Bilder

Underbara elever på Malinsdansstudio.
Söt tjej ändå!
På tåget på vägen in till stan! :)
 
 

Sjukaste

Igår när jag vaknade så såg jag detta:
Vad tusan drömde jag?! Jag är ju tydligen svinstark ;)

Idag är det Fredag!!!!

wiho! 
Åkte till skolan med Axel för att se att läraren inte var här. Så jag åkte till gymmet och körde ben och rumpa, sen en kvart på crosstrainern. Kändes bra. Nu ska jag strax åka till stallet och ta en sväng på Mirando.
Ikväll blir det supa till med Benny. Sprit, läsk och piggelin står på schemat. Han behöver tröst dricka och som den bästa vän jag är så gör jag honom självklart sällskap! 
xoxo ;)

Burlesque

Denna dagen började med ett hvete, vilket vi inte behöver gå in på.
Drog till gymmet för att ta ut ilskan, men det gick inte alls bra. Mådde så fruktansvärt illa, så jag traska hem. Sprang till sjukgymnasten där jag fick lite uppgifter att göra på gymmet. Hatar min rygg, den blir aldrig bra.
Sedan gick jag till dansen, tog hand om beställningar av overaller och hjälpte Malin med ett pass, sedan skrev jag in alla beställningar. Faktiskt roligt haha. Sedan började min egen lektion, jazzen. Vi ska dansa till en grym låt och dansen so far är gryyyyym!!! JAG ÄLSKAR DE! Wiho!
Ah, nu måste jag sova. Godnatt :-)


Shopaholic

For in till stan med Erica igår. Vi handlade massa annat än det vi egentligen skulle handla, som vanligt! Erica provade på att ramla ner för två trappor, inget hon rekommenderar, men jag tyckte det var roligt! Jag blev två par skor, en halsduk med luva, två streettröjor, ett par urban lurar, två byxor, en kjol, två klänningar, en byxdress, en tröja och två halsband fattigare. Helt klart värt det!
När jag kom hem gick jag till gymmet och tränade med Linda.
En bra onsdag helt enkelt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_5064ca13e087c3103e81bbfa.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_5064ca13e087c3103e81bbfa.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_5064cb079606ee1c3bf3a3a8.jpg" class="image">


Ögonmodell

Gick till Amanda i tisdags, hon färgade mitt hår och sedan sminkade hon mina ögon för att hon behövde bilder att visa på jobb intervjun. Hon är kanon den tjejen!
Efter det åkte jag upp till ishallen med Benny och Calle, a-laget vann med 4-3 och Mackis gjorde två mål :-)!


Lönen kommer in om mindre än tjugo minuter!!!!

- vilken lycka jag känner!
.
Snabb uppdatering bara. I söndags åkte jag in till Ikea med Mackan, snabbt gick det, inte alls som när man går med mor sin! Sedan till heron för mat, på köpet fick vi huvudvärk. Sedan lirade han match och jag lånade hans place för att kolla bms! Grym serie for the record! Sedan körde han hem mig :-)
.
Idag åkte vi till skolan kvart över åtta för att se att läraren inte var här. Tack, så vi vände hem.
Jag gick till mamma och fik en nål i armvecket för att hon skulle ta massa prover, höll på att svimma på cupen.
Drog sedan till sjukgymnasten där han tröck på min högra axel så jag knappt kunde andas, ingen höjdar morgon om vi säger så!
For till skolan och hade kemi, vilken pladderklass alltså, men det var rätt underhållande!
Gick över till Benny när han kommit hem, snackade massa strunt och gick till Konsum där vi vandra runt i en halvtimma innan han fantasilöst bestämde sig för soppa till middag.
Drog till dansen, äntligen var det måndag igen och dags för dans! Dans är kärlek, en stark passion som aldrig blir svag. Jag älskar det!
Drog över till Benny igen, där han och Calle satt, vi pratade djupa grejer alltså. Riktigt underhållande ändå!
.
Ni såg biten om att detta skulle bli en snabb uppdatering va? Jag tror jag glömde bort.. Godnatt peeps!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_5060d529ddf2b3755b000fd6.jpg" class="image">


Hello everybody

Vi drar gårdagen lite fort, jag åkte upp till ishallen med Erica, vi såg två perioder innan vi for på lite äventyr, skulle hämta lite saker osv, sedan körde hon mig till Hanna där vi firade Kajsa, upplevde gamla minnen, superkul och mysigt. Någon gång på dygnet så traskade vi till Fanny där Jossan och flera var. Vid två gick jag med Victor och Axel hem till Victor där det var folk, jag stannade inte så länge, blev trött och så satt traskade hem i regnet. Kvällen var riktigt bra, jag hade kul :)

Efter min promenad i regnet hähä

It's Friday guuuuuuys!

Åkte till skolan och kollade in lite lektioner och pratade med lärare, sedan åkte jag ut till Djursnäs. Ska gå upp till stallet nu och borsta på min lilla prins, sedan hämtar mamma mig, superskönt att slippa bussen för det är fruktansvärt kallt ut med bara skinnjacka! 
Ikväll blir det hockey med Erica, Benny ska också upp tror jag :) Sedan fira bästa Kå, som fyller år idag. Det kommer ett grattis inlägg snart ;)
Hörs!

Kommentarer gillas! :-)

Från någon vid namnet nyfiken, bra namn ändå ;-)
.
kan du inte berätta lite om din systers/eran nya ponny och vart den kommer ifrån, hur den är och hur ni gick tillväga för att få ha den på foder osv? :)
.
Självklart kan jag göra det! :-) jag antar att du menar vart den stod innan den flytta till oss, vilket var en bit utanför uppsala. Han är väldigt mysig att ha å göra med, han är väldigt nyfiken på allt, ska se allt verkligen. Igår när jag skulle borsta honom, så hade jag ställt upp honom i stallgången. Då fick han för sig att vända på sig och vred till hela grimman och fick grimskaftet över mulen så han började stegra, men när jag sa lugn gubben så stannade han och titta på mig, så han är ganska lugn i konstiga situationer vilket jag inte sett hos många hästar :)
Dom som äger honom hade lagt upp en annons på hästnet, så vi ringde och fick tid att provrida och på den vägen gick det :-)
.
Tack för kommentaren! :-)


En lång torsdag.

Har inte gjort så mycket idag, vilket gör satt det känns som om jag vaknade för ett dygn sen.
Började plugga och vid tolv typ, kom Benny över och han stannade till halv tre ungefär. Vi gjorde en lite pinsam sak, men strunt samma, man ska inte skämmas ;-)
Vid kvart i fem gick jag till dansen och hjälpte Malin med en grupp. Fick träffa elever från förra terminen, fick kramar och gulliga ord. Eleverna på danskonst är verkligen helt underbara, jag älskar att vara där och hjälpa till!
Nu ligger jag i badet, ska över till Benny sen när han slutat om jag orkar.


Mot stallet

Imorse gick jag upp sju, åt frukost och gick sedan till stallet där lilla prinsen stod. Jag borstade och tog sedan upp honom på uteridbanan. För att vara vår första gång så gick det helt ok, han var väldigt stel men det går att ordna med lite träning!
Sedan åkte jag till skolan, fixade böcker och gick på kemin, hamnade i Ellens klass så det var skönt för då känner jag folk :-)
Svängde förbi min älskade granne Benny efter skolan. Han är bäst, verkligen helt underbar kille. Ni fattar inte hur glad jag är att jag lärt känna honom.
Men nu ska jag plugga ikapp. Hörs! :-)


Håret och kycklingsallad


New haircolour

Vickan färgade mitt hår idag, och första tanken när jag tog av handduken var neeeeeej!!! Men det blir riktigt bra när det torkat. Jag är numera vinröd hårig, man måste ju prova något nytt tänkte jag och som jag tveka men det gick ju vägen! 
Nu ikväll var vi hemma hos Hanna och åt kycklingsallad, supergott! Sedan skrattade vi åt vissa i X Factor, jag vart kär i rapparen med krullit hår, hur söt var han inte?! Och grym på att rappa, jag föll direkt ;)
Nu ska jag ta på mig kläder och pysa iväg. Vi hörs imorgon!
Gnight foks
Alla är vackra utan spackel, eller hur går det. mjaaa

I'm going back, back, back to school again

Var där idag och fixade mitt schema för denna höst, ser bra ut, kan både plugga och jobba. Så imorgon ska jag dit igen och ha kemi och prata med lärare. Känns som ett tung sten lättat från mig, äntligen är det klart och jag vet vad jag ska göra. 
Var även hos sjukgymnasten idag för första gången, kollade min rygg och så. Han var supertrevlig vilket var en lättnad. 
Är detta ens jag? lilla fjortis

I'm day dreaming

Fasters dag blev riktigt lyckad, förutom att jag och Sigrid fick avbryta vid fem för att min rygg värkte så jag trodde att jag skulle spy och hennes muskelinflammation gjorde satt hon fick svårt att andas. Så vi la oss i husbilen och pratade. Vid sju åkte vi till Faster och åt middag, supermysigt! Jag älskar min släkt, dom är de bästa människorna som finns! 

Grattis faster Britta!

Hon är egentligen min mammas faster men alla säger faster Britta så att kalla henne bara Britta finns inte på världskartan. Idag blir det 80-års firande för hela slanten. Ska bli så kul att träffa släkten igen! Men nu måste jag rusa, hörs!


Mot Norrbo!

Äntligen ska vi strax åka. Det ska bli så otroligt skönt att komma bort, slippa tänka på saker. Tänk förr när man knappt kunde vara borta ifrån sin hemstad. Jag var sån iaf, jag trodde jag gick miste om så mycket roligt. Tänk va patetiskt, men så var det. Nu älskar jag det, och jag kan inte vänta tills jag får flytta in till Stockholm. Det är skönt att jag vet vad jag vill, behöver inte stressa över beslut, jag vet vart och vilken inriktning jag ska plugga vidare till. Jag vet vart jag vill bo när jag skaffar familj och ja allt är planerat. Mitt drömliv, sen får vi se om det blir så.. Men det ska jag kämpa för! 
Nu babblar jag bort, ska packa nu. Vi hörs! :)

Sängen gör mig nog deppig

Därför fick ni stå ut med det deppiga inläggen. Men nu är det slut!
.
Idag gick Markus upp mig ur sängen och det är jag riktigt tacksam för, jag är glad igen. Jag gick ner till hamnen dör han, Melvin och Max satt i deras båt och drack öl och lyssnade på skön musik. Dom är riktigt bra dom faktiskt. Det var som en omslagsknapp, från ledsen till glad :-) vid halv tolv gick jag hem igen och nu ligger i jag i sängen och ska sova. Vi hörs imorgon!


Nog

Jag känner för att ligga i min säng i en månad eller dricka mig full varje kväll eller skaffa mig ett gymkort och börja på boxning. Så känner jag. Men man ska ju inte klaga. Hörs!


Jag är en otroligt stolt kusin.

Nummer åtta, gott folk, det är min kusin. En otroligt fin person som kan sin grej med en boll, detta förtjänar han så himla mycket. Grattis återigen min älskade kusin. 
U-17 landslaget mot Slovakien.

Stheab

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag skrev upp på att jobb är bort till sista nov för att få jobba på sjö, med dom, dom är snälla och roliga. Jag har riktigt kul när jag jobbar då. Det känns så ovärt att åka hela vägen hit så tidigt på morgonen när jag inte får jobba på sjö, för jag har verkligen inte kul. Jag har ont överallt och börjar bli sjuk så just nu är allt pannkaka, ska söka jobb i nynäs idag. Det blir nog bra!


Helgen

I lördags kom det folk ut till mig och vi krökade, pratade, dansade och ja jag hade riktigt kul! Dock blev det lite mycket så dagen efter var jag så bakis att jag knappt kunde röra skallen. I söndags åkte jag på bio med Mackan, vi såg Hamilton, jag vart besviken... Ettan är så mycket bättre!


Lördagen är här!

Ska strax sätta kosan mot min pappa, träna lite där och så. Ikväll blir det party! Jag är så taggad att jag spricker!! Ursäkta mig nu, men idag ska jag bli full. Bara så ni vet, det behövs ibland. Kommer nog ångra mig imorgon, men det tar vi då. Men nu ska jag dra. :-)


Mina kära läsare

Kan ni göra mig en liten tjänst som endast tar några sekunder? Det skulle betyda!
.
1, Gå in på denna länk: http://lorealapps.com/ccg_se/redirect?url=http://lorealapps.com/ccg_se/competitionentry/agnes-8/
2, Tryck på gilla knappen
3, Där var det klart, TACK! :)


It's Friday and I'm in love

Vilken tur att jag bodde hos mina kusiner för att ha närmare till jobbet när jag bara jobbade Måndag och halva Tisdagen. Jag är handikappad, känner mig som det iaf. Vaknade fem gånger inatt för att jag hade så ont. Detta måste gå över nu! Är jag gammal? Det är det som är felet!! 
.
Idag åker jag iaf hem, vet inte riktigt vilket tåg än. Ikväll ska jag åka upp till ishallen och kolla på A-lagets match. Äntligen får jag se en hockey match! hahaha.
.
Nu ska jag packa ihop allt, duscha och sedan fixa till mig lite. Heeeej :)

Grattis min fina kusin

Sitter just nu i Danderyd, hit ska jag flytta när jag hittat den perfekta mannen och det är dags för oss att skaffa små söta barn. Det är helt underbart här, vackert och ja ett bra område helt enkelt.
Idag fyller min kusin år, hela femton år. Jag minns hur stolt jag var när jag äntligen skulle fylla femton. Så idag blir det att fira henne.
Ryggen höll inte imorse.. Så blev hemma och det är väldigt tråkigt att bara sitta och kolla film.


Stå på dig själv.

I'm just gonna put it out there.
Jag förtjänar bättre. Jag är ung, och jag kommer inte vara ung för alltid. Jag tänker inte försöka mer. I'm done. Jag är trött på att alltid ta ryggen för folk som inte skulle göra det tillbaka. 
The.End.

Godmorgon!

Här ligger jag i sängen och försöker ta mig upp, detta har gått för långt!! Blir hemma idag, måste vila. Men imorgon ska jag banne mig jobba annars skjuter jag någon. Uppfattat? Så nu ser ni till att jag kommer till jobbet ;-)


F*tt rygg

Jag går som ett mongo, detta är så okul som det kan bli. Hatar allt, plus att jag saknar muppen och vi kan inte ses förns fredag. Sämst.Hej.då.


Grattis världens bästa lillebror!

I söndags fyllde världens finaste lillebror 9 år. Han är verkligen världens bästa, att få se honom växa upp och bli denna underbara grabb är helt otroligt!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta bror min.


Helgen lite snabbt

I fredags tog jag det lugnt med en go filur. Vi kollade film och la oss tidigt eftersom jag som vanligt är helt slut efter en jobb dag.
.
På lördagen gick jag till Benny och spelade kort och pratade om massa. Han är en person jag värderar otroligt högt! Världens bästa Benny! Sprang en vid fem och duscha och fixade mig, sedan sprang jag över igen dit även Englund och Erik kommit. Vi spelade kort och förade lite. Vid tio kom Kajsa och Nicole och vi drog oss till aya vid elva. Där var det inte överdrivet mycket folk men dom som behövdes för att kvällen skulle bli bra var där så kvällen vart riktigt rolig iaf! Vid två-halv tre somnade jag sött i min säng :-)


Frugan har lämnat mig

I lördags for hon till Spanien där hon ska plugga i ett år. Jag kommer få under. Men jag ska dit och hälsa på, det är något som är säkert! Hon är grym den tjejen, alla borde då ha en vän som hon.


Det går segt på blogg fronten

Jag orkar verkligen inte, förstår ni hur illa det är när man inte ens orkar skriva ett litet inlägg en gång om dagen. Jag är så sliten, har ont överallt och vi ska inte ens börja tala om min rygg. Den har tagit så mycket stryk nu under dessa dagar jag målat att jag knappt kommer ut sängen. Ont i huvudet, illamående konstant och det känns som om jag har feber hela tiden.
Vilket klagoinlägg, men ibland så behövs det med! Nu känns det bättre ;-)


RSS 2.0