bilder

Hon är ju min fru, vad ska man göra liksom. Loveuuuu
Nattis 18 år!!
in schoool, finns fler bilder men hittar dom inte... tar det senare helt enkelt!

Jag är handikappad på högerarmen

Kan inte röra mig ordentligt.. att göra tatueringen var inte farligt, vissa ställen sved det på men annars var det en baggis, men nu efter, jisses rör jag mig för fort drar det till som satan och vi sak inte ens börja prata om duscha i varm vatten hahaha. Vilken mes jag är, men satan i gatan vad det svider.
.
Har nu duschat, valt kläder till ikväll, för ikväll drar jag och Elin med Linda och dom på kryssning. Linda hade två platser kvar så igår tänkte vi varför inte? Så frugan och jag ska parta all night! Köra som förra kryssning då jag gick och la mig 10 nästa morgon, känns bra vi kör på det!
Nu ska jag vila, hörs!
.

Today

Kom hem halv tio imorse, då vilade jag lite sen mötte jag upp Erica för att gå till tatueraren. Väl där satt jag 2,5 timma, men det gick rätt fort ändå :) Efter det gick jag till sjukan med mamma för min fot. Stötte på Elin och tog sällskap med henne till Erica som för tillfället bor hos sin kusin Adde. Var där ett tag, sedan drog jag och träna och nu sitter jag här. Duschen nyss var plågsam... folk säger att det komme böjra klia, åh vill inte :(
Men hörrni vi hörs!

Yesterday

Gick till bowlinghallen med Elin, där vi mötte upp Pelle, Isak, Victor, Johan och Ronja. Frugan och jag spelade på samma och kom tre wehoo, kingteam!! Efter det åkte jag och Elin med Emil, Melek, Lucas och Foppa ut till Lucas för att basta. Vät ute dukades cider, öl och vodka upp så det vart lite fart i huve. Jag tog mig ett bad i det svinkalla vattnet och skar upp benen på alla isflak som låg överallt, men det var det värt!
Bilder kommer... får spunk på min lur. Men jag ska fixa de!

TATUERING!!!


åhhhh, täppt i näsan

and I blame you!
.
Vaknade upp ute hos pappa, så himla underbart. Det är så fridfullt här ute och så vackert. Jag älskar detta ställe!
Ska skriva lite på mitt arbete sen ta en promenad :)
Vi hörs!

You've got that smile, that only heaven can make.




.


en sån bra kväll

Mötte upp Hanna och Kajsa för att gå till Subway som öppnat i Nynäs, ÄNTLIGEN, supergott var det. Gick hem till Kajsa där vi började fixa oss, vid åtta hämtade Erica oss och vi plockade upp Nicole för att sedan bege oss till Nattis där det var fullt hus med släkt för hon fyllde nämligen år, så det var paketöppning och tårta. Vid halv elva åkte vi in till stan och virrade runt, helt sjukt allt.. först körde vi nästan mot rött, Erica såg inte så vi skrek rött och hon tvärnit så jag for in i stolen framför och satte igång tvn som var på stolen, sedan körde vi i en bussfil som vi inte visste att vi låg i förns det stod BUSS med stora bokstäver på marken, körde nästan över en tjej och aa KAOS säger jag bara, jag skojade lite och sa att jag vart less på detta så öppnade min dörr och då började dom skrika för dom trodde jag skulle hoppa ur hahaha. Men till sist hamnade vi på ett b ställe, men lika kul för det hade vi, skrattade så jag fick ont i kinder och mage! Vid två bar det av hemåt.
EN SJUKT BRA KVÄLL, tack mina otroligt fina vänner!!!


Lov och sovmorgon

Skulle egntligen gått upp så jag kunde ta halv elva bussen ut till stallet, men stängde av alarmet i sömen och sov till ett. SUPERSKÖNT, fick ändå skjus ut av världens bästa mamma. Red ut med syster, myspys.
Tog ett bad och nu ligger jag här. Så tråkig info, vi hörs sen!

En kväll hos min fina vän Hanna!

Sov i två timmar, tills mamma väckte mig och då gick jag upp för att äta middag, ringer hanna som ringt mig när jag sov och säger "Jag ringde dig när du sov", det vart en liten ihopblandning som mamma tyckte var jätterolig. Sedan tog jag ett långt bad, fixade i ordning mig och gick till Hanna där hon var med två av sina vänner. Trevlig kväll, dock gick jag hem kvart i tolv för är svintrött. Ska sussa nu så vi hörs!

Idag har jag varit duktig!

Har städat mitt rum, och det var på tiden hörrni! Kläder överallt, fullt med damm och äckligt toa. Hur kunde jag ha det så? USCH. Men nu är det rent, nu ska vi bara måla om sedan kan jag sätta upp alla mina nya hyllor och sånt :) ÄNTLIGEN!

Dagen började så dåligt och slutade så otroligt bra!

DJURGÅRDEN VANN!! Underbara fina lag, nu tar ni nästa också så vi slipper kvalserien! En så himla härlig känsla.
Jag är så himla glad. wehhhoooo! Bilderna kommer i nästa inlägg för skriver på datorn nu och bilderna ligger på luren, så håll ut några sek ;)

En sån dålig morgon

Lyckades stänga av tre alarm och sov till halv tio... Alltså varför lyckas jag med sånt? Måste skärpa mig!
Hann iaf till religions provet som gick helt ok. Efter skolan ska jag städa mitt rum, sedan åker jag in till Hovet och kollar Djurgården-Växjö med min vän Calleballe. Hoppas dom vinner nu, dom måste få en seger!!

Så himla trött

Gick och la mig tio över tre och sov till halv fem, superskönt! Är fortfarande trött dock.. hann med att drömma en väldigt intressant dröm också, nästan alla jag känner var med i den, knas. Min iphone gick dock sönder så det var tur att den inte var sann!
.
Nu ska jag plugga lite i väntan på att frugan kommer hit, om typ tjugo min, sedan vi sex ska vi på spinning. Längtar!
Puss

lika rolig varje gång


Klart att jag skulle spilla..

Fint, tack, kanon, underbart, de känns verkligen som om det är min dag idag.


Today

Vad det ska regna då, fast det är rätt mysigt. Det är då man ska ha helg, en grabb, ett fönster/tak som det knastrar på, gosaker, filmer och en säng.
Första säsongen av bb som jag följer, någon gång måste väl vara den första! Somnade rätt sent igår så ser ut som en zombi idag, men det struntar vi i!
Efter skolan ska jag plugga, träffa Elin och gå på spinning :) Ska bli superkul att träffa frugan igen.
men... hörs!

Ska färgar håret hos Vickan på Fredag tror jag, funtar på denna, jag har ju nästan redan den men mycket mera livlöst så måste sätta lite liv i det nu. Lite mörkare dock :)

Tight braxer

Jag pressade i mig mina nya byxor idag, så sjukt tighta, jag kan knappt gå. Tänkte att tre lektioner klara jag, så jag kan töja ut dom lite, men vad har jag gett mig in på?! Känner mig som ett mongo.
Hoppas fasiken de är värt de!

I dare you to just be yourself for one day

Mitt hår är oplattat så de ser ut som om jag inte ens borstat håret haha.. Jag har inte ens målat mina ögonbryn idag, FATTAR NI DE ELLER?! Sjukt, jag målar alltid dom. Men iaf, detta är jag utan spackel, prova ni med vetja!!


JAAAA FETTISDAGEN IDAG!!!

YES, idag ska jag äta massa gott, (som varje dag) men det låtsas vi inte om. Hmm, undra vem jag ska spendera min tjockiskväll med, who ever lives will know.
Life is wonderful, peace and love!


Så himla glaaaaaaad!

Hejhoppgummisnopp

Får man säga så på sin blogg? Äh fuuuuuck it, jag säger vad jag vill ju :D
.
Sitter för tillfället på multimedia, gör ett spel i flash, det går väl sådär nu, jag förstår inte riktigt, men det löser sig! Vill sluta nu så jag får gå hem och lägga mig i min säng, är så himla trött. Har så svårt att somna och sedan är det svårt att vakna EFTERSOM jag somnar så sent. JD/(#¤#)=(¤)#i!!!!
nämen, vi hörs då.

Malins dansstudio

Från 16.00-20.30, så underbart! Först tre lektioner med barnen, dom är så himla duktiga! Sedan streeten, vår dans är så himla rolig! Längtar tills nästa Måndag kväll redan.
Nu ligger jag i sängen och kollar tv, ska snart sussa. Puss!

Goooodmorgon!

Sitter för tillfället i skolan, skön morgon, gick ut till bussen, kom på att jag glömt busskortet, skyndade hem och höll på att bryta benen för att det var så halt och jag drog på rumpan, hämtade kortet gick til bussen som susade förbi när jag nästan var framme vid korsningen. Väntade i tio min på nästa buss till Kajsa säger att jag kan åka med henne. SKÖN MORGON.
jaja, ska inte klaga, jag lever :)
.
Ska snart få äta lunch, ÄNTLIGEN, är svinhungrig. wehoeododoo, hörs!image description
Åh, va jag saknar mig fina bror!

Now you're just somebody that I used to know.

Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die

You didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
You treat me like a stranger
And that feels so rough
You didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know

Hästlivet är kärlek

Snö, hästar och fart, det är KÄRLEK!
Danni och lilla pluttten
FinaFina Cosmo! Vi fick hoppa om 10 gånger för att Danni aldrig fick oss i det otroligt stora hoppet, detta var det bästa hon fick till haha.
Cosmo :)

Överraskningsfest för Ellen och Nattis

Kvällen började med tjejmiddag hemma hos Hanna, tacos, alkohol, spel och massa skratt. Underbara fina vänner! Vid halv tio sa vi att vi skulle till bowlinghallen, så vi hoppade in i bilar och i bilen satte dom på E & N bindlar. Sedan åkte vi till Amandas lokal där massa roligt folk väntade i mörket. Dom blev superglada, det var så kul att se! Kvällen fortsatte med dans, snapssånger, skratt, limbo och massa mer. Kvällen för mig var superbra, jag hade jätteroligt! Vid två fick jag skjus hem av Adam och Edis, somnade sött i min otroligt sköna säng!
GRATTIS MIN OTROLIGT FINA VÄNNER, ELLEN OCH NATHALIE!













Jag var för trött helt enkelt

Har inte orkat blogg, bakis och mycket sova på för och eftermiddagen av dagen. Vid fem åkte jag med Kajsa till Amanda för att städa det sista i lokalen, jobbigt men det var roligt ändå eftersom jag hade världens bästa sällskap. Sedan hem, och vid halv åtta gick jag till Willys för att handla gott till Hanna och mig, sedan hem till henne, pratade massa, efter ett tag rullade Kajsa, Amanda och Nicole in, vi kollade på BigBrother, skrattade så man fick ont i magen. Vad är det för blandning av folk, hahaha kan nog bli en rolig säsong.
Nu ligger jag i sängen. Ska skriva om gårdagen strax. Puss så länge!

Äntligen ska jag få galoppera runt k snön!!

Snart kommer danni och hämtar mig, då bär de av till stallet. Jag ska risa cosmo och zinni som vanligt och de säger jag inte nej till! Längtar!!


Äntligen ska jag få galoppera runt k snön!!

Snart kommer danni och hämtar mig, då bär de av till stallet. Jag ska risa cosmo och zinni som vanligt och de säger jag inte nej till! Längtar!!


Livet e på topp

Eller, vad är felet?! Blir tokig, först har jag sovit dåligt för att min tå gör otroligt ont så fort jag nuddar något med den, sen vaknar jag upp med dunder huvudvärk, tack liksom!!
.
Såhär tänker ni va:


En sista sak bara, känsliga läsare bör bläddra fort förbi

Skönt att den rök av när jag tog på mig byxorna. Men för att vara positiv i de onda, jag har iaf halva tånageln kvar ;)


Kväll hos Hanna

Vid nio mötte jag upp Vickan för att gå till Coop och köpa gott, sen vidare till Hanna där vi hade mysgotti kväll. Jättekul, jag har dom bästa vännerna som finns.
.
Nu är jag strax hemma :) ska fixa mig för natten sen sussa. Hörs imorgon


Sorry för dålig update idag men är lack på mitt liv

Var på sjukan ju för att kolla knölen på min fot som visade sig vara en utbuckling som gjort att min fot är platt och att jag inte har nå stöd på höger fot så den ramlar in när jag går, och grejen under min fot som jag trott är en fotvårta jag aldrig blir av med är en förhårdnad för att jag har så mycket tryck på foten.
.
Lösningar jag har att välja på, antingen skära bort den, dock om dom råkar komma åt en närv kan jag bli handikappad på höger ben så nej tack.
Eller gå i stadiga sportskor med silikon inlägg i ett halvår eller mer.
.
Jag säger bara FML


Jag förtjänar ett bad

Därför ligger jag nu i badet, hähäh


I'll make your fear melt away and the world we know disappear


Ta mig tillbaka till dom här två veckorna i Spanien med min fina underbara familj. Här var jag lycklig.

fml

f*tt h*r knä!!!!! Fick ont efter halva spinningen men kämpade vidare men kunde inte gå på combaten och jag avskyr mitt liv. Jag vill träna och jag vill göra det nu!
.
sen så är jag otroligt myssugen, vart gömmer sig min prins?! blääääääää
nu är jag less, förlåt. Kommer med något mer roligt snart. hej

-

"Varför är du så bra Agnes? Du är inte som alla andra tjejer! Du är grym, det är svårt att beskriva"
Fina ord från en otroligt saknad vän.


Ikväll kommer ta kål på mig

Nu ska jag snart iväg och träna, först ett hårt Spinning pass som mördar benen och som om inte det vore nog kör vi sjukt Body combat pass en kvart efter. Känns som om jag inte kommer kunna röra mig imorgon.
.
Även om det är sjukt jobbigt så är det så himla roligt, jag gillar verkligen passen på friskcenter. Dom är så himla roliga och det tar så himla hårt. Så om du är en som mig som inte bara kan träna själv utan måste gå på pass så tipsar jag om friskcenter!
.
Hörs efter om jag orkar hähä :)
image description

Bitch


sicken lillskit










hahaha älskar bilddagboken, såna otroligt fina tillbaka blickar på en rolig period i mitt liv.
FJORTIS POWER WOOP WOOP WEEEY

Respect

What you want, baby I got.
What you need, you know I got it,
All I'm askin', is for a little, Respect


R-E-S-P-E-C-T,

Find out what it means to me.




Sängen är en bra plats för mig idag

Men där får man ju inte ligga kvar.. Är så himla trött och har dunder huvudvärk plus att jag känner av illamåendet och yrseln igen. Vad är felet, jag skulle föredra att må bra faktiskt :)!


Världens gulligaste!

Hittade denna utanför min dörr, "till agnes, känner du igen lukten, gissa vem det är ifrån. Because you're worth it!" underbara fina Emil! Gjorde min ensamma alla hjärtans dag kanon!
.
Man kan som singel säga att alla hjärtans dag är som vilken annan dag som helst men vi vet alla att det inte är sant. Det är en dag som påminner oss om att vi faktiskt inte har den där kärleken.
Men lika glad för de e jag men gladast e nog katten!! :)
MASSA KÄRLEK TILL ER!!


åhhhhhhhhh orkar inte med mitt höger ben!!

Först tån, sedan få reda på att jag kanske måste operara foten och så nu lyckades jag vrida till knät på body step passet.. Man blir ju less!
.
Men bortsett från det så är allt kanon, denna dag har varit så himla rolig. Först när Lovisa hoppade av en plint och benen inte höll så hon ramlade ihop och såg jättechockad ut, sen när Axel ringde mig med dolt och gjorde konstiga ljud och jag hade ett konstigt ansiktsuttryck och fick fram ett va då han började garva för han satt två meter ifrån mig, och kemin med Kajsa och Axel var superkul. Dom är så himla bra, massa kärlek!!
.
Efter skolan åkte jag, Amanda och Kajsa ut till Djursnäs för att hämta en lapp sedan ner till centrum, åt och kollade kläder. Jag gick hem la mig för att vila innan Body step.
.
Mamma gjorde jättegod middag och efterätt. Hon är bäst.
Nu vart detta jättelångt, sorry. Heeeej!

Valentine

Idag är det Alla Hjärtans Dag, den firar jag genom att träna och sedan träffa frugan. Blir film och gottgott, känns som en kanon kväll! Tur att hon finns, vi är forever alone togheter ;)


Koll på Torsdag

På Torsdag blir det till sjukan för att kolla om min fot behöver fixas eller ej. Hoppas inte, vill verkligen inte operara, blir min första och det känns lite läskigt. Plus att jag FÅR inte bli "handikappad" nu, måste kunna dansa och träna.

Bild från min artonårs dag. Sprang ett varv i Shellrondellen, hahaha. Detta var en dag då jag var otroligt lycklig!

Så dålig natt

Vaknat till och från hela tiden, första gången jag vaknade var värsta gången. Jag svettades som en gris och mådda så sjukt ills, hur jag än la mig kändes det som om jag skulle spy. Hemskt natt! Sen idag på religionen så snurrade allt, jag var helt säker på att jag skulle svimma. Svin äckligt!

Magic Mike

Kan denna film komma nu tack?!

MUMS

If I fail, if I succeed, at least I live as I believe.


Vilken kille!


Sorry för dålig update idag

vi kör lite svengelska nu när vi ändå är igång! OKEJ, idag har jag gjort följande
1, sjukan med Erica och lite mer äventyr som att bilen inte startade och töjning av byxor osv.
2, skola, hälsat på hos sjuksyster för att ÄNTLIGEN EFTER 10 ÅR kolla min knöl på foten, kanske måste operara tack.
3, ner på sjukan igen, boka tid
4, hemligt uppdrag, känns som en börda lättat från mitt bröst.
5, dansat i 4,5 timma. Först tre lektioner med barnen och sedan streeten. Trots foten som är pajj så gick det rätt bra.
.
Nu har jag bara en sak till jag måste göra innan jag äntligen får lägga mig i min otrolitg sköna säng.. ta ett varmt och långt bad. Så vi hörs då! heeeeeej

Tack Hampus


Promenad med frugan

Drog på mig täckisar, jacka och kängor. Mötte upp bästa Elin för att ta ett varv på våtmarken. Supermysigt och kul! Vi pratade om allt, jätteskönt! Jag som hade kläder efter väder busade i snön.
Min fruga är bäst


-


Jag har världens bästa vänner!

Det har jag verkligen, dom ställer upp, finns där, stöttar och får mig så himla glad. Från botten till toppen på några sekunder, dom vet verkligen hur man får mig glad.
Jag är så himla glad över att jag har dom.
Massa kärlek!
och jag vill bara säga tillbaka
i vått och torrt. Love you!

Detta är livet

Igår red jag ut på både Cosmo och Zinni, så himla mysigt så ni anar inte. Det där är livet, sitta på häst ryggen och susa fram i snön! Spänningen och känslan, man vet ju inte om hästen kommer få syn på något den kommer blir rädd för. Det är så himla härligt!!
Vackra mäktiga djur!

Hungern är stor!

Ligger i sängen och kollar tv, ska inte resa mig ur sängen idag, om jag får bestämma iaf..!
.
Igår efter stallet skyndade jag mig att duscha och fixa mig, sen åkte jag och köpte blommor och choklad för att sedan åka till Ellen som hade släkt och vänner middag och fika. Kom dit fyra och då började vi dricka lite smått eftersom hon hade massa hon bjöd på. Vid åtta tog vi tåget till bowlinghallen, det gick skit för mig hahaha, jag kan verkligen inte bowla.. Efter det hem till Erik, där var jag kvar till två då jag knatade hem :) Det var en bra kväll helt enkelt!
fina Ellen 18 år!!

Godmorgon

Nu ska jag upp, tar halv bussen till stallet med danni. Äntligen ska jag få rida! Ska bli så himla mysigt. :)


Sängen

Ligger nu hemma i sängen. Min kväll har varit kanon, gick till Ica med Hanna och köpte massa gott sedan hem till henne där vi kollade gaygalan och snacka massa. Elva någon gång kom Amanda, vi bestämde vad vi ska vara på Hannas studentskiva :D fick skjus hem den låååånga biten också, tackar för de ;)
Ska sussa nu, hörs!


Speednes

Jag har druckit kaffe för första gången i mitt liv. Bara så ni vet


Ibland så spyr jag


Pedagogiskt ledarskap

Lovisa hade step up pass med oss, det var så himla roligt! Ville bara fortsätta i en timme till! MVG på hennes lektion, superbra!
.
Nu har jag ätit sushi med världens bästa mamma och pluggat körkort teori. Ska snart fixa till mig för att möta upp Hanna, vi ska tjocka oss och sen får vi se om vi drar någonstans, jag är otroligt sugen på en öl! Men ni får väl veta vad vi gör senare någon gång.
Puss

Hungern växer

Min mage har konsert, kan fixa fribiljetter om ni vill! . Snart får jag hämta min studentmössa, wehooo!!! Vill ha den nu, se hur den ser ut och prova den!
Men grabbar nu ska jag dra och äta, hörs!

Bilder från igår


hahaha guuuys listen!

Detta är min blogg, för er som är tröga och inte fattat det. Jag skriver exakt vad jag vill och när jag vill det.
Peace out bitches! ;)


Skidor People!!!

Det var så otroligt kul och härligt! Bussresan dit var svettig och lång men även rolig! Jag var verkligen modig idag, jag har världens höjdskräck, och ändå så vågade jag åka svartabackar med fart! Jag är så himla stolt, för jag har verkligen svårt för att stå uppe i en backe eller åka och se hur brant det är och hur långt det är ner.. Men jag övervann min rädsla!
.
Bussresan hem var också rolig och skön. Oscar kliade mig i håret medans jag vilade och sen satt jag med Emma resten av vägen, vi pratade om massa, superskönt, hon är grym den tjejen!! Underbara vän.
.
Fick skjus av Addes pappa hem, väl hemma var det ingen hemma och jag hade ingen nyckel så gick över till Adde tills mamma kom hem :)
.
Nu ska jag duscha sen kolla nya serien the river som har seriestart 10.55 på femman. Höööörs :)


Vilken mardröm

Fy vilken vidrig dröm jag drömt! Tur att det bara var en dröm! Första gången på länge jag drömmer mardröm, undra va de betyder?
.
Wehoo, nu ska jag upp och hoppa, ska ringa och väcka Adde prick, får skjus till skolan, han är bäst ni vet! Vill bara stå å skidorna nu!! Detta kommer nog bli en bra dag!


Den hemliga miljonären

Det är ett program som berör, rakt in i hjärtat. Jag vill också hjälpa människor, människor som har det dåligt ställt, jag vill åka till andra länder som t.ex. Afrika och hjälpa till. Det är mitt mål, när jag gått ur högskolan, jag ska ut i världen och hjälpa till med allt jag kan.

That should be me

Do you do what you did
when you did with me
Does she love you the way I can
Did you forget all the plans
that you made with me
Cause baby I didn't

That should be me, holding your hand
That should be me, making you laugh
That should be me, this is so sad
That should be me, that should be me

That should be me feeling your kiss
That should be me, buying you gifts

This is so wrong, I can't go on
Do you believe..That that should be me
That should be me


You said you needed a little time
From my mistakes
It's funny how you used that time
To have me replaced

Did you think that
I wouldn't see you out at the movies
Whatcha doin to me
Now if you're tryin to break my heart
Its working cause you know


KUNGESBERGET IMORGON

Äntligen ska jag få åka skidor, som jag längtat!! Jag har inte åkt på 3 år, förstår ni hur länge det är? Jag kommer ju vara ringrostig som fasiken! Men det blir nog bra till slut :D Längtaaaar, vill bara sitta på bussen NU! Åker med folk ifrån skolan så det blir nog en superkul resa!
.
Skolan idag gick bra, jag gjorde ändå rätt mycket. Efter skolan åkte jag hem och bänkade mig med datorn och böckerna, pluggade körkortsteori, sov en sväng sedan gick jag till Friskis där för att hämta kläder tills imorgon, sedan hem åt middag och nu sitter jag här och pluggar igen.
Ska snart sov, ska ju upp halv sex imorgon... Vi hörs. Puss!

Blir tokig

Mitt internet har fått fnatt, det går så himla segt, därav den otroligt dålia uppdateringen idag. Snart slänger jag skiten i väggen, man lackar ju liksom..

Ingen kemi

vilken lycka jag kände när jag hörde det. Sitter på sista lektionen, ska snart ÄNTLIGEN få gå hem och sova. Är så otroligt trött, jag somnade på religionen, sen vaknade jag när jag fick sovryck hahaha vilken syn det måste vart.
.
Jag vill bli frisk, kan inte träna för jag blir bara värre. Dansen har börjat och det får jag INTE missa, så varesig jag är sjuk eller frisk så ska jag dit.
.
Om man bortser från sjukis så är jag otroligt lycklig. Allt är så bra!


Live Love Dance

Dansen är i full gång, grupperna innan min egen lektion gick bra, barnen var superduktiga! Sen när vår lektion kom fick vi genomlida sju minuter stenhård styrka. Så skulle vi dansa street på de, böjda ben efter de där gick ju sådär, darrade som satan! Dansen var så himla rolig, längtar tills nästa måndag!
Nu ska jag sova, godnatt


22 dagar kvar!

Då ska Erica och jag tatuera oss!! Längtar, vill bara ha den på min kropp NU!!


Jag kommer avlida av hunger

Jag har lunch om två timmar, och redan nu är jag vrålhungrig. Måste köpa en frukt, annars är det kört. . IDAG BÖRJAR DANSEN!!!!! Vilken lycka, ÄNTLIGEN. Jag ska till danskolan direkt efter skolan för att ha danslektioner med Vickan sedan gå på street lektionen, ska bli så kul :D Vi hörs senare. Puuuussss

Hur tänkte jag här?

Tusen minus, bra, jag måste amputera mitt ben.


Söndag

Vaknade ett, låg i sängen tills Hanna ringde och sa att vi skulle äta pizza, så vi gick till arena dit även Totte och Victor kom :) det var trevligt, efter det fick vi och handlade sen gick jag hem och hade en riktigt mysig kväll . Vid tio gick jag till Hanna för att vi skulle kolla flyg sen gick vi till Ellen där Marcus Björn Axel Amanda Victoria och Kajsa var :) vi fikade, för Ellen fyllde arton nu vid tolvslaget, STORT GRATTIS!!! Nu ligger jag i sängen, godnatt :)


Oflyt

Hade jag dålig timing eller? Går in för att kolla hur mycket vatten de blivit så var det såhär mycket, fick en liten chock


Lördag

Åkte till susz där Petra Natta var, efter ett tag ramla Natta Jennie och Anders in. Vi förade och kul, tog tåget till Nynäs där vi bowlade, massa roligt folk man kände var där! Efter det hem till Hanna där partyt fortsatte, jättekul hade jag! Kom hem vid fem då jag somnade som en stock!
.
Aspigg bild på Kernen och mig! Enda bilden jag tog så :)


Dags att raka benen va?

Jag brukar ligga och klappa på de, fett gosigt. Har man ingen kille man ska ligga utan kläder bredvid så behövs de ju inte ;)


Någon leker med mitt shopping problem

Igår när jag beställde hem byxorna så hade jag en viss summa kvar och nu är det helt plötsligt 2000 mer, vart fan kommer dom pengarna ifrån?! Fattar ingenting, är säkert far min som vart i farten men ändå, och nu spritter det i fingrarna på mig, vill beställa hem mer kläder.. ahhh måste bort ifrån datorn nu!!!
Förlåt att jag tjatar så mycket om shopping, ska försöka bli av med mitt beroende. PEACE

I gotta a feeeeeling

Nu ska jag ta ett bad, fixa till kroppen sen fixa mig för att sedan åka till Susanna och kröka.
Vi hörs säkert senare :) puss

Vad händer med världen?

Vart är vi påväg? Stupet kommer bara närmare och närmare, och nu menar jag inte bara för att vi förstör jorden utan också det som händer i Malmö, WTF det är inte Sverige, vad händer med vårt land?! Jag känner inte igen mig längre. Sedan har vi det här som vi unga gör, internet mobbning, vafan kom igen hur gamla är vi? Måste ni promt internet mobbas så skriv era namn, STÅ FÖR DET NI SÄGER. Jag ser så många som får så mycket skit när jag kollar runt på t.ex. bloggar, jag förstår verkligen inte grejen med att skriva saker. Det jag förstår minst är att ni som skriver oftast är "vänner" till personen ni hoppar på, visst delar av det ni skriver är säkert sant, men medtanke på att ni inte skriver era namn så ser man ju på långt avstånd att allt inte stämmer, för skulle allt vara sant skulle ni skriva era namn, ni skulle kunna stå för det ni säger.
.
Ta er i kragen nu, vad tjänar ni på att trycka ner någon, jag är helt säker på att person ni hoppar på vet om vad det är den har gjort fel.
Ta hand om varandra istället, alla gör vi fel, vi är inte mer än människor, glöm inte det.


Uppe för tidigt...

För idag skulle jag träna men eftersom jag mår lite halvt så där så blir att gå ner och berätta de osv ist. Sedan måste jag till stallet, ska rida ut på Zinni. Men vi hörs senare, puss


I love you, littlesister - brother!

If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

You can count on me like 1, 2, 3
I'll be there

If you're tossin' and you're turnin
and you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Every day I will remind you

You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go
Never say goodbye


stooor bild...

när jag är nere, shoppar jag

det är inte bra, nu har jag beställt hem två par byxor, bara för att detta vart en dålig kväll och jag behövde uppmuntran. över 4000 har jag köpt för denna månad, detta håller inte, jag får klippa mitt kort helt enkelt!
.
Förövrigt så har jag 14 grader på mitt rum och det minskar med en j*vla fart. Ligger just nu med kläder täcke och överkast och fryser. Mina händer är is.
Allt för mig, tack åååååå hej!
Vart är min prins som ska värma mig just nu?

When I text you, it means I miss you. When I don't text you, it means I'm waiting for you to miss me

Mina kläder ifrån forever21 har kommit, och dem satt jättebra :D Jag och Kajsa har blivit shoppingtokiga, det liksom spritter i fingrarna man vill bara klicka hem mamma kläder. Tyvärr är man inte gjord av pengar så..
.
Nu ska jag vila lite, träna och sedan hem till Hanna för att boka flyg :) Vi hörs!
Puss
Skönaste bilden, i nian på Grönalund med klassen. Min fina vän Totte!

aaaahhhhhh dumma

Jag börjar bli sjuk tror jag, vaknade imorse med ont i halsen och täppt näsa, nu är det bort men ändå. Ska knarka te idag, för sjuk tänker jag inte bli!
.
Idag ska jag träffa fina Emma, ska bli superkul! Får se vad vi hittar på, vi hörs senare. Puss

You learn

There's no one likes the other
It's in your hands
It lies in all our hands
Listen to your mother
Break free from the fence
It's when you cry it all ends

Bringing you the fire
I will love you
I will hurt you too
And you learn
Like a shadow flows in the rain
Like a foreign flame in the dark
Showing you the way



Bra jobbat!

Imorse så höll jag på att inte komma upp, men jag kämpade mig upp, en ny person har jag blivit på den fronten. Jag brukar ge mig och ligga kvar tills jag vaknar, men nu jäklarns, måste få ordning på skolan.
Just exakt nu är livet bra, jag fortsätter droppa i vikt och det är kanon kul :D Vill bara träna hela tiden!
Men det får man inte. Men ska kolla kläder nu, heeeej!

Me like the way that you touch my body


Badet

Det är så himla skönt när man längtat efter ett bad så när man lägger sig i badet är vattnet för varmt så man blir svettig i ansiktet och kan därför inte ligga i så länge...
Detta måste ju hänt er med badkar också, det är ju så himla jobbigt!

Min kropp är gelé

Körde ett spinning pass, så säger Sussie att det finns platser på combaten, så efter ett mördar pass av spinning så körde jag combat i en timma till och jag kan tala om att det inte var smart av mig, jag hade ätit två ägg innan så jag höll ju på att stupa, hade ingen orka alls när det var en halv timma kvar av passet, men envis som jag är så kämpade jag på. Det tog mig dubbelt så lång tid att gå hem än vad det brukar göra. Men det är det värt, nu ska det bli fart på mig!
Måste ju se bra ut i sommar på och Magaluf ;)

The Truth


BOKAT OCH KLART, ANDRA AUGUSTI ÅKER VI!

Tio nätter i Magaluf med mina finafina vänner, jag längtar otroligt mycket! Samma gäng drar jag till Gotland med också, sen ska jag förhoppningsvis till Dominion Beach med Jennifer, Rebecca och några till när precis tagit studenten. Kommer bli en kanon sommar!!!

Magaluf

Nu sitter jag och Kajsa och har lite småpanik, vi måste nämligen boka NU! Men Amanda som ska boka har lektion och vi är så sjukt stressade för tänk om det blir uppbokat. Vad fan gör vi då. Menmen, det löser sig nog.
Ville bara få ut detta, lite lättare känns det, hähäh PUSS


RSS 2.0