Easy come, easy go, that's just how you live


Count down

3 dagar kvar, 3 ynka dagar, jag ar sa glad, jag ar glad for att jag snart far traffa min familj och vanner igen och sen skrev Emma en san otroligt gullig sak i min logg, det varmde i hjartat kan jag saga er. Jag har sa fina vanner.
.
Idag blir det passa dom tva underbara sa liven, sen kommer Eric, Karen och Lola och hamtar mig for Universal Studios och shopping, KANON!
Shopping kan ju vara bland det basta som finns, fast jag shoppar dock bast sjalv menmen. Det far huvudet pa andra tankar och det ar sa skont, plus att det ar sa bra dealar har borta och det ar ju alltid ett plus :D
.
Men vi hors senare, Puss!

det ar sjuuuuuuukt!!

ahhhhhhhhhhhhh, jag har ett pirr i magen som bara blir storre och storre. Jag ar sa glad sa ni forstar inte, och sjalvklart tar jag ut min gladje i forskott sa nu kommer det har sakert inte ens ro i land for det.. Men jag ska kampa for det, tillsammans med 2 andra bruttor och det ska bli av!
Jag ar sa taggad, redan nu lixom hahah fan ar felet pa mig?! Muppagnes, aja struntsamma.
Jag lovar att jag berattar for er sa fort allting ar fixat och klart!
WEEEEHOOOOOO

-


Tillbaka efter en jattebra helg

Vi akte ju som sagt till San Diego, jattemysigt var det. Sea World, sag spackhuggar show och det var helt otroligt! Shopping, fick med mig nio trojor, en host jacka, en klanning, keps till Jonah och tva presenter till Marie och syster :) En bra helg helt enkelt!
.
Nu har jag fyra dagar kvar, forstar ni? Fyra ynka dagar kvar med dom underbaraste sma liven pa denna jord, det SUGER! Det ska bli jatteskont att komma hem helt klart, men jag har vart med dom varje dag i 2 manader, jag alskar dom, dom gor mig sa himla glad. Kanslan nar man marker att dom tycker om en tillbaka, Moria kommer till mig nar hon ar ledsen, hon springer och kramar mig nar jag kommer upp pa mornaderna. Emma som borjar le och skratta sa fort jag pratar med henne, det har skapats ett band mellan mig och dom, och nu ska jag aka hem och inte fa traffa dom pa flera ar. Det kanns at helskotta bara..
Bryter nacken pa er lite ocksa, trevligt va

Worrying is stupid, it's like waiting around with an umbrella up waiting for it to rain.

Godmorgon!
Jag har haft en mindre bra natt, minstingen har grat i sakert en timma. Jag borjade undra vad ar det for fel? Hor inte Thor och Mo henne? Kan dom fa tyst pa henne nagon gang? Hur kan man lata en liten bebis ligga sjalv och grata sa lange?! Tusen tankar snurrade och jag fick spunk till slut och la min andra kudde over orat.
.
Idag aker jag till San Diego med familjen, vi kommer hem igen pa Sondag och jag vet inte hur mycket internet jag kommer ha, sa vi hors pa Sondag om inte tidigare.
.
EN VECKA KVAR, sen aker jag hem. Sa ni haller kolla lixom, puss

Dumma underbara basta serie!!

Quentin, tror jag blev lite smatt kar i den grabben. Darfor tycker jag inte om serien langre som tog min babe ifran mig. Har gratit ogon en av mig tva dagar i rad nu pga det. hahah dumma serie, avskyr nar man blir sahar pga en serie. Kan han komma tillbaka, snallaaaaaaa da, jag vill ha han tillbaka!!

aaaaaaoutch

Vilken rackarns traningsvark jag har ibenen, det ar skont med traningsvark, man kanner att man verkligen tog i nar man tranade och det ar en bra smarta helt enkelt!
.
Forsokte mig pa matten igar, gick val sisadar. Maste verkligen skarpa mig nu. Det galler min framtid vafan, den ar iofs redan kord men nu ska jag gora mitt basta sista aret iaf! :)
.
Snart akeeeeer jag hem, 8 natter kvar tralalalala :D
pusshej
Jag saknar fina mysiga Jarl!

Jag mar sa daligt, jag maaaaar sa daligt

Kanns som jag kommer spy nar som helst, frascht!
Fick spunk och var tvungen att springa, sa gick ut pa var grasmatta som ar kanske 15 m lang. Sprang fran ena sidan till andra sa fort jag orkade flera, tills jag inte visste vad som var upp och ner. Sen korde jag lite ben och triceps pa de.
Fick ocksa for mig att en banan skulle sitta fint, den akte ju ner och rorde om hela magen.
Nu ska jag se film, vi hors senare. Puss

GodmorgonGodmorgon det ar en harlig dag idag GodmorgonGodmorgon min van!

sa sjong alltid pappa till mig nar jag var mindre och inte hade funderat ut hur alarm funkade, han var alltsa tvungen att vacka mig.
.
Nu borjar annu en vecka, och det tycker jag ar bra for veckorna gar sa himla fort och da kommer jag fortare hem ;) Det ar lite konstigt, for veckorna kanns nastan kortare an helgerna och det burkar ju vara tvartom.
.
Forovrigt sa ar mitt har ackligt, hann inte duscha igar for vi kom hem och sen skulle jag hjalpa till sen fick vi gaster. Uwaaaaah!
.
kanner att jag berattar valdigt intressanta saker nu, sa vi hors senare!
Puss

PICS!


Nu vill jag aka hem.

Satt mig pa ett plan nu, ta mig hem till Sverige, familj och vanner. Jag behover komma hem.

5000 gone so far

Det kanns jattejobbigt att jag gor av med sa mycket pengar men samtidigt sa jobbade jag ju ihop dom har pengarna for att kunns shoppa nar jag kom hit sa. Ska ivag med Karen nasta vecka och shoppa mer haha.
Idag fick jag iaf med mig, en klocka, vaska, 3 converse, traningsklader, kofta och en Ralph L troja till lillebror.
Nu ska jag strax ivag pa middag med Karen, Eric och jag tror Lola ar med. Ska blir kul! :)
Puss

Idag star shopping pa schemat med Heather!

wihoo, en hel dag av shopping med basta Heather :D Vi ska aka till stallet jag akte till forsta gangen jag shoppa, men da hann jag inte ens ga igenom halften av affarerna for att barnen var med sa vi var tvungna att dra.. Men idag ska jag minsann fa ga i alla :D Superglad!
Nu maste jag hoppa in i duschen, fixa mig osv. Sa vi hors ikvall sa far ni en update pa vad jag kopt.
Ha en fortsatt trevlig Lordag!
Puss
Jag vill ha en apa, bara sa ni vet

Jag har sagt det sa manga ganger, men det funkar inte riktigt sa..

Sa manga ganger som jag sagt till mig sjalv att jag klara mig utan karlek, utan en grabb som tycker om mig for den jag ar.
.
Sjalvklart skulle jag klara det, jag ar fortfarande ung jag borde inte haka upp mig pa karlek.
Men ni vet sjalva, kanslan nar man vet att man har nagon, nagon som ar ens egen. Nagon som tycker om en av hela sitt hjarta.
.
Jag saknar kanslan att ligga i en famn som tillhor en pojke som ar min, och jag ar hans. Kanna den tryggheten, varmen och karleken.
.
Kunna vakna upp pa morgonen med haret pa halvan och trott i ansiktet, och kunna titta personen rakt in i ogonen utan att kanna att man maste gomma sig for att man inte kanner sig bekvam. Nagon man kan vara sig sjalv med fullt ut.
.
Jag vill kanna den kanslan igen, och jag har sagt till mig sjalv nu efter mitt senaste efterblivna "forhallande" att jag ska stanna singel och ge min tid till vanner och familj. Det later jattebra egentligen men det ar nagot som saknas i den meningen, och det ar en pojke som ar min.
.
Varfor ar det sa svart att vara utan karlek? I dagslaget avskyr jag att jag kanner sahar, jag vill inte vilja ha karlek, jag vill kunna kanna att jag har fatt nog av den skiten pa ett bra tag framover. Men jag kan inte det, for jag vill ha karlek, det vill jag. Men jag vill ha den pa riktigt.. inte pa latsas.

Once in a life time, means there's no second chance.

I ain't gon' take it no more
My bag is packed up at the back of your door
'Cause I don't know who I am no more
You won the battle but you lost the war
.
Don't try to stop me with the words you say
'Cause I'm sick and tired of the games you play
I'm gonna free myself, gonna make a change
And like a butterfly, I'mma spread my wings
Been crying for too long, now I'm drying my eyes
Grounded for so long, now it's time for me to fly



Moira

Varldens sotaste 2 aring, somnade med henne i famnen idag nar vi kollade pa Sesame street. Jattemysigt!
Jag har inte tid att skriva mer, ville bara beratta det gulliga lite fort. Ska ut i solen nu och lagga mig i bebispoolen hehe, vi hors senare. Puss!
Nagra dagar sen nar knytet somna i min famn.

Vi gor sahar, nagra far bara runt mig i min sang

Later inte det bra? Flyg hit nu och lyft runt mig for jag ar sa trott sa jag kommer inte kunna ga nagonstans.
Antligen Fredag!! Imorgon far jag forhoppningsvis sova lite langre, annars kommer jag bli pa daligt humor. Sa ni vet... hehe ;)
.
Na, men jag ska val tvinga i mig lite frukost da. Vi hors senare. Puss!

Halen vare ja.

kanske borde beratta for er varfor jag inte kan springa langre:
Frascht va? Detta har har tagit plats pa min hal och det svider nagot fruktansvart, jag kan inte springa, jag maste ga i flippflopp i tva veckor tills mitt skin kommit tillbaka och jag kan inte ga normalt for varje gang jag stracker ut foten branner det at helskott.
.
Jag som kommit igang med springande, droppat i vikt och sa. Alltsa FML...

Operation: Hitta en snygg Amerikanare, paborjad

Nu nar jag inte kan ut och springa, sa har jag bestamt mig for att ga promenade ist. Inte for att det gar sa varst fort for mig fram, men det ar iaf nagot.
Nu behover jag inte ha haret upp och vara acklig och svettig nar jag gar forbi killarna som spelar fotboll.
Sa jag har 13 dagar kvar i L.A, innan jag aker hem ska jag ha hittat en grabb, som ska bli min van.
Kort om tid ja, men dom visa gott om intresse nar jag gar forbi sa det sak val ga vagen ;)

jaha, var du fargblind eller vad sa du?

Gick in i en Calvin Klein affar for att kopa en present till X, en man kommer fram
M - Behover du nagon hjalp?
A - Ja, jag leter efter en t-shirt till X, han gillar farger.
M - Okej, den har kanske?
Sa tar han fram en svart troja... Jaha?! Sen fortsatte han med gra, vit.. samtidigt som jag stod och holl i en orange och sa att den har fargen blir nog bra.
What's up with that? Till slut vande jag pa klacken och gick till kassan, lika bra.

hahaha dvargen

hahahaha!! ser nu hur mycke jag tittar upp eller?! forsta bilden, svinglad, andra bilden ser det ut som jag tittar rakt upp i taket hahaha. Dom har klackar iofs men anda ser ju riktigt roligt ut :D
jag ser ut som en 10 aring

Det ar lite kul att jag gar ut och solar nu och ni gar och lagger er

Peace!

Svanger bara in for att saga godmorgon


GODMORGON!

Jag kommer komma hem flintskallig..

Det ar helt sjukt va jag tappar har, sa jakla ackligt. Haret fastnar overallt pa kroppen, och nar jag drar ur vattnet far jag stora tussar, vad are for fel?! Mitt har har aldrig glanst sa mycket som det gor nu, det ar inte slitet och aa det glanser, trodde det betydde att haret madde bra, jag blir ledsen :(
.
sa ni vet ;)))

"Bra resultat"

Ja, det far man val hoppas for annars are da inte vart det! Var ute och sprang runt sjon nyss, pa hem vagen tog jag i med mina sista krafter och sportade dom sista 100 m, fyfasiken sager jag bara. Trodde jag var full nar jag sankte farten till gang, benen gick at olika hall, jag sag jattesuddigt och madde sa himla illa, trodde jag skulle spy nar som helst.
Men det ar ju sa det ska vara, man ska kampa tills man nastan stupar. Sa det ar bara att fortsatta i den takten. Good job Agnes!
Jag saknar regniga Sverige!

Det ar inte smaken som gor det, utan bubblorna

har sitter jag och kollar OTH, ett vatten glas och ett lask glas. Da kom jag pa mig sjalv att jag tycker inte lask ar sa himla gott, vattnet smakare sa himla mycket godare, renare aa ni vet. Jag tror det ar bubblorna som gor det, det ar dom som gor att jag dricker lask, ibland. Jag maste verkligen borja kopa bubbelvatten!

I don't care what you think about me. James Blunt thinks I'm Beautiful.


otroligt sugen pa SVENSKA pannkakor

Tumblr_lpziqptw6m1r0jz5eo1_500_large
Skulle vilja battra pa min branna men jag orkar inte ligga ner 10 min sen springa till tradgardslangen for att kyla ner mig. Men Thor tips mig om att jag kan ju fylla barnpoolen som ar 2 dm djup hahah och ligga i den, hur smart var inte de?! Kor pa den imorgon.
Nu ska jag kolla oth, vi hors! Puss

Tankar

Denna gang har jag satt ner min fot, jag har sett forbi "Love is making you blind". Pa ett satt ar jag glad over att jag ar sa himla stark, jag trodde faktiskt aldrig jag skulle komma sahar langt pa sa kort tid, jag trodde jag skulle fastna och inte veta vilken vag jag skulle ta. Jag skulle sa garna vilja saga att jag forlater och att det inte gor nagot, men jag ar for ung for att stanna vid en kille som inte fortjanar ens hjarta langre.
Jag vet att det ar for det basta, aven om jag inte vill det.
.
Snart ar jag hemma igen, det ar faktiskt bara 17 dagar kvar tills jag aker har ifran nu. Tiden har bara sprungit ivag, forstar verkligen inte hur det kan ha gatt sa fort. Det jobbigaste kommer vara att lamna barnen, det ar dom jag spenderar mest tid med, det ar dom som gjort ett avtryck i mitt hjarta, och Heather saklart. Jag kommer sakna det har stallet, omradert, parken, sjon. Det ar sa fint har, och nere i parken ar det alltid folk som spelar fotboll, det ar en annan varld har och jag gillar den har varlden. Men den vinner inte over Sverige.
.
Jag langtar mest efter stunden nar jag kommer ut i entren dar mamma,pappa pch syster kommer sta. Att antligen fa krama dom och kanna deras lukt, den trygga lukten ni vet. Har borta ar jag ensam, forutom nar jag ar med Heather och barnen. Det ar komplicerat, sa tanker inte forsoka forklara varfor jag inte umgas med familjen jag bor med. Att vara sahar ensam, det ar jobbigt. Kommer bli sa sjukt skont att komma hem och fa ha folk runt sig hela tiden, ska tvinga nagon stackare att bli mitt sovsallskap ett tag nar jag kommer hem.
.
Jag langtar till skolan, vannerna familjen, mitt vardagliga liv. Men over allt det som vill jag till Norrbo, med min familj. Jag saknar det stallet sa himla mycket, och min mormor. Det kommer vara forsta gangen jag ar dar uppe efter att Ersa saldes. Vet inte riktigt hur jag kommer ta det an, men klart att det kommer vara svart. Det huset har funnits i var familj sen jag foddes och langt innan det, och nu ar det inte vart langre. Fina Ersa.
.
oj, nu bara babblar jag pa har. Sorry, jag drogs med. Hmm, ska ata frukost snart, vi hors senare :)
Puss!


Sista aret.

Kan ni forsta att jag borjar sista aret, jag forstar det inte sjalv. Detta ar har jag sagt till mig sjalv "Det ar ditt sista ar, let's make it count", det ska jag kampa for. Samtidigt som jag langtar tills jag tar studenten, sa vill jag inte sluta gymnasiet. Jag vill inte komma till den punkten nar jag maste borja tanka ordentliget och gora livsavgornade svar, vad jag ska plugga vidare till osv. Jag trivs bra dar jag ar nu, i min underbara, fina, tokiga och lite efterblivna klass. Jag vill inte lamna dom, och inte alla andra vanner i skolan heller. Jag vill ha dom i min vardag precis som jag har i gymnasiet. Jag vet att det kommer ta slut, och vem vet, jag kanske kommer hitta lika bra vanner pa hogskolan. Men i nu laget har jag tva terminer kvar, och det ska bli tva terminer att minnas.

Jag har inga bilder pa klassen, men det ska jag andra pa detta ar! Sa ni far en bild som jag tog bara for att Macke sitter med benen i kors, hahah.

Mina fotter bloder

Har nyss tranat mage och vart ute och pa en pw runt sjon, mina fotter bloder efter att ha gatt dagen i klackar. Plus att min hogra tranings sko har gatt sonder i halen fast i, tyget som ar i har gatt upp lite. Sa varje gang jag lattar med fotten sa drar den upp lite mer skin. Sa nu har jag en stor "blasa" pa halen, plus en till liten tjock blasa under foten och mina lilltar har upprivet skin hahaha... svin ackligt..
Aja ska sluta klaga haha :) Nu ska jag duscha sen blire oth. Puss!

Det jag kopte idag plus Forever21

I vanstra hornet har Victoria's Secret kladerna, shortsen fran Arden B, trojorna tillg hoger fran forever21 och sen plattang fran Herstyler fick alla sma produkterna pa kopet plus att hon lockade mitt har hihih. Allt gick pa 2000 nagot, usch jag blir sa forvirrad nar det inte ar svensk valuta, men jag angrar anda inte mina kop!
Pussheei

Mot Beverly Hills!

Idag ska vi shoppa, eller jag ska iaf, sen far dom andra gor vad dom vill haha. Forsta affaren som jag tanker sikta in mig pa ar Victoria's Secret! Antligen ska jag fa ga in i den affaren, har bara gatt forbi och sag massa underklader jag ville ha, hahah jag ar valdigt dalig pa att kopa underklader sa nu ska jag val ta och gora de.
Hoppas ni haft en bra dag och far en bra kvall! Vi hors senare, puss.
En bild fran en bra kvall och en fin van, helt enkelt
"I'm so nasty" hahaahah alltsa den kvallen, skulle inte gora nagot om jag fick aka tillbaka i tiden till den.

Somebody smeared their lipstick on your face

You made me want you
You made me leave you
You made me tumble and fall

That's It, I Quit, I'm Movin' On

Forever21

Kladerna har kommit wihoo och jag ar kar!!! Dom ar sa snygga, min kamera ar tyvarr dod.. sa ni far noja er med bilder ifran forever21 sidan
trojorna pa varje bild. Den sista koftan, ar vit med roda streck inte mork som pa bilden. DOM SITTER SOM EN SMACK, fint som snus! :D

Avokado face

Har sitter jag med avokado i ansiktet, huden maste fa lite lyx ni vet, och man tager vad man haver. Plus att det ar battre an ansikts maskerna man koper.
Ska ut och pa en pw runt sjon efter att maten lagt sig i magen, orkar inte med hall ni vet.
Vi kanske hors efter de, puss!
finaste killen pa denna jord! Ge mig

LEEEDIG :D

Wohoo, idag jobbar jag 2 timmar bara, forst mellan 9-10 sen mellan 5-6. SA JAKLA SKONT!!! :D Idag ska jag jobba pa brannan, sa skoooont! Ah va glad jag ar :D
Puuuussss!

Pics!

Och som ni ser sa forsoker jag ge er nacksparr! Nej, men jag har faktiskt ingen aning om varfor vissa bilder ar at fel hall och jag orkar inte andra for nu ska jag sussa.
Godnatt babes!

JAG AR SA GLAAAAAAD!

Sitter och ler for mig sjalv har vid datorn hahah, ah va bra det kanns anda. Onskar dock jag hade nagon jag kunde smitta av min gladje pa och vara glad tillsammans med. Nu vill jag hem, hem till familj och vanner, fa tillbaka mitt liv. Ahhhh va jag langtar!! :D Fran och med nu ska jag inte forlora en sekund.



Har ska det bara en rubrik

Igar sa tankte jag, jag ar pa andra sidan jorden, alla mina vanner och familjen som jag verkligen hade behovt nu finns inte har. Jag har ingen som kan stotta mig igenom detta, hur tankte jag da? Antagligen med samma ruttna sida av min hjarna som jag tankte med nar jag gav dig en andra chans.
For jag har ju Heather, pa en gang sag hon att nagot var fel, fick ur mig allt. Stottade mig, berattade om killar hon vart med, jag berattade om killarna jag vart med och vi hade en bra pratstund, sa himla skont, jag ar verkligen tacksam over att jag fick jobba med just hon, kunde inte vart nagon battre.
.
Sen vannerna och mamma, dom finns ju over internet, sa det kanns anda bra. Dom sager dom ratt sakerna ni vet, ibland far man vara lite elak faktiskt, iaf om man pratar om en person som inte ar vard ens snallhet.
.
Jag ar lyckligt lottad, jag har varldens basta familj och vanner. Jag kunde verkligen inte fatt nagot battre, dom ar bast helt enkelt. Mina gladjepiller, hela bunten :)

Det varmer i hjartat

Nyss nar jag gick utanfor dorren kom Moira ut i korridoren sa fick hon syn pa mig, da sprang hon fram och gav mig en kram. Ahh lilla knytet! Det behovde jag. Det ar tur att jag har dom ar tva sma barnen, dom sprider karlek pa tva olika satt och dom gor mig sa glad. Usch va jobbigt det kommer vara att aka ifran dom.
.
Tur att jag har sa manga bilder pa dom pa datorn...

-

Sometimes it sucks being strong
Because when people know that you are strong,
they think that it is okay to hurt you,
over and over again.

Yes, I dance in my car. Yes, I saw you staring. No, I don’t care

Godmorgon gott folk, forsta gangen jag vaknar och inte ar trott, superskont! Alltsa sjuka drommar jag drommer, ena efter andra. Hahaha men jag gillar de, forsvinner in i min egna varld, min varld, det ar en bra varld helt enkelt! Har ni funderat over om drommar betyder nagot, inte alla drommar saklart, men vissa som inte ar helt at skogen sjuka. Jag borjar tro att en av mina drommar betyder nagot for jag har dromt liknande drom massa ganger nu. Det ar en bra drom! :D
Nu ska jag val inte gor sa mycket mer, mar illa sa far val forsoka tvinga ner frukosten, eller nagot.. aa men vi hors senare! xoxo
fina underbara mamma, jag saknar dig sa det varker i hjartat.
Du ar min forebild, en vacker dag ska bli precis som du, varldens basta mamma och van, de ska jag kampa for.


It’s almost like you had it planned. Like you smiled and shook my hand and said “I’m about to screw you over”







Barnaskrik och jakelskap

ah herre vad det ska gratas da klockan halv sju pa morgonen, yeeeeeeeey. Fast nu maste hon ju inte ma bra, det maste ju vara nagot fel, typ sjuk, annars skulle hon inte grata sahar. Sa ni vet, jatteintressant nar jag sitter och tanker for mig sjalv pa bloggen haha...
.
Somna vid 10 igar, hur skont som helst, det behovdes kan jag saga! For tillfallet langtar jag jattemycket tills jag far ata frukost, vet ni hur hungrig jag ar?! Jisses skulle kunna ata 10 tallrikar flingor med mjolk, kanns det som iaf.
.
Det konstiga ar att jag tillochmed saknar att aka tag in till Sthlm (patala om hunger) hur sjukt ar inte de, jag saknar allt som har med Sverige att gora, tillochmed det vader ni har just nu, jag ar trott pa solen, jag har haft runt 40 grader varje dag i snart 2 manader och det borjar ge resultat i konstant huvudvark. Skulle gora nastan vad som helst for att fa regn och aska. Fast da vill man ju ha en grabb som kan halla om en ocksa iofs, och det har jag inte har borta.
Nu snackar jag bara gojja, soooorrrry. Ska sluta hehe, vi hors senare.
Puss!

Trott pa karlek, jag ska bli nunna!


Nu blire sol!!

Wihoo, slut med spya och sota sma barn for dagen. Nu far jag antligen lagga mig i solen och lasa min bok, som jag har langtat!! Kanns som jag gick upp for ett dygn sen, riktigt seg dag...
Men vi hors nar jag kommit in igen, puss! :D

Let it rain over me

Sitter har med lilla Moira i famnen, vi ska val snart ga ut saa hon far busa av sig lite. Sedan blir det middag som jag langtar!! Efter det ska jag trana, sen sa klart OTH. Baaaasta!
Vi hors kanske senare ikvall. Puss pa er!

I give you everything I have, the good, the bad

Vart ar mitt USB minne? Pa nagot satt kanns det som om nagon har tagit de, men det tror jag inte nagon har skulle gora. Men vart in i hela friden har jag lagt det? Avskyr mig sjalv, detta hander jamt. Lagger saker pa stallen jag inte hittar dom pa sen, sa otroligt smart!...
.
Nu ska jag ata frulle, ska bli gott, fick ju ingen ordentligen middag igar.. Kan beratta for er senare. Nu maste jag pysa, puuuuussss
Jag saknar fina Pius sa himla mycket, kan nagon kopa honom at mig? :(

Min respekt for dig sjunker mer och mer for varje dag som gar.


What goes around comes back around, baby


There's a stranger in my bed

Heather's dansgrej var jattebra! Ah va jag saknar dansen nu, vill bara dansa! Nu ska jag strax ivag pa frukost med Thor och Rolf, ska bli trevligt att traffa Rolf igen, han ar sa go den gamle mannen :)
Vi hors senare, puss!

Miss you mami!

Shame on me


Malibuuuu

Hemma fran Malibu, var pa stranden dom spelade in Baywatch pa. Men ska jag vara arlig sa allt har i USA har inte varit lite glamigt som jag trodde de skulle vara. Lite trakigt tycker jag, men husen aa dom ar ju verkligen inte en besvikelse, DOM AR SJUKA!!! Btw, Barbra Streisand bor i malibu, otippat att hon skulle aka forbi oss i sina bara lite glamiga bil. wihoo! Jag vill bli rik och flytta till Beverly hills, dar ar husen aa alltsa jag finner inga ord. Det ar en frojd for ogat!
Nu ska jag fixa mig sen ska jag pa Heathers dans grej :) Ska bli skoj!
Puss

ploplaochbla

Hejsan alla glada, nu ska jag strax ut pa middag, det ska bli trevligt. Men jag langtar egentligen bara till att fa komma hem igen och kolla OTH haha, ar helt nere i serien.. svinjobbigt egentligen for den tar sa mycket av min tid..
Men aja, nu pratar jag strunt igen. Vi hors nar jag kommit hem!
Puss

En hel natt!!

wiho jag har fatt sova en hela natt, mycket nojd ar jag! Kan nog blir bra dag det har.
hmm aaa.. puss

forvirrad

Sitter och ater frukost sa kommer Mo in och sager, du ar uppe tidigt, jag svara mm fick inte fram nagot annat for jag forstod inte vad hon mena. Fem minuter tidigare hade jag gatt upp. Har jag missat nagot eller?
Varfor sa jag inte, ar jag? ist, da hade jag fatt svar pa min fraga och inte behovt vara forvirrad haha... ah, tank om jag hade sovis, som hon saklart glomt och informera mig om. Da blir jag less alltsa.
Men nu ska jag snart ga ut och da far vi se hur laget ar.
Puss sa lange

Middag och bio med Karen

ah vilken fin manniska hon ar, helt underbar! Jag ar verkligen glad over att hon ar har och kan stott upp mig nar det gar mindre bra i huset jag bor. Skont att veta att hon finns ett samtal bort hela tiden.
Hon tog mig pa middag pa ett 70-tal stalle, som i Grease ni vet :D Svincoolt, det enda som saknades var att servitorerna skulle aka pa rullskridskor. Sen sag vi Vanner med formaner, jattebra film!
Nu ar klockan mycket for lilla mig, sa maste sussa. Vi hors imorgon!
Puss

Ar det for mycket begart att fa sova en hel natt?

jag ar sa trott, och att jag aldrig far sova en hel natt gor mig pa daligt humor. Antingen sa vaknar jag av att Mo ar uppe och pratar svinhogt, eller sa grater nagon av ungarna. VARJE NATT, vad are for fel?! Ungarna har jag forstaelse for men Mo, vad sysslar hon med?! och vad are for fel pa mig som vaknar av minsta lilla ljud? Jag blir tokig, snart staller jag upp ett talt pa baksidan och sover dar...

ahhhh, dumma mig!!!

Pa Real Madrid traffen sag jag en kille som jag kande igen jattemycket men jag kunde inte satta fingret pa vem han var, ursnygg var han och jag reta mig sa mycket pa att jag inte kom pa vem han var for om jag visste kunde jag ju ta bild med han. Sa nu har jag letat reda pa han, da vare Jesse Williams fran Grey's Anatomy!!! AHHHH dumma mig, jag blir sa less..
-jesse-jesse-williams-13771430-433-648_148561910_large

Det bara vimlar av kandisar

nej, skoja.. tyvarr sa gor det inte de. Men jag har iaf sett Chris Brown och han Herb i tva och en halv man. wihoo.
.
Jag dog inte igar som ni kanske marker, det var sol hela kvallen, for varmt var det, jag trodde jag skulle stupa nar som helst nar jag sprang. Sa nar jag langsamt borjar traska hemat, sa kommer jag gaende over angen, pa andra sidan spelar massa killar fotboll. Sa far jag syn pa en som star och tittar pa mig, hela vagen over angen foljde han mig med blicken sa kommer jag fram till han, (gangvagen gick bredvid han) da ler han som fan. hahaha, jag kanske kan skaffa mig en van har nu ;)
.
oj va tiden rinner ivag, maste springa och at frukost, vi hors!
Puss

Thunderstorm

ska tydligen dra in over L.A, men det ar inte ett moln pa himlen, tror ni man kan ut och springa da? Far jag syn pa morka moln springer jag ju sjalvklart hem, men sen skulle det ju inte gora nagot om jag skulle bli fast nara nagon snygg amerikanare ;) Nej, men ta till orken nu, en storm ska inte stoppa mig! Vi hors efter, sa far vi se om jag ar hel :)
Puss!

Gulliga sma barn

Dom ar ju bara for sota, vill ata upp dom, men det far man inte.
Den minsta pa snart 3 manader, nar hon ser sig sjalv i spegeln sa borjar hon skratta, hur gulligt ar inte de?!
Den aldre och jag hade dansparty idag, hoppade runt som tokar. Sen trottna hon och tog sin barnvagn, lyfte upp den och kastade ner den pa golvet sen kolla hon runt sig och sa oho spagettio, som om det inte var meningen att hon skulle "tappa" den dar, hahaha sa sot :D
Karlek till dom!

Sangen <3

Kan jag inte snalla fa lagga mig och sova igen? Det vore sa himla schysst, fast na det ar ju inte ni som bestammer de. Jag far aldrig sova, Moira vaknar alltid vid 5-7 tiden, borjar grata och sen ar det ett javla liv. Jag tror jag kommer bli en zombi. Sa ni vet....
Jag vill bara fa sova!!!
Nu ar dags for en veckas "jobb", ska bli skont, jag tycker om att vara med Heather, hon ar snall och vi har mycket att prata om. Det far veckorna att ga sa himla mycket fortare. Men vi hors ju senare!
Puss

Sometimes people play hard to get, because they need to know the other persons feelings are real.


Solen bestamde sig for att titta fram

lycklig!! Hann bara ligga ute 45 min, men det rackte for att battra pa brannan nagra nivaer :D
Nu are BBQ kvall, Mo's syster med familj kommer hit. Blir nog mysigt, jag ser verkligen fram emot BBQ MUMS :D
Pusssssss

RSS 2.0