uppe med tuppen

Titta vilken nyhet, jag bloggar på morgonen. Kung jag är idag då! Var tvungen att gå in på lilla fejjan och kolla en sak, min mobil är ju lite knäpp sen jag badade den och har en tendens till att sluta fungera. Men det fixas i början av Juli :) 
Men nu ska jag åka, vi hörs senare! xoxo
Älskade vän, på midsommar 

Cross VM i helgen

och jag kommer befinna mig på plats. Blev erbjuden boende, mat, band och allt så det kan man ju bara inte tacka nej till. Kommer nog bli superkul! Längtar :)

Jobba ute och regn

Förutom att det känns som om man kissat på sig, det blir kallt och man blöter ner hela bilden så är det rätt mysigt. Vi är strax klara inför Gotland runt och imorgon börjar tv4 sända live där ifrån vi jobbar. Kanske får vara med, vem vet ;)
.
Sitter ute hos pappa och vi fick ström avbrott... mitt i det spännande i sagan om konungens återkomst.. blir man glad eller. FML.
.
Jag har verkligen inget kul att berätta om veckodagarna, går upp tjugo över fyra, jobbar, kommer hem, tränar och sedan somnar jag innan tio. Man har inget liv.
Jag saknar min älskling så mycket att jag nästan dör. Det är så längesen vi sågs och du är så långt ifrån mig... Det värker i mitt hjärta

Lördag


Bilder ifrån midsommar


If you snooze you lose

- En bra mening helt enkelt. 
.
Igår mötte jag upp Benny och Jed, vi åt på arena och sen gick vi till Jed dit Strömwall, Englund, Viktor och två till kom. Jag har öppnat en ny affärsgrej "Agnes hår och klipp", Jed var min första kund och han blev tätt följd utav Stömwall. Det vart bra faktiskt, så nu ska dom komma till mig varje gång dom måste klippas hahaha, soft med kunder ;). Sedan började vi kröka, eller aa dom hade redan börjat men jag fick inte förns jag klippt klart haha. Vi kollade klart matchen och mina älsklingar vann såklart! Sedan drog vi till Sjökrogen där massa människor var. Jag hade jättekul! Grabbarna är riktigt bra. Efter det drog vi till Jed på efterfest, dansade på som bara den, vid halv sex kom jag innanför dörren och somnade som en stock.
.
Min hemgång var ganska rolig, jag var rätt rund om fötterna så jag lekte lite på via hahaha... hoppade hage, gungade, klättrde och lite så innan jag styrde hemåt. Efterbliven, varför ens haha.

Midsommar

Jag hade en otrolig midsommar, bilder kommer senare. 
.
Vi var hos Nattis, badade, åt räklunch, körde 5-kamp som blev 6-kamp (sjukt kul, mitt lag vann ;)) sedan grillade vi, supergott. Vid tio tog vi bussen in till Nynäs där vi splittrades, ingen aning om varför.. men Amanda, Nattis och jag drog till Amanda På, där massa folk var. Festade vidare och runt tre gick jag hem. La mig i sängen och hamnade istället i pop-expressen. Så fick gå upp igen hahaha. 
.
Men det var en sån underbar dag, jag hade så otroligt roligt och mina vänner är dom bästa som finns.

En skön dag på jobbet

Alltså jag älskar mitt liv!!! Och Kajsa gör det så himla bra, bästa tjejen! Ville bara berätta det. Xoxo


Axel körde lite för fort helt enkelt


Inte liten afterwork


Jobbe

Nu lägger vi elkablar till Gotland runt. Riktigt slitit, kablarna väger ju inte lite.. Tänkte gymma idag men tror jag skippar de alltså!
.
Skulle kommit upp igår...

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_207105222.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_207105226.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_207105228.jpg" class="image">


Något är i vatten och kittlar mig


vad är grejen med detta skrikande

Varför skriker varje spelare varje gång dom ramlar så man tror att dom håller på att dö? Står redo med förbandslådan här borta

HEJA SPANIEN, NI ÄR MITT HOPP NU

Fina lag, faktiskt nästan lika mycket kärlek till det laget som Sverige, men bara nästan. Har ju haft hus där, det har liksom varit mitt andra land så länge. Min babe är så snygg ikväll, bara så ni vet så är vi hemligt gifta sen jag var nio-elva då jag såg honom spela match för första gången. Agnes <3 Torres.

Summerburst igen

- dock inte samma känsla. Sitter med datorn och tittar på Summerburst på svtplay. Försöker uppleva det igen, ryser så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men det är inget jämfört med hur det var i verkligheten. Men att se intervjuerna, SJUUUUUKT! Ingrosso och Guetta, ahhh jag smäller av, finner inga ord. Nu i väntar jag den 25 så jag kan köpa biljett till SWEDISH HOUSE MAFIA!!!!! 24 NOVEMBER, jag ska vara där, finns inget annat!! Jag älskar detta, vilja upplevelser med så mycket folk och sån grym musik. AWESOME!

Här kommer mina tankar

Här sitter jag och tänker för mycket som vanligt, vilket jag gjort hela dagen, i flera dagar faktiskt om jag ska vara ärlig. Jag har träffat en sån underbar kille, jag är verkligen helt borta i hans värld. Ändå går jag runt om dagarna och mår så otroligt dåligt, kom hem och allt bara forsade ut. Jag förstår om ni kommer tycka detta låter helt åt hvete töntigt. Vad tror jag liksom? Ni får tänka det om ni vill, men jag vet att vissa utav er som läser detta, vet exakt hur jag känner.
.
Jag har älskat och jag har förlorat, så många gånger. I ett år har jag stängt ute kärlek, jag kämpade för ett årsen med att knuffa ut en person ur mitt liv. Jag var lycklig, sedan hamnade jag på botten. Helt ensam på andra sidan av jorden när bomben smällde.
.
Sedan händelsen innan det, som jag faktiskt inte vågar ta upp här i bloggen. Något som gjort mig så rädd, ska inte prata om det, det är faktiskt ett utav av det värsta som har hänt mig och endast mina närmsta vet om det.
.
Ni vet hur man kan tänka, "va töntig hon/han är, säger att gamla händelser satt sig på dens huvud". Det är verkligen inte töntigt. Saker som händer en som drar ner en till botten kommer sitta kvar, det tar tid att komma upp, innan det släpper.
.
Här sitter jag nu, rädd för att öppna upp mig inför denna underbara kille som säger världens finaste saker till mig, rädd för att bli lurad, rädd för att bli sårad, rädd för kärleken. Hur kunde det gå så här långt? Hur hamnade jag i denna sits?
.
Hur kan man vara så säker på att man vill vara med någon och samtidigt vara rädd för det man vill ha med den personen?
.
men jag tänker tänka såhär från och med nu.Jag ska försöka, kämpa och jag ska lyckas.

Stockholms hamnentreprenad

Jag vill bara jobba!! Helt sjukt, jag saknar jobbet på helgen, hur knas är inte det? Jag har ju iofs bästa jobbet, båt, roliga människor, bara killar ;) förutom vi som jobbar över sommaren, och roliga arbeten. Underbart!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_206901649.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_206901704.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_206901726.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_206901731.jpg" class="image">


En obekant känsla


Frågan är vilka detta är


Bilder

 

 


SUMMERBURST VAR SJUKT

Sjukaste helgen på länge, alltså jag finner inga ord!!! Dansa, grym musik, snygga killar, kända dj:s, alkohol och vänner. Kan det bli bättre??!?!?! AHHHHHHHH finns det en rewind knapp eller?!

Hörru du måste flytta på dig

Summerburst igår var KICK ASS!!!! Jag dansade järnet, letade Kajsas mobil, lyckades också sparka en snubbe i magen för att han började slå mot min vän för att jag gick in i honom hahah! Sjukt va folk är idioter, jag hamnade i bråka med massa för att jag avskyr folk som tränger sig! Man ska fan vänta som alla andra!!! Jag lackade ur haha fick nästan matte utslängd för att jag puttade tillbaka på en som trängde sig och vakten trodde det var matte.. Måste lugna ner mig alltså.
.
Nu laddar vi om för dag två!!! Wehoooooo

 

 


Åtta hela timmar!!!!

Gick till sängs åtta och somnade som en stock. Är så glad nu för att jag sovit så länge :D jobb och grill sen fixa oss och föra och sen SUMMERBURST!!! Weeeey


Min älskling

Sådärja, två mål! Nu kommer han tillbaka!!


Våga eller inte, det är frågan


Hello Champton!

Nu ska jag kolla Pretty little liars och äta lite, pappa är och spelar golf så är själv. Otroligt skönt ändå, landet och ensam i ett mysigt hus, jag blir så fridfull här. Underbart! Det blir sova tidigt idag, ska ju på summerburst imorgon så måste sova ut. Har sovit 14 timmar på 4 nätter, och jobb på det, FATTAR NI?! Att jag ens är vaken nu är ett under. Kaos.
Men vi hörs!
Jag älskar dig pappa, du är bäst!

Askungen som blev en svan

Idag var det moln och kalla vindar, inte en höjdare direkt. Men vi kämpade på, det bästa med mitt jobb är... ALLT!! Jag älskar det, sjölivet, människorna och att man verkligen arbetar, sliter så svetten rinner, inget sitta på ett tråkigt kontor jobb. Det händer saker hela tiden och vi håller på med ibland farliga saker, vilket gör det så spännande.
image description

vilken jävla smäll!!

Där sitter vi i bilen innan en korsning där det är högre regeln, en jäkla taxi, alltså taxisar vad tror dom? idioter, ställer sig mitt i korsningen och en buss kommer och måste självklart förbi så taxin börjar backa och backar rakt in i en annan bil som kommer i full kareta. Sen skäller taxichaffisen ut tanten som körde som hon skulle, "du kan inte ställa dig bakom min bil". hahaha hallå?!?!?!?! du har ju inte alla hästar hemma iaf. Trots det tråkiga så var det lite kul, man fick något att titta på i kön.

Lunch kvart över nio

Vanerna man har blir helt fuckade, men jag kommer nog in i det snart!


Stötarna som går igenom min kropp när du rör mig


Det finns ingen tid

Sorry for bad blooooging. Men jag jobbar, kommer hem, springer, äter och sover. Hinner inte med datorn..
.
Igår var vi med ute på sjön, det var superkul. Vi fixade med det större pontonerna, flytbryggor, och jag fick köra lilla båten och styra den stora ett tag, KUL!!! Känns bra att dom litar på mig! Sedan hade vi munk tävling, inte slicka bort sockret. Jag vann! Så Stefan som förlora ska tvätta mina arbetskläder haha.
.
Hoppas det blir båt idag igen, annars är vi fast med att fixa de små pontonerna... Haha äsch det är soft också.


Ett stort WTF

Jag har bulor och öm i huvudet och sår i hårbotten. Vad fasiken gjorde jag i lördags egentligen?! Knas


Tired

Kommer somna stående. Kollade matchen hos tvillingarna med Kajsa Elias Lucas Simon och Sjunne. Torsk, jag blev så arg på dommaren och på motståndarna för dom la sig och böla hela tiden, jäkla tjejer!!! Sedan körde Sebbe oss hem så somnade vi som stockar. Jobb nu, vill bara hem. Pontoner är inte kul alltså. Bläää


Efter första jobb dagen har jag kommit fram till följande

1, man ska inte ha fejk naglar för det för ont som tusan!! Dom ryker ikväll.
2, Kajsa är rätt korkad, ett exempel: vi fixar inför Gotland runt och så kom vi inte på att det var Gotland först så jag sa "det kan ju inte vara Sverige iaf." Kajsa svara "kan kan det väl".. Sverige är ju en Ö så det är klart det går, ärthjärna.
3, mellis måste med! Våra magar skriker.
4, vårt jobb är fett soft, det kommer bli en bra sommar.
5, vi kommer jobba med stora event vilket är svincoolt!
6, människorna här är kanon, bara killar, det blir inte bättre
.
KING

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_206225021.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_206225021.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_206225021.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_206225021.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_206225100.jpg" class="image">


Soft jobb ändå

Fick köra stora gula kranen, jättekul men läskigt haha. Vi fixar inför Gotland runt, som vi ska få vara med på, weeeey ;)


Bakbunden naken i sängen

Äckligt låten, får inte ur den där meningen.. Den går på repeat, svinjobbigt! Sitter just nu och har tråkigt, vi väntar på att en ska komma och säga vad vi ska göra, men det tar en jäkla tid alltså. Blääääää


Stockholms hamnentreprenad

Då var man på plats, detta år är Kajsa med också :D


Så ska de vara!

Flickorna lagar mat och jag sitter och kollar Spanien-Italien. Livet är bra ;)


payphone

Ikväll blir det tacos med flickorna hos Hanna. Vid nio bär det av till pappa med Kajsa för imorgon ska vi upp kvart i fem, äntligen ska jag tillbaka till jobbet. Bästa jobbet alltså!
Hörs senare, xoxo

Det var en bra dag

Igår hade jag en sån underbar kväll, den började hos Simon som sagt. Grill, dricka och underbara människor! När matchen var slut rörde vi oss mot Freja där det var dj, tält och massa disko ljus. Hahah vart så förvånad när jag såg de, men det var grymt! Jag hade en kanon kväll! Somnade sedan sött i min säng.
image description
image description
image description
Otroligt suddig bild, men jag tyckte den var lite ball.

Kvällen börjar bra!

Är hos Simon med Sebbe, Jonte, Lucas, Elias, Manne, Sjunne och Filip :) vi har grillat och nu är de god dricka! Blir Freja senare, en bra kväll känns det som!


Regn <3

Kom nyss hem efter en kanon kväll, ligger nu i sängen och lyssnar på regnet som smattrat mot rutorna, ljuvligt. Gay ord men Whatever! Hörs imorgon,
Xoxo


Kommentar :)

Hur känns det att ta studenten?
Det känns otroligt skönt att veta att man klarat de, men samtidigt sjukt tråkigt. Kommer sakna klassen och alla vänskap man fick varje dag jättemycket!
.
Vilka i din klass kommer du sakna mest?
Ingen mer än någon annan. Alla har kommit mig lika nära, underbara människor!
.
Går du i samma klass som Philip Johansson?
Ja, jag går i samma klass som Filip :) eller aa gick..
.
vilka umgås du med mest från din skola?
Det måste vara Kajsa, Amanda, nattis och Ellen :)
.
Vad ska du göra i sommar?
Jag ska jobba på världens bästa jobb för det mesta men en resa till Magaluf är inbokad i augusti med flickorna och sen blir det nog Gotland och en roadtrip iaf :)


Studentfirande

Sitter i bilen på väg in till stan, ska först se My springa ut sedan till Sandras mottagning och sist Vickans mottagning som slutar med en utekväll i stan. Det blir nog en bra dag! :)


Julias och Erikas student


Bilder från luren


STUDENTEN 2012

Det var den bästa dagen i helt mitt liv!!! Jag har nog aldrig varit så lycklig och glad. Min klass är så otroligt bra, världens bästa människor!
.
Dagen började klockan fem på morgonen, trots att jag hade 2,5 timma på mig lyckades jag komma försent.. Menmen, fint folk kommer alltid sent eller vad säger man ;)
Väl hos Simon åt vi frukost, drack champange, pratade och jag höll tal. Ni anar inte hur nervös jag var innan jag skulle tala, skakade som ett asplöv.
Vidare till skolan, mina fötter dog och det var lite segt mellan fotningen och tills vi skulle in i matis.
I matis bjöds det på tre olika mackor, och dom tyckte vi inte skulle bli för fulla JA MEN BJUD PÅ MER MAT DÅ! Det sjöngs och stipendier delades ut.
Sen kom det vi alla väntat på, utspringet. Alla stod i entren och var helt galna. Så öppnade dom dörrarna, vilken känsla det var. HELT SJUKT!!!
Kramade alla och letade sedan reda på familjen. Efter att man hälsat osv bytte jag om och hoppade upp på flaket där asllt redan var igång så det var bara att haka på. VÄRLDENS BÄSTA KLASS!!! Alla gick all in, det var det bästa jag gjort i hela mitt liv!!!Musiken dunka på, alla sjöng, hoppade, dansade, sprutade alkohol och ja, det var helt perfekt!!!
Efter flaket badade vi i hamnen och sedan åkte jag till Djursnäs på min mottagning. Fick massa fina saker. Tack till alla er som firade mig!!!
In till nynäs vid åtta, drog till Boog där vissa i klassen var, vi förade och spelade kubb. Uppvärmning tikl Bedarö dit vi drog runt tio. Väl där dansade jag järnet med klassen, så underbart kul. Åh va jag kommer sakna dom... Kvällen avslutades för tidigt men annars var den kanon!!

FÖR JAG SKA TA STUDENTEN!!!!!

Godmorgon världen! Efter allt för lite sömn börjar nu min dag. WEEEEEEY!
Hörs!!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2345834/images/2012/pic_205378883.jpg" class="image">


SONS OF MEHRDAD

Mina grabbar vann!! Man blir ju stolt alltså ;)
.
Nu ska jag till Bella, hon ska fixa mina naglar. Sedan möta upp klassen och äta middag. Blir en tidig kväll dock, har massa att fixa inför imorgon. Weeeey!!


Har jag bra koll på läget eller?

Gick upp nio och traskade till friskis, möts av att dörren är låst och fattar verkligen ingenting för det står ju att det ska öppna 07.30. Efter att ha stått några minuter och stirrat på skylten börjar jag funderar på vad det är för dag. Det visade sig att jag trodde det var Fredag, hur fasiken kunde jag tro det!? kaos

Dagen innan den stora dagen är kommen!!

Ska fixa till mig lite nu och sedan gå till centrum för att möta upp Kajsa och kanske Axel och Matte? Har inte riktigt koll, men Kajsa iaf! Då blir det till att fylla magen och sedan åka till Kvarnängen för att kolla på fotbollsturneringen, min grabbar spelar och dom det kommer bli vinst för dom är GRYMMA!! Sons of Mehrdad ;) HEJA TE3!! Plus Oskar och Andreas som fick den stora äran att gästspela.
image description

Die hard 4.0

Den visas ikväll på fyran, något jag tänkte se. Om mitt sällskap går med på det de vill säga ;) Annars går ju faktiskt Ryktet går på femma och den verkar också bra. Svårt val!
Och det var allt från Agnes filmtipsar stund. Vidare till vädret.

Mirakel

Igår tappade jag min iphone i badet, ljudet när man ringer slutade fungera, MEN idag funkar det igen!!! Det är ett mirakel, min mobil läkte av sig själv, min älskling. Jag blir så lycklig, han var inte redo att lämna mig än. beeeeebis

Aya beach club

Kvällen började hos Benny med han, Jossan, Jed och Strömvall. Vi krökade osv och jag klippte Ström. Det vart bra faktiskt ;) fick lite hjälp utav Thobbe som kom efter ett tag. Vid elva drog vi till Aya, där vi bänkade oss och drack ännu mera öl och träffade folk. Sedan hem till Benny igen, jag kom hem runt tre kanske. Det var en bra kväll helt enkelt! :)

 

 


Fredagen

Alltså sjukaste kvällen, mitt minne börjar sakta men säkert komma tillbaka nu. Vi tar det i ordning
1, Nype var en labyrint, vi gick runt i cirklar i början.
2, Alla tre blev packade som fan hur fort som helst
3, Vi träffade massa olika killar som jag nu såg på mobilen att jag fotat hahaha. Jag kommer inte ens ihåg att vi träffade dom, vilka dom nu än är.
4, Jag tappade bort Emma och Natta och hamnade med en kille som snodde öl till mig och bjöd mig på en shot som jag gav till en annan tjej för att jag var för full.
5, Emma och jag höll upp natta mellan våra armar på vägen mot tåget.
6, Ett gäng tjejer satt och sjöng euphoria jättefalskt på tåget så jag fick spunkt och sjöng emot dom ett snäpp snyggare då jag faktiskt kan sjunga haha. Dom kom sedan fram och ba "ville ni något eller" då började jag sjunga igen och då började dom snacka som vanligt med oss, wtffffff.
.
Dagen efter hittade jag min bh som var oöppnad, hur fasiken tog jag av mig den ens?
Fick ett sms igår av en kille jag inte hade numret till, som frågade hur jag mådde idag. Efter en lång diskussion kom minnet tillbaka. Ett gäng grabbar hade klivit ur en taxi och en sa"ta hem henne", då Natta hängde mellan vårar armar, jag började pratade med honom och kom fram till att han hade ett sommarställe i Nynäshamn och då hade gett han mitt nummer. hahaha kaos.
Men en grym kväll ändå!

Mot Haninge

Men bästa mamma, måste köpa skor och bh till studenten. Sedan blir det hem till Djursnäs och passa lillebror :) Så ni vet vart ni har mig denna Söndag. xoxo
Ni får en godning från mitt vad med Jonte!

U know it ain't love

- it's just company

En regnig Lördag

När jag började må bättre gick jag över till Benny och umgick med han och Strömvall som kom efter ett tag. Gick hem för att duscha nu och fixa mig inför en kväll med fina Josefine, det blir nog krök hos Benny och kanske äventyr. Vi hörs senare baaaaabes! xoxoxo
image description

-


I want a love that consumes me. I want passion and adventure. And even a little danger.

Grym låt och grym video

Kan titta på denna flera gånger, så himla bra!!!!

Så sjukt snygg!

Skulle jag få välja att se ut som en annan person skulle jag utan tvekan välja Brooke från One Tree Hill!!

Jag är inte levande

Fybubblan vad jag mår, detta är det värsta jag vart med om. Jag har inte varit så där full på jag vet inte hur länge! Spydde som satan efter att jag ätit pommes, lika bra var väl det för annars hade jag mått ännu mer piss. Tågresan hem var så otroligt lång, jag trodde aldrig jag skulle komma hem.
.
Men slut på det äckliga nu. Om vi bortser från det så hade jag en kanon kväll! Fick skjus till Natta där vi förade och fixade oss, tog nio tåget in till stan. Vi höll på att kissa på oss, alltså värsta kissmärtan jag känt! Så vi kutade upp på toan där vi sedan mött upp Emma som tog studenten! Vidare till Nype och jag måste säga att det är det bästa stället jag varit på i stan, olika dansgolv med bra musik, helt ok priser och bra folk! Stötte på Freppan där inne och det var ju trevligt. Fick för många shotar av killar så det var därför det slutade så illa för mig. Varför sa jag inte nej?! Så otroligt dumt.
.
Men nu ska jag äta jordgubbar, hörs!

RSS 2.0