Mys söndag

Gick på en promenad medSusanna till Ica, supermysigt, har inte träffar henne själv på jättelänge. Sedan väntade vi in natta och då drog Susanna och jag och natta gick en till mig och kollade film, nu sussar hon här bredvid. Ska sova nu gott folk. Vi hörs imorgon. Detta blev också kanske ett av de tråkigaste inläggen jag skrivit. Hähä


Jag vill inte helt enkelt

Jag trivs bra på egen hand, jag är stark och detta funkar för mig. Låt det vara där.


Igår


En aning sliten

- men bara lite
.
Supertrevligt igår hos Nattas vän, grillade och körde förkrökspel. Vid tio drog jag och Natta till bussen, väl där åkte Foppa, Melek, Lucas och Ove förbi så vi fick åka med Lucas till Nynäs, sjukt skönt! Till Aya där vi mötte upp Jennie å dom, sen var det massa andra där. Drama hände såklart, vad är en kväll i Nynäs utan lite drama? Drog med Marléne, Emma och Johanna till M, dit Benny, Tom, Patrik och Jed kom och det vart en riktigt trevlig efterfest. Drog hem halv fyra och somnade sött i sängen :)

Lycklig

Jag är så lycklig, gårdagen gjorde mig så otroligt glad! Nu ska jag åka och handla, sedan blir de grillning med Natta och hennes killkompisar, efter det kanske aya, vi får se vart de bär :)
I'll update you later!
.
En kul bild ifrån igår när Mia vart skitig på rumpan


En sån underbar dag

Gårdagen var helt kanon, den kunde verkligen inte blivit bättre på något vis. Började med att klassen kom hem till mig vid tio, vi drack lite och pratade massa. Sedan till skolan där vi sjöng och tog bild. Sedan for alla hem till mig och vi bänkade upp oss ute. Med tiden ramla det in massa mysigt folk. Förstår ni hur härligt de var? Sol, musik, underbara vänner och god dricka. Det kunde ju inte blir bättre!! Vid någon tid på dygent som jag inte minns drog vi ner till Stor Pub, jag fick gratis inträde. Svinsoft. Väl där inne träffade man massa go människor, jag dansade jättemycket tror jag. Ärligt talat så var jag ganska så jättefull vid de tillfället så minns inte... Men jag hade superkul! Roligaste dagen på länge!!
Hade 19 sms och 28 missade samtal när jag vaknade, jag sov verkligen som en stock!

Hälften av människorna som var där :)

Bra hår.


Jag måste bara för ut detta

AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, först sover jag mindre än fem timmar, sen lockar jag håret, BRÄNNER TUMMEN STEN HÅRT, plattar håret, TVÄTTAR HÅRET och sen kommer inte buss HVETE!!!!
Så nu känns det bättre, tack.
Bästa Petra kommer och hämtar mig, hon är en ängel!

PANIK

Vet inte hur jag ska ha mitt hår, har lockat det, men det vart för mycket, så drog ner det lite men är ändå inte nöjd. Mitt hår vill inte sammarbeta idag.. det flyger åt alla håll och kanter :( fmh säger jag bara

Trevligt samtal ifrån pappa

"Nu ska vi ha ett far och dotter samtal" Shit tänkte jag och trodde jag gjort något helt fel. Så fortsätter han "ramla inte för mycket idag så du blir helt lerig" hahahaha taaaaaack pappa, ska tänka på det!
Fast han fortsatte dock med att jag måste ta det lugnt med drickan, så lite deep talk var det.
Fina pappppaaaa, love u

Världens oskönaste säng

ahh nej tack för den! Gick och la mig nio, somnade tolv, jag tyckte det var konstigt att jag inte kunde hitta något bra sätt att ligga på. Vaknade innan FEM med en ond rygg. Tack, denna dag börjar bra känner jag, kommer däcka vid tio...
Tur att det är sol ute iaf! Fast den lär ju försvinna... jävla skit

Blodförgiftning?

Berättade för Pappa om att jag blivit häftad i benet, och han säger "du tvättade efter va med alsolsprit?" Det gjorde jag ju självklart inte, pappa fortsätter med "du kan bli blodförgiftad, det kan leda till döden, ömar de? Att bli öm är början till blodförgiftning" ahhha nej tja, dead is waiting me, hejhej!

Det där med att häfta sig i benet

Det är en öm efterkänsla måste jag säga, när man väl gör det så känns det knappt, men efter, satan va ömt. Bara så ni vet, om ni skulle få för er att prova.

Tjabatjenahallå

- vi säger så!
.
Jag känner mig full hela tiden, ni vet när man är så där full att det snurrar och man vill bara sova. Så känner jag. Stress, press och dålig sömn är inte bra combo! Ska ut till far efter skolan, springa och sedan skriva klart mitt projekt arbete.
.
Ladda inför imorgon för då är det MÖSSPÅTAGNING!! Dagens schema:
08.30 - vakna, fixa mig
10.00 - bussen in till Nynäs, träffa folk hos mig
10.30 - champange och shotrace
11.45 - till skolan
12.00 - Mösspåtagning, bild, sång och allt vad det innebär
Slut? - Mot Amanda kröka vidare och köra lekar
Efter middag? - Aya för några bärtz ?
10.00 Stor pub för att dansa rumpan av sig
.
EN BRA DAG HELT ENKELT!!





MUMS

Drog och åt thai med Sanne, väl där stötte vi på Dennis och Benny så åt med dom. Gick dit och hem i regnet, riktiga krigare! Den bruden är ju för bra, skrattar så jag får ont i magen med henne. Hon och jag med alkohol i kroppen blir alltid äventyr, jag tror jag har mina roligaste fylleminnen med henne, alltid lika kul! Massa kärlek!

Sängen är en ljuvlig plats

här kan man göra allt, om man vill. Bästa platsen som finns! Jag befinner mig i min säng för tillfället, som faktiskt är den skönaste sängen som finns.
.
Drog till skolan vid lunch, hade två dator lektioner, blev häftad i benet utav Sebbe med en häftapparat, ja ni vet en helt vanlig dag i skolan! Nu ska jag skriva projektrapport, så vi hörs!
en oldie

Hannas skiva

Nu har vi dansat fötterna av oss i high heels, så mina är döda för tillfället! Hann iaf träffa Elias vilket var väldigt trevligt :)
.
Vakten var skön, först när vi kom så bytte vi skor utanför, då hämtade han papper och stoppade i näsan för att han tyckte de luktade så illa haha, sen när vi gick tog han min hand och sa "jag visste att ni var fina flickor" sen pussa han min hand, haha cute!


Rosor

Fina rosor jag fick då :) ingen aning om ven som skickat dock.. På kortet stod det "kan du spotta i glaset :)" vilket betyder att jag dricker mycke alkohol haha om jag förstått de rätt.. Men de gör jag ju inte, eller haha. Ah vill veta vem det är!!! Dags att bli detektiv :)


Friskt


Blomsterbud

fick ett samtal nyss att jag ska få blomsterbud idag, hahaha vad gulligt, undra vem det är ifrån! Är jättenyfiken :)


6 alarm

Lyckasdes jag sova förbi i morse, hur går det till ens?! wtf dude. Jag som brukar vakna av minsta lilla, haha knas.. Mamma väckte mig tjugo i åtta, men vet ni vad, jag är blixten macqueen så jag hann bli klar på en kvart! Ska dra och träna efter skolan eftersom jag inte sprang i morse. :) Ikväll är Hannas skiva så nio tåget in med flickorna. weeeeey

Pretty little liars

Är på tvn just nu, så jäkla bra! Ska sova när det är slut för att orka upp halv sex imorgon och dra ut och springa. Är så otroligt springsugen, så imorgon blir det springa, dansa och step pass. weeey!

Vad händer med mig?

Jag kommer inte ihåg danserna, dom brukar sitta som en smäck vid detta lag och nu minns jag ingenting. Jag vet inte vad som händer.. Det är så mycket i mitt huvud nu, så mycket saker i skolan nu sista spörten, körkorts teorin, och så är jag träningsberoende. Jag är så sjukt stressad, jag går runt och skakar hela tiden, seriöst mina händer är aldrig stilla, vad jag än gör så sakar dom. Mamma säger till mig hela tiden att sätta mig och kolla tv i lugn och ro, men jag klara inte av det. Måste få klart att saker, allt är som en gryta och jag klara inte av denna press. Jag vill så mycket och jag vill att allt ska bli bra.
Jag pressar mig själv att prestera bra och det funkar inte längre, känns som om jag ramlar i bitar.

Godmorgon mitt herrskap

Det är en morgon som jag bara vill lägga mig ner och sova igen. Skola, vad är det, egentligen? blablabla. Om vi gör såhär, ni får bära runt mig i min säng idag, ok?
image description

U R a damn DQ

Igår kom som sagt flickorna till mig, förade lite och sedan drog vi till Sjökrogen. Det vart en blandade kväll, jag hade superroligt, massa folk man kände osv. Sen kommer vi till dramat, alltså sick man. Jag lackar på sånt där. Hörde att folk trodde jag tog stryptag på mr.x, men jag tog ju bara tag i kragen hahaha, för att jag vart så arg. suck. Drog på efterfest hos Markus, de var väl soft, helt ok liksom. Somnade sedan sött i min säng.
.
Idag dansade jag mellan halv ett- halv fyra, efter det hem duscha äta, möta upp Sanne för att gå till Markus och kolla film med honom, Thobbe och Melvin. Såg paranormal activity 3, aldrig sett någon av dom filmerna men nu vill jag bara se dom andra också. Så läskigt var det ju inte, dock skrämde gossarna upp mig för dom var svinrädda haha. Åt pizza med Sanne efter, och nu ska jag se Pretty Little Liars. Men vi hörs heeej!

Jag trodde jag var kär, men så visade det sig att jag bara var kåt

Väntar på att Natta, Emma, Susx, Mickan och Petra ska komma hit för lite förpartaj för att sedan dra vidare på äventyr. Så det blir nog en bra kväll, jag är svintaggad haha vill bara dansa och hoppa runt. Men jag får nog vänta lite med det. Hörs grabbar!
I see you, pal

:)


Footloose

Ligger i min säng och kollar (se ovan), grym film, är han lite snygg eller MUMS!
Igår var vi som sagt på sjökrogen, jag hade jättekul, rullade in massa folk. Det är det som är så kul med de stället, massa folk man känner är alltid där. Drog till Markus med folk efter stängning, dansade lite osv, sedan hem där jag bara hann in och vända för Sanne och Thobbe kom och hämtade mig för efterfest hemma hos honom. Somnade sött i hans extra säng, fick skjus hem idag, oskönt liksom.
Ska dra och träna efter filmen tänkte jag, så vi hörs senare.

Sjökrogen

Där befinner jag mig för tillfället med natta, dennis och hans två vänner :) eftersom att jag vet att ni verkligen vill veta vart jag är så berättade jag de ;)


Nattas nya iPhone


Som en bebis

Har precis tagit min eftermiddagslur, frågan är ju dock om det betyder att man är en bebis eller att man börjar bli gammal? Fick ingen plats på pumpen.. så ska dra och springa nu sedan köra lite stryka. Bara så ni vet vart ni har mig ;) xoxo

En rätt mysig morgon ändå

Brynäs vann igår och min mamma hoppade runt som en kalv och skrek av lycka. Efter matchen åkte jag till Adde där han, Josef och Johan var. Softade och hade kul, vid fyra gick vi till sängs. Vaknade upp i morse och skulle gå till skolan, men hade så sjukligt ont i halsen så låg kvar. Otroligt skönt.
Nu ska jag skriva arbete och detta inlägg sög. Så vi hörs senare när jag har något mer kul att berätta!
SV: Natta
jag hörde det bara nånstans haha men det behöver ju absolut inte va sant, varför kom han andra inte in för? bråkade han med vakterna eller, har hört att han är stor men han slåss väl inte eller var det vakterna? åkte han bara hem då eller` kan du inte berätta hela historien?frölåt att ja är så jobbig, älskar dig blogg! puss

haha, nej Anton umgås med en av mina närmsta tjejvänner :) För att han tydligen var för full, vilket han inte var. Vakterna var dumma i huvudet, jag vart riktigt sne, men kände att jag ville inte bli utkastade så jag gjorde inte värsta livet. Men ena vakten sa till andra vakten "tur för honom att jag jobbar just nu", riktiga retards. Ja, någon kom och hämtade honom. :) Åh, va kul att höra!! :D Tack! 
Lite trist att du har lösen på din blogg...

Saknar grabben

Kan ni gissa vem det är? ;)

Ajajaj

Vi körde ben och rumpa, nu kan jag knappt ta mig upp min trappa.. det tar emot något otroligt. Men det är bra! Körde mage när jag kom hem också :)
.
Snabbt svar till Natta!
Vem menar du? :) alltså som det är något mellan mig och han hähäh. För han var tydligen föööör full, han var knappt påverkade hahaha...


Din åsna

hahah totally retarded

Min första och SISTA lagning

Utan bedövning, man är ju en krigare! ;) Nu ska jag dra och gymma med Erica, måste ju röra på fläsket idag också! Sedan blir det projektarbete.... suck säger jag på den.
Men vi hörs senare, xoxo

Kommentar :)

Av Natta:
Var det Fredrika Bremers skiva?
Vilka gick du dit med? Var du där med Anton Marklund (såg det på någon bild) lr vem kom han dit med? Och var det kul? :)))

Nej, det var Frias skiva :) Jag åkte in med Sandra för jag dansade till halv nio så var tvungen att åka bil, men vi mötte upp alla där inne. Jag kom inte dit med Anton, men vi umgick väl inne på skivan. Han åkte dit med Mattias Axelsson, men Matte kom inte in.. Idiot vakter säger jag på den. Jag hade superkul, bra musik och bra folk, en kanon kväll helt enkelt! :)

Tjejers egna bibel

Den har allt om kärlek och sex, tips från hur man får killen uppmärksamhet, förhållandet, hur man ska hanter svartsjuka och bråk till hur man ska tänka när det tagit slut. Sedan sex delen, tips på ALLT, boken är grym, en bibel helt för oss tjejer helt enkelt!
Man läser det man behöver, jag läser mest sex delen hähäh, men även början, tips på hur man får killens uppmärksamhet. Den är har allt, otroligt bra att ha.
Bara ett litet tips för er som har massa tankar och inte vet hur ni ska hantera allt.

sluuut

har inte en enda ork kvar i min kropp, pumpen och spinningen tog allt. Trodde seriöst jag skulle spy efter halva spinningen, men det var bara att bita ihop och köra vidare. Otroligt skönt efter ändå!
Tog ett långt bad, sedan skrev jag på mitt projektarbete i lite mer än en timma. Mycket bra jobbat idag!
Nu ska jag strax lägga mig i sängen, men först måste jag visa er det nya:

Träningsdax

Jag lär ju dö, har inte kört pass på nästan en vecka, bara gymmat så kommer inte orka ett piss. Men jag ska ge allt på spinningen! Men innan spinningen så kör vi ett bodypump pass, måste ju kör styrka också ;) Hörs efter, puss!

I'm not going down that road again.

Efter skolan somnade jag som ett litet barn i min säng, vakande halv sju utav mitt alarm. Skulle nämligen ha dejt med min fru, så mötte upp henne i centrum för att gå till konsum och handla. Stötte på Linda som följde med oss. Väl hemma hos Elin, tvingade jag dom att kolla på hockey, haha måttligt glad var dom.. Men jag hade en superbra kväll, dom där två är underbara, samma efterblivna humor som mig :D Knatade hem efter matchen och blev upplockad av Matte och Sunkan som kom åkandes, glömde säga att jag flyttat så Matte fick vända haha, sedan droppa vi av Sunkan och började sedan prata om idiot vakterna på skivan vi var på. Matte fick inte komma in för han var för full.. och jag är rihanna! hahaha jag vart fett arg, men vågade inte säga så mycket för man ville ju inte bli utslängd själv..


Bilder från skivan


Nynäshamns Gymnasium

Jag förstår verkligen inte, det är helt sjukt. Detta är once in a life time, vi tar studenten EN GÅNG, vi har skiva EN GÅNG! Jag har inte heller cash till dett egentligen, men som sagt en gång i livet, man kan kosta på sig detta. Jag tycker det är tråkigt, ni pissar verkligen på dom som ställt upp och slitit för att fixa denna skiva TILL OSS.
Tänk va kul vi kommer ha, en kväll full med mat, god drinkar, dans och massa skratt. KOM IGEN NU, ställ upp!

Jag kommer somna stående

Jag är seriös. Är så otroligt trött, man fick ju så mycket sömn inatt, så nu mår man ju. Bakis, trött och vart i skolan sen kvart över åtta... Har ingen ork, så vi hörs sen när jag vaknat till liv.
 


På väg hem!

Sitter i bilen med Ida, Elin och Anton, på väg hem från Erika och Julias skiva. Jag hade super roligt, massa hotstuff var det där så det var kalas helt enkät ;) bra musik, underbara vänner, massa dans, skratt och prat. En svinbra kväll!
Bilder kommer när jag lagt in dom på datorn. Xoxo


Buss utan lurar, hur ska detta gå?

Jag har glömt mina lurar till mobilen i nattas väska så kan inte lyssna på musik.. världens går seriöst under, musik fixar allt och nu får jag inte lyssna. blääääää!
.
Nu blir det dans i 4,5 timma, underbara dans, underbara dansstudio och underbara människor. Det kan inte bli så mycket bättre!
Bilderna är tagna ifrån http://www.facebook.com/pages/Malins-Dansstudio/183352411688036, följ! ;)

Han behöver en bästavän nu, och det är jag.

Det känns konstigt, but it is what it is.
Jag älskar dig pappa, utav hela mitt hjärta, glöm aldrig det.

När denna dag är slut drar vi ett streck över den så den aldrig mera minns igen

För detta kommer bli en riktig klagar dag ifrån min sidan, jag mår så fruktansvärt illa, kallsvettas och ser helt knas.
Försöker lära mig dansen, och det går bra förutom att jag inte kan snurra ordentligt eller slänga med huvudet utan att få ett moment där jag inte vet vad som är upp eller ner... Just nu känner jag för att lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och aldrig mer kliv upp. Hejdå.

Jag får aldrig bli frisk

Vem är det som avskyr mig? Give me a break! Jag har varit sjuk i snart 2 månader, mindre sjuk vissa veckor och då har jag börjat träna igen och då säger det boom och jag blir sjuk igen. Nu har det hänt igen, jag vaknade upp med tjock hals som värker något sjukt, prata kommer inte ens på frågan. Jag provade haha, pratade lite med mig själv för jag är ett freak.
Jag blir arg bara, orkar inte var asjuk längre.

Hockeykväll hos pappa

Sitter ute hos pappa nu, kollar matchen men ska skriva lite på mit projektarbete nu. Det ska ju vara klart snart så jag kommer inte ha något liv dom två kommande veckorna.
Åt sushi med Dennis på estö tidigare, sedan körde han ut mig hit. Det var supertrevligt, han är bra han!
Men nu måste jag ta mig i kragen och skriva. Vi hörs!

Den där speciella

Jag trivs otroligt bra med mitt liv just nu, allt rullar på precis som jag vill att det ska. Jag har världens bästa vänner, en helt underbar familj, en ny medlem ska in i vår familj(häst), jag tränar regelbundet och mår bättre än jag någonsin gjort. Jag är otroligt lycklig, allt har äntligen vänt. Nu skjuter jag undan det som vart och blickar framåt.
Jag flyger fram på moln, allt går så lätt. Livet är underbart.
.
Men som ni vet så finns det alltid ett men, mitt men är dock inte något som skulle ta ner mig bara för att jag inte har det. Jag klara mig väldigt bra utan det, men det finns ju alltid den där delen av en som längtar efter det.
.
Tänk er att ha den där personen som får en att le bara man ser han, en som ger en stötar bara genom att röra en. Någon man gå helt bananas med, crazy, en som man har riktigt roligt med, nattbad, dagbad, näckbad, familjespel, tv-spel, brottas, göra spontan saker med. Men även det mindre fartfyllda sakerna som att ligga i sängen, kolla film, mysa, äta middag, ta ett bad, gå promenader osv. Jag vill även ha den där grabben som kan dela mitt träningsintresse, tänk att bara vakna på morgonen och bestämma sig för att vi drar ut och springer, tar en sväng till gymmet och att han vågar stå där när jag kämpar med mina små vikter.
.
Det är min dröm på den fronten, kommer väl aldrig kunna få allt det där, det är för bra för att vara sant men man kan ju alltid drömma ;) och jag ska kämpa för en sån kille, senare i livet.

Bilder från igår


Jag blir tokig

Jag kan inte ladda upp bilden via blogg i mobilen, eller ibland går det och ibland inte. Sen kan jag inte lägga över bilder från mobilen till datorn. VAD GÖR JAG FÖR FEL, HUR FASIKEN GÖR MAN?! Jag får spunk alltså. Hjälp mig :(

Starships

Igår kände jag för att ligga i sängen hela dagen, men så skrev Erica och fråga om jag vill äta thai, det går inte att säga nej till det. Efter att vi ätit åkte vi till Ringvägen och gick ut en sväng, satte på musik och dansade runt, tills Erica drog en vurpa, hon gjorde inte illa sig så mycket så man får skratta ;) sedan droppa hon mig hemma och jag spenderade kvällen hemma i sängen. Mycket skönt!
Nu ska jag snart dra och träna. Puss


Lyxmiddag hos Hanna

Efter att Erica och jag tränat åkte vi runt överallt och hämtade/lämnade saker. "Yes, we danced in our car. Yes, we saw you staring. No, we don't care."
Sedan var det snabbdusch, fixa sig och fort till Hanna. Hon hade ju överträffat sig själv, massa mat som smakade jättebra, jag åt tills jag nästan sprack!
Sedan körde vi spel, krökade och for till aya där det tydligen blivit tjugo årsgräns.. Så hem till Hanna, hämta drickan sen vidare till sh där vi dansade gärnet. Jag hade jättekul, det var massa folk jag kände. Vart lite drama mot slutet. Fattar inte hur vissa tänker...

 

 


Time to hit the gym

Skönt att jag lagt mig badet, då ringer hon. Taaaaack. Bara att hoppa ur och i träningskläder. Måste köpa nya träningskläder btw. Men detta ska bli skönt, sedan hem och göra sig fin för att sedan dra till Hanna, weeeey det kommer bli en sån bra dag!
Denna ska nog beställas hem ocksssså, ge mig sommar nu

Undra hur många kilon jag gått upp

All denna alkohol, den gör inget bra, skoja, den gör massa bra, sjuka och roliga jävla stunder. Ligger i badet nu, orkar inte vänta på seg-Erica längre. Skulle vart hos henne nu egentligen men jag orkade inte gå enda dit, vet ni hur långt det är, och finalen upp för henne mördarbacke, inget man bara gör så där ni vet.
.
Ikväll ska vi fira Hanna som fyllde nitton igår, min flicka börjar bli stor. God middag och festligheter. Livet är så otroligt bra! Lev för varje dag och var spontan. Vägen som är kick-ass! Men hörrni, vi hörs senare :) puussss


reser mig aldrig mer ur sängen

Ska göra en kortfattad text av kryssningen.
* Skulle inte dricka, men jag gjorde det ändå
.
* Lyckades spendera endast 400 spänn på dricka, KING
.
* En grabb börja kaxa mot F och rambo som jag är när jag har alkohol i kroppen skulle jag dit och snacka också, han putta på mig och två tjejer kom fram och sa att dom hade min rygg. Kaxoberto försvann så krigsstunden var över.
.
* Tappade bort Erika, hittade henne 3 timmar senare däckad i hytten.
.
* HÄR KOMMER KAOSET: Kaxgrabben var tillbaka och tjafsa med F och jag frågade "varför kaxar du? Vad är din poäng med all din goja?" Då svara han "ta bort den här bruden här ifrån nu" och jag, cool som jag är, svara "vadå ska du slå mig annars eller?" Sen var det klippt, han fick upp ångan och gick inte att få stopp på. Han var närgången och tjafsade som fan med F och tog till slut tag runt F's hals och började bråka så F drar en rak höger och spräcker ögonbrynet på han. Smack lät det, HELT SJUKT!! Alla vi såg ut som fuckin' frågetecken och det tog några sekunder innan man fattat vad som hade hänt. Blodet rann som bara den på kaxoberto SOM FÖRTJÄNADE DET DÄR SLAGET! Vakterna kom in i bilden och mitt hjärta dunkade tusen slag i minuten i en halvtimma.
.
* Erika och jag är på väg till vår hytt, väl framme stoppar jag in kortet i dörren och får till min förvåning ett rött blink tillbaka. Erika säger "Men bor vi ens här?" Jag tittar upp på skylt numret och svara "nää..." Grabben som står bakom oss börjar asgarva för det var nämligen hans hytt, vi var två hyttar ifrån våran. Otroligt pinsamt, fnittrade som två små flickor i flera minuter efter.
.
Jag hade super roligt, och Erika är guldvärd! Nu ska jag ÄNTLIGEN sova, vi hörs!
Den berömda hinken som fick Erika att hamna till kojjs
Lucääääääs, Parcus N me
Fina vän!!
Tokfian i egen hög person
Pigg dagen efter

Det är en bra bild helt enkelt

Kryssning

Är hos Erika nu, ska duscha osv sedan drar vi på kryssning. Ska bli superkul! Dock missar jag dansen imorgon, och det fick mig att få väldigt ont i magen.. Men jag fixar det! Men vi hörs imorgon. Puss


Tja, ska vi ligga?


Sjukt rolig kväll!

Drog med nico till Ica och handlade, for sedan vidare till Hanna där vi spelade ett jätteroligt spel, vart massa goa skratt! Shit va efterblivna vi är endå, spelet bevisade det.. Nu ligger jag i sängen och ska sussa, det blir ett långt dygn imorgon. Mer om det då, puss!


Heter han Tom Cruise eller Tom Bluise?


Forever alone like a fuckin' boss

I badkaret. Sprang hem från friskcenter med en väska i regnet, man är en liten krigare ändå. Ska ut och springa med Erica imorgon bitti också. Nu kör hon och jag hörnet till sommaren!


Gymmet

Drar och gymmar med Erica nu, sedan blir det bodystep ikväll. Ska bli otroligt skönt att träna efter två dagars uppehåll. Sen ikväll blir det skojsigheter hoppas jag. Men hörrni, vi hörs!

Lov

Är dagarna lite konstiga eller, jag sover till eftermiddagen, ligger kvar i sängen och kollar serier, äter endast frukost och sedan går jag upp vid sex, drar och tränar sedan dusch osv för att efter det träffa vänner. Hur friskt dagschema är det?! Knas

Hos hanna

Sitter hos Hanna med sköna människor. Är trött som satan men det är till att skita i! Var ute hos pappa idag, spelade fotboll och så. Supermysigt. Men hörrni vi hörs sen!

Älskade papi och bror

Pappa käkar gräs

 


Igår

Åkte med Natta, Nicole och Kajsa till Sjökrogen där Dennis och Anders var. Tog några öl och hade det trevligt. Fick många skratt, jag och Natta börjad prata om att man ibland kan stava fel på ord fast man vet hur det egentligen stavas. Så sa jag "en som jag inte kommer på namnet på stavade tjäna med kä" så började hon skratta och då visade det sig att det var ju hon som gjort det. Hahah, då satt jag där och berättade något som hon själv sagt. Otroligt roligt! Vid ett drog vi hem till Marlene och efter"festade" lite. Det var helt ok, skönt folk så :)
Jag ramla i sängen vid halv fyra. Somnade som en stock och hörde inte ens när grabben som skulle sussat hos mig ringde. Sen ringde Adde mig också, då hade jag tydligen svarat men forsatta sova vidare och små snarkat i luren hahaha wtf!!
Aja, det var en bra kväll.

Söndagkväll

Är så himla trött, skulle kunna somna på direkten. Men nehe sova får man ej göra, snart komma Natta ner hit då går vi till Sjökrogen, vad gör man inte när man inte har något att göra? Folk ska dit så det blir nog en bra kväll ändå.
Hörs!

Jag avskyr när man har för varmt vatten i badet så man börjar svettas i ansiktet...

Ligger i badet nu alltså. Svettas som en gris - check. Har i kallt vatten, de blir för kallt - check. Varmt vatten igen, de blir för varmt - check. FINNS DET INGET MITT I MELLAN?!?!


Haters are always gonna hate


true


AM I THE ONLY ONE WHO DOESN'T WANT TO FALL INTO LINE?

Cause I'll be pushing on when everyone turns around 
Keep going upstream when everyone's going down 
In the center of a storm but I still stand my ground, oh yeah
You can't change me cause

I don't wanna be like you 
And I don't wanna live by your rules
I don't wanna try and fit in, to be typical 
I'm just gonna be who I am 

I will find my way and it won't be the same as yours 
My voice will be heard, these are not just words 
It's all I'm fighting for 
I'm just gonna be who I am

Sjökrogen

Emma och Natta kom till mig och då förade vi och runt elva kom Petra och vi åkte till sjökrogen. Det var helt smockfullt, man kom knappt fram och jag fick panik ett tag för jag klara inte riktigt av trånga utrymmen. Var massa där jag kände så det var riktigt kul att träffa alla. Gick hem med Jocke och alla dom killarna vid ett, hem och bytte jacka för att möta upp Dennis, sen gjorde han mig sällskap till Hanna där jag svängde in, gick hem runt fyra och somnade sött i min säng.
Det var en bra kväll!
En bild från nyår då jag är otroligt dålig på att ta bilder, måste bli bättre på det!

Skärpning Agnes

Flickor, ni vet vad jag menar när jag säger, hur fasiken kan man låta en jäkla kille förstöra ens kväll? Jag är så trött på detta och mig själv som låter mig dras ner som jag gjorde igår. Tur att jag har världens bästa vänner som räddade mig ur allt det och tog med mig där ifrån. Men jag blir så otroligt arg på mig själv när sånt där händer, jag vill bara dräma till mig själv i huvudet!
Jag ska sluta bry mig, och bara köra mitt eget race från och med nu, skit i allt, hjärtat byts ut mot ett gjort utav sten, jag ska sluta känna och göra exakt vad jag vill när jag vill det.
Lättare sagt än gjort.



Pics

 

Han åt sallad, vi kunde inte tro våra ögon

Bästa farfar

Jag kände mig som ett barn igen som fick sitta vid det lilla bordet

Stefan och sis

Mina fina kusiner

 


Farmor och farfar

Det är alltid lika kul att vara där ute och träffa alla, för ärligt talat dom har ju inte alla hästar hemma i stallet. Skrattade så magen värkte vissa tillfällen. Dom är underbara!
bilder kommer om min lur kunde sluta damp. Ha tålamod ;)

Pappa, Jocke och Stefan

Bröderna grus, när vi kommer hit blir dom som tonåringar igen, det är lite kul att lyssna på faktiskt.
Finafinafina pappa!!!


Köööra bil

Pappa är exakt som mig i trafiken, stör sig på idioter som inte kan köra och säger då lite små elaka kommentarer, vi blir inte uppstressade eller arga så det skulle påverka vår körning, man kommenterar bara ni vet. Mamma får spunk varje gång jag lägger en sån kommentar, de är lite roligt. Längtar tills jag har mitt kort!! Få köra som jag vill, lägga kommentarer om andra som inte kan lära bil OM JAG VILL! King alltså


Mot farmor och farfar!

Sitter i bilen med pappa och syster, vi styr mot Mariefred för lite påsk lunch och så med resten. Ska bli jättekul, har inte träffat dom på ett tag nu. :)
Love så länge


Inlägget som skulle publicerats igår, men jag hann somna..

Äntligen ligger jag i min säng, efter att kämpat mot sömnen ett x antal timmar. Men min kväll har varit jättebra, mötte upp Natta och Emma för att traska till David, in kom jag dock inte för Erik och Jonte tyckte jag skulle med till sjökrogen som öppnade idag, det var mysigt där, träffade massa och så. Vid ett stängde dom och efter att Jonte och Erik haft en lång diskussion med polisen fick vi, då hade även Thomas kommit och sällskapat oss, dock kom vi bara femtio meter för där var nästa polis dom promt skulle prata med, så i en timma stod vi där, det var faktiskt riktigt kul men svinkallt. Traskade tillbaka till David, där inget hände så drog hem. Fick sällskap av Erik hem, hela vägen, han är king!
Nu ska jag äntligen sov, godnatt alla!


Lite mer energi

Jag har haft en supermysig dag med världens bästa pappa och syster! Åkte hem till mamma och sov två timma, nu ska jag fixa mig sen traska till David där det är folk :) det blir nog en bra kväll. Hörs!


Bilder


Pappa och syster

En timmes sömn, morgonstallet och nu sitter jag i bilen på väg in till söder för att kolla bio, bio... Lär ju inte somna


Haha kolla igen telefonen dag efter är kul och pinsamt

När man vaknar upp vänder sig till luren, kollar igenom allt, sms, instagram, fb osv och märker att man skrivit massa konstiga saker till folk, man borde ha alkolås på luren!


Sovit en timma+bakis+morgonstallet=må skit

Höll på att smälla av igår när jag kom och säg att jag skulle få EN TIMMAS SÖMN. Kom hem från Hanna vid fem, hade en rolig kväll med mina fina vänner, Benny och Melvin kom förbi ett tag så jag satt och pratade med dom i trapphuset i en timma haha, sen ringde jag tydligen Erik, varför jag nu gjorde de, men det vart ett roligt samtal, han är skön alltså!
Idag hämtade danni mig halv sju, nu är jag äntligen klar och pappa ska hämta mig, då blir det hem och duscha sen ska vi iväg till stan. Jag som är svintrött haha.. Kan ju inte säga till honom att jag är svinbakis och vill sova ist haha.. Bara att bita ihop! Men vi hörs senare! Puss


Extreme home makeover

Ett program som berör något otroligt mycket, jag ryser alltid när jag ser det. Jag vill också göra något i den stilen, hjälpa människor som verkligen behöver det. Gör något bra här i världen. Jag har bestämt mig för att nu efter gymnasiet ska jag jobba och när vi byter år till 2013 så ska jag göra en volentär i något slag, åka till ett annat land och hjälpa till. Jag vill verkligen det så ska kämpa för att det ska bli verklighet.

LOOOOV

Jag började lovet med att ta en sväng till solariumet, jag kan ju inte ha en vit klänning på mig och vara kritvit, på studenten för er lite mindre snabba i huvudet. Startade en tävling med Damian, IGEN, vi hade en förra sommaren, jag vann den, så vet inte varför han ställer upp igen, han gillar väl att åka på spö ;)
.
Ikväll ska jag hitta på något kul med mina fina vänner. Men nu ska jag ta ett bad för jag luktar solarium, usch. Vi hörs senare.

Frugan

Idag drar min andra halva till andra sidan jorden, hur ska jag överleva? Hon är mitt allt, min sol, min stjärna, mitt hjärta osv, detta kommer bli en tuff vecka, vet inte om jag kommer klara den..
hahaha nej men seriöst jag kommer sakna henne, den där konstiga, retarded, underliga, knasiga, idiotiska, men ändå underbara filuren.

En av de många otroligt konstiga bilder vi finns på.

Ilskan var på sin plats

AHHH, ilskan är tillbaka, jag orkar inte, antingen så är jag superglad eller så är jag svinarg och just nu är jag svinarg. Pallar inte vara det, så därför skriver jag av mig här.
Igår sprack det, jag kokade, visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen, JAG AVSKYR VIDRIGA MÄNNISKOR, ni vet såna som göra något bara gör att dom kan. SKJUT ER, snälla. Jag ville verkligen bara läxa upp människan igår, men jag lyckades kontrollera mig själv, jag lär mig minsann, om det vart för ett årsen hade jag total svartnat i ögonen och sagt allt mellan himmel och jord.
Okej, andas nu Agnes, jag måste sansa mig nu, vi hörs.

autocorrect

Det är både glädje och ilska med den lilla filuren, avskyr den när den alltid ska rätta ord som jag skriver, blir tokig och vill slänga luren i väggen. Men sen kommer vi till dom stunderna den ger så otroligt mycket glädje, när man skriver fel och hinner skicka, eller som nu i min blogg så har har skrivit att jag äntligen får börja sill, vadå sill, ska ju stå sola.
Ni fattar grejen för ni är ju inte retarded, eller.

Fika i solen

Med en fin vän. Vi gick till tatuerarstället så jag kunde frågor om jag fick börja sill, vilket jag fick weeey!! Sedan köpte vi fick och satte oss på banantorget. Mysigtmysigt.


E-X-P-R-E-S-S.

Love, sex, ladies no regrets.

Ingen ork

Jag är så himla trött, vill bara sova nu, men det får man inte för nu ska man iväg på ett body pump pass och direkt efter det ett spinning pass. Efter det får jag ÄNTLIGEN ta ett bad och sedan mysa ner mig i sängen med sällskap förhoppningsvis. Men vi hörs vidare, xoxo

Ingen ro ingen rast

Drog till Vickan, hon färgade mitt hår och toppade. Det var superbra, vi ska göra en färgning till i håret som är lite längre. Efter klippningen gick vi till Subis och åt, köpte sedan ett par solisar. Drog och hade danslektion med de underbara barnen. Jag är otroligt glad över att jag får vara med och hjälpa Erica!
Nu ska jag duscha sedan blir det skiva med Natta, Susz och Madde, tror det är dom iaf hähä :) kanon kul, hörs!

Godmorgon

Snygg felstavning jag gjorde igår kväll, sorry dudes menar såklart ÄN inte en, bi ser vart jag menar om ni kollar.
En sån underbar morgon, en chailatte och fågelkvitter, nu skulle det vara varmt så hade allt vart perfekt!
Men nu måste jag fixa mig, men innan det får ni en väldigt trött bild, peace!


Jag måste bara

och seriöst nu, godnatt

Mens skit blä plöö..

..säger jag bara! Jag har en sån fruktansvärd mensvärk att jag knappt kan stå upp, mår så himla illa och känner mig svimfärdig stup i ett. Känns som om någon sitter och hugger mig med en kniv, VEM DU EN ÄR LÄGG NER!!
.
Jag är helt slut and in pain så orkar inte blogg faktiskt, hörs imorgon. Godnatt

droppen


Today's facelook

Jag vet att ni verkligen vill veta hur jag ser ut idag, so here you go ;)


this is bullshit


Ever since you knew your power
I know you don't care too much
But I care

so try your best now, baby
try your best to break me
you can't break a broken heart

Ingen fantasi

Gick upp halv sju och lyckades ändå missa prick OCH kvart över bussen, wtffffff dude, vet inte ens vad som tog så himla lång tid. Sitter i skolan med Axwell och Perdie på inte den roligaste lektionen kanske. Känns som om detta kommer bli en bra dag, just so you know.

Kaos i mitt huvud


Jag är så stolt över min mamma!

Hon följde med på body pumpen, hon har inte tränat med vikter på flera år, trots det så kämpade hon på något otroligt, stod där och pustade med värsta grimarserna. Dock skakade hon som ett asplöv och kunde inte ens bära sin väska ordentligt. Hon är gullig.
.
Ska strax duscha sedan blir det sängmys resten av kvällen :)
En fin och saknad vän när vi var nere hos henne i Göteborg.

Nu måste jag börja må bättre!

Vid fyra drar jag på Zumba, sedan blir det BodyPump vid halv sju. Ska bli skönt att träna.
Du är fin.

En sån hemsk morgon

fybubblan vad jag mår, usch! Drog och mötte upp Lovisa vid Ica sedan drog vi till Johan där det var massa folk, jag hade ingen dricka med mig men ändå lyckades jag bli rund om fötterna och må skit idag, ganska soft ändå! Jag hade superroligt, var massa kul folk. Tog sällskap med Erik, Thomas och Jonte hem, efter att att Thomas och Jonte svängt av så stannade Erik och jag ute och pratade lite, trevlig grabb det där. Jag hoppade av vid mig och efter ett tag kom sällskap, så jag somnade sött inatt.
Bara så ni vet så har blivit blond igen.
LAURING

RSS 2.0