wooohoo

idag kom mina hängselbyxor på posten :D Love theeeem!
Man kanske borde ta och gå och lägga sig, måste verkligen egentligen men vill inte. Dumma mig hähäh, alltså jag ar verkligen inte alla hästar hemma i stallet..
Aja, skitolle på mig helt enkelt :)
Men ska väl ta mig till sängs, goodnight angels!


semesta? naj jobbe

Godmorgon, just nu sitter jag i en båt, vi strand rensar. Riktigt roligt faktiskt, trevligt sällskap osv :) Jag har bara denna dag plus 2 till dagar kvar, :( tyvärr, jag hade gärna jobbat längre, alla är så snälla och vi har så himla roligt!
Men samtidigt så är jag ju glad att jag slutar jobba för det betyder ju att jag åker till Spanien :D Jag har 5 dagar kvar i Sverige denna sommar, rätt soft faktiskt, skönt att få komma bort!
Men snart är kafferasten över så ska logga nu, vi hörs senare kanske :)
Puss!

-

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om
Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

Gårdagen i ord

Hela gårdagen åkte Amanda och jag runt och fixade massa saker och vid halv 4 var vi äntligen klara så vi duscha fixade oss osv, sedan ramlade dom andra flickorna in, vi åt middag ute i solen och softa med drinkarna. När klockan slog åtta började alla andra människor rulla in och vi drog oss bort mot lokalen. Sen minns jag inte så mycket mer hahaha shit vad full jag blev.. Men jag minns iaf att vi dansade fötterna av oss, skrattade så magen värkte, pratade så käkarna började värka och jag hade så himla roligt!
Underbara människor, tack för en super rolig kväll!! :D
Flickorna från början :)

Mister man en så står där tusen åter

Du kanske tror jag ligger här och gråter
Men baby där har du fel
Jag har bytt lås på hjärtats alla dörrar
Sagt upp ditt hyreskontrakt
Och talat om för alla mina vänner
Att sista kortet är lagt
Oh, går du omkring och tror jag är förtvivlad
Och bara tänker på dig?
Och ångrar mig, hah, det kan du glömma
Om du vill veta om jag har slutat drömma
Och sover lugnt i min säng
Oh, jag önskar du var här nu så att du kunde se
Jag överlever utan dig



All in people!!

Ikväll firar vi Amanda som fyllde 18 i tisdags. Är med henne nu, har hjälpt henne med alla dricka och nu ska vi dra och fixa lite till sedan handla sen fixa lokalen och fixa oss själv sedan sätter det igång!! Middag med fina flickor sen vidare till lokalen och köra gärnet, hade vi tänkt iaf hähäh. Jag tror detta kommar bli en kanon kväll :D

Igår på jobbet åkte vi båt hela dagen, jag fick köra, svinkul :D Sen på kvällen träffade jag Amanda, åkte runt och snackade lite skit osv. Men nu måste jag sätta fart, vi hörs!

Jag har inte dött

lovar, men inte suttit vid datorn dom senaste 2 dagarna därav inget bloggande.
Jobbet rullar på, det är så himla kul. Dom senaste dagarna har varit bäst!! Vi har åkt fyrhjuling, haft tävling(ät en munk utan att slicka sig runt munnen) haft vattenkrig och massa mer. Alla som jobbar där är så himla underbara!! Jag trivs så sjukt bra :D

Bild bomb!

Loke, båten vi fixar iordning :)

Tvungen att visa mitt fina arbete med vinkelslipen ;)

Från bryggaaaan

Vi hade iaf tur med vädret

Arbetet idag

Örjan och Loke

Pelle, Soifa och Ola :)

heido :)


10 dagar kvar till Spanien!!!

wohoooo, 2 veckor i Spain sen hemma Torsdag kväll den 7 Juli och drar igen tidigt till L.A den 9 Juli :D:D:D
Caaarl kör oss till flygplatsen och hämtar oss, som tack får han låna bilen dom 2 veckor vi är borta, bra deal ju!

Jobbet rullar på, och det är kul som vanligt. Jag gillar att jobba, iaf på det ställa jag jobbar nu. Det är bästa!
Sov dock inget natten som var, ovanligt.. dumma Johnblund som inte vill komma och sätta sömnpulver i mina ögon... så iaf, ska gå till sängs om 1 halv timma och sussa :)
Vi hörs imorgon hörrni!
Puss

Bilder från Anettes dator från Viashowen i nian





Mitt jobb är bäst!!

Grabbarna som jobbar där är supersnälla och roliga, allihopa!! Man trodde ju det skulle finnas någon sur gubbe iaf, men icke sa nicke alla är jättetrevliga. Får mig massa goda skratt med dom. Åh det är så kul!! 
Det är jag, Sofia och gossarna. Hur skönt är inte det?! aproligt ;):D

Råkade dock sätta mitt ben emot vinkelsågen idag.. så det försvann 1 dm långt sträck med skin hähäh, sen fick jag damm innanför linsen som vägrade försvinna så fick ta ögonskölj och allt möjligt. Jag är så klantig ibland..

Men nu ska jag duscha, sedan komma Kajsa och kanske Amanda hit. Då blir det krök, ikväll kör vi för Vikkan!! Lite taggad jag är då haha sitter här och dunkar musik, hoppar snart ur skinnet. Ikväll SKA jag dansa så mina fötter blöder och blir riktigt wasted om jag får hähäh. Vi hörs imorgon typ. Puss!

Bilder från mobilen

Mitt första dopp, här fick jag även denna snygga bränna

Jag har en rosett på ryggen, rätt snyggt faktiskt ;)

Wooork, nu syns inte dom svarta sakerna, men på dom här gula elkablarna sitter kanske 2000 spänband för att hålla fast de. Dom har vi satt dit, har jordens träningsvärk nu..

Wooork, kolla kablarna mäta och snurra ihop.

Fikaraster hela tiden, äre lite soft eller. Lite tjock man kommer bli

Den elaka...

men riktigt roliga vinkelslipen :D

Grillning varje fredag, alltså detta är underbart!! Jätteroligt jobb, jätteroliga och snälla människor och aa det är soft som ni ser :D
Jag är så himla glad över detta, längtar redan tills måndag!

Snabbt inlägg

ska jag försöka mig på, men kommer antagligen prata jättemycket som vanligt när jag ska prata om min dag.. SE redan här babblar jag bort massa tid jezzes som dom säger i livstids boken. Den är grym btw, Livtid skriven av Liza Marklund, kan inte släppa den. Läs den om ni vill läsa något bra!

Iaf ska väl komma til saken. Jobb idag som vanligt, började med att åka till ett bygge och lägga ner elkablar där vägen skulle liggen, sen spänna fast alla kablar, det tog oss från 7 till 12 att göra det. Vare lite kablar som skulle sättas fast eller?! Jezzes! Väl efter det var jag öm i hela kroppen, fötterna tog stryk eftersom jag satt hukade och balanserade på små stål pinnar, ryggen av all hukning och ja jag har ont överallt nu. Kom där ifrån med 3 blåster och en tejp bit runt mina fingrar bra jobbat. Sedan hem och lite arbete på vanliga arbetsplatsen. Både jag och Sofia kunde knappt gå efter morgonens bravalder. "nu förstår jag varför alla som jobbar här går som dom gör, vi går ju också så nu.." sa hon haha stämmer helt riktigt.

Det var min dag, nu ska jag duscha sedan lägga mig i sängen och läsa bästa boken :)
Hörs imorgon, bildbomb kommer snart också.
Puss!


Ge mig en man som han



Det går inte att se denna utan att rysa till 100 och känna hur tårarna pressar. Detta är så otroligt fint, hans kärlek till henne, det är helt.. ja jag finner inga ord.
Jag blir kär i deras kärlek.

Is there one love, only once in a life time?

Okej, till min lång helg. Den har varit lugn. Tog mitt första dopp, solade utan att smöja in mig vilket resulterade i röd rumpa, axlar, armar och rygg. Tummen upp på det! Jag har haft en kanon helg med underbara människor.

Idag efter jobbet så drog jag mig ut på en såkallad pw och dom sista km löpning i bra tempo för att sedan avsluta med magträning :) Kändes bra, är dock helt slut nu i benen. Har ingen orka till att rör mig efter jobbet egentligen men man måste ju..
Nu ska jag kolla matchen, men först ett inlägg till.
hähähäh hörs snart snyggingar!

No other girl will ever ride like I ride, that's why you need me on your passenger side

Nu är jag tillbaka, tror jag iaf. Vem vet, det blir lite sisådär med bloggen nu på sommaren. Men jag lovar er en sak, när jag drar till L.A ska jag uppdaterar er där ifrån så mycket jag kan så ni hänger med där borta också. Nu vill jag mest spenderar så mycket tid med nära och kära jag kan, därav dålig uppdatering.

Tillbaka på jobbet idag då, soft ju. Slippa sova bort dagarna, inte för att jag gör det vaknar mellan sju och nio iaf så. Jobbet är bra, rolig och jag gillar det. Kunde inte få bättre sommarjobb, bra med erfarenhet på detta område osv.
Men hörrni vi hörs om typ sisådär 5 min i nästa inlägg ;)
puss så länge

uppdaterar när jag kommit hem

imorgon alltså, puss så länge! :)

-


Godmorgon världen!

Jag har svårt att sova länge nu för tiden, tror det är pga att jag går upp 05.00 på vardagarna. Fast det är rätt skönt faktiskt :)
Nu ska jag packa sedan komma Vikkan och kanske Axel så ska vi sola. Vid 2 tar jag tåget in mot sthlm.
Så ni vet, och detta blev ett jättetråkigt inlägg menmen.
Puss

bästa pappa! Asglad på bild hähähä

The edge of glory

Idag har jag vart hos jossan och solat med henne Lisa och Tesse, Elin kom lagomt till pizzan också :) Brände mig lagomt, riktigt brun blev jag faktiskt på bara idag :D Skönt att vara jag, blir brun rätt lätt förutom benen... skitben!
Nu sitter jag här ska fixa någon middag sedan ikväll blir det äventyr. Vi hörs senare :)


Jag älskar min släkt!!

Dom är underbara från topp till tå, insida utsida ALLT!! Det är så fina människor, världens snällaste men så sjuka i huvudet, på ett bra sätt :D Svinroliga och efterblivna. Jag älskar dom av hela mitt hjärta!

Igår åkte jag ju ut till farmor och farfar, drogs massa skämt. Pappa och hans två bröder Stefan och Jocke blir så knäpp när dom är tillsammans, så sjukt roligt!! :D Igår vid middagen så skulle farfar berätta en sak, så sa han fel på en sak då började alla asgarva, farfar berättade om 4 gånger för han sa fel på samma ställe varje gång och varje gång började vi skratta och det avbröt han. Sen började Jocke, Stefan och pappa retas med farfar och det höll på ett tag, jag skrattade konstant i säker 20 min. Flera av oss grät av skratt, hahaha mongon :D Love theeeem!



Bröderna grus, legender!!


What a night!

Roligaste kvällen på länge hade jag igår!
Började med att Carl och alla dom gossarna kom till mig tätt följt av Julia och Elin plus Natta och Victoria. Förkrökade, ölspelet, dansade, pratade strunt och det var riktigt roligt. Roligt folk gör allt roligt, de vet ni! Jag är riktigt glad att jag lärt känna dom där pojkarna faktiskt, dom är inte som alla andra dom är efterblivna så det bara ryker om det men det är det jag gillar. Svinroliga och snälla :)
men sen runt 10 drog dom som skulle till bedarö så kvar var bara Elin, Julia och jag. Vi bestämde oss för att supa skallen i bitar, fram med dricka och drog kanske 5 shotar sedan ner med flaskan i väskan och ut på äventyr. Det var nog den roligaste promenaden jag någonsin gått. Vad jag tycker om dom flickorna!! Skrattade så jag fick ont i magen och mina käkar. Superkul :D Vi drog till hamnen sedan tåget för att dra mot bedarö, men där hoppa Julia av... på tåget möter vi en vilsen Tim som tappat dom andra, så han hakade på oss. På hemvägen åkte vi kundvagn körde skottkärra ( inte för att den kom så långt, men ändå;)) Kvällen får 1000/10!!!

Imorse gick jag upp sju, duscha och städade upp, sedan gick jag med Carl och Tim till ica för att handla. Vid elva kom pappa och hämta mig och nu är jag ute hos farmor och farfar :)
Ska lägga in ett inlägg med bilder, har hittat gamla bilder på denna dator, puss!

Marry the night

Nu ska jag hoppa in i duschen sedan fixa mig, för snart komma Natte, Jenni och Mika som jag vet säkert sen fler men dom var inte säkra. Sedan vidare för att möta upp resten som inte var hos mig, freja sen vidare på nya äventyr. Ikväll har jag ett mål, supa skallen i bitar. Känner att det behövs! Berättar om dagens jobb imorgon, hörs!
Puss

på baksidan ute hos papi :)

Piiiics från jobbbet


hamnen

papi!<3


Honestly, I think its kinda funny that you waste your breath talking about me, got me feeling kinda special really ;)


RSS 2.0