. Sedan skynda mig hem för att försöka hinna med tre bussen ut till pappa som självklart susade förbi mig när jag var 50 m ifrån busshållplatsen. Så papi hämtade mig vid fem, vi övade backning så nu känns det bra med backningen.
.
Jag har världens bästa och knäppaste pappa och lillebror. Från ingenstans ställer sig pappa och boxas i luften, och Kalle börjar nynna hur högt som helst när alla vi är i köket och han är själv i vardags rummet. Massa kärlek!
Hejhej

Imorse gjorde jag det igen..

Försov mig, kom dock bara 5 min försent, så det var ju bra! Men vad har jag börjat syssla med?! Jag måste be någon ringa och väcka mig och tvinga mig upp. För så här kan jag inte fortsätta, får massa frånvaro..
Nu har jag en lektion kvar, sen ska jag ner till friskcenter och träna, efter det åker jag ut till far min :)
Vi hörs grabbar!

Jag blir så less

Kan alla bara sluta, ni som tycker hästar är jättefjantiga, fula och luktar äckligt, ni som hackar på att Roffe fick Jerringpriset.
ÄNTLIGEN kommer vi upp på kartan, ridning är en sport, och inte vilken sport som helst, en sport med levande varelser, en sport som kräver tålamod och massa arbete. Vi ryttare sitter inte upp på en häst och bara åker med, vi jobbar så svetten rinner. En häst går inte fint och hoppar inte hinder utan att ryttaren gör något.
Ni vet ingenting så sluta snacka.
Jag är en stolt ryttare, och jag är otroligt stolt över vår sport, den är häftig!
Tänk er känslan på en fälttävling, terrängen, susa fram och hoppa hinder som sitter fast, FÖRSTÅR NI, dom går inte att rubba. River hästen är det kört, vi riskerar våra egna liv när vi sitter upp, vad som helst kan hända. En häst är som oss människor, den blir rädd för saker, den kan blir arg, den kan få fnatt och bara vilja ha av en. Sitter man på en häst som blir livrädd eller helt enkelt inte vill ha kvar en i sadeln så ryker man, då får man bara hoppas att man landar på backen på bästa sätt.
Jag älskar spänningen när jag sitter på en häst, utmaningen, och att det aldrig är säkert. Vi har inga jäkla bilbälten är eller hundra skydd som man har i bilen eller när man spelar hockey. Vi tar smärtan som kommer om vi åker.
Jag älskar dom här djuren, dom har gjort mitt liv så otroligt mycket lättare.
Ser ni nu, det är inte hästen som gör allt jobb, när ryttaren inte är med och arbetar så drar hästen på sidan eller hoppar helt knas.

Tänk innan ni säger något.

OM FEM MIN ÄR VAMPIRE DIARIES KLART!

Weho, äntligen som jag längtat i 2 timmar hahaha. Hejdå med bloggen, skolan, träning och livet, jag kommer sitta fast i min säng med datorn i högst hugg.
Peace and love people!

Nu börjar ljuset i min dag komma

Efter att ha hamnat i total depp så kommer ängeln Rebecca och gör min dag, ska strax bege mig upp till stallet för att rida ut med henne, en sån glädje jag känner!
Ska kasta i mig mat nu, heeejsvejs

vet ni vad jag avskyr

När jag kommer på något svinkul att skriva i min blogg på kvällen när jag ska lägga mig, så minns jag det inte dagen efter. Hur frustrerande är inte det? Det händer hela tiden, otroligt jobbigt.
Bara så ni vet, jag hoppas ni antecknar.

Get out of my head!

Where is he who can sweep me off my feet, take me by surprise and show me that he wants me more than anything else in the world?
I know where, because I had him, I let him go and he found another love.
It was the biggest mistake of my life.
Jag borde ha kämpat tills jag inte kunde andas mer.

Jag hatar mig själv

Andra dagen i rad som jag stänger av alarmet och somnar om på en gång. Vad är felet? Aldrig hänt mig förut, får ställa alarm efter varandra tills imorgon för då ska jag fan upp!
.
Funderar på att dra och träna, känner för att springa lite. Får se hur det blir.
Men hörrni, vi hörs!
image description

Rolf-Göran sätter ridsporten på kartan!

Även om jag är lite småkär i Marcus Hellner så är jag otroligt glad över att Roffe vann! Han är så otroligt duktig, han förtjänar detta. RIDSPORT!!!

Vad är det jag inte förstår?

Varje gång!!
Först sköljer jag ur badkaret sen låter jag det rinna ur och sätter sedan i proppen, hänger slangen över kranen och sättet igång vattnet, varje jävla gång drar jag ner pluppen som gör satt vattnet går till slangen ist för kranen.. Vad är det jag inte förstår? Ska det vara så svårt att inte dra i pluppen?! Himla klurigt alltså!


Agnesce på Instagram!


Jag mår illa

Jobbigaste jag gjort tror jag! En timme spinning, efter en kvart var jag slut, tänkte att detta kommer jag aldrig klara av. Men fan va jag kämpa, svetten rann, aldrig svettats så mycket. Nu är jag svimfärdig och illamående men de är de värt!
Träffade frugan också :D


Jag hittade camen!!

Sen måste jag bara berätta att på dem tre första bilderna har jag ingen lampa tänd, det har jag på dem två sista. Därför är ljuset annorlunda.

Hej dunder huvudvärk!

Första gången jag hör mitt alarm stänger av det, lägger mig igen och somnar om direkt. Har aldrig hänt förut, men det gjorde jag sen vaknade jag och hade världens huvudvärk, vart kommer den ifrån, jag har ont i huvudet hela tiden, brukar jag inte heller ha. Men så slut på klagandet, nu knarkar jag alvedon så jag ska ha ett bra huvud till spinningen ikväll, jag är taggad till 100! Kommer vara död efter det gör inget.
Nu ska jag försöka få igång min jävla cam, hörs sen.

Svar på frågestund

Har du haft sex 2012? Si
Största misstaget du någonsin gjort?  hmm svår fråga, men måste nog säga, sårat en jag älskade.
Bästa killen du dejtat/ varit tillsammans med? Marcus Hellman
Tycker du att Nynäshamns gymnasium är bra? Vissa lärare är ju helt bäng i skallen, men annars är skolan kanon, jag trivs otroligt bra där och min klass är den bästa.
Vem är din bästa tjej och kill kompis? :) Min bästa tjejvän är min mamma, hon vet exakt allt om mig. Min bästa killvän är nog Andreas Hjort-Fresk.
Vem är du? Ja, vem fan är jag? hähäh zangano
Hur många har du haft sex med? (svara ärligt) elva
Är sex det bästa du vet? inte det bästa kanske, men det ligger helt klart på topp tre ;)
Brukar du pilla dig mellan tårna? Jag brukar alltid göra det.. det är liksom skönt när det kittlas till! Varje dag, exakt hela tiden, det är så otroligt skönt
Vad ska du tatuera? En skorpion på högra skulderbladet
Vad har du för skostorlek? 37-38
Äger du någon onepiece? nja, ziperall men det är väl typ samma sak. Student 2012 står det på den
Vart ska du åka på studentresa? Det har vi inte bestämt än
Trivs du i din skola? Jag trivs superbra, vissa lärare är rolig och min klass är underbar, går inte att inte trivas.
Vad är dina favoritkläder? hmm, bra fråga. Jag tycker om skjortor, det är alltid det jag kollar mest på när jag shoppar, men har för många så får hålla fingrarna i styr hela tiden
Hur tror du ditt liv kommer bli i framtiden, vad strävar du mot? Jag vet inte hur mitt liv kommer bli, men jag hoppas på att jag har en man, bor i ett hus i Danderyd med 3 barn, gott om pengar, jobb som arkitekt och att alla nära och kära finns kvar i mitt liv.
Är du kär i någon just nu? Nej, det är jag inte. Saknar dock känslan att se på en person och få fjärilar i magen och vara nykär och personen är kär tillbaka ni vet. Det är ju den bästa känslan!
Barfota eller strumpor på morgonen när du kliver upp? strumpor, jag kan inte gå utan det är så obehagligt
Har du någon piercing någonstans eller vill du ta, i så fall vart? Nej, ingenstans. Jag skulle vilja ha i öronen och naveln men jag orkar inte ta.
Vad är det äckligaste du vet? ormar, dom har ju för tusan ingen ryggrad, dom bara ringlar sig fram. Det är vidrigt, äckligt blä och usch!
Bada eller sola? Jag är mer en bad person, men jag vill ju vara brun så jag solar mer ändå.
Vad sover du med för täcke? Vintern duntäcke, sommaren vanligt
Bada badkar eller duscha? Bada är ju otroligt skönt och avlappnande, men duscha är enklast
Bo i storstad eller i en mindre by?  Skärgårds stad :)
Skulle du vilja köpa/ha egen häst? Ja, det skulle jag. Dock skulle jag behöva dela med någon för jag skulle aldrig hinna med en egen häst
Skulle du vilja bo på en stor hästgård? Ja, det är ju en dröm.
Saknar du fortfarande jesper lind? Saknar och saknar, jag tänker tillbaka på vår tid ibland. Men det gör jag med alla min ex, man har ju varit kär och det är inget man glömmer bara för att det tar slut.
Tror du jorden går under i år? Nej, jorden ska alltid gå under säger dom här knasiga människorna och den har aldrig gjort det. Såklart den kommer gå under någon gång som vi håller på men inte på några 100 år.
Drömresemål? Jag skulle vilja åka till Afrika, se alla djuren och hjälpa till med barnen.
Drömyrke? Hmm, jag skulle ju vilja hålla på med hästhoppning på proffsnivå men det är ju bara en dröm.
När ska du ta körkort? Det är hemligt, men snart ;)
Vem är din absolut bästa vän? Det är min mamma.
Hur ser du på dig själv? Jadu, jag ser mig själv som en rätt stark person, efter allt jag gått igenom, svåra år i grundskolan och allt så har jag vuxit så himla mycket, jag är starkare än jag någonsin vart, jag bryr mig inte om vad andra säger om mig för jag vet själv vad som är sant och det är det enda som betyder något. Sen ser jag mig själv som en snäll och glad person.
Har du legat med Matte Wallenbr0? Tyvärr.
Trivs du i din skola? Ja, superbra!
Vad är de sämsta/bästa med den? Det sämsta är vissa av lärarna som är lite knas i bollen. Det bästa är dom bra lärarna, vännerna och klassen.
Något som du ångrar att du INTE gjorde? Finns väl rätt mycket jag ångrar att jag inte gjorde. Men som exempel så ångrar jag att jag inte träffade min mormor mer, jag hade massa chanser att åka upp till henne men jag tog dem inte, och nu är det försent.
Hur skulle du beskriva dig själv? Såna här frågor är svåra för jag vill inte låta som om jag tycker att jag är bäst i världen, vilket väldigt många kan tycka. Men så som jag är nu så är jag en väldigt glad person, alla mina sorgsna dagar och all skit man fått under åren har gjort mig väldigt stark, jag bryr mig inte längre om vad folk tycker och tänker om mig, vill dom verkligen tycka negativa saker så får dom göra det, det är ju bara jobbigt för dem. Jag gillar att skratta, ofta åt mina egna skämt, jag menar dom är ju svinroliga det måste ni väl ändå förstå ;) Sen har jag fått beskrivningen som energiknippa och glädjespridare, förhoppningsvis så stämmer det :) Sen är jag riktigt envis, vilket kan vara både negativt och positivt.
Har du haft sex 2012? Si

Största misstaget du någonsin gjort? hmm svår fråga, men måste nog säga, sårat en jag älskade.

Bästa killen du dejtat/ varit tillsammans med? Marcus Hellman
Uppe i Norrbo

Tycker du att Nynäshamns gymnasium är bra? Vissa lärare är ju helt bäng i skallen, men annars är skolan kanon, jag trivs otroligt bra där och min klass är den bästa.
Katalogen för Nynäshamns Gymnasium

Vem är din bästa tjej och kill kompis? :) Min bästa tjejvän är min mamma, hon vet exakt allt om mig. Min bästa killvän är nog Andreas Hjort-Fresk.



Vem är du? Lär dig läsa :)

Är sex det bästa du vet? inte det bästa kanske, men det ligger helt klart på topp tre ;)

Brukar du pilla dig mellan tårna? Jag brukar alltid göra det.. det är liksom skönt när det kittlas till! Varje dag, exakt hela tiden, det är så otroligt skönt

Vad ska du tatuera? En skorpion på högra skulderbladet

Vad har du för skostorlek? 37-38

Äger du någon onepiece? nja, ziperall men det är väl typ samma sak. Student 2012 står det på den

Vart ska du åka på studentresa? Det har vi inte bestämt än

Trivs du i din skola? Jag trivs superbra, vissa lärare är rolig och min klass är underbar, går inte att inte trivas.

Vad är dina favoritkläder? hmm, bra fråga. Jag tycker om skjortor, det är alltid det jag kollar mest på när jag shoppar, men har för många så får hålla fingrarna i styr hela tiden


Hur tror du ditt liv kommer bli i framtiden, vad strävar du mot? Jag vet inte hur mitt liv kommer bli, men jag hoppas på att jag har en man, bor i ett hus i Danderyd med 3 barn, gott om pengar, jobb som arkitekt och att alla nära och kära finns kvar i mitt liv.

Är du kär i någon just nu? Nej, det är jag inte. Saknar dock känslan att se på en person och få fjärilar i magen och vara nykär och personen är kär tillbaka ni vet. Det är ju den bästa känslan! Känns dock inte som om jag kan bli kär längre.

Barfota eller strumpor på morgonen när du kliver upp? strumpor, jag kan inte gå utan det är så obehagligt

Har du någon piercing någonstans eller vill du ta, i så fall vart? Nej, ingenstans. Jag skulle vilja ha i öronen och naveln men jag orkar inte ta.

Vad är det äckligaste du vet? ormar, dom har ju för tusan ingen ryggrad, dom bara ringlar sig fram. Det är vidrigt, äckligt blä och usch!

Bada eller sola? Jag är mer en bad person, men jag vill ju vara brun så jag solar mer ändå.


Vad sover du med för täcke? Vintern duntäcke, sommaren vanligt

Bada badkar eller duscha? Bada är ju otroligt skönt och avlappnande, men duscha är enklast

Bo i storstad eller i en mindre by? Skärgårds stad :)

Skulle du vilja köpa/ha egen häst? Ja, det skulle jag. Dock skulle jag behöva dela med någon för jag skulle aldrig hinna med en egen häst


Skulle du vilja bo på en stor hästgård? Ja, det är ju en dröm.

Saknar du fortfarande jesper lind? Saknar och saknar, jag tänker tillbaka på vår tid ibland. Men det gör jag med alla min ex, man har ju varit kär och det är inget man glömmer bara för att det tar slut.

Tror du jorden går under i år? Nej, jorden ska alltid gå under säger dom här knasiga människorna och den har aldrig gjort det. Såklart den kommer gå under någon gång som vi håller på men inte på några 100 år.

Drömresemål? Jag skulle vilja åka till Afrika, se alla djuren och hjälpa till med barnen.

Drömyrke? Hmm, jag skulle ju vilja hålla på med hästhoppning på proffsnivå men det är ju bara en dröm.

När ska du ta körkort? Det är hemligt, men snart ;)

Vem är din absolut bästa vän? Det är min mamma.


Hur ser du på dig själv? Jadu, jag ser mig själv som en rätt stark person, efter allt jag gått igenom, svåra år i grundskolan och allt så har jag vuxit så himla mycket, jag är starkare än jag någonsin vart, jag bryr mig inte om vad andra säger om mig för jag vet själv vad som är sant och det är det enda som betyder något. Sen ser jag mig själv som en snäll och glad person.


Vad är de sämsta/bästa med Nynäshamns gymnasium? Det sämsta är vissa av lärarna som är lite knas i bollen. Det bästa är dom bra lärarna, vännerna och klassen.

Något som du ångrar att du INTE gjorde? Finns väl rätt mycket jag ångrar att jag inte gjorde. Men som exempel så ångrar jag att jag inte träffade min mormor mer, jag hade massa chanser att åka upp till henne men jag tog dem inte, och nu är det försent.


Hur skulle du beskriva dig själv? Såna här frågor är svåra för jag vill inte låta som om jag tycker att jag är bäst i världen, vilket väldigt många kan tycka. Men så som jag är nu så är jag en väldigt glad person, alla mina sorgsna dagar och all skit man fått under åren har gjort mig väldigt stark, jag bryr mig inte längre om vad folk tycker och tänker om mig, vill dom verkligen tycka negativa saker så får dom göra det, det är ju bara jobbigt för dem. Jag gillar att skratta, ofta åt mina egna skämt, jag menar dom är ju svinroliga det måste ni väl ändå förstå ;) Sen har jag fått beskrivningen som energiknippa och glädjespridare, förhoppningsvis så stämmer det :) Sen är jag riktigt envis, vilket kan vara både negativt och positivt.

Godmorgon!

Sitter i bilen med danni Påväg till herrhammra, vi har stallet hela dagen, det blir uteritt på Wilmer och Ina sen ridhuset med Cosmo och Märsan. Det kommer bli en kanon dag tror jag!
.
Skönt att jag kunde somna inatt, folk smsa och ringde som idioter, fick spunk tillslut och tog ut de över en stackare.. Schysst Agnes! Sov mindre än tre timmar, HEJ!!!


Från att ha ingen häst till att ha två

Jag är lycklig! Åkte dit för att provrida två st, efter kunde jag inte bestämma mig för vem jag ville rida så jag får rida båda :D dom är så fina, jag är superglad!
.
Nu ska strax åka till danni och sova där för imorgon ska vi vara i stallet sju och ha stallet hela dagen. Ska rida cosmo, fuxen imorgon av dom jag rider och sen dannis polle :) blir nog en mysig dag.
Ha de bra!


TJA DÅ LIVET

Måndagar: Skola 08.15-15.50 sedan dans hela em och kväll.
Tisdag: Skola 08.15-14.45 PLUGGA MELLAN Body pump 19.30-20.30
Onsdagar: Skola 09.55-13.45 Ut till Herrhammra, rida en häst
Torsdagar: Skola 08.15-15.25 PLUGGA MELLAN Spinning 18.00-19.00 Dans 19.15-20.30
Fredag: Skola 09.25-14.25 Body combat 17.15-18.15
Lördag: Ut till Herrmhammra, rida på båda hästarna
Söndag: Vila, plugg
Måndagar: Skola 08.15-15.50 sedan dans hela em och kväll.
Tisdag: Skola 08.15-14.45 Plugga mellan Body pump 19.30-20.30
Onsdagar: Skola 09.55-13.45 Ut till Herrhammra, rida en häst
Torsdagar: Skola 08.15-15.25 Plugga mellan Spinning 18.00-19.00 Dans 19.15-20.30
Fredag: Skola 09.25-14.25 Body combat 17.15-18.15
Lördag: Ut till Herrmhammra, rida på båda hästarna
Söndag: Vila, plugg

Tryck på länken, skriv en liten fråga, det är ju så enkelt så kom igen dåååå

http://agnesericsson.blogg.se/2012/january/fragestund.html#comment
Precis ovanför här ligger den, varför är den vit?! Kan någon hjälpa mig att fixa detta eller? Jag förstår inte :(

Lördag peeps!

Vakna nyss, hur underbart är det inte med helg? Man får sova så länge, jag blir så lycklig!
.
Ska upp strax för lite efter två kommer danni hit och då åker vi till Herrhammra där jag ska provrida två hästar, ska bli superkul!
Nu måste jag sätta fart vi hörs sen, puuuuss!


Instagram

Jag har fastnat totalt, kollar runt överallt. Lite smått jobbigt faktiskt. Med följ mig, Agnesce!
Godnatt med er :)


Hanna mackapär är livsfarlig

Skulle prova Hanna mag tränar grej, ni vet sån man sätter runt magen så vibrerar den.
Hade satt på mig den, Hanna började trycka på knapparna, så satte den igång och jag skrek för att jag vart så rädd och då skrek Hanna för att jag skrek och så drog hon loss hela dosan så jag fick den på tån.
Seriöst, den ger ju stötar! Det var inte jag beredd på, vart livrädd. Om jag vill ha stötar i mig kan jag för fasiken gå och ta tag i ett häststängsel.


En bra kväll, grabbar!

Världens bästa mamma köpte kebab och räkchips till mig, underbart gott!
.
Jag är så otroligt trött nu för tiden, sov efter maten igen, inte bra alltså!
.
Gick till Hanna vid tio, spelade spel, pratade, skrattade för fulla munnar och dom krökade lite smått. För ungefär tjugo min sen traska jag och min kära granne Adde hem, stod utanför mig och prata ett tag innan vi skiljdes åt.
Min kväll, fem av fem toasters!


Snygga tjejer i onepiece mys


Like a dead fish

Alltså hur efterbliven är inte jag? Ställde klockan på 13.30 så när jag vaknade av alarmet så hade sovit en kvart, går upp och ska klä på mig, då kommer jag på jag ställt klockan en timma för tidigt. Vart man glad då eller, kunde sovit längre. Skit på mig!
.
Zumban gick bra, jag har sån träningvärk sen tidigare så mina ben höll på att dö. Gick i slowmotion hem. Nu ska jag vänta på mamma så man får man. See ya

Just because we don't talk doesn't mean I don't think about you

Nu blir det en liten sovis så jag orkar med Zumban som börjar kvart i tre och sen kvällen :)
Hade en lektion idag vääärt!!
.
Imorgon ska jag provrida två hästar ute på Herrhammra, ska bli kul, hoppas någon av dom passar mig bra :)
Nej men godnatt då gott folk!


Tatuering bokad!!!

Jag är halvdöd.. Först core så min mage dog sen sprang jag 20 min i högt tempo. Gick i snigelfart hem kan jag berätta. Men det är så himla skönt, känner mig rätt duktig som tränar mycket :) nu ska jag strax få äta, LYCKA!!
.
Fräsch bild på en nysprungen tjej


Myspys hos Erica

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!! http://agnesericsson.blogg.se/2012/january/fragestund.html#comment
.
Sitter hos Erica, vi har tjockat oss med godis och chips, kollat film, sjungit, dansat försökte filma men det gick dock inge bra för den tyckte inte om oss... Annars hade ni fått er ett gott skratt.
.
Nu ska jag strax på core, efter det hem duscha sen hämtar Erica mig så åker vi och kollar j18s match :)
En bra dag och en bra kväll med min fina vän.
Puss

Kult


Godmorgon

Vilket efterblivet inlägg jag gjorde inatt, måste ha halvsovit vid de tillfället. Men de är soft!
.
Nu ska jag strax gå upp, äta frulle, borsta gaddarna, fräscha till mig, ja de vanliga ni vet! I vänta på att Erica som försovit sig ska komma hit. Sedan blir de äventyr, ha en bra dag guys!


Jag kan nästan nå min näsa

Haha fuuuuuck, de var ju inte ens nära denna gång.. Men jag kunde nyss, lovar ;)


Hej är de några freaks som är uppe med mig?!

Klart de inte är, bara jag som är efterbliven nog att vara trött men ändå inte kunna somna klockan kvart i tre en vardag natt. Tack för den idiot hjärna!
.
För övrigt så har jag spunk, varför skriver man så mycket skit i böckerna? Sånt man egentligen inte måste veta, sånt som inte ens kommer på prov? Tycker dom de är kul att låta oss plågas lite för mycket? Idiot helt bunten!
.
Trevliga frågor jag fått Btw, men bättre kan ni!!


Tatuering

Imorgon ska jag och Erica ner och beställa tid, jag ska be dom skissa den jag vill ha också. Vad det är får ni dock reda på när den är gjord ;) Kommer nog bli jättebra!
.
Hade en mysig och superrolig stund ut på Herrhammra med Danni, vi turades om att rida Wilmer, jättemysigt. Hon är bra den tjejen, får mig alltid på bra humör. Nu ska jag snart sova så man orkar med morgon dagen.
Puss

Frågestund!

Nu kör vi en sån då, är riktigt nyfiken på vad för något ni har att fråga mig. Så kom igen nu folket, fråga på!

Hitta det roliga med denna bild


Skulle shoppat men nehe

Dumma Adde, man kan inte bestämma med mig att man ska åka till Nacka och shoppa sen när den stora dagen kommit så vill man åka till Haninge. Jag menar Haninge?! Skämtar grabben eller, ni flickor ni måste ju hålla med mig. Vad är grejen, jag vart deppig på en gång. Skit också!!
Men som tur är kommer Danni som en räddare i nöden, så snart tar vi bilen ut till Herrhammra för att rida :D Jag e lycklig igen! Äntligen ska jag få rida, har längtat efter att få sitta upp på en häst rygg och komma bort sen terminen slutade.
Ni som inte rider kommer aldrig förstå den här känslan, när man sitter upp på en häst hamnar man i en helt annan värld, världens bästa världen där inga onda tankar kan komma åt en, man är bara lycklig. Världens bästa djur och världens bästa känsla!
Världens sötaste, finaste, vackraste, underbaste häst. Min saknade är så otroligt stor, och den gör så ont. Detta var min bästavän i 1,5 år. Att bara sluta efter det, aldrig mer se han, förstår ni min känsla?
Jag saknar han så det gör ont.

Jag tänker alldeles för mycket

Ni vet när man brytt sig om någon när den haft det tufft, sen slutade man bry sig för det var bara jobbigt. Sen kommer dagen då det, som gjorde att man brydde sig om personen, ska få sitt avslut, eller inte helt avslut men det fina avslut man får när detta inträffat. Då börjar man tänka igen, jag gör det iallafall, jag tänker på tok för mycket, tänk om jag gjort så, tänk om det inte hänt, tänk om jag vågat göra det osv ni vet. Så himla jobbigt. Så som jag tänker nu så vill jag bry mig igen, men det kommer inte hända, lär ju skriva till personen igen djaaa!
Jobbig sits alltså. Men som tur är så har jag en annan att bry mig om den dagen, han hade önskemål på att supa på kvällen så det är exakt vad vi ska göra. Nu vet ni mina planer för fredag kväll också ;)
Var bara tvungen att skriva av mig, för jag lovar jag hade blivit tokig om alla tankar hade fortsatt. Sooo thank you!
Peeeace out

Det har varit en bra dag helt enkelt!

As usual. Skolan var rolig, tillochmed samhäll var kul, vad har hänt? Gjorde svenskprov, det kändes rätt bra men när det känns bra för mig så går det åt skogen, fast svenska är ju ett av ämnena jag är bra på.
.
Sedan åkte jag ner till centrum och och körde med Bernt, det gick bra för att vara första gången, han tyckte min körning var trevlig och att detta inte kommer vara några problem alls :D
.
Sedan tillbaka till skolan och hade Pedagogiskt ledaskap, Jonas hade lektion och det var så himla jobbigt. Han kommer får bära mig på sin rygg imorgon i skolan det är något som är säkert!
.
Kom hem och mötte mamma som skulle hämta syster och hennes vän ute på herrhammra och jag har aldrig kört där så åkte med. Första gången jag körde Torö vägen, mörkt dessutom, men det var superkul, svänger ju hela tiden :D
.
Nu ska jag kolla systrar i jeans. Avskyr såna här inlägg, vem vill veta vad jag gör om dagarna? Därför skriver jag hellre andra inlägg. Men aaa, vi hörs heeej!

Mot körskolan!

Idag har jag min första lektion, nu fasiken ska detta körkort tas! Är lite smått nervös men de ska nog gå bra. Wish me good luck!


Rätt in i hjärtat, så otroligt fina


Hjälten

Adde räddar mitt liv, jag slipper slösa massa pengar på bussbiljett för jag får låna hans busskort efter som muppen åker bil varje dag! Kung han ee.
Ville bara säga det.

Sh'bam!

Ska strax iväg och träna, ska prova sh'bam med fina Erika som ledare. Det ska bli superkul! Sen hem och doppa näsan i böckerna igen..
.
Men hej obruna.. Love you mami!


Back at school

Sitter på Virtuella just nu. Det går inge bra för min hund, hand lyder mig inte.. Jag tycker det är kul att vara tillbaka i skolan, min klass är bäst! Måste bara berätta om när dom ringde mig på Nyår, typ 5 st killar ifrån min klass ringde och sa att jag är jättesnäll och rolig, hur gulligt var inte det? Dom är bäst!
.
Slutar strax då tar jag bussen ner till banken, sedan körskolan. Sen hem och plugga, fml. Men aa Puss!

Simple as that


I'm so happy! It makes me wonder if I ever gave a fuck about you

Vet ni vad, livet är underbart!

En sån otroligt jobbig dag

Igår drog jag in till stan med Julia, vi gick till Moda dit Amanda kom efter ett tag. Då gick vi till donken för jag höll på att avlida av hunger, och det var så himla gott, ni anar inte! Sedan vidare till Lobby där vi träffade 4 killvänner till Julia, hade sällskap med dom hela kvällen. Lobby stängde fem, vi gick och åt och sedan på ett annat äventyr.
.
Klockan nio tog vi tåget hem, jag hade sovit en timma så var helt slut. Sov till ett men kunde ändå hålla ögonen öppna så efter att jag kämpat mig uppe till sex så somnade jag, vaknade två och sen dess har jag vart vaken.. men snart är det dags att gå upp så de gör inget :)
Så nu vet ni det, mycket intressant va ellllleeer?
GODMORGON PÅ ER DÅ! :)

Utgång på ingång

Ska hoppa in i duschen sedan fixa mig och sen tar Julia, Linda och jag sju tåget in till stan. Vi ska till antingen Aveny, Lobby, Laroy eller Ace. Jag längtar tills jag får dansa!! :D Det blir nog en bra kväll med mina fina vänner.
Puss
Saknar min älskade vän!!

nu mår man!

Jag hade superkul igår, de började hos mig, sen vidare till Hanna. Vid halv tolv gick jag och Isabelle till bedarö för att träffa Susz och dom, där dansade vi järnet, det var jätteroligt! Kom hem vid halv 3 någon gång, gjorde värsta vurpan påvägen också, jättepinsamt och jätteont hahah.
Nu ska jag vila för jag mår pyton. Puss hej

Sova till fem, check

Det var svinskönt ska ni veta! Nu ska jag gå till coop och köpa lite saker tills ikväll. Vi börjar hos mig sedan vidare till Hanna efter det till Bedarö, ikväll blir första gången jag sätter min fot där, vill egentligen inte men aa alla ska typ dit så.
Vi hörs imorgon babes!

SVERIGE JVM GULD!!!!!

VILKEN JÄKLA LYCKA, DOM ÄR SÅ JÄKLA BRA OCH DOM FÖRTJÄNAR DETTA SÅ HIMAL MYCKET!!
Som dom kämpat, och dom har spelat så bra.
Dom är en stolthet, en kärlek.


Hockey kvällen ser ut följande

Amanda, Björn och jag är helt tokiga och ska hänga upp hans Sverige lakan på väggen och Amanda fick för sig att vi ska måla Sverige flaggan på kinderna, så det är exakt vad vi ska göra! Man kan ju alltid göra allt lite roligare ;)
Så när dom ätit klart osv åker jag dit och då fixar vi till ansiktena, sen kommer alla andra. Ni får en bild sen så ni får se vilka vi är, för det är ju otroligt viktigt att ni vet det ;)
haha puss hej på er

FINAL INATT!!

Jag hoppas dom vinner, jag tror att dom vinner, dom förtjänar att vinna. HEJA SVERIGE!
.
Jag somnade 7 imorse..  Björn snarka och Amanda pratade i sömnen hahaha fick spunk till slut och halvskrek tyst, då tystna dom i 2 min sen börja dom igen... Björn drog till jobbet jag hoppa upp till Amanda och vi sov till ett. Då tog vi täckena och bänka oss i soffan, kollade film osv till Björn kom hem igen. Fick skjus hem av dem och nu ligger jag här.
.
Sån här tråkig info om min dag bara. Heeej!
Jag och Amanda fick för oss att baka klockan ett på natten, mycket bra resultat!

Hos Amanda

Efter att jag kört zumba och Friskis höll mina ben på att dö. Men se gör Inge, de är rätt skönt faktiskt!
.
Drog till amanda efter att jag duschat, vi kollade film, Amanda och jag bakade muffins :D supergott! Nu ligger jag på madrass nedan för hennes säng där hon och Björn ligger, snacka om tredje hjulet.. Nu ska jag sussa, puss och godnatt!


Pass

Nu ska jag snart iväg på Zumba, det ska bli superkul :D Tyvärr kan inte frugan följa med idag.. Efter zumban ska jag med Sandra på Friskis pass. Vi får hoppas att jag överlever, men det är nog ingen fara :) Ska bli kul att träffa Sandrie, det var längesen!
Men vi hörs senare. Puss på er!
Fina kajsis

Lika som bär

Åke i Bert?                                    Filip?

suuuck

Sov till tre idag, vad är det för fel?! Jag kan inte somna och sen när jag väl har somnat sover jag halva dagen.
aja inge intressant med det.
.
åh ni vet det avsnittet i OC där han den där, nu har jag glömt hans namn, men han med mörkt hår som vill ha Melissa, dom åker till hans hus spelar golf och grejer. Jag stör mig något sjukt på honom, vider alltså kan han inte bara försvinna!! Där passar meningen "ett förhållande är mellan två personer, men det är alltid en som inte kan räkna" in. Dumskalle, avgå!

Hahaha!

Ser ni vilken gris näsa jag har på bilden i föregående inlägg?! Hur kul var inte de!! De första som slog mig var "det där är inte min näsa, någon måste ha dubblat med bilden" för seriöst, så där ser inte min näsa ut, ville bara klargöra det.
Se för er själv på bilden nedan, och ja jag har vitt gladd på läpparna!
.
Ny borde jag verkligen sova jag babblar om massa knas.
Godnatt för andra gången då!


2 punkter jag vill ta upp

1, varför flyttar sig min madrass 100 km om nätterna? Vad gör jag när jag sover egentligen, hoppar runt eller reser jag mig helt enkelt upp och flyttar madrass bara för att jag vet att jag kommer bli jätteirriterad nästa morgon? Stor fråga detta.
.
2, vill ni prova sova i mitt rum? Så ni får veta vad jag genomlider varje natt. För att kunna somna i mitt rum måste man ha följande: en ögonbindel och en kudde över och under huvudet. Ögonbindeln för ja de är ljust, enligt mig. Kudde under huvudet, de vet ni att man har, men nu kommer vi till det roliga, kudde över huvudet. Ni förstår att det låter som om någon har vattenkranen på hela tiden, för elementen är för fulla dom måste tömmas. Detta ljud är så otroligt irriterande.
.
Tack för mig, godnatt


VI ÄR I FINAL!!!

Vilken jävla lycka, åh jag är så himla glad. VACKRA BÄSTA SVERIGE!!! Ni är en stolthet.

Tagna av Nathalie Kullenberg


AHH HALLÅ DET ÄR DEN TREDJE IDAG!!

Ni vet vad det betyder!! Semifinal för Sverige, vilken lycka jag känner nu. Hockey är ju för jäkla bra!
HEJA SVERIGE!
.
Men fan då blir det en sen natt idag igen.. måste ju se semin mellan Kanada och Ryssland också. crap

Boxercise

Idag ställde jag klockan grabbar! Elva gick jag upp, dock som en zombie, såg inte ens ordentligen. Men nu är jag pigg, längtar tills ikväll då ska jag och Edie på Boxercise :D Nu jäklarns ska jag ta tag i min kropp!
.
Nej, men lite frukost på detta då. Heeeej

I Remember Me


Så många gånger

Jag har funderat massa gånger på att ha en frågestund, men jag är typ rädd för att ingen ska fråga något hahah, så står man där med noll frågor. Sen kommer det ju säkert ramla in en del mindre respektfulla kommentarer men det får man väl räkna med, love them haters!
.
Så vad tycker ni, har ni några frågor att komma med? :)

I want you and I'm hating it

Godmorgon då... Jag vaknade för 40 min sen. Tog av min bindeln och förväntade mig ett ljust rum, möts ist av mörker. Så jäkla bra Agnes. Måste vända tillbaka nu, detta är inte bra.
.
Ska äta middag snart, haha soft att det första jag äter är middag. Sen kommer Emil hit, vet inte vad vi ska göra men vi kommer nog på något kul :) Nej, nu ska jag kolla paradise hotel haha jag har fastnat totalt..
Hörs sen. Puss!
En bild från nian när vi var tillsammans :) hahaha SNYGGA

Alla som har mitt 073 nummer, radera det! 070 numret är det som gäller nu :)

Ligger i sängen och kollar Paradise Hotell Danska, det är bra faktiskt! Nu kan jag inte sluta, typiskt... jag som verkligen behöver sova. Menmen, det får vänta. Puss på er!


NYÅR

Nyårkyss av frugan.
.
Världens finaste vänner!!

Du får inte

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill


Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger

Du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart


Nyår med finaste vännerna!

Var hemma hos Amanda först och föra sen gick vi till hennes lokal. Dansade, skrattade så man fick ont i magen, spelade Beer Pong och massa skoj. Vid två någon gång åkte jag till Sh där Erica och massa andra var, vid 6 gick jag hem med Jossan och Emma. Somnade som en stock 7. Bilder kommer sen när jag fått min kamera som jag glömde hähäh.
Men det var iaf en superlyckad kväll med världens bästa vänner!

En bild kan ni få som kommer ifrån luren.

RSS 2.0