Det regnar??!!?!?!

Vi ar mitt i torkan och det regnar, nastan sa man borde ga ut och dansa lite i regnet :D Fast dock forstorde det min lediga dag plan... Tankte ligga och sola hela dagen, men saklart man inte ska fa det. Skitolle!!
.
Upptackte att jag bara hade ett avsnitt kvar pa OTH sasong 2, smarti Agnes... Sa nu har jag inget att kolla pa for tredje sasongen ar inte klar forns om 2 h.. Suck.
.
heheheh, borde verkligen ringa mor och far, men det ar sa jobbigt att hora deras roster sa jag undviker det, vilket jag inte borde... Men det ar svart ni vet.
jaja Agnes intressant osv, vi hors! Puss

Man kan inte leva med killar, men man kan heller inte leva utan dom..

Bloggen ar bra, nu har jag suttit och skrivit ett langt inlagg om tankarna jag har i huvudet. Men jag publicerar det inte, for det ar inget ni behover veta. Plus att my blog is all about the positiv! Sa ska den stanna ocksa.

Bilderna fran idag kommer upp nagon gang senare i livet, Mac datorer ar inte riktigt min grej, dom ar komplicerade... hahaha bra att jag gar teknik! Men nu ska jag se vidare pa OTH, pussspaerminagulligalasare! :*




-



I know it's not your fault, but I'm a locked door
And I wish that I, I could find a key
To unlock all the things you want us to be
Let me open up and start again
But there's a safe around my heart
I don't know how to let you in
That's what keeps us apart
And that's why I need time
I said I need you
I need you to understand

JAG KLAPPADE EN HAJ IDAG!!!

Just so you know, vet ni hur nervos jag var? Tror mitt hjarta stod stilla nar jag rorde den. Den var slemig. Klappade massa andra sjodjur ocksa, det var mysigt :D
Nu ar jag svintrott och mar en gnutta daligt efter all mat och yoghurt glass jag tryckt i mig... Maste springa ikvall igen. Men vi hors ikvall :) Puss!

Luring

Thor: There is almost 3 miles around the lake.
Agnes: hahaha noo??? It's like 4 km
Thor: no it's 3 miles.
Da visade det sig att en mil ar 1,6 km..
.
Idag nar vi satt oss i bilen fragade jag om det var langt dit vi skulle. Thor svara ja, valdigt. Da tror man ju att det ar en timma eller mer, men sen sager han typ 25 minuter... hahaha, jaha?! Vi kommer nog do pa cupen, sa langt vare.. :D

Pinkberry!

Godaste yoghurt glassen jag nagonsin atit, ska fixa sa det kommer till Sverige!!
Stallet heter PINKberry, sa ar det blatt.. snacka om besviken, trodde jag skulle hamna i Barbie land ju..

En funderare.

Thor gar runt har hemma och sager Hall Kaften, sen sma ler han och kollar pa mig.
Jag undrar om han verkligen vet vad det betyder?
Lang osv ni vet

mm = va??

Varje gang jag svarar mm pa nagot dom sager sa repeterar dom meningen dom sa, verkligen alla har gor det.
Snart kommer dom val hem med en horapparat till mig for att dom tror att jag hor daligt..

Godmorgooooon

Dromde en riktigt konstig drom inatt, som avslutades med att jag hitta en dod person under mitt golv, sen vaknade jag och nar jag val vaknat kollar jag mot datorn som drog igang och jag var inte ens nara den, hur fan gick det till?! Laskigt...
Nu ska jag ata frulle, idag ska vi till aquerium och kolla pa fiskarna.
Vi hors nar jag kommit hem, puss!

Duktigt Agnes!

Sadar ja, tva varv runt sjon idag och jag orkade, ar lite stolt nu faktiskt hahaha :) Nu ska jag eftersvettas klart, dusch och sen antligen OTH :D
Nar jag var inne pa mitt andra varv sa ser jag en dam som sitter pa en bank och klappar pa nagot bredvid henne, en hund tanker jag och kommer narmare. Borjar le som jag gor mot alla som har hund, kollar ner for att se pa hunden som satt pa banken. Bara det att det var ingen hund, hon satt och klappa pa sitt otroligt hariga ben. hahaha vart jag lite paff da eller? forvantade mig en hund lixom, hahaha.
men vi hors gubbar, puss!

Like a skyscraper

You can take everything i have,
you can break everything I am
like I'm made of glass,
like I'm made of paper,
go on and try to tear me down,
I will be rising from the ground like
a Skyscraper, like a Skyscraper.



oho spagettio

Moira springer runt och sager det hela tiden, sa himla sot :D Jagade henne runt hela parken idag, plockade upp henne nar jag kom ifatt, ah va kul det var, hon skratta som bara den. Sa himla sot unge!!
FREDAG IDAG, hur skont ar inte de?! Helg, woho antligen far jag sova langre an 06.15 om dagarna. Mycket skont.
Sitter for tillfallet pa skype med Daaamian som har en ganska underhallande konversation med sin lillebror, man far sig ett gott skratt iaf!
Nu ska jag snart dra mig ut i solen och jobba lite pa brannan. Vi hors senare, puss!


Loggar in pa fb, 34 nya handelser..

..sa var det min mor som gillat och kommenterar varje bild i mitt L.A album... hahaha jag som trodde det var nagot jattekul. Inte for att du inte ar kul mami men anda :D
Mitt har luktar kokos, gar och luktar pa det hela tiden. MUMS. Nu ska jag strax ata frulle sen blir det passa barnen. Forstar ni att det redan ar fredag?! Det ar ju sjukt, tiden bara rusar ivag. Jag har vart har 3 veckor redan, 4 kvar nu. Det ar faktiskt lite sjukt.
hehehe PUSS

Jaha da kommer man bli flintis ocksa.

Tappar sjukligt mycket har nu, kommer stora tussar nar jag drar ut vattnet. Jag vet att man har sina perioder nar man tappar har men sahar mycket kan ju inte vara normalt! Stackars mitt har, ska paborja en harbehandling imorgon!
Just so you know ;)
Nu ska jag sussa, vi hors imorgon. Puss

Vad ar felet?

Jag sover sa himla daligt, tar mig minst 2 timmar att somna och sen vaknar jag 3 ggr per natt. Antingen sa vaknar jag av ingen anledning eller sa vaknar jag av att jag legat pa min arm sa den ar helt borta, svinackligt, nar jag ror den kanns det som om jag ror nagon annans arm, och sa ar den helt gummi bara svanger omkring haha friskt VARJE JAKLA NATT, man tycker ju att jag borde lart mig vid detta lag att inte ligga pa armen sa lange...spunk.
Jag vill bara sova ju :(

AHHH spindel i mitt rum!!

Sitter har vid datorn helt fridfullt, sa ser jag nagot som ror sig pa vaggen sa ar en jakla spindel. Sa nu har jag haft spindeljakt, fick tag pa den rackaren till slut. Sa gar jag ut och ska slappa ut den, da fragar Thor vad jag hade i handen, jag ba en spindel!!! Han ba vad hade den for farg?! Jag svara svart? Han ba inte med rod flack va?! For i sant fall om den biter dig hamnar du pa sjukhus i fler veckor!! Tror ni jag fick lite panik da eller? Jag kunde fan inte komma ihag om den var hel svart eller hade roda flackar. Sa jag kastade ivag den, men ingen skada sked jag lever!
Var jag smart nyss eller? Kom in pa mitt rum efter duschen (hur snabb ar inte jag forresten, spindeljakt och duscha pa 20 min, otroligt) iaf sa hade jag kladerna jag sprang med i handen, sa skulle jag slanga smuts tvatten i pasen, sa kunde jag inte hitta mina trosor, jag leta som tusan till jag kom pa att haha jag hade ju inga pa mig!! Smartbrud, anstrangde mig i onodan. nej men seriost denna gang, godnatt :)

Nan gang maste var den forsta!

Sadar ja da har man sprungit utan trosor for forsta gangen da! Det var aa vad ska man saga kanske inte bekvamaste jag gjort men det var riktigt fritt ;)
Fast nu valde jag ju faktiskt inte att springa utan direkt, utan alla mina stringisar (maste ha det i mina springshorts annars syns trosranden, vilket inte ar sa jakla snyggt om ni fragar mig) lag i tvatten, (haller pa att tvatt, hur vuxen ar inte jag?!) iaf, sa aa man gor ju det basta utav situationen, var ju tvungen att springa sa :)
Korde styrka innan de, mage, armar och axlar. Gick bra.
Nu ska jag bara slutat eftersvettas sen blir det duschen och sen mysa till OTH :D
Hors!
Tank om man kunde bli sa dar brun igen, det ska jag kampa for!

Kun for mig.

asrolig blogg osv, hander samma saker varje dag. Maste ta den har bloggen till min gamla niva, jag ska gora det lovar!
Ska trana nu, jag uppdaterar efter :) Puss
Nu ar Adde med mycket i min blogg, men det gor inget han gor den ju bara lite extra fin, min underbara van :) och Erik som pa denna bild har ett mycket seriost samtal med mig vilket jag inte ser ut att vara sa serios i hahaha :D

Jag vill ha en kille som Nathan.

Sattet han behandlar Haley pa ar helt otroligt, (sa langt jag kommit i serien ;) Satter henne framfor allt, allt som en gang varit det viktigaste i hans liv offrar han for henne, sattet han pratar om henne, alla fina saker han sager till henne. Jag ar kar i hans roll.
Jag vill ocksa ha en kille som alltid visar hur mycket han tycker om mig och vill vara med mig, nagon som skulle kunna offra vissa saker for mig, nagon som kan saga karlek den har till mig, rakt framfor mina ogon.

Han visar verkligen akta karlek, det ar sa himla fint.

Glad man blir..

Har gick man och la sig klockan nio for att somna innan 10 for jag sov uselt natten innan. Sa somnar jag inte forns efter tolv och vaknar igen klockan 2 och har svart for att somna om.. Nu ar jag inte pa bra humor, det kanns bra nar man ska passa barn som kan ha en tendens for att grata. Kanonkul
heida vi hors efter jobbet och hoppas jag och dom jag ar med har overlevet! :)

Fina van.

Nagra pics fran Sandrie's firande

5-KAMP
Gurkleken, Julia pa sprang! :D
Gurkleken, den otroligt LATTA overlamningen..
Gurkleken, hahaha alltsa det dar var sa jakla kul, ni ska se resten av bilderna, ser ut som Julia tar mig bakifran. Nar jag far bilderna av Sandra sa ska ni fa se :)
Skjuta vatten i ett glas, Julia och Linda :)
Skjuta vatten i ett glas, Erika och Elin :)
Middag, varldens basta vanner!

Man ska inte klaga.

Manga stunder har det kants helt vardelost att vara har borta. Jag ar pa andra sidan jorden, det ar forsta gangen jag ar sa langt ifran min familj och dessutom 2 manader. Det ar det som gor det sa svart.

Men jag har det bra, det har jag verkligen. Jag trivs superbra i huset, det ar jattefint, skulle kunna tanka mig att sjalv bo sahar nar det ar dags att skaffa familj. Omradet ar sa himla fint, vid sjon, det ar vackert. Barnen ar helt underbara.
Jag skulle inte ha nagot emot att fa traffa nagra i min alder, det ar det enda som ar lite surt. Men vad ska jag gora? Ga fram till en framling och fraga om den vill hanga med mig tills jag drar hem. Det kan jag ju inte gora.
Men jag ska losa det, pa nagot vis.

Jag har det bra, det har jag.


I Beverly Hills

Innan Real Madrid mingel festen

Nya Ed Hardy mysdressen

Lilla Emma

Beverly Hills

Emmmmaaaa :)

Real Madrid

Real Madrid

Real Madrid

Real Madrid, VEM AR HAN?! Far spunk for hittar han inte..

Come on baby, all I wanna see you in is just skin.

No heels,
No shirt,
No skirt,
All I'm in is just skin.
No jeans,
Take em off,
Wanna feel your skin.
You a beast, oh.
You know that I like that.

All in baby,
Don't hold nothing back.
Wanna take control,
Nothing wrong with that.
Say you liking how I feel,
Ain't gotta tell me that.
Just put your skin baby on my skin.

Trottnar aldrig pa laten, den gar pa repeat!

Ovanligt att man hor en brandbil

Varje dag, minst 3 ggr, vad gor folk for nagot? Dumt att vara lite forsiktiga.
Kom nyss hem efter en runda runt sjon, det var skont. Mindre skont med alla knotten som fastna i mitt har.. Hoppas dom inte bygger bo bara. Nu ska jag kora lite styrka och kolla OTH samtidigt hehe, sen dusch och krypa ner i sangen :) ha en bra morgon? haha puss
Bring me back

Huvudvark pa detta da!

Trevligt att den ville komma pa besok, man blir sa himla glad da..! Dumma, jag vill inte ha de. Har kant mig konstig idag, mitt hjarta slar sa hart att hela min overkropp rycker till varje gang och fort slare. Vad ar felet? Blir lite radd faktiskt.
Fick antligen aka till en affar och handla sakerna jag behovde, dock har jag tappat det jag behovde mest.. lappsylet, glad man blir.
Nu are strax middag, ska bli sa jakla gott jag ar superhungrig!
Forovrigt sa har jag bara solat och kollat OTH idag, ojoj nu ar maten klar maste kila. Ska forsoka slanga till nagot mer inlagg ikvall :) Puss

OTH!!

-I'm gonna grab some cafe.

-Dan say's he want's to come home.

-I'm gonna grab some liqour.

Denna serien slar allt, jag bord egentligen lagga mig ute i solen och sedan dra ut och halsa pa grabbarna nere pa angen meeeeen jag kan inte slita mig.. ett till avsnitt sen far det vara nog, tills ikvall iaf :D

Puss


-

The problem

with

two-faced

people

is deciding

which

face to slap

first


Har ska det vara en rubrik.

Pa kvallen, nar jag slackt lampan och lagt mig for att sova, det ar da det ar som varst.
Alla tankar kommer, tankarna om hemlangtan, saknaden av mormor och morfar, tankarna om dig.
Flera ganger har jag fragat mig sjalv hur jag kan trotsa det jag alltid trott pa, alla rad jag sjalv gett till mina vanner nar dom statt oga mot oga med detta jag nu star emot. Jag trodde nog aldrig riktigt att det skulle handa mig, att jag skulle hitta nagon som skulle kunna gora nagot sant, aven om man stott pa hinder innan det skedde..
Varje gang tankarna kommer upp blir tvekan sa stor, det gor inte saken battre att jag ar har borta.
Varje kvall fragar jag mig samma fraga, fortjanar jag battre?



Bring me back to Spain!

Gibraltar, uppe hos aporna

Poolen

Pavag mot Gibraltar

Stranden fran Stefans lagenhet

Gibraltar

Nagonstans som jag inte minns namnet pa.. Ser lite ut som en Paparazzi bild om ni fragar mig haha :D
I smurfbyn
I Estepona for att ata middag

Tuva och jag en vanlig dag pa stranden
Det var svinroliga och stora vagor, sa kopte vi "surfbrador" da var det helt stilla i vattnet...
Fina Tuva

Gullgull pa Gibraltar

Tuva och Noa, fina kusiner
Ni ar bast!!
Smurfbyn

Dominion Beach
Gibraltar
Glass i staden jag inte minns namnet pa
Gibraltar
Gibraltar, hogst dar uppe var vi
Tuuuuva
Dominion Beach
Beeeeaaaaach

Alskade mamma och moster!
Frej och Noa
Filip och Eric

Smurfbyn



Ahh vad jag saknar detta, att varje dag fa vara med varldens basta familj, saknade dock pappa m.familj.
Min familj och slakt ar den basta som finns, aldrig en trakig stund.
Looove you!

I'm no beauty queen, I'm just beautiful me


Mor & Far.

Ni ger mig mod att önska
Ni ger mitt livsträd grönska
Ni ger mig sol som lyser

Ni lär mig så och skörda
lättar min tunga börda

Ni låter dagen randas
Ni låter drömmar andas

Ni är ett ljus i min själ 
Under er varsamma hand
försvinner oro som jag känner ibland

Jag är den ni gör mig till
Jag är den som stannar om ni vill
Jag är som en del av er
Jag är bara för att ni ser mig

Ni ger allt en mening, en klarhet
och för att ni är, är jag



Sanker mina tankar och styrkekramar till Norge.

Det ar helt sjukt, jag forstar verkligen inte hur man kan vilja skada och tillochmed doda oskyldiga manniskor.
Sjuka javla manniskor.
Jag kommer aldrig kunna forsta pa riktigt hur dom tanker, vilken panik dom har i den stunden nar man inser att snart kommer man do. Jag kan bara tanka mig vilken sjuk javla panik, slass for sitt liv for att komma i sakerhet. Bort fran hjarningsmannen som jagar en med gevar och som inte skulle tveka pa att skjuta om han fick syn pa en.
Sen till bombgrejen, tycker det ar sa himla tragiskt alltihopa..

svett overallt

finns en vettig forklaring till det, och den kommer har: Jag har tagit ork till mig och dragit ut och sprungit runt sjon, sjukt fint ar det dar. Funderar pa att ta med en bok och satta mig dar och lasa imorgon, jag later som en nord hehe kult :D Men det var iaf skont att komma ut igen, hade ett break pa 4 dagar och pa dom 4 dagarna hann jag ga upp dom 3 kilo jag tappat har i USA, bra jobbat Agnes. Men tro mig dom plus 5 kilo till kommer vara borta innan jag kommer hem, mycket lattare att ga ner i vikt har an i Sverige, ingen aning om varfor faktiskt..
Imorgon ska jag ata frukost med Thor och Rolf nagonstans, ska bli trevligt att traffa Rolf igen! Nu ska vi se om jag kan sluta eftersvettas nagon himla gang sa jag kan hoppa in i duschen.



Saknad.

Jag saknar mina vanner sa sjukt mycket, vill bara ha dom har nu!

- Friendship is just

a word, but my

friends give it a

meaning.

Kanns som jag har en lang dag framfor mig..

Mar sa himla illa, kanns som jag ska spy nar som. Det kanns inte riktigt bra om vi sager sa. Kul om jag skulle spy nar vi ar ute med kidsen i parken, frascht..
Vi ska dessutom bort till sjon idag, ta med lunchen och vara dar hela dagen. Det ska bli mysigt faktiskt :)
Nu maste jag borsta mina gaddar, vi hors.
Puss!

Harry Potter!

Kom nyss hem efter att fatt sett den efterlangtade filmen, och det var sjukligt bra. Jag vill se den igen!!
Nu ar det verkligen dags for att hoppa i sang och sova, ska dromma lite om min prins. Vi hors, puss

-

Don't be so quick to believe everything you hear because lies always spread faster than the truth.


Alltsa haha jag gillar Eric och Karens planering!

Planerna som aldrig blir som dom ska, skulle ju pa lunch med Eric och Rolf men Eric dok aldrig upp. Nu ringde han och sa att han hamtar mig strax for att kolla pa bio. Det ar lite komiskt haha, dom ar sa rolig :)
Hoppas det blir en bra film annars blir jag ledsen, men popcorn lar jag ju fa sa det muntrar ju upp en lite ;)

Karlek.

Finaste vannerna genom alla dessa, aldrig vill jag mista er.
Ni ar underbara manniskor och jag ar sa himla glad over alla dessa ar vi haft tillsammans.
Trots tjaffs ibland sa har vi alltid hittat en vag tillbaka, vi hors ihop sa ar det bara.
Det kommer kravas mycket for att vart band ska brytas.
Love you guys.
-IE <3

Denna vecka har bara flygit forbi

Imorgon ar det Fredag, redan hur fick det till?! Denna veckan har gatt sjukt fort, forstar inte hur den kan ha gjort det heheh for sa roliga grejer har jag ju inte gjort. Men det ar iaf mycket bra att veckorna gar fort for da kommer jag fortare hem :)
Nu kommer snart Eric och plockar upp mig for att ata lunch med hans pappa Rolf :) Ska bli kul, sen blir det hem, passa barnen en timma, ut och springa samt trana och sen middag och sen ANTLIGEN basta OTH!!
I love this pic.

Jattebra kvall!

Jag hade super kul igar med Erica och Karen, dom ar sa himla roliga och pratglada! Vi akte till Beverly Hills, kollade pa husen OCH JAG SAGER BARA DIT SKA JAG FLYTTA NAR JAG BLIR ALDRER och vunnit pa lotto... men anda :D Det ar sa sjukt fint dar jisses sager jag bara. Sedan at vi middag och akte sen mot Hollywood, in pa gatan dar "allt hander" tror jag, dar vare drag och det var en riktigt fin gata! :) Vi ska dit senare nar Lola deras dotter kommit hem igen.
Jag ar glad over att dom vill ta med mig och visa saker for mig. Det blir ett break fran barnen. Vi ska ga den gatan, kolla hp 7!!!, disneyland, manicure och massa annat skojsigt. Superkul ska det bli! :)
Men nu maste jag strax ga och ata frulle, vi hors :) Puss!
Juste min sladd ar skickad sa den borde vara har snart, jippi :D

Sju sorger

Länge leve länge sen
som jag minns det var det lätt
även när jag trillade omkull
Länge leve du min vän
du som alltid följt mig hem
nykter eller alldeles för full

Snön är vit som den var förr
när vi bodde dörr i dörr
men det var så länge sen
Ja, det var säkert längre än

Sju sorger och åtta bedrövelser sen
så länge sen, så länge sen
Du kommer nog aldrig mer vara min vän
det var för länge sen
så länge sen, så länge sen



Godmorgon gott folk

Jag ville verkligen inte ga upp nyss, tank vad skont a bara lagga sig i sangen igen och somna om. Ikvall blir sova tidigt, eller aa beror ju pa om jag kommer hem tidigt ifran middagen. Men igen OTH ikvall.. Fastnar for det och da blir jag uppe langre an jag vill.
Har inget mer att saga direkt, sa vi hors senare! Puss

Bio tonight I think

Thor snacka nagot om att Eric hans bror kanske skulle pa bio, sa jag kanske ska med :) Wihoo har inte vart pa bio pa lange, och det ska blir kul att traffa Eric, ska pa middag med honom och hans fru imorgon kvall ocksa.
Idag var en lite mer jobbig dag, barnen hade en dalig dag. Fast trots det sa gick det bra.
Jag har kommit pa att om jag tanker pa andra saker, typ tanker ihop en scen, ni vet som en drom fast jag tanker den, den gar precis som jag vill, da tanker jag inte pa hem och allt sa da ar det inte lika jobbigt. SUPERBRA ju!
Nu ska jag kolla OTH, kan inte slita mig..

Onskar gardagen kunde spelas igen.

Jag vill tillbaka till igar, jag vill traffa dom igen, halla om dom igen hihihih. Sen visst jag fick ingen bild med nagon av dom riktigt stora for dom forsvann ju pa ett knyst in i vip rummet och tog en bakdorr ut.. men anda jag fick ta bilder med Real Madrid spelare, det ar sjukt! Min snygging ar fortfarande ett mysterium, vet annu inte vem han ar..
Helt arligt sa ar jag glad over att jag inte fick en bild med C.R, han sjonk rejallt i mina ogon. Han ar en av varldens basta spelare sa ar han oartig som helst. Ar man kand och antagligen en forebild for manga unga sa ska man val anda bete sig.. Aja, jag fattar bara inte stilen sorry att ni far hora mina tankar om det.
Men ni skulle veta kanslan nar dom gjorde entre, alltsa jag kunde inte annat an att le, jag ville bara krama dom allihopa. Spanien har alltid varit laget i mina ogon efter Sverige, nar dom vann VM forra aret over Holland, alltsa vilken kansla sjukt. Spanningen och gladjen efter, sjukt glad var jag.
Spanien, deras spelar och deras lag det ar nagot att minnas :) iaf dom artiga ;)

Idag ar en jobbig dag

eller iaf morgon, min hemlangtan ar sjukt stor nu.
Har den dar jobbiga kanslan nar det kanns som man ska bryta ihop narsom helst..
Jag onskar att jag hade min familj har. Allt skulle vara sa mycket enklare da..

Home from Real Madrid mingel party

Helt arligt sa var det inte sa kul, jag kanner ju ingen sa hade ju ingen och prata med forutom spelarna ;) Men vi kommer dit. Massa kandisar, det var kul att se alla :D
Dock ar jag besviken over att laget forsvann sa fort, jag hann inte ta bild med Ramos eller Ronaldo.. Dock sa gor det inget att jag inte tog bild med Ronaldo for han verkade vara en riktig suris och det gillar jag inte. Ramos a andra sidan var hur sot som helst, fasiken att jag inte hann fa tag i han...
Tog bilder med 6 andra spelar och en utav dom kanner jag igen men jag kan inte komma pa vad han heter och jag har kollat pa internet men hittar han inte och jag far spunk!!! Svinsnygg var han, ni vet nar man blir sa dar barnslig, helt till sig nar nagon lagger armen om en, sa blev jag, en SNYGG KAND FOTBOLLS SPELARE hade armen om mig och sen nar vi tagit bilden sa tog han inte bort den utan lixom aa vene smekte min rygg, ohhohohohohohoh sager jag, lite knasvag man blev :D
Nu ska jag sussa, en dag imorgon ocksa :) Godnatt people.
P.S bilder kommer sa fort jag far sladden, mamma skickar den :)

Lugnt om jag dor lite?

sa kan jag ju sjalvklart inte lana en bild fran google eftersom det inte finns nagon hoger klick pa musen och tangentbordet ar knas..
Men jag tankte iaf ha en bild pa Chad Michael Murray, alltsa man blir ju nastan kar i hans personlighet, i OTH.
Skit pa denna dator, allt forstort...

Nastygal

Jag vill ha nastan alla deras klader, ni vet nar man hittar klader man vill ha men det kostar mer an det man egentligen vill betala. Sa sjukt jobbigt, mar nastan daligt haha onskar jag var rik och kunde kopa alla klader jag ville ha! :)

Sprangaren

Jag ar helt inne i Liza Marklunds bocker, dom kan vara varldens basta bocker.. av dom fa jag last ;) Sjukt bra iaf.
Nu ar jag klar med barn passningen for dagen, ska ta och sussa en liten stund nu sedan trana och sen blir det att borja fixa sig infor ikvall, vad ska jag ha pa mig?! Panik pa den fronten, men jag hittar sakert nagot bra.
Sa vi hors senare ikvall, puss heii

Pirret i magen vaxer

Kunde knappt somna igar for att jag ar sa nervos, infor ikvall alltsa. Fast det ar en bra nervositet, tror jag iaf heheh.
Nu borjar min dag, som vanligt frukost osv sedan passa ungarna till halv 2, far se vad jag gor da, antingen sola, datorn eller ut och springa. Beror pa vad jag har ork till.
Men vi hors senare, puss!

ah herre, nu far det val vara nog anda.


Det ar en soft dag helt enkelt

Lag i solen 2 timmar, svettades som en gris. mysigt agnes. Men blir latt sa nar man ligger i stekhet sol och inte har nagonstans att svalka av sig. Men det vare vart for jag blir bruuun! :D
Det gick jattebra att tvatta, inte for att det ar svart.. men anda, var orolig att jag skulle lagt kladerna fel sa nagon skulle farga av sig osv, aa ni vet. Men icke sa nicke dom har samma farg ;)
Hade en rolig skype stund med c, som varade i 100 ar sa jag fick aldrig ladda ner oth.. men det vare val vart.
Nu ska jag ut pa promenad med Thor och Moira, till parken och leka sen till affaren.
Haller pa att ladda ner OTH, ANTLIGEN har jag tagit tid till att ladda ner det. Har tankt gora det sa himla lange men det blev aldrig av. Sa nu vet ni vad jag kommer gora ikvall ;) Maste dock trana och springa efter middagen... menmen, det finns nog tid till oth ocksa!
Puss

Jag kan inte laga mat..

Familjen har gatt ivag for att ata frukost men jag var for trott sa stannade kvar hemma, gar upp for att gor bacon och agg pa macka. Borjar med baconen, det slutade med att det var rok overallt och luktade matfett som bara den, sa jag struntade i aggen och oppnade alla fonster, hoppades verkligen att allt skulle forsvinna. Nu ar roken borta men det luktar fortfarande... undra vad familjen sager nar dom kommer hem, haha...
Men jag tog iaf disken sa lite glad kanske dom blir :)
Har lassat i min forsta tvatt nu ocksa, ringde mamma och fragade vilka farger som gick med vilka, jag vill ju inte ha en annan farg pa nagot av mina plagg sen nar det ar klart..
Nu ska jag ut och lagga mig i solen, vi hors! Puss
Jag vill dansa!

Back from shoping

Shopping far en verkligen pa andra tankar, alltsa det ar sa jakla kul! Jag skulle kunna ga i affarer hela dagarna. Speciellt har eftersom dom bara har markes affarer, brukar dock inte gilla dom eftersom det ar sa jakla dyrt men har ar bra priser, I like!
Fick med mig ett par tranings shorts fran Puma, en mysdress fran Ed Hardy, 3 par convers och en t-shirt till pappa fran Calvin Klein. MYCKET NOJD.
Nu ska jag vila lite, sedan ska jag premiar anvanda mina puma shorts och springa runt deras konst gjorda sjo. Det ar valdigt fint dar faktiskt :)
Men vi hors senare, puss!

heeeeejsan hoppsan lillebror!

Vaknar upp, fett bra humor, satter mig vid datorn och poff far ont i magen som fan, mar illa och aa vet inte alltsa. Varfor detta intraffa far ni dock inte veta, allt kommer inte ut i bloggen de vet ni ;) Ska iaf forsoka pigga upp mig med shoppingen, shopping fixar allt ni vet :D wiihhooo.
Men nu maste jag rora pa mig, vi hors senare :)
Puss!

ZANGANO.

-


Jag har vart sa sugen och antligen..

..far jag se Shrek 4, som jag har langtat. Ikvall mina damer och herrar far jag antligen se den. Enda sen jag sag att dom hade den har jag gatt och tankt pa den och antligen ska jag fa sen den, wihhhooo. Glad tjej som dessutom ska fa shoppa i L FUCKING A imorgon. Alltsa baaaasta.
Lovelovelove puss
Insag nu att jag skrev ordet antligen jattemanga ganger i detta inlagg, maste nog lagga till nagra ord i mitt
ordforrad..
Pamperz <3

Holl pa att svimma bara meeeen det ar inge mer med de!

Bra jobbat Agnes, du har kass kondition, det ar stekhet ute och du drar dig ut for att springa mitt ute i sjalvaste OKEN. Gav upp gjorde du inte heller, fast det kandes som du skulle stupa vilken sek som helst pa hemvagen.
Saktar av till gang och benen bara fladdra med och det var inte sjalvmant, jag fick nastan ta tag i benen med handerna och slanga fram dom. HELT SLUT.
Nar den lilla trappan upp till huset och borjar ma svinilla, varlden snurra och det vatskades som fan i munnen. Kommer in far en unge i famnen, bara att satta ett leende pa lapparna och HOPPAS att du inte spyr ner den sota lilla ungen i famnen, aven om det skulle bli kvitt da eftersom hon spytt ner dig 2 ggr.
Bara en mysig historia jag ville dela med er.
Love, your friendo A
Miss -ie!

Jag har en pool mellan mina brost

En helt vanlig dag, lag och sola i L.A, efter ett tag pa rygg var det dags att vanda pa sig. Det ar da jag upptacker det, jag hade en pool mellan min brost som brast nar jag satte mig upp.. Allt "vatten" forsa ner over min mage, FRASCHT!! Svettmonster 1, fast vad kan man vanta sig nar det ar 37 grader ute och vindstilla?

Jaha sa hade man sovis..

Dom hade glomt och saga det till mig, att jag borjar nio idag ist for 7.30.. sa jag var ju uppe vid halv sju, fast det gor inte mig sa mycket, jag tycker det ar skont att komma upp vid denna tid av nagon underlig anledning, jag brukar ju annars vilja sova tills elva atmindstande.
For tillfallet sa ar jag lite forvirrad, Moreen ska inte till jobbet idag och sa I can take care of the kids, men da vet jag inte om hon menar nu pa morgonen eller hela dagen.. Men det marker vi val. Vore ratt skont med en dag fram ungarna faktiskt...
men vi lar ju horas senare, puss!
Jag saknar jobbet!!

Antligen har jag en adapter sa jag kan ladda min kamera!

Enda problemet nu ar att jag inte har en aning om vart datorn ar, on knappen sitter lixom pa skarmen, betyder det att det inte finns nagon dator? For isf are kort for mig... Sa hoppas inte!
Mina sjuka drommar fortsatter, fattar inte vad felet ar pa mig, kan dom bara sluta? Blir ledsen alltsa..
IDAG AR DET FREDAG!!! wiiiiiieeeeee, underbart. Imorgon blir det shopping wiiiiiiiieeeee gladgladglad :D
Pusshei

Allt kanns sa himla mycket lattare nu

Nu borjar det likna nagot, jag borja komma in i hur det ar, trivas osv. Hade ett litet deppmoment for en stund dar, but it is all gone!
Jag har sa himla mycket att se fram emot, shopping nu i helgen ANTLIGEN!!, traffa Real Madrid F.C SJUKT fattar inte att detta hander mig!!, aka till sea world samt dar bo pa hotell med pool sa jag kan jobba pa brannan, rida upp till Hollywood skylten hur coolt ar inte det?! och massa annat. Hur kunde jag klaga pa detta? Det ar ju underbart, det enda som saknas ar familjen och c, menmen dom finns kvar nar jag kommer hem, SOM TUR AR :)
Nu ska jag lagga mig i sangen och lasa, vi hors imorgon. Puss!

JAG SKA FA TRAFFA REAL MADRID F.C!!!!

Pa Mandag! HELT SJUUUUUKT, alltsa fattar ni?! Jag tror det knappt sjalv faktiskt, bubblar som fan i min mage nu, hahahah gaaaaaaahhhh jag ar sa javla fucking GLAD!!!!!!!!

What's up with all these dreams

Jag drommer sjuka drommar, sana drommar jag inte ens vill dromma. Dumma och konstiga drommar, jag ser min storsta fobi, nara och kara dor, syster ramlar nastan i sjon (jag trodde hon skulle do) och massa annat. Sen vaknar jag runt exakt samma tid varje natt och byter drom. Det ar konstigt och jag borjar tycka illa om mina drommar, dom ar elaka!!!
hmm aja iaf, ska ata frulle snart sedan passa barnen som vanligt. Det ser ut att bli en mork dag idag, inte sa himla kul. Jag lovar att nar jag kommer tillbaka till Sverige kommer jag vara blek igen, hinner aldrig sola.. Jag blir ledsen.
Men nu ska jag satta lite fart, vi hors :)
Puss!

Nu borjar resan!

Nu har jag suttit och fixat ihop ett traningsprogram at mig, efter sakert 2 timmars tittande pa internet om hur man ska lagga upp traningen och vad for ovningar osv ar jag antligen klar. Kanner mig nojd faktiskt!

Jag har kommit pa att nu nar jag anda ar har och har en jattefin stor park bredvid huset sa varfor inte komma i form? Jag har anda inget att gora pa eftermiddagarna sa har borjat springa och gora lite styrka i parken, men tankte ska jag anda trana sa kan jag val gora det pa riktigt :)
Jag bestamde mig redan fran borjan att jag inte skulle dras in i Amerikans cirkel, dricka massa lask ata sot saker osv. Vilket jag tycker att jag lyckas bra med, jag ater frukost, frukt, lunch, frukt, middag och frukt. Jag dricker bara vatten, kom pa att jag kanske borde dricka lite mjolk ocksa. Men sa ser min mat ut iaf, mycket bra om jag far saga det sjalv. Har lyckats saga nej till sot saker sa det ska nog ga bra :)
Ska skicka det till mor nu sa hon ocksa far ta del av det.
Ville bara beratta det, intressant va ;) pusshei

I miss Spain and my family!

Jag vill tillbaka, kan nagon snalla ta mig och familjen tillbaka till Spanien?! Det var den basta tiden jag haft pa lange, fatt umgas med min underbara familj. Alltid ha dom nara, bredvid en. Alla skratt vi delade, upptackter och roligheter. Jag saknar det och dom sa sjukt mycket.
Det ar verkligen svart att ga fran att vara med sin familj varje tid av dynget i tva veckor fran att inte traffa dom alls pa tva manader.. Jag vet arligt talat inte hur jag kommer klara det, kanns for tillfallet som om jag inte kommer det. Saknaden vaxer for varje dag.
<3!

Skin - Rihanna

Ar det en dalig lat eller?! nehedu, svinbra. Den gar pa repeat :)
Har vart i parken idag och busat runt lite grann med Moira, hon ar dock lite svar att leka med som sagt.. Nu ska jag strax ge mig ut pa en pw och sedan lite styrka. Ikvall ska jag forsoka se Shrek 4 som jag skulle sett igar men ungarna somnade ju aldrig sa.. jag ar lite utav ett kidmovie fan :)
men horni jag har inget kul att saga alls, sa vi hors senare. Puss

sov underhallningen funkar valdigt bra har!

Jag drommer sa sjukt drommar varje natt, haha svinkul! Inatt dromde jag dock att Clara skaffade sig en orm och ormar ar min storsta forbi sa... Vaknade runt tre och svettades som en gris, somnade om och dromde en bra drom, bra avslutning pa natten! :D
Nu ska jag strax ata frukost, sedan blir det parken med barnen och lite sant. Vi hors igen runt halv ett, Puss!

Jusssssteee

Forlat for att min blogg ar trakig utan bilden nu, men jag forsoker losa det. Dom har annat eluttag har, sa jag kan inte ladda min kamera.. Men ska forsoka fixa det imorgon :)
Looooove!

jag maste erkanna en sak.

Att passa sma barn ar inte sa kul som jag trodde det skulle vara.. Den ena ar 10 veckor och andra snart 2 ar. Den minsta ar ju bara sot, man bar lite pa den matar lagger den till sangs inge mer med det. Den andra kan man ju inte leka med for den leker ju bara med sig sjalv, misstolka inte ;) ni vet jag menar. Det ar lite trakigt faktiskt.. Sa idag hade jag ett bryt, jag borjade storbola. Fast inne pa mitt rum saklart, eller tva ganger ute for mamma och pappa ringde och da bara svamade tararna over, sen kandes allt skit och jag langtade hem som fan. Men nu ar det bra igen, som tur ar :)
Var ute och sprang idag igen :D:D Jag ar sa duktig, sen korde jag lite styrka. De ar ratt skont, i parken lixom. Det ar fint, faglar som kvittrar, jag far tid for mig sjalv lixom :)
Nu ska jag snart satta mig i soffan och kolla pa Shrek 4 :D Ska bara lata sma pluttarna somna forst sa dom inte stor mig hehehe :)
Puss!

Daligt samvete...

Shit va daligt samvete jag fick nu... det kanns verkligen inte bra. Thor kom in och fragade om jag ville folja med till parken for att hunden behovde rastas. Da sa jag nej for att jag haller ju pa och pluggar. Sen nar jag stangt dorren kandes det jattetaskigt, kanns som om dom tror att jag inte vill vara med dom, for jag ar inne pa mitt rum for det mesta nar jag har ledigt. Men sa ar det ju verkligen inte, jag har inget emot att umgas med dom, jag tycker det ar lite svart bara. Vet inte riktigt vad jag ska saga, allt blir sa mycket svarare nar det ar ett annat sprak, inte for att Engelska ar svart men anda. Hmm, imorgon far jag spendera mer tid med dom!
Var bara tvungen att skriva av mig lite. Bloggen ar ratt bra anda.

Jag ar ratt stolt over mig sjalv.

hahah vad kul den meningen ser ut, som typ danska.. kult :D men tillbaka till de jag skulle skriva om i detta inlagg.
Tog till med all ork jag hade kvar i kroppen och drog ut och sprang. Jag slutar fasiken aldrig att forvana mig sjalv. Jag har superdalig kondition, sa alla vet. Men jag borjade iaf springa och de kandes sa himla latt, jag bara flog fram. Jag orkade springa ett helt varv i parken bredvid vart omrade, nu tanker ni hahaah en park jaha? MEN den har parken ar sjukligt stor, lang som tusan och bred som sjutton. De kandes inte ens jobbigt :D Knasigt de kan vara ibland.
Nu ska jag doppa nasan i korkortsboken... vi hors kanske senare eller sa blir det imorgon :)
Puss!

Vill ni veta en knasig sak?

Jag har kommit pa mig sjalv massa ganger att jag har borjat tanka pa Engelska, ni vet tyst for sig sjalva i huvudet, redan nu lixom, vafan?! Forstar ni?..... okey goood.
Det kanns sa himla konstigt att vara tiden ar olika, jag far spunk pa att ni ligger och sover nu och har ar klockan bara kvart over sex. Vill ha nagon att prata med lixom. Det ar det som gor allt lite jobbigt har borta. Jag sover nar ni har formiddag jobbar tills klockan ar elva hos er, jag hinner lixom aldrig prata med nagon typ om det inte ar nagon som ar uppe langre. De suger lite grann faktiskt...
Sen far jag ocksa spunk pa att a,a och o (med prickar over) inte finns, jag kan inte skriva hahah ( a med tva prickar over ) langre, de blir fel och jag skriver alltid de. Jag saknar de :( Sen fatta folk inte ibland, smart barn!!
Nu babblar jag pa om ingenting, vi hors igen om 5 min typ ska avsluta detta och skriva ett till ;) For ingen orkar lasa ett inlagg som ser svinlangt ut.
Puss!

Starbucks chocklad <3

synd att de ar onyttigt annars skulle jag kunna dricka flera om dagen, hehe.
Idag har jag svettats jarnet, asmysigt nar man egentligen inte ska de, ni vet man har fina klader pa sig, det sista man vill ar att svettas. Men jag var ju ute och jagade Moira over lekplatsen och hoppade upp och ner overallt sa, what to do lixom? Kul vare iaf ;)
Pavagen hem kom det fram en tjej till oss med en vovve som Moira vart helt till sig over, sen sa tjej "What a nice tan you have" Lite glad man blev daaa :D
Nu ska jag strax dra ut och forsoka springa lite, dock inte den enklaste matchen med allt detta flaska som skvalpar omkring. Men man vill ju inte ga upp fler kilon har heller sa jag maste ju.
Vi hors senare ikvall, eller natt/morgon for er gegeg PUSS.

Goodmorning sunshines!

Om en timma slar klockan atta och jag ska passa Moira da fram till 13.30, ska bli kul faktiskt, ungen ar sa himla sot!
Gardagens BBQ var rolig, det var kul att traffa alla igen, dom pratade pa och skojade. Sedan akte jag med for att lamna Rolf, da fick jag prova pa att kora. Dock inte pa motorvagen, men de kommer ;)
Nu har flickorna dragit till Gotland, jag skulle ju akt med men aaa.. Lite avis jag blir nar jag ser bildern :( Vill ju ocksa vara dar med dom! Men jag hoppas iaf dom far en sjuk javla vecka, pa ett bra satt ;)
Nu ska jag starx ata frukost, sa vi hors senare runt 14.00.
Puss!

First day in L.A

Hejsansvejsan, klockan ar nu 14.00 hos hos och for er are sovdags. NICE!
Kom fram vid 2 tiden igar och med alla jakla tullgrejer sa kom jag ut fran flygplatsen runt kvart over 3.. SHit vilka forhor, vart skakis varje gang trodde dom skulle missforsta mig osv. Men det gick bra :)
Somna klockan 5 och sov till sex imorse, mycket skont maste jag saga!
Idag har vi atit frukost ute pa barney's, supergott sedan halsat pa moreen's syster. Nu vantar BBQ for Thor's pappa som fyller 87.
Vi hors senare, puss!

NU ÄR JAG TILLBAKA IGEN!!

Efter två underbara veckor med världens bästa underbaraste och finaste familj! Jag har haft så himla kul, vi har för det mesta bara legat vid poolen eller på standen, solat, badat, surfat (haha jag surfade på en stol, alltså stolen stod på surfingbrädan och jag satt på, hur soft som helst!!), ätit supergod mat, vart på vattenland, shoppat, vart i Gibraltar och klappat apor och sätt massa roliga saker :D JAG HAR HAFT VÄRLDENS BÄSTA VECKOR!!
Fy vad hemskt de var när vi åkte hem, nu längtar jag bara tillbaka. Dominion Beach är något jag SKA tillbaka till. Så himla fint, de var verkligen ett vackert område :)

Denna dag ska jag ägna åt att säga hejdå till vännerna, så himla tråkigt att jag bara har en dag i Sverige innan jag drar... men aa jag ska ju till något kul iaf :D Så nu är jag hos pappa, sedan ska jag till mor, packa om väskan och sen dra och träffa Amanda och dom och med dom vidare till Freja för att träffa mer folk och säga hejdå.

Dom här två veckorna borta nu har jag nästan saknat ihjäl mig efter dom, förstår ni hur jag kommer må efter ett tag i L.A?! Kommer bli deppig... tur att jag har Thor och dom som har lovat att ta med mig på massa roliga saker :) Vi syns igen den 2 september iaf.

Jag kommer ha tillgång till dator och allt där borta så håll koll på bloggen, jag ska försöka uppdatera er om så mycket kul jag kan därifrån.

Nu vart detta ett brev.. men hade så mycket att säga till er ju. Vi hörs igen, snart! Ska försöka skriva imorgon när jag kommit fram till L.A på kvällen typ, vi ska nämligen på någon konsert först. Men vi hörs!
Puss!!








Världens bästa mamma!

RSS 2.0