Dagen började med nervositet, blev otroligt bra och nu är den på botten

Ibland måste man offra saker, som för en själv betyder jättemycket, för att en person som man bryr sig om. Hur ont det än gör att ge upp det som måste ges upp, så måste det göras.  

Blogg appen är en lurig filur

Den verkar ju total avsky mig iaf, jag skriver inlägg och publiceras men dom publiceras inte. Jag blir skvatt galen alltså. 
.
Lördagen var riktigt bra, Amanda plockade upp mig och Steffi, vi åkte ner till centrum och köpte det sista, sedan åkte vi hem till Amanda och fixade håret och allt. På vägen till Thaien plocka vi upp Kajsa, Thai är så otroligt gott, jag dör så gott, MUMS. Sedan fixade vi till det sista och började sedan föra. Vickan, Ellen och Nattis kom efter ett tag också. Vid halv tio åkte vi till porthus. Ska jag vara ärlig så minns jag inte så mycket. Fysatan va full jag blev. Festen överlag var bra, bra folk och så, men jag vill ha halloween festen vi hade för två årsen, den var legendarisk haha, så jävla grym!!! Vi börjar bli för gamla för sånt här...
Igår mådde jag dåligt så den dagen behöver vi inte prata om haha. 
Judith och Judith, plus Amanda som var Lill Judith

Denna dagen och jag fick ingen bra start

Somnade sent som vanligt trots att jag bara sov fyra timmar förra natten, sedan ringde mamma vid nio för att hon stod vid fel hus och ringde på uppe hos Erica. Jag har sånt fruktansvärt dåligt morgonhumör och när jag inte får sova så länge som jag vill så blir jag ett monster haha...
Men nu är jag iaf glad och ska hoppa ner i badet ni, hörs :-)


Hatar jag verkligen hatar!!!

Att jag inte kan somna. Går och lägger mig trött, sen börjar jag tänka på allt och så börjar en låt gå på repeat i huvudet på mig och jag blir irriterad över att låten aldrig slutar och efter det blir jag pigg. Så nu har jag gått upp igen och ska se grey's. JAG VILL BARA SOVA, är det så svårt verkligen... :-(


Dagens minus

Min fot är kaos, jag kan inte gå på trampdynan på min vänsterfot. Måste gå plattfotad. Helt värdelöst!


YEEEEEES

Jag får mycket mer än jag trodde jag skulle få i lön denna månad!!!! Även fast jag knappt jobbade för att min rygg höll på att total gå av. Är superglad :-D wehoooooo!!!!


Jag vill bara kunna sova

7 timmar sömn på två nätter funkar inte för mig, jag får paaaaanik!!! Måste sova mer, nu, tack.


Lördagen som inte blev som planerat

Drog till Julia med Linda, vi fixade oss och hann spilla vin och ha städpatrull. Sedan åkte vi in till stan och stod upp aslänge så min rygg började göra ont. Vi tog ett tåget hem efter en lite failad kväll, tur att sällskapet var fem stjärnigt! Tog sällskap med Filip från bussen, han gick en omväg för att följa mig till dörren, bästa han alltså!! Sedan hann jag bara innanför dörren så ringde Markus och sa att jag skulle komma över till Benny där dom två var. Så är här nu, vi hade nyss "vem kan äta mest av denna starkasåsen" tävling. Benny torska! Nu ska jag vara social. Hörs! :-)


Fredag räddad av Erica

Erica kom till mig, vi drack vin och kollade x-factor sedan drog vi på äventyr. Hon är otroligt bra den bruden!


Fredag, det borde vara en lycklig dag

Regn, dystert, huvudvärk och ensam i min giganstiska säng. Jag har ingen ork eller lust att dra mig upp, känns som om jag under natten grävde en grop i min säng och nu kommer jag inte upp ur den. Ligger här och tänker alldeles för mycket, på det som har varit, saker som får gamla sår att börja blöda igen, besvikelse, tårar, svikelse, hat, brustet hjärta och värst av  allt, den besvikelse man har på sig själv. Jag själv är anledningen till att jag fick gå igenom allt, jag litade, jag trodde bra, jag öppnade mig, allt för att sedan falla hårdare när sanningen kommer fram. 
Jag har gjort misstag, misstag jag lärt mig av. Ibland har jag tänkt att man är nog bäst på sin egen hand, slippa folk som ska fråga och undra massa saker, folk som försöker förstå men inte kan, folk som ska sätt krokben, folk som är falska, folk som man älskar som sedan visar sig vara något helt annat än den personen man såg första gången, alla dessa folk, vore skönt att slippa ändå, bara ibland, så har jag känt många gånger. Men på egen hand funkar man inte, vi är flockdjur, man behöver de närmsta och man behöver en speciell person som finns där om natten och håller om en, man får ligga där i en famn och känns sig trygg och speciell. Alla behöver det, få känna sig speciell, det måste inte vara hos flera person, bara utav en. Den personen kan tända ljuset även i de mörkaste ställena. 
Lycka kommer inte själv, det kommer med någon eller något. 
Ni vet hur vi unga alltid säger "vi har hela livet på oss att finna det som gör oss lyckliga, man ska inte leta", men vem vill vänta på lyckan, jag skulle vilja kunna kolla tillbaka när jag är gammal och tänka jag var banne mig lycklig hela mitt liv. Ja, vi är unga, men det betyder inte att vi måste vänta med allt som livet har att erbjuda. Jag skulle vilja fara ut i världen, äventyr och spänning, det är något som gör mig lycklig, få känna adrenaliet susa genom kroppen, det är otroligt härligt. Jag vill väl som vilken annan människa göra skillnad, åka ut på volontär resa, hjälpa till med djur, natur och barn. Veta när jag är äldre att jag försökte göra skillnad, även om denna skillnad inte är stor så är det någon litenliten del i denna värld som är tacksam för att just jag föddes.
Känna att min levnad hade en mening. 
.
Tänk om det vore så här enkelt
 

Dans för hela slanten

Är på studion, väntar på att dansen ska börja, hade en lektion med Malin för barnen förut så det är ungefär en timma paus tills min egen börjar. Jazz idag, är så otroligt trött men det är bara att ladda om!


Grattis älskade moster!!

Kom precis hem ifrån dom, älskar att vara där och älskar att vara med dom, världens bästa!!!
Hoppas din dag var perfekt, det förtjänar du!!


Något som är otroligt pinsamt...

...är när man sträcker fram handen och personen man ska hälsa på vill kramas.. Då vill jag bara sjunka under jorden så pinsamt, eller tvärtom...


Lägg av

Jag vill sova om nätterna så du som håller på, lägg av!


Kan någon köpa en utomlandsresa till mig?!?!

Jag fyller faktiskt år snart


Blir man lite glad eller

Benny skickar denna bild och skriver skääääägg. Haha massa kärlek ditt cp


En timma på crosstrainern

Nu är jag mör i hela kroppen, känns skönt! Avskyr att jag blir så röd i fejjan..
Ladda om för en dansklass med Malin :-)


Heja Lill hunden!!!!

Hahahaha, så söt


Bedtime

Ligger i sängen efter en fullspäckad dag förutom mellan tolv och tre då jag sov. När jag kom hem från gymmet så frös jag något fruktansvärt, så gick ner till sängen efter att jag ätit och städat lite, låg under mitt täcke helt instängd i 40 min och frös ändå som en tiger i Sverige en vinter. Så fick ta filten under täcket också, helt sjukt alltså!!! Crazzzzzeeeey!!!
Gick till dansen och det kändes bra idag, så blev superglad :-D Erica hämtade mig efter och vi åkte till ishallen där j-20 spelade. Satt med Filip m.f. Jag hade riktigt roligt, som vanligt med den bruden! Sedan vart helt tokig och åkte runt och dansade till musiken.
Nu efter min Mary Kay kur så ska jag sussa, godnatt :-)


En än så länge bra måndag!

Kommer nog bli ännu bättre eftersom jag har dans ikväll och efter det ska jag träffa Erica!
Kom hem från gymmet nyss, har proppat i mig kycklingsallad till lunch, nu ska jag städa här hemma, mamma bad mig och jag måste verkligen bli bättre på att hjälpa till här hemma så nu åker dammsugan fram! Hörs senare


Men hallå

Här sitter jag helt klar för skolan, så svarar inte axel och jag vågar inte gå till skolan själv haha :-( himla skit.


Mary Kay, det är kärlek i dessa produkter

Nu tänker jag presenter en rad med Mary Kay produkter, jag använder dom själv och är otroligt nöjd då jag märkt resultat efter bara några dagar, vissa produkter visar resultat snabbare än andra såklart.
Jag rekommenderar inte detta bara för att min mamma säljer detta utan även för att det faktiskt funkar! Dom har alla produkter som behövs för att hålla hela sin kropp fin, fräsch och fläck-rynkfri.
Detta märke startade i USA där det nu är hur stort som helst och har fått flera priser, dom har eget forskarlabb och det är runt 1,9 miljoner människor som säljer detta i 35 länder.
Jag själv är fast, jag vill ha alla deras produkter och jag skulle kunna göra behandlingen flera gånger om dagen även fast det är runt 6 medel i varje runda, bara för att känna känslan, det är så otroligt skönt och huden blir len, får lyster och blir spänstig.
Man bokar en tid med mamma som passar båda och sedan bjuder du in minsta tre och högst sex vänner som kommer delta i detta med dig. Mamma kommer sedan ringa alla er och fråga frågor om din hy, torr, normal, glansig eller kanske kombinerad? Så hon vet vilka produkter som hon ska visa för just dig! Du som bokar denna tid får även en gåva från Mary Kay! :-)
Bort med acne, mörka & torra fläckar, påsar under ögonen, glansig hy, linjer och rynkor! Hör av er och boka en tid nu, ni kommer inte att bli besvikna ;-)


En bra söndag

Idag hade mamma Mary Kay "genomgång" med mig, Julia och Linda. Det var superkul att träffa dom igen, plus att det mamma hade gjorde huden så otroligt len att jag bara ville göra det där hela tiden! Sedan pratade vi ikapp om allt, vi ska på KTH fest på lördag!!! Jag längtar så mycket!! Wiho!


En lugn och skön helg

Jag var inte gjort något alls denna helg. Bara tagit det lugnt, igår kollade jag och mamma körslaget sen film, eller aa hon slockna efter en kvart av filmen.. Men jag tittade iaf! Sedan gick jag ner till mig och kollade vidare på Revenge som är min nya drog, är helt fast, älskar att det är så mystiskt! Vissa saker är så oklara och man får lista ut saker själv. Love it! :-)
Ska äta frukost nu, sen titta Revenge.


helg var det ja

Igår gjorde jag ingenting speciellt, åkte till stallet på kvällen med mamma och pappa för att titta på syster som hoppad vår lilla polle. Det gick bra, nu vet jag vad jag ska ta med mig till när jag hjälper Clara. Efter det åkte jag hem, badade och tog det bara lugnt. Idag har jag kollat revenge och myst i soffan hela dagen. 
Ikväll ska jag träffa Jocke, kröka typ, vi har inte planerat detta så bra. Han vill kröka och jag tänkte varför inte hahah. Så vi får se vad som händer :) Hörs senare! 
Show me how you burlesque

Mitt liv

 

Måste bara visa er min framtid man

Världens snyggaste och sexigaste man, inga tvivel!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_507662369606ee498ebd9768.jpg" class="image">


God dålig morgon

Åh vad detta inte känns bra, mina ögon går knappt att öppna, jag vill bara somna om!!! Men måste upp, dags att få bättre sovvanor vilket betyder inget sovande under dagen, jag kommer gå under alltså... Sover alltid en pw som en bebis på eftermiddagen.
Jaja, upp och hoppa!


mitt liv suger

Jag har bestämt mig nu för att skärpa mig, med mina sov"problem" alltså. Måste sluta sova bort hela dagarna, mår inte bra utav det. Imorgon ska jag upp så jag är klar till nio då Amanda kommer och plockar upp mig och vi åker till stallet för att klippa en ponny sedan ska hon rida Basse. Efter det blir det Hit the gym och sedan lunch, vet inte om jag ska med henne upp sen och packa hennes grejer, får se. Imorgon är det dans också :D wiiiiie, längtar! 
Nu ska jag titta på Grey's, eller just, jag har inte gjort något annat än att titta Grey's och gymmat idag, kul dag va i, hörs!

Jag saknar dom och det så mycket att det gör ont.

Jag vill tillbaka till USA, och det är nu! Där borta tog jag hand om de finaste små barnen. Få lära känna, få deras förtroende och vara den som de kommer till när de är ledsen. Vakna på morgonen komma ut ur rummet och en två åring springer emot en och ger en en kram. Det var en otroligt bra start på dagen och de gjorde den bara bättre, all kärlek de gav, jag blir alldeles varm bara jag tänker på det. Känna hur en bebis på tre månader grabbar ens finger och kramar håret, eller att få den lilla varelsen att skratta, det finaste lilla leendet och det gulligaste skrattet, det finns inte ord som man kan beskriva den känslan. De vart som mina egna barn, jag tog hand om de från morgon till kväll och jag älskade det, trots gnäll, gallskrik och tårar som de kunde få fram så gjorde det inget, sömnlösa nätter pga gråt av en bebis gjorde ingenting, för när de väl vart glad igen så blåste allt bort. Jag saknar hur jag och Moira brukade dansa, när vi åkte nerför kanan och hon skrattade högt, varje gång hon gjorde något hon inte skulle och sa "Oho spegettio", när hon somnade i min famn, att veta att hon kände sig trygg med mig, nä jag finner inga ord. Jag saknar hur Emma börja skratta varje gång hon såg sig i spegeln, hur hon mitt i gråt kunde stanna upp och titta mig rakt i ögonen och le, hur hon grabbade mitt finger, känslan när man fick henne att skratta, hur det lilla knytet somnar i min famn och ser så otroligt fridfull ut. Jag saknar mina små prinsessor så otroligt mycket, det är det mest plågsamma med att åka bort på andra sidan jorden och ta hand om barn, man måste skiljas ifrån se och kanske aldrig mer se dem. Man får inte se hur de utvecklas, när det växer upp, man finns inte där, och det gör ont att inte finnas där för jag vill finnas där, se dem bli stora, lära sig saker och göra misstag. Att skiljas ifrån dem var bland det jobbigaste jag gjort, jag hoppas jag träffar dem snart igen.
Själv USA går inte att beskriva, det är en annan värld, en värld fylld med godsaker, billiga märkeskläder och grejer, en frihet, en underbar miljö och människor som är något ofattbart trevliga. Alla dessa saker jag fått sett, det är otroligt, vackert och unikt. Skulle inte tveka en sekund på att flytta dit. En plats där man fick vara sig själv totalt, slippa tänka, slippa bekymmer och bara leva. Att komma bort från allt var så otroligt skönt, en ny start, en chans att ta hand om sig själv och slippa pressen som sitter på oss i det vardagliga livet. Jag fick göra något jag älskar i en miljö som gav mig gåshud.


Jag överlevde faktiskt!

Amanda och jag tog det rätt lugnt på gymmet, båda är halvsjuka. Sedan åkte vi hem till henne och gjorde hemmagjorda amerikanska pannkakor, dom vart missbildade men så himla goda! Hon körde hem mig vid ett och så la jag mig i sängen och sov två timmar, vilket behövdes! Vid halv fyra gick jag till dansskolan och hjälpte Malin med en lektion. Det är så himla roligt! Sedan traskade jag till Marcus och vi gick till Willys och handlade middag sedan hem och laga, hamburgare med pommes blev det, kan varit den godaste hamburgaren jag ätit! Vi kollade på grey's och sedan körde han hem mig :-)
Min dag, intressant va? Den var väldigt bra iaf!


Jag kommer inte klara mig genom dagen

Efter att sovit högst 3,5 timma ska jag nu upp för att gymma sen äta amerikansk pannkakor som sagt. Efter det tänker jag sova, någon timme iaf, för detta är inte mänskligt för mig, jag kommer gå sönder!


Nighty

Ligger i sängen och känner äntligen att ögonen börjar sacka ihop av trötthet. Imorgon ska jag vända tillbaka på dygnet! Ska upp sju, äta frukost, duscha och bara ta det lugnt och klockan nio blir det gym med Amanda och efter det amerikanska pannkakor hemma hos henne. Hon är toppen den tjejen!
Jag fick rida hennes häst Basse idag, supermysig häst, inte den enklaste jag ridigt men utmaningar är något jag älskar. Jag ska kanske hjälpa henne, förhoppningsvis hihi!
Men nej, godnatt hörrni :-)


Det handlar om

- Det handlar om att prata sönder nätter, om att sätta på en film om och om igen för att storyn hela tiden tappas bort bland kyssar. Att låta abstinensen till varandra döda känslan av trötthet. Det handlar om att älskar smaken av någon annans läppar, om att brottas bland kuddar och älska att förlora, bli nedtryckt i dunet och kysst över hela kroppen. Det handlar om att kunna kyssa bort sårigheten, om att viska du är vacker tusen gånger varje natt och mena det lika mycket varje gång. Att plötsligt finna ljusglimtar i den gråaktiga världen och att ständigt ha tusen fjärilar i magen. Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och aldrig vilja hitta vägen ut. Händer som dras genom hår och fingertoppar som smeker längs ryggraden.


Så var det lördagen

Jag och mamma åkte in till stan och kollad på Djurgårdens u19, min kusin spelar där. Moster och de var där också, så det var superkul! Min familj är så underbara, skulle jag bara ha dom i mitt liv så skulle livet ändå vara så otroligt bra. Så mycket kärlek!
.
När vi kom hem till Nynäs igen var klockan rätt mycket så jag fixade mig och Kajsa kom till mig. Äntligen fick jag en kväll med henne! Vi gick till Old bell där Ellinor och Emma firades, jag hade riktigt roligt! Det var en bra kväll helt enkelt! :-)


Så gör vi detta igen

I fredags efter matchen åkte jag och Erica hem till mig och fixade till oss sedan gick vi över till Benny och drack vin. Efter ett tag kom Jerka, Nille och Henke, då körde vi olika drickspel. Det var roligt ska ni veta! Någon gång senare på kvällen kom Becca, hennes kusin, Ryttar och några grabbar till. Erica försvann helt plötsligt och sedan ringde hon och ville ha hjälp, så gick ut och hjälpte henne och när jag kom upp igen hade alla dragit. Då var klockan tre så jag gick hem och sov :-)


Promenad

Ska möta upp Amanda nu och gå en pw, efter det ska jag köpa nytt lakan och nya converse sedan hit the gym!
Ikväll blir det hockey med Tove och Erica och sen vin med Erica. Känns som detta är och kommer fortsätta vara en bra dag!


Någon måste ta mitt kort

Köpte sju tröjor igår när vi var i Täby. Har nästan shoppat upp hela min län redan, jag är värdelös. Men kläder är kärlek, det får mig att må bra. Hamna i sin shoppingbubbla och bara gå runt och kolla på kläder, jag njuter varje minut av det.
När vi kom hem bakade jag och Tuva kanelbullar, hon är en stjärna den fröken. Massa kärlek till henne!


D-ryd

Igår kom jag hit, hamnade i köket direkt för att laga middag med min älskade moster och frej (min kusin) 's flickvän klara :-) sedan åt och pratade om allt möjligt. Dom är så underbara, min älskade familj. Sedan bänkade sig tuva (min kusin), klara och jag vid tvn för att se grey's premiär av säsong nio, jag blev besviken... Förväntade mig mycket mer utav det medtanke på hur det slutade.
Idag vaknade jag till ett tomt hus då alla är i skolan eller jobbar. Tuva kommer strax hem och då ska vi åka till Täby för att shoppa sen blir det middag och senare ikväll åker jag hem igen.
Jag älskar att vara här, Danderyd är ett av de finaste ställena jag vet. Fridfullt och så vackert, här ska jag bo när jag skaffar familj. Sen bor ju världens bästa familj här så det blir ju inte bättre! :-)


Stallet

Är i stallet med Amanda, ska lära mig lite om basse, ska kanske hjälpa Amanda med honom :-) efter stallet hoppas jag på Thai, men har inte föreslagit det än haha, håll tummarna ;-)


Total vänt på dygnet

Somnade tre inatt och vaknade halv fem utav att jag hörde något. Ni vet när man vaknar med ett ryck och sätter sig upp, så var det, plus att jag sover med ögonbindel så såg inget och det nändes verkligen som om någon stod i mitt rum. Svinäckligt, så då låg jag vaken en timma och lyssnade på alla ljud i huset. Jobbig natt


Vi drar igenom helgen då

- jag måste verkligen bli bättre på det, det är lite smått jobbigt att skriva om dagar som redan varit.
.
I Fredags gick jag över till Benny efter att jag ridtur på Mirando, han var så himla duktig btw! Men iaf till Benny, jag klippte Strömis, och sedan satt vi där och drack lite. En bra kväll helt enkelt! 
.
I Lördags åkte jag på dop för lilla Estelle, det var så fint, blev helt tårögd, hon är ju för gó den lilla ungen. Bebisar är ju det gulligaste som finns! Efter dopet åkte jag hem och fixade mig sedan körde mamma mig till Thobbe där han, Benny, Joel och Calle var. Vi tog taxi till shell där vi klunsa om vem som skulle gå in, Calle och Benny förlorad, och vi skulle på maskerad så dom var ju utklädda, därför var det kul. Iaf, från bilen så såg det ut som om det inte var någon där inne, så vi tänkte att det där var ju en baggis, men sen visade det sig att det var typ halva via där inne hahaha, så himla kul! Sen åkte vi till Rebecca, där det var folk. Jag hade en riktigt rolig kväll, roligt folk och det gör ju allt! 
.
Det var en bra helg helt enkelt.

RSS 2.0