Så mycket att göra och på tok för skön säng

Måste ta mig upp ur sängen nu, men den håller kvar mig så hårt! Idag måste jag springa till solariumet, sedan tortera mig med epilatorn och lite andar saker. Så jag kanske svänger in igen, men annars så vet ni vad jag gör denna otroligt intressant söndag! Puss


Så var det den här fredagen, ja

Jag slöade hela dagen tills kvällen kom, då skrubbade jag bort all död hud på min kropp och satan vad ont det gjorde. Sedan tog jag ett bad och tog sedan på selftaning, jag tänker inte ha strumpbyxor på nyår och då krävs lite bruna ben. Sedan åkte jag till bowlinghallen där Benny, Strömis och Dennis var. Vi spelade till tio sedan tog vi en taxi till aya. Fisk och dom kom efter ett och jag hade riktigt trevligt. Vid tolv kom Erica, vi drog vid halv ett. Åkte på ett äventyr som bilden får sammanfatta. Sedan åkte vi hem till Benny och han lagade mat och lite sånt, dom är mina bästa alltså! Kom hem vid kvart över tre men somnade inte förns fem typ då två fulla muppar turades om att ringa mig och prata. Men det var rätt kul så det gjorde mig inget. :-)


Går på mellandagsrean, köper inget på rea

Onsdagen hoppar vi över, kollade bara film, var med Benny och fick feber.
.
På torsdagen mådde jag bättre och mamma, syster och jag for till Farsta på rean, jag blir så lycklig av att få köpa kläder, så himla tragiskt egentligen. Jag är lite beroende och min plånbok hatar det. Men igår var en lycklig dag. Ni ska få lite bilder på det jag fick med mig hem, endast gör att jag är så generös.


Juldagen

Vet kvar hos kusinerna, vi åkte skridskor och pappa knöt mina skor, vilket han själv tyckte kändes konstigt då jag är nitton, själv var jag nöjd!
For hem med papi, fixade mig och gick jag över till Benny, där jag förade med han och typ åtta killar till. Mötte upp Emma, Liza, Bella, Frida & Märta och gick till Amanda där jag bara var ett tag för sedan gick jag och Axel till Bedarö, tog en shot och kastade i mig en öl innan jag kutade vidare till Jonah där de andra redan var å Erik, Posse osv. Dansade vals med David och sånt, det var kul helt enkelt, drog hem runt någon gång som jag inte minns riktigt.


Dåligt utav mig

Jag är inte så bra på det här, men skaffa ett jäkla Twitterkonto och följ mig, Agnescce, där skriver jag nästan lite för ofta. Jag gör väl några inlägg nu av det som hänt sen julafton, bombar helt enkelt, allt på en gång! Wapediewapedie


Julafton


Kärlekskväll

Ligger i soffan och tvn levererar kärleksfilm efter kärleksfilm. Började med The Holiday, där jag fällde några tårar, äkta kärlek är så otroligt vackert! Nu har Ghost precis satt igång och här lär jag väl gråta ögonen av mig. Att gråta till film är något jag gör, ofta, det är något jag är bra på!


Lill jul hos pappa

Jag har världens bästa familj

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_50d754eee087c35ccfbf59cc.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_50d754eee087c35ccfbf59cc.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_50d754f4ddf2b32cd9002ef9.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_50d754f4ddf2b32cd9002ef9.jpg" class="image">


The hobbit

Jag rå gillar sagan om ringen filmerna, och den var inte sämre! Gu så bra, såna här filmer är min typ av filmer. Det var en bra lördagskväll helt enkelt!


Skön lirare

Jag älskar att det sitter en kille framför mig med värsta krullhåret och mitt i det sitter en kam. Jag kan inte sluta titta.


En dålig morgon

Jag har ett litet negativt problem med mig själv.
Jag blir fruktansvärt arg när någon väcker mig för tidigt, utav ingen anledning, när jag får sova längre. När det sker så vill jag bara skrika massa hemska ord på personen, vilket jag inte får, så då ligger jag vaken och är arg ist vilket gör mig pigg.
Det hände nyss, ja.


Bubblan också

Jag skriver "så får Bobo trösta er med hans söthet", så glömmer jag lägg upp bilden och det gick bara två sekunder från att jag skrev det där till att jag publicerade.
Vart är mitt minne egentligen, vi behöver inte oroa oss över jordens undergång, det vi borde oroa oss över är mitt minne!


Bara ifall det sker

Om vi dör nu snart så vill jag berätta att jag hatar er alla, fuck you aaaaalllll!!!
Lauring, jag har så mycket kärlek att ge till er, ni är fina ni som läser min lilla blogg :-)
Hahaha, en sa nyss "kanske inte vaknar igen", hur trodde den jorden går under egentligen? Att en stråle med något träffar oss och vi bara somnar in, utan kaos och panik. I fall det blir så så kommer jag bli mycket besviken.
.
För att göra er mindre orolig nu efter detta inlägg så får Bobo trösta er med hans söthet


Jag för säga nej på den

Blondie var inte riktigt min film då jag har adhd och saker måste hända hela tiden. Tur att jag hade min fina kusin Tuva med mig!


Livet är så soft

Jag vaknar, ligger kvar i sängen och kollar allt som behöver kollas, går upp när jag känner mig redo, kollar tv, äter frukost som egentligen borde vara lunch, kollar ännu mera tv.
Jag skojar, mitt liv suger, jag måste ta tag i mig själv nu! Jag tänker ha ett julaftons löfte, skaffa mig ett liv.


Vem är det som går och går men aldrig kommer fram?

- svar: jag.
Ser ni någon som går med tax steg eller som glider förbi i en nedför backe så är det bara jag.


Jag gillar att så många utav er har hittat tillbaka!

Det gör mig faktiskt riktigt glad. Kvällen har jag spenderat hos Mr.X, nu är jag elak, vet själv att jag avskyr när folk skriver sånt. Men ni kommer få veta snart, ha tålamod bara.


Det är så fint ute

Jag blir helt förtrollad av detta snöiga landskap, det är så himla vackert. 

Vad hände där egentligen

Kväöl, lite sugen jag var på öl tydligen. Hallå!!! Jag har äntligen fått träffa Elin, efter tre månader, åh va glad jag är! Jag har saknar henne.


En bra kväöl

Kvällar är min grej tror jag, dom brukar alltid bli så bra! Fick träffa pappa, vilket är lika kul varje gång då han är lite efterbliven. Kollade hockey, fick en bra pratstund med Jossan och Tove, plus att Nynäs vann med 9-2 tror jag. Som bi ser, en bra kväll!


Juste!

Jag har bestämt att bloggen inte kommer handla om exakt allting jag gör om dagarna cause' let's face it, mitt liv är tråkigt just nu, men de få gånger jag gör något som faktiskt som jag tycker är roligt så kommer ni få veta det. Så vi hörs senare ikväll för det händer något kul då.


Det är så halt ute

Jag tror jag måste köpa såna där halkgrejer att sätta under skorna, jag glider runt som ett curling klot och gör "ahh" och "ohh" ljud hela tiden.


Vart är livet

Dansen är slut och mitt liv är över, i två månader. Kan någon ge mig något roligt att göra om dagarna eller?


Pirrig

Jag har så mycket att säga till er, men jag får nog lugna ner mig lite så jag inte skrämmer iväg er


Jag minns inte hur man gör

Jag har total fastnat för twitter, jag kan inte blogga längre, känns som om alla min inlägg kommer vara korta och innehållet kommer vara konstiga tankar, så vänja er, tills jag hittat tillbaka på rätt spår. Om jag fattar tycke för detta alltså.
Btw följ mig på twitter agnescce, jag är en Twitterlist, lovar att jag ska gå på AT (Anonyma Twitterlister) när det börjar.


Skärpning

Folk måste blogga mer så jag har något att göra när jag har tråkigt. vilket är väldigt ofta.


Jag borde börjar blogg igen

Ska fundera på saken. Btw, ni som fortfarande tittar in här, ni är guld!


RSS 2.0