Där sprack det

Sanningen.
Jag orkar inte låtsas längre, låtsas må jättebra och vara jätteglad när jag inte är det. P går igenom en jättejobbig period, jag ser det i hans ögon hur ont det gör, jag hör på sätter han pratar att allt rasat samman, även fast han själv inte erkänner det direkt till mig. Att se någon man älskar brytas ner så gör sjukt ont, jag är så maktlös, jag räcker inte till hur mycket jag försöker.
Allting går bara neråt nu, jag kämpar på, ler och skrattar, och tydligen så funkar det, inte ens mina närmsta vänner ser hur jag egentligen mår, vilket pokerface jag måste ha.
Tårarna får inget stopp nu, jag vet inte hur länge jag hållt på och förstår inte hur mycket tårar man kan ha. Tar dom aldrig slut?
Hatar den här skiten.



Slut, dags att sova

Jag har aldrig tänkt eller koncentrerat mig så mycket på en och samma dag. Min hjärna har gått på högvarv för länge och har nu gett upp, är helt virrig i skallen, sa massa konstiga saker till mamma när hon plocka upp mig så hon garva läppen av sig.
Nä men sova nu heeeej!


Två prov gjorda, three more to go!

Mina hjärnceller kommer gå i strejk när som. Tur att jag har ett superroligt sällskap som består av Julie :)


Högskolprov var det

Ska snart möta upp Axel, Totte och Oscar. Handla osv på Ica sen till skolan. Döda mig. Till fyra håller vi på...
.
Jag måste bara få ut mina aggressioner, inatt har massa människor ringt mig, verkligen mitt i natt, senaste var fyra typ. Alltså grejen är den att dom kan ju inte veta att jag ska upp tidigt, men dom skickar ju sms innan dom ringer, om man inte svarar fattar väl vem som helst att personen sover! Blev tokig iaf, för kunde inte somna om på en gång...
.
Men önska mig lycka till nu, hörs! :)


Det var ju just snyggt


Jaha, nu då

Här har man ett badkar, så har man inte en jäkel att bada med, vad är det för något ens, en sån stil!


Body pump

Jag är helt skakis, har nog aldrig kämpat så mycket förut, kändes som om jag skulle sprängas. Men det är sjukt skönt efter. Nu ska jag duscha osv, sedan hoppas jag på att Oscar följer med mig och äter någonstans, sedan drar vi till Vickan för att plugga och kolla hockey :) En bra Fredag!

I need you to need me


Högskoleprov imorgon

Lär väl få 0.1 jag är ju ingen star i skolan direkt. Värdelöst! Ska köra body pump snart, får sällskap av bästa Jennifer :) Sedan blir det plugg med Totte och Oscar, en lugn kväll helt enkelt. Hockey ska ses också! Nu vet ni min dag, svin intressant va!

Snygg morgonfripp!

Jag sover fortfarande som ni ser


Spinning och en halv combat..

..sen kom helvetet. Nu kommer jag vara otroligt äckligt, jag började läcka efter halva combaten, så får jag höra uhhhh bläääää som ni tänker nu? ;)


Tandläkaren igår, ajajaj

Den där grejen man stoppar i munnen gör så himla ont, den rev upp hela mitt tandkött där inne, ser ni?
Har också lyckats slå av en bit av min tand till vänster, fint vaa?


WE'RE YOUNG, WILD AND FREE

Chacha bloggen, eller? lär ju säga så, kanske dra ett videoinlägg, laaauring, skulle aldrig falla mig in, jeeeezzez!
Hur mår ni? Har ni en bra dag? Vad trodde jag där, ingen av er kommer ändå svara.
.
.
.
.
.
Okej, till det jag egentligen tänkte prata om, min rubrik sammanfattar väl ungefär allting jag tänkte ta upp, så orkar ni inte läsa allt ta in min rubrik i huvudet!
Vi är i tonåren, vi är i våra mest sårbara år, mest påverkade av allt runt omkring oss, och vi tar åt oss av minsta lilla.
Jag minns när jag precis börjat sminka mig, och jag byggde inte upp, började med lite och sen byggde på utan det var boom på med allt smink som fanns. Snacket om mig kom som en våg som sköljde över mig, jag åkte ner på botten totalt, men nu i efterhand så är jag verkligen tacksam över allt som hände, jag kämpade mig upp på benen igen, och var starkare än jag någonsin varit. Den styrkan har stannat kvar och byggts på hela tiden. Ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte så mycket längre, jag hör saker då och då om mig och det går in i ena örat och ut i andra, för så länge jag vet sanningen så är det inget annat som betyder något. Jag vågar säga saker och jag står för allt. Jag är inte rädd för att ta en fight, gör någon något jag tycker är fel så säger jag det. Nere på backen har jag varit, för 3 årsen och dit ska jag aldrig igen.
Det jag vill komma fram till är att alla ni andra är starkare än vad ni tror, all skit som har hänt er kan ni tacka, även om ni mått skit dåligt, så har ni lyckats kämpa er upp på fötterna igen och med alla skiten kommer en sån enorm styrka.
Vi är i våra bästa år, våran resa har precis börjat, ta vara på tiden och lev som om just denna dag vore den sista, skit i alla assholes, man kan deppa över dom senare. Le, skratta, bjud på dig själv och umgås med dom som du trivs med. Lägg inte ner massa tid på tankar och dom här idioterna som finns i världen, dom förtjänar inte ens tid.
Sen det här med kärlek, det är jättefint för er som verkligen hitta er prins, ni som hållt ihop ett bra tag. I've been there done that, hade ett långt förhållande och var kär upp över öronen i grabben, men det slutade i tårar och brustet hjärtat. Kärlek är verkligen vackert när man hittat det med rätt person, jag hade dom bästa månaderna i mitt liv med honom. Men jag tycker det är så otroligt synd att kärleken kan trycka ner en så mycket att man deppar i flera månader, what's up with that. Man spiller månader i sitt liv på att gråta över någon som inte vill ha en del i ens liv längre, jaha det är väl dens förlust, eller hur? Faktiskt.
Så kom igen nu, lev livet varenda minut, och skippa det där med att deppa, tänk på allt posivit, det funkar faktiskt!


krig i klassrummet

Helt crazy var dom, jag råkade dock vara på fel ställe vid fel tidpunkt så fick ett bord rakt in i låret. Hahaha, blir nog ett fint blåmärke, det är soft då ser jag ut som en krigare, weeey ;)
peeeace

Labb

Jag lyckades paja vår labb... Fast vi behöver inte göra om men ändå! Ovanligt att jag klantar mig, elleeeeer


Angående egypten

Fick en kommentar och jo, jag skulle egentligen vara i Egypten nu med Kajsa, men jag var inte så klok när jag beställde resan, jag låg efter i skolan så Nicole tog min plats istället. Jag är såklart ledsen över att jag inte åkte men stolt över mig själv som valde skolan före :)


Rumble

HAHHA vilket skämt, fasiken va dålig jag är det är helt sjukt!! Hur kan jag få bra betyg i svenska när jag inte kan svensk ord?! sinnes va dålig jag är, åhhhh :(

otroligt roligt


Poliskoll vid via

Jäklar vad dom plockar folk utanför via, och de är ju bra för de första kör för fort där. Det är lite underhållande att titta på, hähä, synd för de som får böter dock.


GCB

För er som missade de så missade ni verkligen något! Det verkar vara en jättebra serie, GCB står ju för Good Christian Bitches! Craaazy ;)


Hamnen

Väntar på pappa som är i nynäs och kollar på ett arbete, sedan far vi ut till Djursnäs :) och så ni vet så hungrar jag för tillfället ihjäl!

 


Yeeeeah

Skrivit klart mitt samhällsarbete, känns bra. Det går mot ljusare tider i skolan, jag börjar komma ikapp med allt :) Känns superbra!
Efter skolan ska jag hem och borsta tänderna i 100 timmar sen till tandis vid tre, efter det blir det sallad med Amanda, hoppas solen är framme tills dess!
Hörs senare, puss!

En sån otroligt dålig natt

Jag minns inte om jag somna, sov jag ens? Jag har ingen aning alltså, jag minns bara att jag var vaken väldigt ofta, om jag sov emellan vet jag ej, och att jag blev svinrädd av någon anledning. Knas.

GCB premiär ikväll!


Jag är världens lyckligaste

Pappa berättade att han pratat med Ebbe och att det finns plats i stallet och att vi ska få häst!!!!!! Fast inte köpa, hyra, men ändå! JAG ÄR SÅ GLAD, ÄNTLIGEN!!! Så nu har jag börjat leta häst, det pirrar i hela mig.
Jag älskar dig pappa.

KRIIIIILLLLLLEEEEE

Pappa går runt och säger det hela tiden och min lillebror tycker det är jättekul och härmar honom. wtffffff, vart har jag hamnat..

En kul grej

För några dagar sen busringde en person mig och efter ett antal Hej så fick personen fram de e Daaaamian, med flickröst. Det roliga är att person glömde sätta på dolt, så vet någon vems nummer detta är, så skriv de vetja :) 0764173899 
PUUUSS

tappat två kilo

weey, det går mot ljusa tider! Sprang 5 km och sen körde jag stryka. Det var pain att springa idag, kände mig inte alls pigg, men skönt efteråt.
Nu ska jag ha tvmyskväll med pappa och lillebror :)
Hörs!

kvällshumor


Jag blir tokig på mig själv

Glömde helt bort att jag hade dans idag med småbarnen, jag förstår seriöst inte hur jag kan ha så sjukt dåligt minne. Jag kommer vara dement vid 30-års ålder... skit också

Harry Potter

Är inne på min andra Potter film nu, fetttttt bra alltså! Borde egentligen plugga, jag ska göra de, sen, typ. Ska ut och spring sen när pappa kommit hem också, ska bli skönt.
.
Fick en kommentar igår som jag lite snabbt tänkte svara på. Det handlade om det som hände på Amandas fest. Detta är väl inget hemligt och jag står för det jag gjort även om jag ångrar det något sjukligt mycket. Men till dig som skrev kommentaren, tror du inte att jag skyller de på mig själv? I 287 dagar har de varit på mitt huvud, vissa dagar mer och andra mindre. Jag har mått så sjukt dåligt över detta i snart ett år, jag har fått mitt straff för det som hände. Jag är mer än människa, vi gör misstag och vi får stå vårt kast för det.
tack och hej leverpastej :)

Något är knas

Kom ut till pappa, och kommer fram till denna dörr. Fick verkligen ett hjärnsläpp, stirrade på den i en minut innan jag fattade att dom pytt dörr. Kaaaaaos


Jag har gett mig an zlatans bok and so for I love it

Mamma: Agnes var försiktig med boken, de är min bibel.
Är hon lite tokig i Zlatan eller? De är hennes Gud. Älskade mamma


Vad är de för fel med min lur?!

Något har hänt, jag har NITTON PROCENTS BATTERI kvar!!!! Den brukar få lite runt åtta på kvällen, wtf! Jag blir ledsen :(


No make up to day

De är ju så här jag ser ut så de är inget jag skäms över direkt. I was born this waaaaaaaay!


Kul att läraren var här

Kom till skolan kvart över åtta och ser att våran lärare är sjuk.. vi som hade 2.5 timma lektion, kul! Fast nu är jag nästan klar med mitt samhällsarbete så det är ju skönt :) Jag är så himla springsugen, vill bara dra hem och ut å springa.
.
Filmen igår var superbra! Sorlig, spännande och riktigt jäkla bra! Kollade med Victor, Axel och Elin. Dom är ju underbara, alltid lika kul med dom!
Men nu ska jag jobba vidare. hörs!

En bild från förra halloween, fick mig en lapdance av Vandad hähäh

Bio ikväll

Victor kom med den otroligt braiga, haha braiga så kan man inte ens säga, men ni vet vad jag menar, idéen!
.
What's up med ungarna nu för tiden? Så sjukt kaxiga, vart kommer dom ifrån ens, vad gick snett. Det är ju så sjukt töntigt, men whatever det är kul att läsa. Skulle dock vilja se dom stå öga mot öga med varandra, skulle det vara samma ordval då? :)
Just sayin', hörs!

Pics från förra datorn

Özil N me in LA
Vickan å jag en kul kväll hos Ellen
Bartömningen på Sommar
Mys med middag hos Ellen
Bastu hos Nattis
Bartömning på Sommar
Halloween-11
En ganska konstig bild med frugan
Challeballe N me efter Vickans studentskiva, svinpigga osv.
Danni å jag i ettan
I nian, hahaha fan va snygga!! Jullan å jag
Hanna å jag, helt osminkade hähähä kan vi säga
Vintern 08 kanske
Otroligt snygga, Frida å jag
En kul kväll och en kul bild, frugan å jag
Amandas 18 årspartaj, en otroligt bra kväll som slutade så otroligt dåligt. Något som nöter på mitt minne varje dag..
Filipoo N me i skolan
En kväll hos mig med flickooor
Ett bra lag helt enkelt. Johan, jag å Lovisa
.
Nä nu orkar jag inte mer heeeeej

crazy kväll igår

Den började med att jag mötte upp Hanna och åt Subis, Edie kom dit och då drog vi oss till Hanna, fixade oss, drack lite bääärtz och snacka. Nattis, Vickan och Nicole kom efter ett tag. Vid elva drog vi till Tobbe, där Amanda och Kajsa var. Stannade dock inte länge, utan drog till Mix och träffade folk, efter ett tag drog jag och frugan hem till henne och kollade film då Posse skrev och sa att det var fest hos hans syrra så vid ett drog vi dit. Alla gossarna var där plus jennie å dom, det var superroligt! Dansade och massa. Vid fyra knatade vi hem.
En kanon kväll med olika äventyr. Slutade supermysigt med en gullig person. hihih.
Men nu ska jag kolla film, hörs!
.
bilder kommer!

You can count on me

Du ger mig så många skratt och stort leende, jag är verkligen tacksam över att du finns i mitt liv.
Jag älskar dig min fina vän.

fatta ni atta det var Lördag eller?

Sitter hos Hanna med flickor, ska dra och dricka öl snart tror jag, weeeey ÖL!! hahaha. Det är en sån bra dag!
PUSS PÅ ER

old picccccc

Weeey lördag!!


Herrhamra

Ska gör i ordning pollen nu, sen ta en tur i skogen. Efter det ska jag trotsa ned sjuka träningsvärk och ta en springtur innan jag tar bussen hem igen.
Hörs senare!


Bedtime

Haft en rolig och trevlig kväll med mina fina vänner! Spelade spel, pratade och skrattade. Dom gick nyss så nu ska jag titta på twilight. Xoxoxoxoxoxo


Välförtjänt bad

Är helt slut, men bara att ladda om för snart hämtar Amanda mig så drar vi cv handlar sedan blir det grill och spel hos mig med alla. Detta kommer nog bli en kanon kväll!!


Vilken träningsdag

Nyss kört body pump, nu ger vi oss på ett body combat pass också! Känner att jag kommer vara sjukligt mör ikväll och imorgon! Men så ska de vara. Ikväll blir det förhoppningsvis grillning med mina fina vänner :D
Hörs!


Mitt träningsschema

Måndagar: Dans 16.00-20.30
Tisdagar: Dans 16.00-17.00 Body step 18.15-19.15 Body pump 19.30-20.30
Onsdagar: Spinning 18.00-19.00 Body combat 19.15-20.15
Torsdagar: Spinning 18.00-19.00
Fredagar: Body pump 16.00-17.00
Lördagar: vila eller springa/pw
Söndag: Zumba 16.00-17.00 Body balance 18.30-19.30
.
Friskcenter är ett perfekt träningsställe för dig som inte hittar motivationen till att träna. Dom har massa olika träningspass och alla är superrolig och ledarna är jättesnälla och roliga vilket gör att det blir ännu roligare att träna. Nu har jag tränat där lite mer än en månad och jag älskar det, nu har jag hittat min motivation och min kondition är mycket bättre.
Bara ett litet tips :)

Träning med papi

Sprang fem km och trodde jag skulle svimma på slutet, nu kör pappa styrka, jag ska köra body pump ikväll så skippar styrka nu :)
Min pappa är världens bästa.
love yooou!


Hey boy, I really wanna be with you, cause you just my type

You got that something, that keeps me so off balance
Baby you're a challenge, let's explore your talent

Ta risken, jag lovar att det kommer vara värt det.

Landet i mitt hjärta

Älskade fina Djursnäs. Bästa stället!
Kollar för tillfället hockey med pappa, här är det bara hockey som gäller. Antingen pratar pappa och lillebror om hockey eller så tittar vi på hockey. hahah. Tur att det är kul med hockey! Ska snart lägga min i sängen och kolla film för imorgon ska jag ut och springa med pappa sedan skriva mitt arbete.
Hörs!

You left because it was eaiser to walk away


Min pappa är knaaaas

Pappa: Kalle stoppa fingret långt in i munnen och säg tut
Kalle provar och ingen av oss fattar vad pappas poäng var. Fast sen när jag provade själv fattade jag hans poäng.
.
Kan ni komma på poängen? ;) Vad är det för ord som kommer ut?

Dagens räddning

Slitna tjejeeeer


Hur vart jag såhär bakis?

Så mycket drack jag väl inte igår, kaaaaaos! Men nu drar vi kvällen då.
Efter skolan kom Erica till mig, vi hämta hennes saker och Edie. Hem till mig fixa oss och äta middag. Axwell kom runt sju också. Åtta tåget in till stan mot Lion bar för att föra lite. Sedan drog vi till Aveny där Vickans skiva var. Jag hade en superrolig kväll, dansade så fötterna värkte, skrattade som bara den och ja hade svinkul helt enkelt! Dock fick vi vänta till fem tåget, så vi drog till Donken och åt. Jag höll mig med Edie, Challe och Damian. Slumrade till lite och vips så var det dags att gå till tåget. Kom hem tjugo i sju.
Imorse mådde jag pissdåligt. Usch. Men aa vi hörs!

Vickans skiva!


Dela en glass med fin vän

Sitter i soffan hos Hanna, en aning död efter stepen. Strax börjar bb. Weey! Men aa vi hörs väl


Tisdag

Veckorna går så himla fort, snart tar jag studenten, kan ni förstå det?! Jag fattar inte ens själv. Är jag så gammal redan, tiden går så fort. Känns som jag gick nian nyss. sickman.
.
Efter skolan ska jag åka med Erica hem till mig för hon ska låna mina ridkläder till Vickans skiva imorgon. Sedan till dansen och ha de underbara små barnen, sedan hem plugga, dra till friskcenter och träna för att sedan dra till Hanna och kolla bb. En kanon dag känns det som!
Vi hörs. Puuussss
image description

-

Snyggaste killen du vet i nynäs?
Snyggaste killen i din skola?
Vem skulle du vilja ligga med i nynäs om du fick välja än kille, skit i om han han brud eller inte, lek bara med tanken ;) skulle va kul att veta

hmm, snyggaste killen i nynäs.. det måste nog faktiskt vara Erik 
Snyggaste killen i min skola vinner nog Adde!
Kluriga frågor detta, jag känner ju de flesta i denna stad, dom har varit med som vänner i mitt liv för länge, så finns inte många man vill ner i den grytan med. Så om det ska vara någon så är det väl antingen någon jag inte känner, eller inte känner så bra eller någon jag redan vart med, typ. Finns väl några man e sugen på liksom ;)


En sån skön morgon

Sov till tio för vi hade ingen grafiska, så nu har jag haft en lektion, lunch med håltimme nu sedan två lektioner sen slut :D Och efter det blir det dans i fyra och en halv timma, så underbart! Detta kommer vara en bra dag.
puuuusss

-


Today

En bra bakis dag endå, kvällen började med ett body balence pass. Så otroligt skönt, hela kroppen blir helt avslappnad. Sedan hem och avsluta kvällen i sängen framför bb. Blir så besviken på svenska folket. HUR RÖSTAR NI?!?! Ni behåller Hanna J, hur tänkte ni där?? Tänkte ni att det är trevligt att ha huset städat eller vad är det frågan om? Kija var underhållning, hon var kul att titta på. SKÄRP ER. 


Stero

Igår tog jag åtta tåget in till stan med Hanna, väl där inne mötte vi upp hennes vänner. Tog några öl på ett mysigt ställe innan vi drog till Stero, väl där kröka vi vidare och dansade jättemycket. Jag tappade bort Hanna hela tiden, men som tur va så var Hanna vänner jättesnälla så jag hade sällskap hela kvällen. Kanon kväll, superul hade jag! Tio i två tog vi tåget hem, väl hemma somnade jag sött i min säng. 


-

Vilka red ni på och hur högt hoppade ni? Var det inte länge sen Ellen red? :) - av Hanna

Ellen red på Robbie och jag red på Zelma. Hon hoppade runt 70 cm och jag hoppade 1 meter. Jo, hon har inte ridigt lektioner på cirka 3 år, men hon var verkligen superduktig, märktes inte alls att hon inte ridigt på ett tag. :)

Hopplektion med Ellen

gick till Hanna när jag vaknat, snackade lite. Sedan skynda jag mig hem, drog på ridkläderna och så kom Ellen och hämta mig. Vi for till stallet och hade Hopplektion med Marika som lärare. Det var superkul! Jag höll dock på att flyga av en gång, men höll min kvar haha. Det där är något vi måste göra oftare!
Nu ligger jag i sängen ska strax städa sedan gör i ordningen mig inför kvällen som förhoppningsvis bjuder på massa kul!
xoxo

I sängen

Ligger nu i sängen efter en jättemysig och lite smärtsam kväll med Erica. Vi åt thai och sushi, glass med smälta hallon och vaxade benen. En kul och bra kväll helt enkelt! 
Nu ska jag sussa, är jättetrött. Pusspuss på er
.
Min fina vän.

JAAA!

Jag fick VG på mitt Samhälls omprov!!!!! Vilken lycka på en sån otroligt jobbig och dålig dag. Jag ser ljuset!!

Jag vet, jag är säker, jag är Djurgårn' tills jag dör

Blir så otroligt trött på alla dom som tydligen MÅSTE skriva på fb att Djurgården är sämst. Vad tjänar ni på det? Väx upp. Alla har sina motgångar, dom har sin nu. Förstår inte varför man måste hålla på, ja ni hejar på aik och ja det går bra för er, GRATTIS! Då måste ni självklart skriva onödiga kommentarer på internet. Precis som aik har en plats i ert hjärta så har vi Djurgården i vårt, vill ni skapa onödiga konversationer eller? Som jag sa förut, vad tjänar ni på det?

Vi backar bara för att ta sats.
PEACE

Grattis älskade mormor på 75 års dagen

Önskar du var här så vi kunde fira den tillsammans, men du får nog en helt underbar födelsedag med morfar. Tänker på dig, fina vän. Saknar dig så det gör ont.

Jag älskar dig.


Glass & vårkänslor

image descriptionSå underbart, jag är så glad! Glass är ju otroligt gott, skulle kunna äta det hela tiden!! Men det får man ju inte.. Nu ska jag strax göra Samhällsprov, det känns faktiskt helt ok, har pluggat och det sitter. Har vart hos Annelie och gjort ett schema för när jag ska göra mina prov också. Så nu börjar allt ordna upp sig, känner mig duktig!
.
jaja tänker ni va, kul att höra om mitt skolliv liksom. Min trosor gör förövrigt svinont, dom har åkt in och jag orkar inte fixa de. hähähä HÖRS!!

Måste bort ifrån Nynäs!

Vill träffa nya killar, ge mig en solbrun kille med muskler och en grym personlighet! Sen är ju bruna ögon och brunt hår ett plus! ;) Längtar tills jag gått ur plugget och får träffa nya människor!! Vilken lycka det vore att hitta en snygg kille med underbar personlighet, men såna finns väl bara i filmer.. Ge mig en riktig man bara.
ville bara säga de, heeeej
Typ något i stil med han till höger, tack.

Efter två timmar plugg förtjänar jag en paus

och den spenderas med frugan ute på en pw, ska bli skönt att komma ut. Men ska byta om nu, vi hörs! :)

Mor min, skööön

Jag måste bara berätta om när jag hade min utflyttningsfest i förra lägenheten, vi höll på rätt länge med musik och så, jag tänkte ju bara skit samma jag flyttar ändå imorgon. Så dagen efter kom det upp en lapp i trapphuset där det stod något i stil med "Hej, jag uppskattar inte att ni har så hög musik, det kändes som om ni stod i mitt vardagsrum och hoppade. Jag hade inget problem med er musik smak, den var bra. Men plocka upp fimparna efter er. osvosv." Mamma ba, jag funderar på att skriva en lapp där det står "kul att du gillade musiken". Hahaha alltså är hon lite skön eller, världens skönaste mamma. Hon är ju så himla efterbliven men på ett bra sätt, hon ger mig så många skratt varje dag. Tack för att du tränar mina magmuskler mamma!
Min otroligt vackra mamma, så mycket kärlek!

Lag och rätt

Det är rätt intressant faktiskt, får dock spunk när jag inte hittar svaren på frågorna... Har suttit i en timma nu och har fortfarande 4 frågor jag inte hittar svaren till. SPUNK.
Men annars är jag faktiskt väldigt duktig! Skolan ska bli bra nu, jag ska eller jag har skärpt mig. Jag kommer dock inte ha något liv framtills våra betyg är satta men ändå.
.
Nu ska jag plugga vidare, hörs!
Saknar via tiderna men underbara er, plus aa ett par rackare som inte är med på denna bild.

ÄNTLIGEN HAR JAG TRÄFFAT MIN ÄLSKLING IGEN!!

Saknat den så mycket!


Tur att han inte är brun iaf...!


Ledig imorgon!!

Vilken lycka! :D fast ska ändå till skolan och plugga...
.
Skolan idag var soft, gjorde redovisning och de gick ok :) efter skolan hade jag danslektion, sedan gjorde jag ett försök att plugga, gick inte så dansade ist Hähä :) nu ska jag ta en dusch sen dra till Hanna.
Puss så länge!


Äta kiwi med skal!

Mums


Pluggplugg

Begraver mig i skolböckerna tills vi går ut. Så fruktansvärt tråkigt. Var väldigt arg nyss, slog till och med i väggen, wtf, detta är inte jag. Orkar inte känna den här ilskan längre, snart kommer det gå ut över en stackare jag inte tycker om.
.
Dansen kunde gått bättre, men det var iaf superkul att äntligen få röra kroppen till musik igen!
Men nu ska jag se bb, hörs!


Detta saknar jag

Why can't this moment last forevermore?


Äntligen ska jag få dansa!!

Känns som jag vart borta i flera veckor, saknar se massa! Suger dock att jag slutar tio i fyra och första passet med barnen börjar fyra.. Så de är tight, speciellt nu när jag har massa i skolan. Man lackar ju på skolan!!
Men jag är glad ändå :D weeey!


Om 15 dagar åker jag och Kajsa till Egypten i 8 dagar!!

Ska bli så otroligt skönt, åka bort och sola varje dag. Jag ska banne mig bli brun!

Såhär brun blev jag på 6 dagar i Spanien, det var iofs sommar då så det var närmare 50 grader i solen. Men ändå, ska pressa som satan nu!!
8 dagar i sol och värme med min fina vän, UNDERBART!!

You could be my boy, you could be my boy toy


Pretty woman

En sån bra film, den ger lite minnen faktiskt. Den ger känslor.
Jag saknar mig dator som för tillfället är på höjdgatan.. Värdelöst, vill ha min bebis nu!
Ska snart sova, så godnatt med er :)


Det här med att vara sjuk är inte min grej

Jag har spunk, vill träna!!! Så får jag inte för jag är jätteförkyld och då kan man få hjärtfel och blablabla. Gör mig frisk nu!!!


Slapp Söndag

En dag man spenderar i sängen, även en dag där man känner sig otroligt ensam och verkligen vill ha en grabb bredvid sig. Varför är det alltid så? Eller det kanske bara är jag, men varje Söndag, skitdag.
.
Vill träna!! Men jag får inte eftersom jag är svinförkyld.. Är butter nu så tänker sluta skriva, för de blir bara negativt. Heejdå


Melodifestivalen kväll hos Kajsa

Vid halv åtta kom Ellen och hämta upp alla, till Ica for vi och köpte gott sen bänkade vi upp oss i soffa hos Kajsa. Loreen vann, vilket var bra. Tycker dock synd om Danny, han kommer alltid två eller tre. Efter de åkte vi runt lite och sedan doppa jag och Nattis, Vickan sen åkte vi hem till Carl där Nattis pojkvän m.f var :) kom hem nyss, är inte trött så vet inte vad jag ska göra faktiskt... Sämst! Men hörs, puss


En sån bra kväll!

Började ju med middag hos Hanna, sen kom natta, susz och becca. Det var supermysigt! Vid tolv gick vi till en bar haha, var där i 45 min sedan hem till Hanna igen där vi fick mer dricka, så jag vart riktigt rund om fötterna Hähä. Kvällen avslutades klockan fem för min del. Somnade sött i sängen!
.
Nu ska jag se film, hörs! :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_193243594.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_193243606.jpg" class="image">


Så underbart roligt med dessa människor!!

Cheers to the freakin' weekend, I drink to that!


Middag hos hanna

Nu är jag Påväg till Hanna, det blir middag och dryck där med henne, Kajsa och Vickan :) sen får vi se vart kvällen bär hos! Puss


Just nu med backslick och bimbo


Glömde den charmigaste bilden


In schooool


ajaj halsen

Sover så himla dåligt nu, hostar som en idiot och då är det ju lite svårt att sova, somnade till slut vid två och gick upp sju. Alltid lika skönt med många timmar sömn..! Imorse kunde jag inte prata, har så himla ont i halsen.
Men jag får verkligen inte vara hemma mer från skolan. Men nu ska jag jobba vidare, hörs!
image description

Dumma små knappar!!

Jag blir så arg på iPhone knapparna! Dom är så otroligt små, jag missar till och med mellanslag ibland, fattar ni se så?! Den är sjukt stor, jag tror jag måste träna fingrarna så dom blir mindre! Aa helt klart, börjar imorgon!


Alltid skoj med myrjakt så här på kvällskvisten!


Hos Hanna

Bb på tv, såklart!, och massa prat. Hon är bra hon!!


ähhh hur e läget då?

Siting in my bed nanana siting in my bed ohohoh.

träningsvärk eee skönt

Även fast jag har lite svårt att röra mig så är det så himla skönt! Frågan är bara hur det kommer gå på combaten ikväll, lär dö men det är ok! Sen träning idag den slutar halv nio, sen blir det hem duscha, äta och springa över till Hanna :) Myskväll blir det!
Vi hörs senare, puss!
Tur att du är fin på denna bild iaf haniepanie

Underbara vän!

Idag bokar jag och Kajsa en resa till Egypten, vi åker förhoppningsvis nu i slutet av Mars. Wehoo!!!
Sen ska vi jobba ihop på Stockholms hamnentreprenad i sommar, där jag jobbade förra sommaren.
Vi ska även på Summerburst, åka till Gotland och Magaluf tillsammans.
Vi får så mycket tid tillsammans nu och jag är otroligt glad över det! Det ska bli så himla roligt. Längtar tills vi åker!!


Love you!

FML

Jag är så dålig, jag blir så otroligt besviken på mig själv.. Lyckades försova mig idag IGEN, vaknade elva, SKITTTTTT!!! Minns inte ens om jag vaknade imorse halv sju när min TRE alarm ringde.
Jag har riktiga vakna problem..
.
Men annars är det kanoners grabbar! Fick höra en sak som värmer, "Agnes, man blir glad när man ser dig för du är alltid så glad", varför vara ledsen när man kan vara glad, skratta och le? Livet är riktigt bra ändå.

GRATTIS BÄSTA FARFAR!!

Bild från 08. Love you!

Sängen

en sån underbar plats! Emil åkte hem nyss, så nu ligger jag här ensam i min stora säng, behöver någon som hjälper mig fylla ut den, frugan får komma och sussa här tror jag!
Nu ska jag kolla Paradise, det är så jäkla bra!
Så ja, vi hörs! heeej
i ettan, jag å sveeeeen

Försov mig till träning

Lyckades stäng av alarmet och inte höra när pappa ringde, sex minuter efter att spinningen börjat vaknade jag... Så det fick bli combat med Jennifer, helt död är jag nu. Men bara att kasta i mig mat och duscha för strax kommer bästa Emil hit, ska bli skönt att få sällskap.
Vi hörs senare! Puss


Säkerhetsnål

Nu får det vara över
Jag står här och läcker
Genom skador och sår
Försöker lappa ihop mig med min säkerhetsnål
Sönderriven och trasig.

Efter mer en halvår instängd i mig själv, öppnade jag mig och fick dörren i ansiktet. Nere på ruta ett igen, botten.

Man hör ju det man vill höra!

Hade en riktigt rolig lunch med Axel, Oskar och Matte. Ibland undrar jag verkligen om jag borde kolla min hörsel, jag hör jag verkligen det jag vill höra. Förstå hur min hörsel kommer vara när jag blir äldre, behöver jag vara orolig eller? Men det var iaf riktigt roligt just idag på lunchen att min hörsel är sämst.

Glad man blir

Vaknar två timmar innan mitt alarm ska gå av och kan inte somna om, kanon, fyra timmars sömn, fml.


Erkänn att det är lite kul, eller det kanske bara är jag som känner igen mig


Wipeout är ju så himla kul

Fastnade framför tvn med mamma ist för att duscha, gu va vi skrattar, det är ju så himla kul!!
aa, ville bara säga det! FELIX ÄR BÄST vill bara säga det också. hej

Jag är död

Man ska inte ta en paus med festligheter ifrån träningen, körde body step för första gången på en vecka och jag var död efter tjugo min.. Jag har aldrig känt mig så otränad och jag är inte ens otränad, sick man!
.
Nu ska jag ta en duscha, vi hörs! :)
image description

Körkortsteori suger

Varför blev jag ungen som inte finner ro att plugga?! Jag kan verkligen inte, det är så tråkigt och jag blir så rastlös. Kan någon hjälpa mig eller, skiiiiiiiiiiiiiiiit. 
.
Nu ska jag göra som jag alltid göra plugga och kolla film samtidigt, vad tror ni jag gör mest av. Avatar var längesen, så den får det blir! Hörs.

Jag hoppas vi ses igen.


I'll see you in my dreams, goodnight!


Magsjuka och mensvärk

Vaknade med dunderhuvudvärk imorse, de gick över när jag tog en av pappas dundertabletter, nu kommer det komiska. Jag gick ut och sprang, tog i som fan sista km hem, har aldrig kutat som jag gjorde då. Så när jag började gå för att varva ner vart jag svinillamående och efter 5 min spydde jag, överlycklig vart jag för att jag ÄNTLIGEN lyckats ta ut mig så hårt att jag spydde, så var jag magsjuk... så länge vara den lyckan.
.
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Ögongodis!!

Alex Pettyfer, så otroligt snygg! Come to mama!


Djursnäs är ett paradise

Finns inget finare ställe, här finner man ro, det är det bästa stället jag vet.
Här är jag lycklig!


Det känns som om någon kasta världen på mitt huvud

Vaknade med dunder huvudvärk, har aldrig haft så här ont i huvudet. Mår dåligt :( idag är det dans, och jag som längtat jättemycket, känns som jag inte dansat på jättelänge :(
Spyr på denna dag. Hejdå


AVICII


Himmelriket

Och ja, svinlökigt med två datorer. Men dom har två olika funktioner, vad ska man göra liksom?


Detta vill jag ha

Du var den finaste jag sett.

hello

Hann inte blogga något igår, men tänkte berätta om min dag innan Avicii.
Vaknade upp ute hos pappa, efter frukost och så körde han mig ut till Herrhamra, jag tog en sväng i ridhuset på Cosmo, hon var superduktig men pigg och stark som vanligt så fick skavsår på fingrarna.. Åkte sedan hem och gjorde mig i ordning för halv fem kom Erica och hämtade mig med Hanna och Kajsa och vi åkte in till gamla stan och åt mat, sedan mot globen där Avicii spelade, jag hade så himla kul, dansade jättemycket och ja de var ett minne för livet! Donken på vägen hem såklart ;) Kom hem fyra och däckade på en gång i min sköna säng.
.
Nu ska jag ta en sväng runt ringvägen med frugan, vi hörs!

Sorry brooooooes

hade ett litet downfacemoment, men det är över, jag är glad igen, fuckit liksom, orkar inte bry mig, finns fler. No hard feelings, hope we can stay friends!
.
Kollade nyss klart på arn, den svenska filmen är en av mina favoriter, jag tror jag har krigsfilmer som favorit. Älskar sånt, avskyr såklart krig, men sätta det på en filmduk är så spännande!
.
Borde sussa, är trött, kryssningskoma fortfarande, men samtidigt vill jag inte sova. Är orolig för att avicii ställer in också, tänk om han gör det, då skickar jag ett mail och skriver "jag vet vart din brevlåda bor", nä skoja, skulle aldrig falla mig in.
.
Men hörrni, nu snackar jag bara massa strunt, STAY STRONG!


If a girl admits that she likes you, know that it took every ounce of courage she has, don't take her for granted



illamåendet växer


cheescake

Pappa och jag bakade lite, väntar tills den fryst klart så man få smaka! Pappa och bror min är bäst! Så underbara och roliga, världens bästa!! Männen i mitt liv, så mycket kärlek!
Nu ska jag spela wii med bror, hörs! :)

Godmorgon världen, vilken underbar dag!

Tror jag iaf, är det sol ute?
Otroligt skönt att sova i min egna säng igen, kryssnings säng är ju inte en höjdare direkt.
Ska strax kliva upp och äta osv, sedan blir det ögonkoll på ah optik, efter det hämtar papi upp mig så går vi till banken sedan far vi ut till han, ikväll blir det bio och middag med honom, bror och syster. Sak bli supermysigt!
Nu får vi se vad han säger om min tatuering ;) and btw, jag tycker Ronnie gjorde ett svinbra jobb med min tattoo, så himla fin!!! :D
Hörs sen, puuussss!
Världens bästabästabästa tjej!

All these possibilites, so many little possibilities.

Don't say it dose'nt fit, before you try it on.
There is to much to loose, to be wrong.
And it feels like there's something here, but I wanna see it before it dispareres.
And if there something real between me and you, well are we both opened to, 
All these possibilites, so many little possibilites

 


War


Vissa människor

Förstår inte poängen, avundsjuka I guess ;)
.
Ligger nu i sängen med en blå och svullen fot, lyckades fastna med foten under en grej samtidigt som Emil lyfte mig så vred till den som fan. Men det är sooooft! Kryssningen var kanon, jag hade superkul! Dansade, skrattade, var på äventyr, klunkade järnet med massa randoms okej, ska jag vara ärlig så har jag lite minnesluckor.. Men kom i säng sju imorse iaf, sov till halv tolv, eller aa.. Striby snarkade som fan så kunde inte somna. Dagen efter gick bra, det var kul.
Nu ska jag kolla film sen sussa, hörs! :) bilder kommer!

RSS 2.0