Plugga Samhälle är rätt kul

plöpläbloo. Jag måste verkligen skärpa mig i skolan!! Jag blir så less på mig själv, jag orkar inte plugga. Jag dansar, lucia, hästar och sen är jag död när jag kommer hem på kvällarna och orkar inte öppna boken.
Någon får spöa mig om jag får ig på detta prov.

-


Världens bästa mamma!

Jag ska ha dans på Pedagogiskt Ledarskap, mamma är försökskanin. Hon är så himla söt som står där och försöker göra rätt och minnas stegen :D Love you my bestfriend!


Ett försök till att återuppleva en riktigt bra kväll

I ettan när Kajsa fyllde 16 år, var det kalas. Vi började hos Amanda, i början var det bara Kajsa, Amanda, Nicole, Hanna, Julia och jag. Förade osv, runt åtta nio ramla det in runt 20 killar, grannarna började klaga som fan, vi sket i det och körde vidare. Vi stod uppe på köksön och dansade, shottävling, och massa annat kul.
.
Polisen kom och vi drog ner till centrum och visste inte vart vi skulle ta vägen. Tillslut gick vi till Kajsa, påvägen dit började jag och Jonte skrika på varandra för han sa en grej som jag inte tyckte var kul. Lite längre fram skulle vi tassa över Kajsas alltan för hennes föräldrar satt precis innanför och titta tv, så alla tassa jätteförsiktigt en minut senare kommer jag och Jonte och skriker som idioter hahaha. Så komiskt!
.
Men där kunde vi inte vara så vidare hem till Hanna, och vägen dit minns jag inte för jag vart så jäkla full. Väl hemma hos Hanna satt jag på fönsterbrädan 3 trappor upp med fönstret öppet, väldigt smart. Illamåendet tog fart och jag flydde ut med Jonah hack i häl. Jag var så himla full usch, spydde lite hähäh sen fortsatte kalaset.
.
Den kvällen var så himla grym!











Alla mina vänner har sin egna plats i mitt hjärta

Det är så mycket kärlek till er från mig så ni anar inte. Jag har världens finaste, omtänksammaste och underbarast vänner, ganska så litemycket efterblivna är dom också, men det är det jag älskar med dom. Världens bästa men också så himla barsliga. Jag har så himla kul med varenda en av dom, dom förstår mig, och tycker inte jag är dum i huvudet för att jag inte alltid är fullt "normal". Jag gillar att skoja omkring, hoppa runt, och bara ett barn. Det sköna är att dom är exakt likadana, jag har så otroligt roligt med er och varenda sekund med er värderar jag högt.
Love yoooou guys, glöm inte det!


Less man blir

Jag bara älskar när min kära mamma väcker mig kvart över sju antingen Tisdag eller Onsdag varje vecka för att hon inte, efter ett halvår i skolan, förstått att jag inte har första lektionen för att vi har halvklass... SUCK


Feel namn

"Amanda, Amanda AMANDA!!!? Nä... Du måste heta något annat.."


Fighting for peace is like fucking for virginity

Nu ska jag plugga kemi, blääääää.....

Ja mina tröjor har kommit :D

wehoo, så nu ska jag hämta ut dom. Som jag längtat!! i 5 dagar... men ändå.
.
Bowlade idag på Pedagoiskt Ledarskap, det gick väl si så där. Nästa vecka ska jag har min lektion, då är det dans på som gäller. Blir nog bra :)
Heeeej
Fina vän

Jag är så stolt att jag skulle kunna spricka!!

Min kusin som är 95:a spelar med U19 i Djurgårdens elit och inte nog med det, han har blivit uttagen till p-95 landslaget!!!
Seriöst MIN KUSIN kan ni förstå det?!?! Han är KUNG!

Lite snabbt om gårdagen och förrgår kväll

I Söndags så åkte jag till Carls mamma och fikade med henne och Carl, har inte träffat dom på länge så det var trevligt :) Fick skjus hem sen också, vilken lyx!
.
Igår kväll på Lucia träningen trodde jag seriöst att jag skulle tuppa av, det var så himla jobbigt att står akt upp och ner och sjunga i två timmar. Har nog aldrig vart så skönt att få lägga sig i sängen efteråt.
image description

sussa är underbart

Sov mellan 11.30 till 13.30, ni ska bara veta hur skönt det var. Nu är jag fit for fight inför dansen. Första dans med barnen mellan 16.00 till 17.00 sedab direkt till kyrkan för att öva inför Lucia.
Hörs efter det, kanske ähäh, puss

You gotta love school

Ingen lektion förutom Svenskan, yeah bästa!... var i skolan kvart över åtta och börjar 11.25, glad man blir.
Nu ska jag göra dansen till Pedagogiskt ledarskap. Hörs!


Ni får en bild från nian också, grymt va

Lucia presentation

Imorse tio över elva mötte jag upp fina Emma, på Nyäns posten, för att ta på oss jackorna och gå till galleritrappan för att presentera oss inför folk. Det gick rätt bra, jag skakade dock som satan när det var min tur menmen haha :)
Ni kan väl lägga en liten röst på mig, NHP LUCIA 7 till 72001. Kärlek till er!


Du är guld värd kooompis!

Ute på promenad i mörkret. Ett flygplan blinkar uppe i skyn
Agnes: Titta, det är party på flygplanet!
Elin: Untz Untz Untz
Så fina minnen, vi är så otroligt roliga, bäst helt enkelt. Det är du och jag frugan!

DANSUPPVISNING DEN 10/12

HejHallå!!
Om ni vill ha biljetter till våra dansuppvisning som förövrigt kommer bli KICK ASS, GRYMT JÄKLA BRA!!, så säg till mig nu för dom är nästan fullbokade redan. Vi har tre föreställningar, klockan 12.00, 14.00 och 17.30 tror jag tiderna är.
KOM OCH TITTA, DET KOMMER BLI GRYMT!!

Gårdagen

Jag hade en jätteroligt kväll med mina otroligt fina vänner, ni är bäst!!! Vi började hos Vickan med att fixa oss, sedan förare vi hos mig sen vidare på party. Det var superkul, jag danske järnet, trängdes i samma kläder med Elin, red på hennes rygg och då blev vi ihop tejpade, så skulle vi lite snyggt vita plats så hon satt på min rygg, sp fastna tejpen i vårt hår så Ryttar fick hjälpa oss loss och massa mer roligt!
En bra kväll helt enkelt :)


Jag vill shoppa!!

Usch, nu har sån där jobbig känsla att jag verkligen måste shoppa, det är farligt!! Nu får jag mer pengar i månaden också och det är också farligt! Jag måste byta beroende till typ skor, för jag kommer drunkna i kläder snart.
Vet att ni undrade detta, därför berättade jag.

Jag har en inneboende


Jag är död i kroppen

Gårdagen tar jag i nästa inlägg. Idag har jag fikat med min fina vän Robban, sedan gjorde han mig sällskap när jag handlade och hem till mig innan dansen. Det var mycket trevligt! 
.
Vi dansade i 3 timmar, konstant, så nu är jag mör i kroppen, men kul var det! :) Nu sitter danserna bättre, det känns ganska bra. Måste dock lära mig sista streeten. 
.
Gick hem och sov till sju, mycket skönt! Nu ska jag hitta på något, vad som hittas på får ni höra imorgon eller senare :)
Puss

Skooola


Runers

Påvägen hem.
Jag skriker: hästbajs!!!
Elin: va??? Sa du fett nice?

Idiot.... :D


Kungar vi ee!

Sprang hela vägen dit och hem, eller ha inte hela vägen hem gick förbi gymnasiet men ändå! Jag har noll kondis och jag orkade, Elin är en bra pådrivare!
.
Tyvärr torska dom... Menmen, nya tag nästa gång grabbar!
Nu ska jag duscha sedan kolla klart på King kong och sussa.
Godnatt folket!

Babsan

Fick rida nya pollen idag, medtanke på att hon inte kan trava lugnt, böja sig, svänga ordentligt eller galoppera långsammare än 180 km/h så gick det rätt bra :) Trevlig häst det där.
.
Nu ska jag, tro det eller ej, springa upp till ishallen för att kolla på J18, till sällskap har jag världens bästa Elin. Vi hörs kanske sen när jag kommit hem.
Love
Min fina väään

Dessa är påväg hem till mig, weho

Är man sjuk så får man unna sig lite kläder, faktiskt.

hähäh skön


Skön....T

Har vaknat till och från hela natten, svettats som en gris och mått illa. Järnspikar!! Jag vill inte vara sjuk, jag vill vara frisk och gå i skolan.
Men jag börjar känna mig bättre redan nu, iofs har jag tagit några tabletter men ändå. Finns inte en enda chans att jag tänker missa ridningen och J18:ns match ikväll mot Djurgården. Så nu ska jag vila och bli bättre.
Vi hörs senare guys!

Ingen bra eftermiddag/kväll

Jag mår så dåligt, känns som om allt snurrar och hur jag än sätter mig så känns det som om jag sitter upp och ner. Friskt.. Måste nog kolla tempen.
Ska kolla King Kong nu och sedan sussa, får se uhr jag mår imorgon.
Godnatt!

"Jag klev på mig själv sen snubbla jag"

Sitter för tillfället på Virtuella Miljöer, slutar om en kvart då ska jag och Kajsa ner på Phone House, fixa min jäkla lur. Touch suger, jag gillar dom gamla lurarna mer!
.
Sen hem öva dans, till skolan för Naturkunskap och sedan till dansen :)
Heiii

ahh det var så man gjorde

Anette tappar en snusdosa på golvet och den öppnads sig. Hon kollar länge ner på golvet sen vänder hon sig till mig och säger: Aha.. det var så man öppnade den!


Bästa mamma och moster Anette :)

Godnatt gott folk! :)


mamma lilla

Mamma: Visst har jag skrivit rätt här nu?
På facebook, hon har skrivit om min Lucia grej.
Agnes: Neej... Lnp??
Mamma: Nämen åh herregud!! Det är ju mitt jobb som heter Lnp, hur tar man bort?! Hjälp mig!!!!

Nu får jag spunk!!

Försöker få till min design men det blir en stor lucka när jag satt dit den, varför blir det de?! Någon som vet?
Blir tokig!!

Godnatt


Jag är smidig om en tiger

Reste mig upp från stolen i klassrummet och skulle gå till Amanda och dom. Trasslar in mig i min hörlurarsladd och ramlar med en jäkla smäll ner på golvet. Tur att hela klassen var i klassrummet, så dom fick sig ett gott skratta. Glad att jag kan glädja ;)

Mot skolan!


BÄSTABÄSTA ADDE!

Han räddar mitt liv känns det som, får åka med han till skolan, tackaaaar! Har haft ont i magen över detta men honom kan man räkna med, underbara vän!

Jag är trött


Kan ju inte annat än att älska mig själv

Jag är så grymt bra!!! ELLER, har mitt busskort hemma hos Jennifer... Förhoppnngsvis kan jag åka med Adde till skolan, Lets hope so!
.
Måste bara berätta att Nynäs gjorde en bra insatts igår mot Visby. Vinst med 4-0!!! En riktig stjärna till målvakt igår. Han borde fått matchens lirare tycker jag dock men aa den fick till tre målsskytten, vilket även han förtjänade iofs.
Nej men hörs HEJDÅÅÅÅÅÅÅ

Världens bästa pappa!

Jag älskar dig!

McDreamy

Filf, solklart!
.
och med det säger jag Godnatt!

LOST

Ligger i sängen och kollar Lost, ska se om hela från början, det blir nog en bra Söndag helt enkelt :)
Kom hem 20 över tolv igår, skulle dragit på "fest", men den började dö ut så jag drog hem och sov ist.
Breaking Dawn var bra men lite besviken är jag. Annars hade jag en kanon kväll med mig superfina vänner. Massa kärlek till dom!

I väntan på filmen

ag och Elin pratar, då hör man Julia "hejhej" så vänder jag mig om, då sitter hon med två brios som land tänder. Behöver jag säga något mer??

 


Man var tvungen att gå igenom en tunnelbanespärr för att komma in på Coop Extra


"Hon är alltid glad"

sa Bengan och pekade på mig när jag stod i dörröppningen till vårt klassrum. Det värmde att få höra det.
.
Jag håller iofs med honom, jag är nästan alltid glad och har nästan alltid ett leende på läpparna.
Orsaken till det är mina vänner och min familj. Jag har världens bästa människor i mitt liv, dom är efterblivna, snälla, goa, muppar, underbara, galna, omtänksamma, tokiga och alldeles perfekta för mig.
Dom ger mig så mycket glädje att jag nästan spricker!
.
Självklart har även jag deppiga stunder, ibland, men jag har alltid dom stunder för mig själv. Jag vill inte ta ut det över mina fina undebara hjärtegryn.
.
Dom gör mig till den jag är, och jag är verkligen tacksam för att dom finns i mitt liv och gör mig så glad som jag är.
Ni är högt värderade, och jag vill aldrig förlora er.
Love

Sometimes there's bullshit that don't work now
We are god of stories but please tell me
What there is to complain about?

This has gotta be the good life

Einstein




Bilder från spain







Ni får ju gärna rösta på mig om ni känner för de, som ni vet hähä :)

image description
NHP LUCIA 7 till 72001
PUSS


Breaking Dawn

Ikväll ska jag med in till Söder med Elin och Julia för kolla på Breaking Dawn. Det spritter i hela kroppen på mig, ÄNTLIGEN!!

<3


Myskväll med flickorna at la casa el Lervik

Igår åkte vi och handlade sedan bar det av mot Natta, där lagade vi tacos, umgicks, kollade idol och sedan film :) jätteroligt och trevligt. Dock råkade Ellen ut för en olycka, hon smällde igen bildörren på sitt öga så under ögonbrynet fick hon ett ganska djupt jack. Men annars var de en superbra kväll!


Klar med svenska nationella skrivsdel

Aspigg. Nu blir de hem å kolla oth!


Febrig

YES GUBBAR!!! Jag har gått och blivit sjuk... har ingen ork att göra något alls. Var dock tvungen att lyfta rumpan ur sängen idag och gå på naturkunskapen.
.
Nu ska jag äta hamburgare, hur gott? Svingott! Sedan möta upp fina Emma och gå på vår första Lucia träning. Glöm inte att rösta på mig :D
See ya!

Love

Rösta gärna på mig som Nynäshamns Lucia. Det skulle betyda mycket!

Skicka NHP LUCIA 7 till 72001 :)


Mardröm

Jag drömde att några sköt mot min lillebror, så jag fick skydda han och skjuta som som sköt på han. De var jättehemskt.
Jag saknar min lillebror, världens finaste och bästa!!


Det finns inte mycket jag kan göra.

Dans har blivit en stor dela av mig, malinsdansstudio, barnen, gruppen jag själv dansar i, fam.Carlsson, det har blivit en del av min vardag och jag trivs så otroligt bra med det, gör något man verkligen tycker om med folk som är underbara runt en.
.
Jag har blivit utvald som lucia kandidat, många av våra övningstider ligger på min dans tid och det suger. Ta det inte fel jag tycker det är otroligt kul att vara med i lucia, det är en riktig ära! Men dansen betyder så otroligt mycket för mig och de gör mig ledsen att jag kommer missa träningar.. Men jag ska få ihop detta om jag så ska vara tvungen att kämpa tills jag knappt orkar mer!!


Jag tittar på One tree hill, detta är resultatet:

För övrigt så är jag svinaktig osvosv...!


Värd dag

Jag bara älskar när man går upp tidigt för att fixa sig innan skolan, jag är ju trots allt tjej, så har man en lektion.. Värt!
Påväg hem nu, ska lägga mig i sängen och kolla oth :D
Love


One Tree Hill

Bästa serien. Äntligen har jag tagit tid till mig att ladda ner säsong 7 så nu kommer jag vara fast hemma.
.
Åkte och kollade hockey idag på eftermiddagen med Adde och Eric. Där fick vi även sällskap av Petra, Rasmus och hans bror plus vän. Det var roligt, jag tycker verkligen om mn fina vän Adde.

Pics från i Fredags

Ingen aning om varför vissa bilder är mindre, men aa whatever liksom

Världens bästa Vasaris!

Idag red jag min första hopptävling på Vasaris, det är definitivt inte vår sista!
Han var superfin hela rundan, dock så sitter inte bom hållarna så bra så när vi var påväg mot nummer sju så åkte bomhållaren med bommen på ner på nummer fem, det räknades tydligen som en rivning fast vi inte ens nuddade hindret...
.
Men han var helt underbar, det var som om vi inte gjort annat än att hoppa tillsammans, det gick som smort. Underbara häst! Dock behöver vi massa mer träning innan dressyren för där sitter det inte som en smäck.. men det blir något att jobba på :)

Dagen är här!!

Idag ska jag tävla, wehooo!!! Jag och Vasaris kör våran första tävling idag, börjar med åttiklassen, jag har ju faktiskt inte tävlat sen Charade fanns.
Jag är supertaggade, HEJA VASARIS OCH MIG!!!


Bra mamma bra

Mamma: Det var ju någon som har krockat med ett älgsvin.
Det går några sekunder
Mamma: ...vad sa jag nu??
Pappa: Älgsvin sa du.. jag ville inte säga något först men nu när du frågar..

-


Bakisångest

Jag mår inge bra, inge bra alls. Har ångest och är bakis, de är ingen bra kombination..
.
Igår kom Elin och Isabelle till mig innan Amanda och Kajsa plocka upp oss. Då for vi till porthus, träffade massa fina vänner. Runt kvart i tolv for vi till Amanda och efterfesta lite smått, vart dock inte så bra slut för mig, men det behöver vi inte tala om!
.
Idag ska jag bara ligga i sängen, vi hörs senare med lite bilder från gårdagen.
Love

MIN ELIN ÄR HEMMA!! :D

Hon kommer hit strax, då ska vi prata ikapp sedan börja fixa oss inför halloween fest :D
Massa kärlek!!

Dagens roliga!

Vi sitter på kemin, det knackar, in kommer Foppa.
F: shuu förlåt att jag är sen
Vår lärare: du är inte sen??
Foppa fortsätter in i klassrummet, när han kommit längst bak i rummet tittar han upp.
F: oj jävlar det här är inte min klass?! Vart ska jag bara då?!


Jag har världens bästa vänner!!!

Amanda och Kajsa kom hit då fick jag ett kort, på kortet var det ett jättefint rim och det visade sig att vi ska på kryssning!!! Wehoo, hur bra vänner har jag inte?! Love you guys!!!!


Mot dans skolan!

Först ett pass med barnen sen mitt eget, wehoo, jag älskar att dansa!!!


Ajajaj

Igår på pedagogiskt ledarskap så gick jag inte hem hel, bränt bort skin på armbågarna, knäskålarna och min vänstra höft + nackont. Vi skulle nämligen flytta en tjocka matta från ena sidan till andra genom att slänga oss på den och pig sidan var uppåt.. Det svider som sjutton gubbar!
Svintöntig jag vet hahah.


Idomin is the shit!!!

Min läppar håller på att smula sönder...
Idag fick jag ett samtal ifrån posten tror jag, hörde knappt va hon sa, men av de lilla jag hörde så var de att någon har anmält mig till lucia och jag har blivit utvald som kandidat. Först tackade jag nej pga att jag känner mig för gammal, sen övertala folket jag hade runt mig så jag ringde upp och tackade ja. Imorgon ska jag och fina Emma som också är uttagen ner och bli fotade.
Puss


Såhär kul har jag nu:

Hur rolig bild är inte detta förresten? Jättelång överkropp och svinkort underkropp... Det är bara som de ser ut, lovar ;)


Så himla klantigt

Ska ju ha muntliga Nationella idag på
Svenskan, tror ni inte jag glömt arbetet hemma? Jag är sämst, på riktigt. Ska prata med Sandra och se om detta kan lösas.
Önska mig lycka till, xoxo


Mot skolan

Fybubblan va trött jag är, jag måste sluta löka så mycket spel. Det är inge bra. Så ni vet


Den tredje Mars drar jag in till Globen för att se Avicii med mina fina vänner!

Efter mycket strul fick äntligen vi alla en biljett. Wehhoooo, jag längtar :D Jag åker dit med, Kajsa, Amanda, Vickan, Nattis, Ellen, Hanna och Erica. Kanonkul tror jag vi kommer ha!

Alltså vad är det för fel med min blogg!?

Är det bara jag som har detta problem? Min verktygs grej, den som är över där man skriver inlägget ni vet, den finns inte. Puts veck, jag blir så less. . Dansen var superkul, vi övade bara in danserna vi redan lärt oss. Så nu ska dom fan sitta annars är det verkligen illa med mitt minne..

På dansskolan :D


åh kul

min blogg har fuckat upp sig när man skriver via dator och jag måste skriva klart mitt tal så jag kommer missa dansen med småbarnen. Skitolle säger jag bara. Nu ska jag försöka skriva klart den här skiten så jag får gå och dansa någon himla gång. Puss

I matis


Godmorgon gott folk!

Bestämde mig för att frukost inte är ett alternativ idag få jag var törstig, drack för fort och de resulterade i att jag mår illa. Trevligttrevligt.
Har uppdaterat alla spelen nu så man inte ligger efter. Kanon bra.
Skola soon, hörs later alligator


Inge bra med iphone

Jag spelar bara och kollar min fb stup i kvarten, jag borde sova men jag kan inte, är beroende av den här saken...
En sak som är bra är ju att jag kan blogga med den, så nu kommer ni bli uppdaterade mycket oftare!
Nu ska jag försöka sussa, vi hörs imorgon. Puss


All tankar hos Eric Lamaze!

Idag tittade jag på världscupen i hoppning. Eric och hans häst Hickstead hade precis gjort klart sin runda och skrittade ut från banan, då hästen föll ihop och sprattlade med benen för att sedan bli liggandes helt stilla och somnade in mitt på banan.
Tänk att förlora sin bästa vän sådär, mitt framför ena ögon, på det där sättet. Det var hemskt att se.


Jag har världens bästa människor i mitt liv

Igår hade Susanna, Mikaela och jag våran artonårs fest. Det var super roligt, alla fina vänner kom och vi dansade, pratade, sjöng och hade jättekul, jag hade det iaf!
Tack så jättemycket för en superbra kväll!
Massa kärlek till er alla.

pics

Asbra kvalle på min mobil. Bilder ifrån danstävling vi var på :)
Bilder i från min födelsedag, ishallen med världens bästa vänner. Jag ser ut som en gris, men vafan det är jobbigt att spela hockey, fattar inte hur grabbarna orkar haha :D
De nya kläderna jag fick hem iförrgår :D
Pusss

Jag har känt dig i bara 10 min, men jag älskar dig redan


Dagen med lite mindre D än min födelsedag men ändå väldigt stort D ÄR HÄR!!

Nu ska jag snart ner på stan med papi, köpa iphone, och köpa lite grejs tills ikväll. Sen hem duscha och sedan kommer Mikkan och Susz över då ska vi fixa oss osv, sedan åker vi in till stan och lämnar gästlista kollar stället sedan möter vi upp andra och drar och och tar en drink någonstans innan vi drar oss mot VÅR ARTONÅRSFEST.
Kommer bli så himla kul tror jag, alla fina vänner kommer, weeey jag är glad och supertaggad!
.
Nu vart jag jätteillamående.. fyfan, jag måste nog lämna dator, känns som om jag ska spy.
Hej

Det är rätt bra uppdatering har jag hört.

Sorry, det är lov och jag har inte orkat skriva något.
.
Igår var jag hemma hos bästa Julia med resten av -ie. Vi åt middag och efterrätt och pratade massa. Dom är så himla underbara, känt dom nästan hela mitt liv och det känns verkligen som om inget kommer kunna förstöra vårat band. Trots att vi alla börjat på olika gymnasium så har vi hållt ihop. Jag är så otroligt glad över det.
Massa kärlek!
Mina fina flickor, skolavslutningen i nian. Plus Emina

I am bound to you


You know I dream in colour, And do the things I want

What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Push us even higher
What doesn't kill you makes you stronger
Just me myself and I

Julia är gryyyyym!

Ligger här i sängen och känner mig lite smått deppig, hamnar där ibland men vem gör inte det :)
Så kommer Julia som en ängel ifrån himlen och frågar om jag vill med ut ikväll. OM JAG VILL!! För jag arton hihihi så jag kan! Lill Lördag idag då, nu vart jag glad och taggad :D
bild från -09

Jag hade världens bästa födelsedag!!

Först sång och frukost på sängen av världens bästa mamma och syster
Sen skridskor med världens bästa vänner
Efter det dans med bästa dansgruppen
Sedan fick vi besök av Anette m.fam och pappa som kom på middag.
Fick Gucci parfym, halsband ifrån Eva Attling, Chai Latte pulver och blommor av Kusinerna, moster och morbror.
Fick horseshow biljetter heldag, betald studentmössa och intensivkurs i körkort av pappa.
Efter middagen drog jag ut med bilen med Amanda och Kajsa, fina vänner det. Det var så himla roligt, jag sprang bland annat runt rondellen vid Shell i klädd bara en kartong.
.
Detta var verkligen världens bästa födelsedag, jag har världens bästa människor i mitt liv.

Man kanske skulle ta och börja på hockey ;)))

Vilken talang jag är alltså;)
.
Mina vänner är verkligen världens bästa, jag är så himla glad över att jag har dom. Dom satte en ljus i en litgen bakelse och så fick jag blåsa, HUR GULLIGA ÄR DOM INTE!! Vad vore livet utan dom, sämst faktiskt.
Nu ska jag vila lite sen städa och sedan dans. Efter det kommer pappa och moster m.fam hit på middag :D
Efter det sa Amanda att jag skulle säga vad jag ville göra så ska vi göra det wihoo :D
Pusssss
Imorse var jag så trött så jag inte ens fick på mig tröjan ordentligt..

40 tum Led tv, iphone 4s på beställning, sminkgrejer och en kanon bok av Älskade Mor och Syster!

Väcktes sju med sång och frukost på sängen, fick en tråd i handen och efter en jäkla tid så hittade jag till slut tvn i andra änden:D Monterade ihop den, sen somnade jag om. Väcktes av luren som ringde, först av papi sen av Amanda. Nu ska jag snart till ishallen för att åka skridskor med Amanda, Ellen, Vickan och tror Macke skulle med också, kanske några mer vad vet jag hahah :D
JAG ÄLSKAR ER, ni är världens bästa!!!

Juste innan jag glömmer.. JAG ÄR ARTON!!

Grattis till mig, WEHOOO!

grym låt!!


RSS 2.0