I love you, papi.


Pissig jäkla dag

Ingen bra dag idag. Som tur är så har jag världens bästa vänner och sen en person till som lyckades göra min dag riktigt bra för några timmar.
Nu skulle man haft en grabb som kunde komma och hålla om en, det skulle göra allt så himla mycket bättre.
Men hörrni vi hörs.

Färdig blandad grogg

Förra veckan när jag skulle gå till bussen, ställde jag min Burn på hyllan, satte på mig skorna och sedan gick jag utan Burnen. När Marie och dom kommer hem hittar Marie den och säger "Nämen vad är det här?? En starköl?! 14procent?!?!?! Undra om det här är en sån där färdig blandad grogg... Burner heter den."

hahahaha, man fick sig ett gott skratt när dom berättade det :)

Hos Pappa

Efter skolan gick jag direkt till stallet, red Korven för första gången, det var riktigt kul gick rätt bra också :) Sedan direkt över till ishallen för att kolla dom sista minuterna när min lillebror spela och pappa träna. Sedan vänta på dom, som tur var så hade A-laget träning så man fick ju något att titta på hähähä. Nu ska jag strax gå till sängs är sjukligt trött, vi hörs imorgon!
Puss

Jag måste bara...

..blir man glad eller?!
Satt 3,5 timme och plugga igår varav 1 timme av det var till Kemi, så säger Jonah igår på kvällen när jag sa att jag plugga Kemi att vi inte ens har förhör idag. Då har jag lagt ner tid på det när jag kunde pluggat Samhälle ist.. Bra jobbat Agnes, du är så himla bra!! (/¤#"()/()/

Ni får en bild från åttan, vilken pudding man var då osvosv.. jaja hejsvejs

I remember me

Jag var klar sen en kvart tillbaka, hur många gånger i veckan händer det? Bra jobbat denna morgon helt enkelt!
.
Jag har sån himla träningsvärk i rumpan så ni anar inte, fast det är bra smärta, jag gillar det hahah. Vinst för nynäs igår igen, grymma dom är!!
.
Nu ska jag snart gå ut för att bli upplockad av Adde och åka till skolan. Slutar 16.15 idag, då blir det direkt till stallet sedan ishallen för att se sista minterna av lillebrors träning och sedan åka med dom ut till pappa :)
Vi hörs senare, puss!

Vill ni veta en sak?

PLUGGA SUGER!! Har suttit med Kemi och Samhälle sen halv ett nu, orkar inte mer men jag måste ju. Hur tänker dom när dom sätter två prov på samma dag? Dumma jäklar alltså.
.
Vill att klockan ska slå någonting runt sex så jag får möta upp Danni för en spring tur sedan till dansen, dansa 75 min och efter det upp till hallen och kollar det som återstår av A-laget.
.
Nä, men min paus är äl över nu. Tillbaka med näsan i boken, vi hörs senare. Puss!

Mitt nya rum kommer bli grymt!

Vi flyttar ju om 3 månader, mitt nya rum är jättemysigt. Vi ska måla om väggarna till caffe latte färg fast lite mörkare, sedan ska väggen längst in där sängen ska stå vara röd och på den väggen ska Angelina måla min egna vakthund. Som Peyton hade i sitt rum ni vet, låter säkert svintöntigt men ni ska få se när det är klart, kommer bli svinbra! Plus massa ny inredning, åh kommer bli så fint!!

Ensamspunk har jag fått

Så ni vet, kommer få överspunk snart. Fattar inte hur det kommer sig att jag klara mig 2 månader i L.A utan en grabb sen kommer jag hem och får ensamspunk 3 dagar efter att det tog slut med aa han gossen. Vad är felet liksom? Måste ta min samman nu haha.
.
Nu ska jag iaf ut och springa sedan plugga Samhälle. Två prov på Torsdag, hej va kul.
Va bitter jag är nu känner jag, hmm vi hörs när sprungit av mig all bitterhet.
Puss så länge.


Enjoy the ride

Godmorgon, nu ska jag strax gå till bussen. Idag är en lång dag, slutar 17.50.. Efter det börjar mitt tränings schema, så blir ut och springa intervaller, med Danni förhoppningsvis.


plus Vickan
Jag vill bara snabbt säga att jag hade världens bästa helg med så underbara flickor, ni förstår inte hur bra dom är, dom är bäst! Jag är så himla glad över att jag har dom. Finaste vännerna man kan ha. Massa kärlek.

??? hahah


Counting the ways

Kommer till skolan 8.15 och så är läraren sjuk, taaaack så mycket.
Hade cad/bild och sen drog jag hem. Nu ligger jag i sängen och ska vila ett tag, sen gå till willys för att handla något jag kan äta senare, ska dansa mellan 16.00-20.30, så det behövs nog fyllas på i magen efter ett tag.
.
I lördags hade jag en supertrevlig och rolig kväll med världens bästa flickor, det vart kaos senare in på natten dock.. Mamma kom och hämtade mig på cykeln klockan 5 på morgonen, hon hade druckit så kunde inte köra bil. Vid gröndal börjar det prassla inne i skogen och någon börjar gå där inne, mamma ökar takten medans jag sänker mig och råglor rätt in för att se om någon kommer ut. Nu var ju jag lite rund om fötterna så jag vart inte ens rädd, utan det enda jag tänkte var, kommer någon till attack nu så måste jag slå ner den för ingen ska få rör min mamma. Hahaha som om jag skulle kunna slå ner någon, hur liten som helst liksom...
.
Igår så åt vi frukost nere i centrum, sen hem till Ellen och städa sedan tog vi bilen till Vallentuna för att kolla a-laget, dom vann i förlängning.
Nu ska jag vila, vi hörs.
Fina vänner jag har, plus Vickan som är bakom kameran
Vickan och jag fick för oss att stå på händer när vi var påväg ner för att träffa några andra
En fin godnatt bild som jag tydligen tog på mig själv och la upp på fb hahaah

I had my cake so why'd I eat it

If I could go back in time
I would go back, stop myself from making
The biggest mistake of my life
I wish that I could hit reverse


Jag saknar mina prinsessor




Nu taggar vi om

Resan skulle ta 1,5 timma den tog oss 3,5. Första tar vi fel väg och åker in i sthlm och kör runt, sen missar vi avfarten till E18 för att GPS:en sa håll höger och då ser vi avfarten svischa förbi oss på höger sida. Sen satt vi fast i kö i mer än en halv timma.
När vi äntligen nått E18 tar vi av vid Enköping Ö för att Totte sa att Donken låg där, inne i centrum stannar vi mitt i en rondell och frågar några om hjälp, när vi kört vägen dom sa att vi skulle köra är vi tillbaka vid samma rondell fast 30 min senare. Då hjälpte en ung man oss och vi kom på rätt spår och hittade till donken där grabbarna väntade på oss.
.
När vi nästan var framme bestämde jag och Nattis oss för att mona till gossarna, så ner med byxorna och ut med våra bara rumpor genom ett fönster. Hahahaha så himla kul!
.
Väl framme börjar vi kröka, dom andra drog ut och jag stannade kvar med Rebecca och Sara som försvann efter ett tag då gick jag med dom andra gossarna som var kvar till David för att laga mat. Sen hem och sussa bredvid Björn som tog allt för stor plats på vårt lilla underlag så jag låg på golvet. Riktigt skön känsla i kroppen imorse kan jag ta och berätta.
.
Nu ska jag snart bli upp plockad av flickorna igen och vi ska kolla derbyt mellan Nynäs och Ösmo, sen hem duscha fixa oss och sen firar vi Kajsa med dunder och brak!
WEEEEEHOOO
Hörs senare kanske, pusss.

På bussen påväg hem från krogen, som jag dock inte var med på

Utanför Max imorse :)
 
Jag Kajsa och Nattis tog en pn i bilen påväg hem


Nu drar vi!

Wehooo, dock har jag damp för tillfället. Känner att jag behöver sätt mig i bilen med mina underbara vänner och sjunga högt och falskt till musiken.
Men hörrni grabbar, vi hörs imorgon någon gång!
PUUUSSS.

Jätteful bild men vet ni vad det skiter jag i, den kvällen var underbar hahah skrattade så mycket att jag nästan kissa på mig, nej men okej så nära var det inte..

Mina mamma gör mina dagar

Mamma (med besvärad röst): Neeeeej vad gör jag nu då..
Agnes: Vadå?
Mamma: Jag vet inte..
Agnes: Hahah nehe?
Mamma: Men jag har ju för många mackor här, jag skulle ju göra tre så har jag fyra här..
Agnes: HAHAHA jaha?!

SÅ HIMLA MYCKET KÄRLEK TILL DIG MIN ALLRA BÄSTAVÄN!


Så ni vet vart ni har mig

Nu drar jag snart till Ösmo för att kollar Ösmo-Hagges med Emma. Blir inge mer bloggande ikväll, så vi hörs imorgon innan vi drar till Västerås ;)

Roadtrip till Västerås imorgon

Imorgon runt 5 drar jag, Amanda, Kajsa, Nattis och Erica till Västerås för att fira Linus som fyllt 18 sen hem Lördag för att fira Kajsa med resten av folket. En kanon helg blir det helt enkelt :D
JAG ÄR SÅ TAGGAD!!


VA?!

owwwh vänta 2 sek min pommes ringer!!
hähäh hur gott lät inte pommes va ;)? Speciall pommes också, Agnes egna speciall, MUMS.
Tillbaka till det jag skulle skriva om.
.
Agnes: Kan du kolla in i ugnen och se om jag gjort rätt?
Mamma: Ja, men fort ska det gå (kollar) men det är ju helt mörkt?
Agnes: oj, hur tänder jag?
Mamma: den är trasig
Agnes: hahaha MEN VA varför får du det att låta som om jag missat något när du visste att den var trasig?
Mamma: vaaa? Alltså jag hör så dåligt, måste nog kolla synen.

Det lät ju vettig mor min ;)


Livet är underbart!

Är så himla glad, vill bara busa och ha kul. Sitter här på caden och sjunger högt till musiken jag har i lurarna. Hur soft?! Ger dom andra några goda skratt med min otroligt bra sångröst iaf ;)
.
Nu vill jag ha rast så jag får hoppa av mig lite. Förresten vet ni hur varmt det är i vårt klassrum?! Sjukt, här sitter jag i min myströja liksom, svettas ihjäl (fräsch brud osv).
.
Vi ska få sockerkaka idag på Samhälle, wehoo, lite man längtar då. Men hej va lite tjock jag är. hähähäh.
.
Ikväll ska jag kolla fotboll i ösmo, sedan blir det hem till min kära Vän Carl och kolla film.
Vi hörs senare, puss!


Min kärlek till dig är enorm min fina lillebror

true story


When you see an old picture from 3rd grade and you're like, "What the hell am I wearing?!"

Hejsan, åkte med Adde till Haninge efter skolan, han hämtade ut sin Iphone och jag köpte en myströja och skinbyxor. Typiskt mig att inte kunna gå in i ett köpcentrum utan att handla något...
Nu sitter jag iaf här och spelar sims, bästa! Senare blir det dans, puss så länge!

Wild hearts, can't be broken

Godmorgon, här sitter jag med min Kesella och väntar på att tiden ska gå så jag kan gå till bussen. Jag älskar verkligen att vara ute hos pappa, landet, det är så skönt, fint och tyst, Underbart helt enkelt!
.
Idag blir det kort dag i skolan och sen hem lira lite sims ;)) hahah.. sen dans, dock kommer jag inte kunna vara med fullt ut för nu ska jag banne mig bli frisk! Sen hockey, Nynäs-Järfälla kom igen Nynäs en tredje seger vore väl något! :)
.
Men vi hörs senare, puss!

Det är ingen vanlig dag för det är Kajsa födelsedag HURRAHURRAHURRA!

GRATTIS MIN FINA UNDERBARA VÄN!<3
Så mycket vi vart med om tillsammans, jag har så många minnen med dig och jag är så otroligt tacksam över alla dom och jag hoppas på många fler! Du är av mina närmsta vänner och jag värderar dig högt.
Puuuuuussssss

-


Godkväll

Sussnings dags nu va, själv tror jag att jag gått och blivit förgiftad. Hittade en gammal film nyss och fördalet hade spruckit och det andades jag in så det sitter i halsen nu, känns rätt obehagligt faktiskt.
.
Kort om min dag: Missa bussen, väcker bästa Adde och frågar när han ska till skolan, åker med han 30 min senare, vågar inte gå in på lektion då jag var 30 min försenad, hade inga mer lektioner, kom alltså till skolan i onödan, väntar på Danni och har sedan en jätterolig och trevlig stund med henne, älskar den bruden vi går så bra ihop, lika barnsliga och efterblivna, inget illa menat nu Danni, det är ju positivt ;)
Hem spela the sims och sedan ut till far, umgicks med bror min och aa nu ligger jag här.
.
Peace and Love

Chai Latte

Det har vi hemma, så man kan ju dricka det varje morgon, hur grymt är inte det. Så himla gott! Har ni inte provat CL så gör det!
.
Idag är det skola igen, kulkul :) Dock så är min nässpray slut.. Men mamma fixade ihop saltvatten och det funkar nästan lika bra.
Idag efter skolan far jag ut till fadern min. Måste bli frisk så jag kan börja springa igen, för han vill börja springa med mig så han ser att jag inte fuskar hahah, nej men det är bra om han springer med för då kämpar jag extra mycket. Dock så har han ju jättebra kondis och jag världens sämsta...
.
Men nu var det mycket babbel på mig, vi hörs senare. Puss!


Jag tycker vi kan få ha sommar en gång till nu på momangen!

här skulle man skriva ett inlägg så hade jag inget tangentbord

mami spillde ut mitt juice glas över det nämligen.. bra jobbat på mig som ställde så när och bra jobbat på henne som är lite klumpig, ni ser vart min klumpighet kommer ifrån ;)
.
nu är det snart dans, weho som jag längtat!
efter det ska jag träffa Sanne en snabbis, hörs säkert efter de.
PUSS!



Hemma och försöker bli friskt

Efter 2 veckors förkyldning och trots den så har jag kämpat vidare med skola, dans, ridning osv så har jag fått vika mig. Inatt låg jag vaken 3 timmar och hostade konstant, så idag är jag hemma från skolan.. vilket suger för jag gillar att vara i skolan.
.
Är för pigg för att bara ligga stilla och för sjuk i kroppen för att orka göra något stort, så det vart fotning. Såhär får ni några av dom som vart någelunda bra.. jag fastnar verkligen inte bra på bild.









tack för mig

Gå och gräv ner dig själv

Hejsanhoppsan lillebror.
Ska strax sova, men tänkte uppdatera er lite fort :)
Idag har jag iaaaaaaaf, kollat på en ny lägenhet, träffat världen bästa lillebror och pappa, sen kollade jag matchen och nynäs överraskade med att vara jättebra, sen hälsa jag på Damian lite medans Vikkan var uppe hos Crippe och klippte Jossan.
.
Men grabbar vi hörs imorgon, puss!

Sauna at Lervik's

Godmorgon, för tillfället ligger jag i sängen och vill bara köra ner en gaffel i halsen och klia. Jag håller på att bli tokig.
.
Igår var en supertrevlig och rolig dag. Åkte till kusinerna för att fira Tuva, bjöds på jättegod lunch och med dom har man aldrig tråkigt! Dom är verkligen bäst, vi skrattar så himla mycket tillsammans. Körde frågelek och sedan just dance på wii, jättekul! Sen bar det av till Djurgårdens junior arena där Frej spelade emot Örebro, dom vann med 4-0. Frej la 4 hörnor och på 3 utav dom blev det mål. MIN KUSIN ÄR KUNG, man blir ju riktigt stolt!
.
Sen var de kaos igenom stan, mor är lite virrig utav sig så det vart många snäva svängar för att hon sa lite sent när jag skulle svänga, och hade jag svängt när hon skrek sväng då en gång då hade vi krockat.. bra mami bra. Sen satt vi fast i kö i en halv timma.. så när vi kom ut på motorvägen var jag jättefrustrerad för vi skulle plocka upp Nattis och åka på J18s match vilket vi missa halva av.. så det var rally hem.
.
Kollade matchen sen hem till Ellen för att äta Thai, supergott sedan bar det av till Nattis för att bada bastu. Det var jag, Nattis, Ellen, Erica, Adam och Macke. Jättekul hade jag, dom är bra dom där.

Dumma hosta!

Får spunk, kan jag bli frisk någon jäkla gång eller? Låg vaken 1 timma i natt och hostade konstant, verkligen konstant 10 sek mellan varje högst. Trodde min lungor skulle komma.. Fräscht.
.
Annars under natten så hade jag en sjukt konstig dröm, det var plankrash, slåss mot hajar, vatten, ett ställe där alla var, det vart kaos och jag började gråta som en tok haha. SJUK DRÖM bara.
.
Nu ska ag fixa mig sen bär det av till kusinerna i Danderyd för att fira Tuva och sedan kolla Djurgårdens elit lag där Frej spelar :) Grym kusse jag har! Efter det bär det av till ishallen för att möta upp mina fina vänner och kolla på J18s seriepremiär.
Efter det ska vi göra något galet, det har jag och Nattis bestämt :D Blir nog en jättebra dag.
Vi hörs imorgon typ, pusshei!


Jag har ju helt klart dom bästa vännerna i hela världen! Dom här två plus en bunt till, ni är så himla högt värderade av mig.

Manhattan from the sky

För tillfället ligger jag i sängen och myser efter en skön liten nap, ska upp och fixa till mig nu. Sen möta upp Kajsa sen ska vi hitta på något med Axel och dom i väntan på att Nattis och dom kommer hem från match då ska vi nog till Damian och dom där.
.
Dagen har varit bra, min klass är så tokig, älskar när alla är på sånt där humör så vi diskuterar massa knasigheter på lite retsamt sätt. Så himla kul!
.
Efter skolan åkte jag, Kajsa och Ellen med Amanda till Coop för fika. Mycket gott var det. Sen hamnade jag i sängen och där har jag legat sen dess, mycket skönt kan jag säga er!
.
Men nu måste jag sätta fart, vi hörs imorgon.
Puss!
Världens bästa mamma.

Am I the only one who doesn't want to fall into line?

Cause I'll be pushing on when everyone turns around
Keep going upstream when everyone's going down
In the center of a storm but I still stand my ground, oh yeah
You can't change me cause

I don't wanna be like you
And I don't wanna live by your rules
I don't wanna try and fit in, to be typical
I'm just gonna be who I am

I will find my way and it won't be the same as yours
My voice will be heard, these are not just words
It's all I'm fighting for
I'm just gonna be who I am


Hundred million dollar soul

Godmorgon mitt herrskap
Sitter hos Jennifer för tillfället, ska åka med henne till stallet och gå till skolan där ifrån.
hmm, aa jag och Adde såg Björn Bröder igår, så himla rolig film!
Men nu måste jag kuta, heeeejsveeej!

Hej bloggen

Nu sitter jag här i Malinsdansstudio mysdress och myser lite grann. Nyss duschat kände att det behövdes, luktade ju häst och sveeeeett. Ridningen gick skit, jag kan verkligen inte rida längre.. vad har hänt?!
.
Nu ska jag snart dra till världens bästa Adde och sussa i spökhuset, han är ensam hemma och vågar inte sova själv och vad gör man inte för sin bästa killvän? :)
Vi hörs imorgon gott folk!


Det är ögonen som gör det

Sitter på Caden och orkar inte jobbar, allt blir bara fel, jag kan inte komma ihåg hur det var man gjorde. Allt jag lärde mig i tvåan är som bortblåst. Skitolle alltså!
Därför skriver jag ett litet inlägg, fast jag inte har något vettigt att säga, kul för er va?
.
Jag säger bara Kate Voegele! Hon är grym, hennes röst, låtar och texter. Det är helt underbart för örat.
.
Nämen hörrni, vi hörs


Godmorgon

Hemsk morgon egentligen, jag vaknade 04.40 av hosta och kunde inte somna om, men lika glad för det är jag men gladast är nog katten tralalala, det känner ni igen hoppas jag.
.
Kajsa är ensam i skolan just nu, för jag var taskig och glömde informera henne om att Mumläraren inte är här så jag måste skynda mig till skolan och hålla henne sällskap. Så vi hörs mera sen :)
Puss!




Ta mig tillbaka till Spanien och världens bästa familj.

You can't break a broken heart

Min fina vän Adde är påväg hit, och precis nu kom jag på att jag inte ens duschat än, sitter fortfarande i danskläderna och luktar svett. Fräsch brud.. haha han får stå ut helt enkelt!
.
You can't break what broke apart
You can't fix something that broke into thousend pieces

Underbara bästa dans!

Så underbart att äntligen få dansa igen, som jag längtat. Danserna är så himla kul, Malins koregrafier är otroliga!
Nu längtar jag till Måndag så jag får dansa igen :D

Survivor

Thriller
 

Hittar inte Thriller som är den bästa dansen enligt mig... lägger upp den så fort jag hittar den :)

Who you are

Heeejsan, för tillfället sitter jag hos Vikkan med henne Amanda och Kajsa. Kajsa blir klippt nämligen, mycket fint blir det :)
Kort skoldag idag, slutade 12.05, fast jag tycker nästan det är skönare att ha längre dagar för vad ska man göra hemma lixom? alla går ju i skolan, det är därför jag stannar kvar i skolan varje dag. Så ni vet ;)))
.
Skulle lagat middag till bästa Adde ikväll, men jag har dans, trodde den var imorgon ahah tur att Vikkan sa de. Så det får bli imorgon istället :)
.
Vi hörs senare då.
puss!
fina vän

Skön dag

Efter att ha hostat sönder min hals halva natten så drog jag till skolan ändå för Samhälle, sen slutade jag, 10.40 nödvändig dag.. Fast jag stannade kvar med Nathalie, Emma och Erica tills klockan blev 15.10 då åkte vi hem med Amanda :) Jag gillar skolan, vad ska man göra hemma när man kan vara i skolan med vänner? Jättekul hade vi iaf, dom är verkligen bra BRA dom där brudarna! Under dagen hann vi med att skämma ut mig totalt (inte på min vilja dock), gå på grabbjakt, äta 2 gånger, tönta oss som bara den och dansa igenom korridoren. En bra dag helt enkelt!
Jag tycker om mitt liv och alla människor i det!
 
.
Nu ska jag och mor till apoteket sen coop, vi hörs senare socketoppar.
Puss!

The end

So go ahead and get gone, call up that chick,
And see if she's home

So since I'm not your everything 
How about I'll be nothing, nothing at all to you? 
Baby I won't shed a tear for you 
I won't lose a wink of sleep 
'Cause the truth of the matter is 
Replacing you is so easy



ÄNTLIGEN ÄR DANSEN IGÅNG!!

Weeeho, idag var jag på dansskolan i 4,5 timme och bara dansade. Först hjälpte jag Vikkan med två pass, sen var vi med på Malins street pass för våra elever kom inte :o sen hade jag min egen danslektion, ohhhh guud vad bra dansen är, känna så himla skönt att äntligen vara tillbaka, I LOVE IT!!
.
Skolan var kul som vanligt, hade 2 lektioner fast skulle haft 4 men alla lärare är ju sjuka så vad ska man göra? Slutade 10.55 men stannade kvar till 1.30 då åkte jag med Adde hem och kollade på hans nya hus, fett coolt alltså! Sen hem äta kolla film och till dansskolan :D
.
Nu ska jag duscha sen sussa, vi hörs! Puss
Mina finafinafina vän!

Gårdagen

Vid ett kom Sanne, vi kollade Unkown, grym film, sen började vi fixa oss. Vid fyra kom födelsedagsbarnet och Julia. Fen bussen in, och väl inne möttes vi av en gigantisk kö som vi stod i i två timmar tills vi tröttna och smög oss in i kön längst fram hahah.
.
Väl vid dörren fick jag nästan inte komma in, eftersom mitt leg gått ut, men det fick gå för denna gång sa dom. Tackartackar! Där inne började vi kröka och det dröjde inte länge innan vi var igång. Fullt med människor så man tappade alltid bort dom man var med i smeten, men lika kul för det hade jag.
.
Stod med Nandorf och skojade med folk som gick förbi och hans vänner. Först tog vi vad om en drink att han inte kunde ragga upp nästan brud med repliken "Grattis, jag är ledig ikväll" Vilket bruden inte nappa på så jag fick en cider och en shot, wehoo. Sen drog jag den på några, men jag måste erkänna det var svårt när det var i förbi farten för ingen ville stanna. Sen sa jag "Tog du på min rumpa?" och gav dom en bitchslap hahaha ni skulle sett deras miner, dom vart helt till sig och ba "nejnejnej, det gjorde jag inte lovar!!" Sen haffade hans vän några brudar, då gick jag fram och sa "Älskling, kan jag få mina pengar" och pussa han på kinden, då drog brudarna hahaha :D Han vart inte arg om ni trodde det, fick en kram och han sa tack, så det var väl en god gärning då ;)
.
Sen varje gång man skulle ta sig någonstans gick jag runt och sa Förlåt konstant för jag klev på alla fötter, hehehe.
.
Det hände så himla mycket roliga saker igår, men kan inte berätta allt för det kommer bli ett jättelångt inlägg och ingen orkar läsa det. Detta inlägg är redan långt nu...
Mer bilder kommer imorgon

Porrig röst vava

Hes som bara den är jag, täppt i näsan, hosta och ont i hela kroppen. Det är så kul att vara sjuk, himla virus som går nu, alla är sjuka.
.
Såg Sanctum nyss, fybubblan vilken hemsk och äcklig film.. Verkligen vidrig. Den var bra alltså, men sakerna som hände var lite väl äckliga tyckte jag.
.
Nu ska jag strax sussa, ska skriva ett inlägg till bara.
Puss

Jag kan faktiskt vara världens lyckligt lottade person

Jag har verkligen världens bästa vänner, allihopa, nya och gammla, ni jag umgås mycket med och ni jag umgås lite mindre med. Alla har sin egna lilla plats i mitt hjärta. Jag förstår inte hur jag kan fått sån tur, dom finaste människorna på denna jord är just mina vänner.
Ni är så fina hela bunten och ni ska veta att jag värdesätter er väldigt högt i mitt liv.
.
Som jag sa förut, Friendship is just a word, but my friends give it a meaning.


Pics från idag

Eftersom jag inte kan göra mellanrum mellan bilderna av någon anledning skriver jag här uppe.
Bild 1: Stackars mamma spillde rödvin på soffan
Bild 2: I väntan på bussen
Bild 3: Axel gnuggade tidningen på min näsa så det färgade av sig
Bild 4: Kajsa sussa lite i mysrummet
Bild 5: Te3 brudisar, finaste vännerna
Bild 6: Laaaabb



Sommar avslutning

juuuussste mina vänner, morgondagens planer är följande: Ligga i sängen med Sanne och kolla film tills det är dags att fixa sig. Vid 5 tar vi tåget in till Sthlm och sen vidare till Sommar på Kungsholmen. Fira ElinEllen som fyller 18 hela år imorgon! Min fina vän blir jättegammal ;)


You're beautiful


Fina underbara vän.
.
.
Nu sitter jag här och snorar som en jag vet inte vad. Fräsch, nyser hela tiden också. Köpte en ny nässpray idag, kommer hem och så tappar jag den på stengolvet.. tack för att jag är så jäkla klumpig.
.
Drog till Haninge med bästa Kajsa och Nathalie idag efter skolan. Åt donken, shoppade lite och fikade. Det var mysigt och superkul. Kärlek till dom två, så himla roliga.
.
Nu ska jag tvinga mamma till Ica och köpa popcorn sen blir det film och sussa tidigt.
Vi hörs!


Godmorgon

Fast det är ingen godmorgon, min näsa är täppt och min hals bränner som satan när jag sväljer. Inge skönt kan jag säga er.
.
Idag ska jag äntligen få rida!! :D Efter 3 månader utan hästar ska detta bli så himla skönt, bara försvinna in i den bästa världen som finns. Hästar är kärlek.
.
Vi hörs lite senare.
Puss


This time

Kajsa kom och räddade mig vid två, vi drog och mötte upp Victoria, hem till henne för att kolla film. Vart 13 snart 30, hann dock bara se halva men den verkade jättebra.
Vid halv fem drog vi ner till Tattoo, Vikkan gjorde en tatuering, jättefin vart den! Sen Arena för middag.
.
Nu sitter jag här och har tröstat mamma och gråtit själv över Stefan Liv. Alla tankar till hans familj. Mor är stort fan av Hv71 så när jag berätta vem Svensken som omkom var satte hon händerna för ansiktet och börja storböla. Så himla tragiskt. Skickar strykekramar till alla deras familjer.


SVINSNYGG!

Myskväll med fina vänner

Yeeesterday
Plockade upp Kajsa, Victoria, Nathalie och Ellen vid halv åtta för att åka till kvarnis och kolla på Alicias match. Ellen försvann till pojken sin efter halv och vi frös ihjäl så knatade till ica för att handla godis och cola sen vidare till Vickan för att kolla på Just my luck, den var bra.

Idag var en kort dag, Johan plockade upp mig halv 10 så åkte vi till skolan. Hade två lektioner och nu är jag hemma igen. Vilket suger lite, för nu vet jag inte vad jag ska göra men det ska jag ta tag i snart.
Vi hörs senare, puss!

<3

Jag lever, lovar!

Har inte hunnit eller orkat blogga sen jag kom hem. Har gjort saker hela tiden och sen är jag lite jetlagd så sover så fort jag inte gör något.

Fredag: landade 8, vart överraskad av mamma och syster med att kusinerna också var med. Det var bästa ögonblicket i mitt liv ska ni veta! Äntligen fick jag krama dom igen. Åkte till kusinerna och fika sen hem och träffa Kajsa och Hanna.

Lördag: Fira lillebror sen hem, fort till Elin där även Julia var. Fixade oss och drog i oss några shots. Sedan vidare till Jennifer där förningen fortsatte. Vid halv tio drog vi till Freja och efter det minns jag inte ett skvatt förns runt 3. Fast jag hade inte gjort något pinsamt iaf, bara massa knasiga och rolig saker. Jag bjöd på massa skratt om vi säger så.

Söndag: då vare sängen som gällde, vid halv fyra kom Jennifer och hämta mig för lite hockey. Efter det kollade jag fotboll med Tim, Viktoria och Emma.

Måndag: skoooooola!! Var lite nervös faktiskt, men det var jättekul. Så himla skönt att vara tillbaka.
Nu ska jag kolla idol med Sanne, vi hörs!
Puss

illamaendet ar har

Vad ar det mig och ma illa?! Varje morgon, ar jag gravid eller vad ar det fragan om?
Tror det kan vara for att jag aker hem idag, ar lite nervos for att jag ska ga vilse och missa mitt plan, det vore ju typiskt mig.
Men idag ar en bra dag iaf FOR JAG AKER HEM!! Ah jag ska fa traffa dom basta personerna i mitt liv om lite mer an ett dyng, forutom Marie och Kalle men dom far jag traffa pa Lordag. Jag vill bara krama dom hora deras roster och se deras vackra ansikten. Ta mig till min familj nuuuuu tack!

Packat och klart

Det har inte riktigt gatt upp for mig att jag aker hem imorgon. Dagen som var sa langt bort ar redan har, vart tog forsvann tiden?
3 fulla vaskor ar nu packade och dom vager for mycket sa jag kommer fa betala extra..
Imorgon ar en vanlig dag tills klockan slar ett, da plockar Thor upp mig och tar mig till ett shoppingcenter medans han jobbar klart. Mer klader ar det minsta jag behover egentligen, men shopping ar sa himla kul sa jag maste ju nu nar han anda slapper av mig dar. Sen bar det av mot flygplasten och 7.55, Amerikans tid, gar mitt flyg mot London, Heatrow lamnar jag 4.40, Engelsk tid, och landar pa Arlanda 20.10, svensk tid.
Da far jag antligen se mina foraldrars ansikten igen och min fina systers, jag langtar tills just det ogonblicket. Ah vad jag saknar dom.
.
Nu ska jag ga till Sjon, maste ju ta bilder pa den fin platsen. Sedan hem, duscha och sedan mysa upp i sangen till OTH. Vi hors imorgon pa morgon, kommer ett inlagg till med bilder.
Pusshej

RSS 2.0