att det ska vara så svårt att måla naglarna

Mamma målade mina naglar och en rackare ville sig inte, eller aa jag råkade komma åt den massa gånger och mamma fixa och fixa.
.
Efter att jag doppat nageln i håret och på tröjan fick mamma nog
Mamma: Agnes! SITT STILLA!!!
Sen gick det en minut så pajade jag den, och sneglade försiktigt upp på mamma
Mamma suckar: kom du åt den igen?
Agnes: men jag skulle känna om dom hade torkat
Mamma: och då tycker du det är smart att känna på den tjockaste som tar längst tid att torka??
.
Så vi tog bort och skulle måla på nytt, efter att klagande på mig så tappar mamma nagellacket mellan mina fingrar.
Det går bra för oss!

Heja Marcus Hellner!

Sitter hemma hos mamma nu och kollar skider. Just nu kör Marcus HEJAHEJAHEJA!!!! Ska strax börja fixa mig, sedan blir det middag med mamma och sen åker jag till Amanda och alla. Jag tror detta kommer bli en kanon kväll!
Gott Slut och God Fortsättning alla mina fina läsare!

Älskar att blogga från iPhone

Vad kul att alla bilder kommer två gånger. Inte meningen så ni vet!


Så var dagen här

Sista dagen på 2011, äntligen så är detta året över, ska man göra som alla andra och hoppas på ett bättre år? Jag måste bli klokare, gör så mycket misstag så de är inte ens kul. Skärpning!
.
Sitter ute hos pappa nu, vi ska strax åka till Mats där alla andra från Djursnäs kommer vara. Supermysigt.
Puss på er, hörs senare.


Då var det en sån där jobbig kväll

En kväll där jag saknar min mormor. Jag behöver henne, du har haft semester tillräckligt länge, de är dags att komma tillbaka!
Ett år har gått, den enda stunden sen du gick bort var när Anette hade sitt tal på din begravning, jag ville aldrig att hon skulle sluta, jag ville sitta och lyssna på saker om dig i flera timmar till.
Morgonen du dog skulle du kommit ner till oss, vi väntar fortfarande...
Älskar och saknar dig!!


Nyår imorgon

Allt är fixat wehoo! Förutom skor då.. men det löser sig som alltid. Klänningen passar, har allt för att fixa till håret och ansiktet och alla jäkla dricka är äntligen på sin plats. Jag är så himal glad, vet ni hur bra mitt liv är? Jag har allt man behöver för att vara riktigt jävla lycklig, världen bästa familj och släkt, och finaste vännerna. Jag behöver ingenting mer!

nu är jag levande igen

Jisses vilken resa, den var superbra och superdålig. Kvällen/natten bestod av förkrök på joe's vidare för att dansa och då splittrades alla, jag minns inte vilka jag hamnade med. Drack ännu mer, dansa ännu mer, hittade en grabb haha det var så roligt, vi dansade så kom han dit, fett söt så jag hade ögonen på han och vi hade ögonkontakt jätteofta, till slut kom hans vän fram och då knacka han på min axel och frågade vad jag hette osv. Så hängde med han ett bra tag tills jag fick spunk och bara drog ifrån han.
.
Sen träffa jag Erika som sa att min vän Oscar låg däckad på rummet så vi gick dit väckte han och sen var jag med dom resten av natten. Sov i samma hytt som han och Erika, var vi lite bulliga eller, skrattade åt allting. Sov gjorde jag inget för sängen var svinliten och jag delade med Oscar. Så efter 2 timmar gav jag upp och gick tillbaka till min hytt.
.
Stod i 5 min och knacka på fel dörr innan jag såg att det var fel och sprang där ifrån. När klockan var halv tolv sov jag en timma, och efter det började helvete. Vi kom ut på öppet vatten och båten gunga som fan, och min baksmälla hade smällt in efter min sovstund. Mådde så jäkla illa, så jag och Rebecca tog på oss jackor sen satt vi ute tills vi kom in till skärgården.
.
Det var så en sån himla rolig kryssning! Tack till er alla mina fina vänner!! MASSA KÄRLEK!

ja jag är lycklig ja jag är lycklig, ja jag är lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag!!

Idag åker jag på kryssning med världens bästa vänner :D Jag är så himla glad, dom är fina dom. Längtar tills jag får dansa!!
Men ni vet ni vart ni har mig, så vi hörs väl i övermorgon. Ha det bra så länge!

Första inlägget ifrån nya datorn!

Har fått massa fint nu i jul, mycket glad över det är jag! Min jul var den bästa, min släkt är så underbar. Jag älskar dom från tårna till min huvudknopp. Åkte hem i igår. Nu har jag haft lilljul ute hos pappa, jättetrevligt, fick som sagt en dator :D Imorgon är det kryssning wehoooo!! Nu ska jag kollar på sagan om ringen 2, hörs. Puss

Uppdatering från igår och så långt denna dag gått.

Igår efter skolan åkte jag med kajsa, axel, vickan, natta och ellen in till haninge. Fick med mig en julklapp till pappa, sånt här är så himla svårt..
.
Åkte hem med far, sov lite sen kom Elin och vi drog ner till Friskcenter sprang lite och snackade massa i väntan på att combaten skulle börja, och hörrni... det var det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Svetten rann som en fors och jag har sån jäkla träningsvärk idag.
.
Efter det gick vi hem duscha sedan till ica, hyrde film och köpte godis. Hem till mig och sedan somna vi sött. Skönt med lite sovsällskap!
.
Juste nu sitter jag hos Jennifer, vi ska ner och äta lunch i centrum tror jag :) Senare blir det stallet sen över till ishallen för att vänta på bror och pappa. Hörs säkert senare PUSS


Min dator har pajjat..

och mitt 3G på luren funkar inte.. så det blir dålig uppdatering nu, kan bara blogg i skolan eller hos någon annan. Men ska göra mitt bästa ;)
.
Gillinge igår gick jättebra :D Superroligt var det, jag vill bara gör om det!! Dock så var det första Oscar sa när han satte sig i bilen "Vilken  är gas och vilken är broms?", då fick jag en känsla av att jag skulle dö. På grejen när man skulle veja på det hala sedan in igen gick dom två första gångerna bra, tredje ökade jag farten på vilket resulterade i att jag slira, som tur var så hade Adde lärt mig att knep så jag fick tillbaka bilen hähäh :)
KANON KUL DAG!!!!


Bed

Sitter i sängen och kollar film, var på Ica med Adde nyss. Grabben handlade 3 två liters color, chips och godis. Kommer det ens ner i hans lilla kropp?! hhaha skön lirare alltså. Ska snart iväg, imorgon ska jag och Oscar till Gillinge, vi åker med 07.40 tåget :) Det ska bli så spännande!!

Känslan när ledsenheten man känt går över till ilska, känns som om man skulle kunna förstöra hela världen haha :D

Punkt säger vi om det rubriken handlar om.
.
Tävlingen gick bra, Vasaris är bäst!! Vi tog oss runt felfritt och fick rosett, han var så himla duktig :)
AAAHHH hästhoppning på tv måste pysa HHHEEEEEEJJJJ!!

Jag får spunk!

Är det någon som kan hjälpa mig med detta problem?!: Jag har gjort en ny blogg design men när jag sätter dit den så blir det som ett stort hål, det är som om det är något som är där och då syns inte den biten av min design. Vad är det för fel?! Jag blir leeeeeedsen :(
och nej jag är inte naken hähäh, har bara dragit ner linnet och bhn ;)

Nu mår jag lite illa faktiskt

Jag är riktigt nervös, det kommer nog lägga sig så fort jag kommer till stallet men just nu är det inte bra. Idag kör vi wehoo, denna gång ska inte någon jäkla bomhållare med bommen på åka ner utav sig själv 15 meter efter att vi hoppat de!! Wish us good look mot dom där jäkla hållarna!
Förra gången jag och Vassenasse tävlade i åtti, denna gång blir det nitti :)))

Mycke såna här grejer ikväll, emn jag måste minnas dom är roliga sakerna så ni får helt enkelt stå ut!

Agnes: Vi måste se Never Back Down
Elin är tyst ett tag sedan: jahaaa hahahaaha!!! Jag tänkte Justin Bieber filmen först....
Agnes: Men det var den jag mena..
Elin: Ohneeeeej...
Agnes: Vi måste se Never Back Down
Elin är tyst ett tag sedan: jahaaa hahahaaha!!! Jag tänkte Justin Bieber filmen först....
Agnes: Men det var den jag mena..
Elin: Ohneeeeej...

aha men dåså..

Agnes: Eva Longoria
Elin: HAHAHAHAH!!!
Agnes: Vadå, säger man inte så?
Elin: hahaha joo det gör man säkert, men jag tyckte du sa "Eva Långhåriga"

Imorgon är det tävling :D

Wehoo jag är supertaggad!!! :D
.
Just nu är jag med min fina vän Elin, vi kollar Hp och snackar massa. Jätteskönt faktiskt, blir nog en bra laddningskväll inför imorgon :)
Puss på er!

Överraskningsfest till finaste Emma!

Åkte dit med Amanda, Erica, Kajsa och Victoria. När Emma steg in i rummet och dom tog av henne ögonbindeln, åh va härligt det var! Hon blev så glad att hon börja gråta, så jag själv vart tårögd och ryste jättemycket. Kvällen var superbra, massa trevliga människor vi dansade fötterna av oss, skrattade så man fick ont i magen och spelade spel, Beer pong var roligast :D haha fast jag fick panik när någon träffade mitten, då skulle man snabbt dricka upp sitt glas och sedan flippa det så det stod upp och ner. Jättekul :D
EN TOPPEN KVÄLL HELT ENKELT!! Glömde dock min kamera... så himla klantig. Så ni får en bild från Lucia på fina underbara vän som idag fyller 17 år. STORT GRATTIS TILL HENNE!!

Tjenare mannen!

Skolan idag var rolig, som vanligt. Min klass är bäst!! Filip och jag labbade på kemin, vi var kanon bra! Sedan sprang jag till tåget för att åka till Nathalies skola och bli fotad. Det var en kul fotostund och tågresa hem. Hon är bra hon! Nu har jag badat hihih, ska börja fixa mig för lite roligheter med min flickor ikväll. Vi hörs, Puss

På ph med Lucia

tjocka unge!!

På Söndag ska jag tävla finaste Vasaris

Då gör vi debut i 90 cm :) Det är Glögghoppning så vi kommer vara utklädda, vad vi är får ni dock inte reda på förns efter tävlingen ;)
Världens finaste polle, dock lerig från topp till tå...

Nyårs klänning beställd, CHECK

Röda mattan tema för vår del, ville dock ha något i färg men aa detta får duga :)

Det är så ensamt

Jag har fått mammas säng nu, 140cm bred och förut hade jag 100cm bred. Jag känner mig så liten och ensam här haha, sjukt egentligen, det är en jäkla säng, men så är det, den får mig deppig. Måste skaffa mig en sovkompis, får tvinga hit Elin helt enkelt.

Har jag lite kläder eller..

Agnes: Mamma, vart är min påse med kläderna du hämta ifrån min garderob?
Mamma: Påse?! Du menar 2 stor säckar med kläder!!!
Plus min stora resväska och fotbollsväska med kläder som jag redan tagit hit. hähähäh jag måste ta kontroll över mitt shoppingbehov!!

8 mile

Såg nyss klart den filmen, den var grym! Man blir ju nästan lite små kär i Eminem. Ska strax röra mig mot stallet för att rida :) Så ni vet vart ni har mig. Pusspåer!
Min underbara fina vän. Måste bara säga att jag är otroligt glad över att vi gjorde detta tillsammans, för den vänskap vi fått är jag tacksam över. Du är en underbar människa, glöm aldrig det!

En knasig dag

Har haft ett litet depp idag, vet inte varför allt har bara känt skit. Men sen kom Adde och gjorde min dag helt kanon, han är riktigt bra den grabben. Är så himla glad att jag har han! Vi kollade Trassel och snackade om allt möjligt :) Nu väntar jag på att Footloose ska ladda klart sedan blir det film.
Hörs, Puss
Min fina!

Lucia igår

Gick upp sex, vid åtta träffades vi på Nynäs posten och sedan började våra tåg, Posten, Folkets Hus, Rosengården, Sjukhuset, Balder, Konsum, Lotsen, Ridning med stallet, Coop och till slut NSS. Det var en toppen dag, jag hade så himla roligt, ett minne för livet. Idag är det dock inte lite kul, har ont i hela kroppen och i halsen, menmen LÄTT VÄRT DE!

Måste berätta en rolig sak som hände i kyrkan

En tjej skulle sjunga solo typ 20 sekunder så när 5 sek gått ramlar micken av stativet, och du vet när något kul händer och man inte får skratta så skrattar man ju bara ännu mer. Så där står jag längst fram i kyrkan och typ studsar omkring för att jag skrattar så mycket, och det värsta är att jag inte kunde sluta... hur pinsamt var inte det, för egentligen var det ju inte alls kul.

Skola och sedan Lucia

Efter skolan gick jag ner till centrum, fixade lingonris och internetbank. Hem och fixade min krans, som jag var tvungen att göra om ett par gånger, och till slut vart den fin dock när jag satte på mig den så hamna den som ett halsband runt min hals... PANIK, tur så rädda mamma mig, hon är bra bra hon! Fixa håret och till kyrkan för att öva. Sedan var de Lucia tåg osv aa ni vet. Fick en stund där det hände en rolig grej och jag visste att jag inte fick skratta vilket gjorde att jag skrattade mera haha så pinsamt..
.
Nu ska jag sussa imorgon ska vi gå lucia tåg hela dagen sedan åka häst och vagn.
Puss och godnatt!

Jag hittar ingenting

Min hårborste, linser, plattång, byxor inget.. Så fick ha glasögon, fult hår och byxor som de är hål i, känns bra :))!


Bästa bakis dagen

Förutom imorse dock kom jag på nu, var tvungen att städa mitt nya rum.. blev väckt nio också. Men åkte till Erica sen, vi låg i sängen och fick allt serverat, pizza och chips. Supergott, kollade film, sov osv. Jätteskönt ska ni vet.
.
Nu har vi iaf flyttat, det blir nog bra detta. Vi har haft en bra start iaf, vi börjar med att leta bortsprungen katt som inte alls var borta, sedan snubblar mamma när hon bär en kartong och får värsta farten och gör sedan en faceplant på bordet så allt flög iväg.. Känns som vi kommer ha det bra här ;)
.
Ska sussa nu, godnatt med er!
image description
Snart är kryssningen med världens finaste vänner! :D

Dagen med stor D

Jag är så nervös att jag inte kunde somna förns runt ett, sen vakna jag sju av ett sms.. SEN NÄR VAKNAR JAG AV ETT SMS?! Mår lite illa faktiskt, så nevös är jag.
.
Såhär ser min dag ut: först kröning klockan tolv nere vid "galleritrappan", ni vet där nya apoteket och bok affären ligger. Sedan direkt vidare till Gröndal där jag har en dansuppvisning klockan två sedan en halv sex. Wehooo! Efter det vidare till Malinsdasstudio för ett tack typ, sen festligheter :) EN KANON DAG tror jag det blir!!
Så kommer inte blogga förns imorgon, ha en bra dag.
Love, A

Saknar min fina prinsessa..

Jag avlider

Han får det minsann att pirra i byxan!

Packar

Vad trevligt att alla min saker gick ner i en låda och mina kläder tog upp två.. Märks det vad det är jag helst köper? hähäh.
.
Försöker fixa mitt hår, det går åt helvete så ska duscha sen göra flätor ist. Efter idol, såklart.
Men hörrni.. vi hörs. Hej

Robin vs Amanda

Jag har ända fram tills idag tyckt att Robin ska vinna, men nu får jag banne mig tänka om för jag älskar Amandas framträdanden och röst, hennes framträdanden är aldrig tråkiga och hennes röst är så speciell och sjukt bra. Så aa jag tycker nog att Amanda ska ro hem detta!
Tror dock Robn kommer vinna menmen aa där har ni mina åsikter om Idol.
Puss

Regn

Vakna kvart över sju av att regnet smattra som pip mot min ruta. Sen låg jag vaken tills mitt alarm ringde 08.45 då sluta det regna och jag somna om... Vakna kvart i 10 då min buss gick så på en kvart tog jag en dusch, fixa mig, platta håret, tog på mig kläder och sprang till bussen. KING. Nu ska jag jobba PEACE

Genrepet igår

Efter skolan åkte jag, Amanda, Kajsa och Axel hem till mig. Vi planerade Nyår och lite sånt, det var roligt hähäh :) Sen åkte Amanda och hämta Ellen och Nathalie, och vi for till Gröndal. Värmde upp och så sen ramla alla över 200 barn in så då var det bara att hjälpa till på dom grupper jag assisterar i, barnen är så himla underbara!
.
Jag satte dock bara en dans.. hade små fel på dom andra fem, så måste öva på detaljerna idag. Men gud va kul det är!! Underbart, jag älskar det, dansa och stå på scenen! Showen kommer bli grym, alla barnen är så himla duktiga!!

Igår såg jag Addes bil i diket, ringde och ringde, tror ni jag blev lite orolig eller? Till slut ringde han tillbaka, han var okej som tur var. IDIOT!!! :(

Fotat av Nathalie Kullenberg


Fotat av Nathalie


Något var ju riktigt kul iaf, det ser man ju!

Kemi....

Jätteroligti!! Jag somnar snart. Jag vill bara ha klockan fyra nu! För då är det dansgenrep :D wehooo.
.
Kom på en ganska rolig och lite pinsam sak. Direkt efter kröningen ska jag till dansuppvisningen, så jag kommer ha värsta lockiga håret, lösögonfransar och mörkögonskugga... Hur pinsamt är inte det?! Måste komma på en lösning alltså!


Nu ska jag sussa

Godnatt allihopa.

Älskade morfar

Idag när jag packade hittade jag en dagbok, i dagboken har min mamma skrivit ett inlägg till mig om morfar, en månad efter att han gått bort. Hon berättar hur hon kände, hur det gick till och hur jag tog det.
.
En vecka efter morfars död hade jag legat på golvet framför tvn och pratat, utan att vänta på svar, som om jag pratade med luften. Jag hade sagt "Morfar är död. Ja, han är nog död, han är nog faktiskt död. Först flyger han upp till himlen sen ska han ligga under blommorna. Ja, så är det bara."
Andra gången jag nämnde något om morfar var vid köksbordet uppe hos mormor, jag hade sagt "Morfar är död, min morfar är död. Jag att morfar ska leva, inte vara död. Morfar ska leva."
.
Jag sov dåligt vid julen, drömde om Morfar ofta, hur roligt vi hade när vi lekte, hur mysigt det var när jag låg i hans famn och han läste för mig. Jag fick se morfar på sjukhuset innan han skulle bli aska, jag hade tittat och klappat på honom och sagt flera gånger att han sov.
.
Morfar var min bästavän, vi gjorde allt tillsammans, lekte, läste, sov, åt, titta tv/film, gick till handelsboden, ja allt. Han kallade mig för nyckelpigan, jag målade alltid en sten till en nyckelpiga och la vid hans grav förut, som minne. En gång sa han"Inte är det någon konst att ta hand om Agnes, hon sköter sig själ hon. Hon anpassar sig efter vad jag orkar. Leker lugnt och är jättesnäll" Det var som om jag förstod att han inte var helt kry för vanligt fall så var jag inte den lugna ungen, gjorde alltid allt jag inte fick, var först med att prova saker. Hade jag inte haft så kraftig benstomme hade jag brutit allt i hela min kropp säger pappa.
.
Morfar var min bästavän och han är det fortfarande. Jag saknar min bästavän, min morfar. Han som alltid fick mig på bättre humör. Idag var en jobbig dag.. min fina underbara morfar, jag älskar dig av hela mitt hjärta och saknar dig till tusen
.
.
Its got harder and harder
since the day you went away
but still people keep telling me
everything shall be okay
I know deep inside
that it’s better up there
but we're not together
which makes it unfair
Seems like yesterday
that we were together
then I opened my eyes
to realize gone means forever
It hurts and it aches
its slicing my heart
for the rest of my life
we shall be apart
I’m waiting for the future
hoping to see
that when I die
You'll open up those gates for me
Family reunions
will never be the same
cause you’re not there with us
to be stronger I aim
Your chair at the table
is empty and cold
you need to come home
I need someone to hold
Now that your gone
I have no-one to run to
Am I doing this right
please send me a clue
I don’t understand
the meaning of life
I can’t get this right
Keep getting in strife
Do you Know
How much we all love you
Do you realize
How much I trust You
Your Officially gone
But forever in my heart
You and me together, yet apart
Its got harder and harder
since the day you went away
but still people keep telling me
everything shall be okay
.
I know deep inside
that it’s better up there
but we're not together
which makes it unfair
.
Seems like yesterday
that we were together
then I opened my eyes
to realize gone means forever
.
It hurts and it aches
its slicing my heart
for the rest of my life
we shall be apart
.
I’m waiting for the future
hoping to see
that when I die
You'll open up those gates for me
.
Family reunions
will never be the same
cause you’re not there with us
to be stronger I aim
.
Your chair at the table
is empty and cold
you need to come home
I need someone to hold
.
Now that your gone
I have no-one to run to
Am I doing this right
please send me a clue
.
I don’t understand
the meaning of life
I can’t get this right
Keep getting in strife
.
Do you Know
How much we all love you
Do you realize
How much I trust You
.
Your Officially gone
But forever in my heart
You and me together, yet apart

Fotografering med Nathalie

Vart en blåsig, rolig och trevlig promenad. Vi stannade på olika ställen och fotade. Det var kul att träffa henne igen, det var längesen nämligen. Ni får kanske ett smakprov ikväll.
.
Nu ska jag snart på dansen, idag ör sista lektionen :( Imorgon har vi genrep sen på Lördag är det uppvisning. Tiden har gått så sjukt fort, jag förstår verkligen inte vart tiden tagit vägen. Våra danser är sjukt bra, så jag tror uppvisningen kommer bli superbra! LÄNGTAR TILL LÖRDAG!!
.
Har packat ner sakerna i min byrå och hyll grej. Vart mycket som skulle slängas. Känns bra att få rensa ut och bara ta med saker jag behöver. Även fast jag inte vill flytta så känns det bra. Så länge vi är tillsammans är allt bättre än bra.
PUSS
skön

Godmorgon

Idag blir jag hemma, måste verkligen packa och har bara två lektioner iaf så. Jättedåligt utav mig jaja hähähä. Ibland får man.
.
Idag ska Nathalie fota mig, ska bli jätterolig! Måste komma på ett fint ställe här i Nynäs bara. Sedan ska jag till banken och fråga vart fan dom gjort av mitt leg, jag var där och fixa det för snart 2 månader sen, glad man blir.
nejmenhej

Kaos vare ja

Samtalsämne: Tomten är far till alla barnen

Erica: Det är typ som min familj
Agnes: Vad menar du nu...?
Erica: Nejnejnejnej inte på det viset!!

I'am titanium


Kom igen nu folket :D

Imorgon är sista dagen man kan rösta, så ge mig några röster till :D Ni är bäst, love

NHP LUCIA 7 till 72001

Pedagogiskt Ledarskap

Min lektion gick jättebra, fick jättebra kritik tillbaka! Säger man kritik? haha.. Kanon kul var det, iofs var det bara jag Lovisa ovh 5 killar. Grabbarna var superduktiga och Lovisa ja hon kan ju dansa så hon var också jätteduktig. Det var iaf väldigt kul.
.
Nu ska jag hoppa in i duschen Puss på er
En bild i från min arton års dag, hahahaah en dag att minnas helt enkelt

Kul med samhälle

Har haft hålrummen sen tio i elva och börjar halv fyra, kanon va?? Så sitter och pluggar dumma samhälle, ska snart gå till idrottshallen för att förbereda min lektion med Oscar :) hörs senare guuuys


Nu har det gått för långt

Det är verkligen inte bra när en person gjort sånt dåligt intryck på mig att jag inte ens kan vara trevlig mot den. Jag försöker att vara trevlig men personen är så Ahhhh!! Hotar och är bara negativ i allt, jag klara inte av såna människor, kommer sluta med att jag säger till och då får jag väl IG eftersom det är min lärare jag pratar om. Men seriöst någon måtta om hur man beter sig måste det väl finnas? Jag får spunk.


Jag mår illa

Fick en plötslig illamående, den sitter och trycker som pip i halsen på mig. Blää!
Jag har också blivit svintorr på haka och det kan jag inte vara på Lördag så nu åker specialkrämen med i väskan.
.
Slut med klag nu och tillbaka till det viktiga för dagen; Jag ska hålla min dans lektion idag på Pedagogiskt Ledarskap. Är dock inte helt klar med dansen.. Men ska gå dit tidigare så jag kan få ihop det :)
Nu måste jag springa iväg och fixa till mig osv, PUSSHej

Ibland är jag bara så jäkla snygg, det är ju helt sjuuuukt!


Jag vill skriva "jag saknar dig" på en sten och kasta den i ditt ansikte så du vet hur ont det gör..


en bra dag

Dansen gick bra, bättre än jag trodde så nu känns det ganska bra inför Torsdag och Lördag. Mötte upp Elin efter dansen för lite äventyr i det varma och skön. Skrämde sedan livet ur Elin där hon satt och lyssna på musik i väntan på mig. Lite kvälls skoj liksom.
.
Ska skriva julklapps lista och ta reda på mer info om högskolarna jag väljer mellan nu, sedan sussa.
Puss och Godnatt

Ni får en lite rolig bild så här in på natten också.

Himla Autocorrect..

Såg nu att jag skrevit "Tyvärr totalt dom" i mitt inlägg om Brors match. Blir tokig på den här autocorrecten, jag skriver alltid fel.
Skärp dig dumma telefon!!

Nu får vi se om jag lärt mig rätt

Ska snart iväg på dans, assisterar först Erica på tre lektioner sen har vi vår egen lektion. Har hamnat efter som sjutton på Outta Control dansen pgs Lucia. Men idag ska jag dansa, ÄNTLIGEN, så har lärt mig dansen genom det Malin filmat, får se om jag lärt mig rätt eller om jag gör helt fel hahaha.
Syster fota mig utan smink för några veckor sen :)

JAG AVSKYR SL!!!

Bara så ni vet.


Skönt med brandövning i denna kyla..


Lillebrors match igår

Som tur var så var Marie, Magie och Bosse med så slapp stå själv eftersom pappa är tränare och står i båset.
Tyvärr så totala dom, men Kalle var superbra, han fick jobba ganska mycket själv för dom har inte riktigt kommit in i att dom måste jobba tillbaka och försvara. MIN BROR ÄR KUNG!


Bilder ifrån Lucia idag


4,5 dag kvar till röstningen är slut


NHP LUCIA 7 till 72001
.
MASSA KÄRLEK TILL ER SOM RÖSTAR PÅ MIG! NI ÄR GULD!


Fredags myyyyys!

Var det igår och idag blir det Lördags mys med världens finaste flickor! Vi ska jag julbaka, supermysigt. Dom är kärlek, äkta kärlek, bra kärlek, vänskaplig kärlek, bästa kärleken som finns.
Först ska vi se AJ jag ska springa upp tror jag, sen ska vi handla och åka till Ellen och börja :D UNDERBART! Detta kommer bli en bra Lördag, det känner jag på mig.


Saco Mässan

Den var vi på idag, massa högskolor där, jag plockade på mig alla möjliga saker och har nu valt ut dom inriktningar jag vill gå och sedan kollat upp vilken skolan jag kan gå på osv. Det står mellan Arkitekt, Byggnadsledare/byggingenjör, byggnadsutformer med arkitektur eller Flygtrafik och logistik. Nu vet jag dock inte vad jag ska välja för allt verkar superkul, får klura på det. Återkommer när jag vet ;)
.
Nu ska jag möta upp Elin för en springtur, hörs senare.
Puss!

Fina häääst

Red Korven igår, ja hästen kallas de. Hon var helt underbar jag gjorde bakdelsvändning för första gången och trots att mina hjälper inte var helt 100 så gjorde hon så gott hon kunde. Så himla fin! Ville inte sluta rida.

Bilder


RSS 2.0